Spring naar bijdragen

Klassement

Populaire bijdragen

Inhoud met de hoogste waardering sinds 17-04-22 in alle secties tonen

 1. Maja

  Zaterdag 14 mei 2022

  Hier een korte update: worstel met tijd, energie en mijn weg vinden in falende gezondheidszorg. De revalidatieplek voor mijn moeder is goed wat betreft fysiotherapie, maar herstel wordt tegelijkertijd geremd door zeer ondermaatse verpleging. Alle horror-verhalen die je wel eens leest hierover, vind je hier in het verpleeghuis terug. De menselijke maat is volkomen uit het oog verloren. Dat raakt mij. Een paar keer de afgelopen weken bijna gestruikeld, even willen vergeten, maar het toch droog weten te houden. Met dank aan het jaarpact van @Bob.
  9 punten
 2. nancy

  Maandag 9 mei 2022

  Ik ben naar Spanje gevlogen, op zoek naar mijn vader. Want zo voelde het. Ik ben geweest bij het ziekenhuis waar hij overleden is, zijn vrouw wees me de kamer aan, maar natuurlijk kon ik er niet heen, want er zal wellicht een andere patiënt gelegen hebben. Wel nog bij de receptie geweest, waarvandaan ik gebeld werd dat hij overleden was. Ik heb er nu een beeld bij. Naar zijn toenmalige appartement geweest, de eet- en drinkgelegenheden waar hij kwam en ik dronk en at wat hij daar ook had gegeten en gedronken. En naar plekken gegaan waar we samen waren geweest. Ik zag hem overal. Hij keek me verwijtend aan, sterk vermagerd en zei: "Wat maak jij me nou, je hebt me gewoon in de stéék gelaten. Ik word wakker in het ziekenhuis en iedereen van de familie kwam maar niet. Dat hadden we toch afgesproken?? Als ik wat mankeer en in het ziekenhuis terecht kom, dan zou JIJ toch meteen komen?? Ik heb op je gewacht, maar je kwam maar niet.. Ik moest zwerven over straat hier, iedereen had me hier alleen gelaten". Dat was natuurlijk onzin. Hij leeft niet meer. Maar ik heb hem overal gezocht en zág hem ook overal. Niet dus. Diepe zucht. Ik heb hem daar natúúrlijk niet gevonden. Het was een goede reis, ik heb (denk ik, hoop ik, geloof ik) wél weer mezelf terug gevonden. Ik voel me in ieder geval wel opgelucht nu. Pfff...ik denk dat ik nu eindelijk weer verder kan. Afscheid genomen en het is nu goed zo. Dag pa .
  9 punten
 3. Zbb

  Zondag 15 mei 2022

  Ja jullie hebben gelijk …. de ellende,de binge,het ziek zijn,het weer moeten drinken,het vertrouwen in mezelf,het kleine beetje vertrouwen wat ik heb terug gewonnen in me omgeving. half jaar Dagpact,alles naar de filesteinen nee het is het niet waard. het is leuker om over een half jaar te zeggen dat ik het een jaar heb volgehouden. daarna kan ik altijd nog verder kijken. ik heb mezelf een jaar nuchterheid beloofd/gegund. ik blijf bij mijn plan en drink niet. dank jullie wel.
  8 punten
 4. niks

  Maandag 9 mei 2022

  Het bord met de ooievaar staat in de tuin. De vlaggetjes hangen met hoera een meisje. Gaan we dat nog wel doen? Ja! Want het is feest vandaag!
  8 punten
 5. Bob

  maandag 18 april 2022

  Dit is een foto van gisteren in de Franse Alpen. Inmiddels zit ik voor vier nachten in de buurt van Avignon aan de zuidkust. Vanmiddag heb ik een excusrie met gids in een 4-wheel drive door de Camargue. Dat is een prachtig natuurgebied aan de Rhône delta. Het schijnt het seizoen te zijn dat hier roze flamingo's zitten.
  8 punten
 6. Jan1000

  Jaarpact

  Hallo Jaarpacters, Ook voor mij is er weer een datum om bij stil te staan. Nu 11 jaar droog sinds 16 april 2011. Ik zie veel alcohol om mij heen, op tv, social media, verjaardagen, diners etc. En iedere keer, zonder uitzondering, herinnert het mij aan de bevrijding die het stoppen mij heeft gebracht. Destijds na een gesprek met een arts werd het mij duidelijk dat het maanden kon duren voordat ik begeleiding kreeg om te stoppen. Toen ik dit forum ontdekte voelde ik de kracht van samen. Samen elkaar vasthouden, moed inspreken en ondersteunen. En delen, hoe moeilijk het ook is, we kennen allemaal dezelfde weg. En ook dezelfde uitweg. Een jaar lang niet drinken, wie doet er mee? Ik maakte dit draadje aan en al snel veel volgelingen. En afvallers en met steun van elkaar er weer opnieuw voor gaan. Ik bekeek het per dag en werd beloond door de reacties van jullie. Ik wist na een week, een jaar moet kunnen, maar nu ga ik voor morgen weer droog. De zucht bleek af te nemen en na een maand keek ik anders uit mijn ogen en naar mijzelf en anderen. Sterker, groeiend zelfvertrouwen en na een langere periode stond ik op een rots, die rots ben ik nu zelf. Ik zie hier veel opkomende rotsen. Houdt moed, het maakt je vrij! En voor Bob een big hug! Zo plichtsgetrouw, zorgvuldig en oprecht ons allen, iedere dag weer, herinneren aan waar we staan en vooral...wat we met elkaar bereiken. Chapeau Jaarpacters, respect. Warme groet, Jan1000
  8 punten
 7. Quinn

  Zaterdag 14 mei 2022

  Zo. Vandaag. De schoonmoeder aller gayparty's. De finale van het songfestival. Nuchter. Poeh. Doen we. Fijne dag mensen. DAGPACT ikkanhet Yvonne Maja Reacher zbb Lonster IJsvogel Quinn
  7 punten
 8. niks

  Vrijdag 6 mei 2022

  Goedemorgen, Iniemini mag maandag naar huis! Ze is stabiel, drinkt alleen nog niet goed. Dus gaat ze met sondevoeding naar huis. De komende dagen gaan we oefenen. Er komt 2 keer per week een verpleegkundige langs. Thuis kan ze dan in haar eigen tempo verder leren drinken. Ben zo vreselijk blij.
  7 punten
 9. niks

  Dinsdag 26 april 2022

  Liedjes, lieve privé berichten. Jullie zijn lief, kan jullie niet missen! Nou ja kan misschien wel, maar wil het niet. Ook al heb ik het veel over de kinderen, ja dat is nu eenmaal zo op dit moment, ik lees hier graag en ik leer ook van jullie.
  7 punten
 10. huttula

  Jaarpact

  Hoi... Hier een berichtje van mij Nog steeds de baas over alcohol en de eerste niet nemen helpt mij daarbij. Ik was de datum kwijt wist wel dat het april was dat ik stopte en 11 jaar geleden. Dst verslavingsgevoelige zit er nog steeds in ook al is het niet met alcohol en roken. Dit jaar drop verslaving aangepakt en mijn bloeddruk vaart er wel bij. Ook nog een medicatie verslaving aangepakt. Dus ja ik zit niet stil. Verder in coronatijd een psychose en behoorlijk depressief geweest. Nu weer naar boven krabbelen met hulpverlening. Ik hoef niet alles alleen te doen is iets wat ik moet leren
  7 punten
 11. Lieke7777

  Zondag 24 april 2022

  Dit is ook een forum die adb zijn geworden en een leven na alcoholische hebben opgebouwd. Die keihard gewerkt hebben om deze verslaving te verdrijven. Echter na stoppen met drinken blijf je voor altijd een kwetsbare kant hebben om terug te vallen in alcohol. Maar bv als ik zie wat @niks nu doormaakt en hoe ze zich staande houd om niet terug te vallen . @Francoise met haar voet in het gips en daarmee ook probeert er mee te delaen ipv terug te vallen . @nancy die morgen naar Spanje gaat om daar iets belangrijks af te sluiten . En @Zbb die ook keihard aan het werk is .. En dan vergeet ik vele anderen te noemen maar ieder blijft in zijn of haar eigen proces. Of je nou over bootjes, kinderen, plantjes en of katten praat . Het zijn dingen die je bezig houden en wat voor deze persoon belangrijk is op welk punt dan ook in adb. Heb respect en koester deze personen die schrijven, brand ze niet af , scheld ze niet uit . Het zijn allemaal mensen net zoals jij en ik. We hebben het recht om hier te zijn , hier te schrijven nergens staat in de forum regels dat je daar niet over mag schrijven . Echter wel hoe je met elkaar omgaat en welke taal je gebruikt.
  7 punten
 12. Lonster

  Zaterdag 23 april 2022

  Mogge. Vandaag verder met het opruimen van mijn kledingkast. Ik blijk veel te veel broeken te hebben die ik nooit aan doe. En anderen die ik weer pas, nu ik een kledingmaat minder heb. Ik vind dat ik sowieso teveel spullen heb. Weggeefhoek maar eens opzoeken met dingen die ik niet gebruik. Voorjaarsopruiming. Muziekje erbij. Ben zo blij dat ik mijn energie en humeur weer terug heb. Maar nu eerst koffie.
  7 punten
 13. Yana

  Dinsdag 19 april 2022

  dildo denk ik, de meeste letters kloppen
  7 punten
 14. Bob

  maandag 18 april 2022

  Ik heb vandaag genoten van het mooie landschap in Zuid Frankrijk. Geniet even mee. Les Alpilles. Flamingo's in de Camargue.
  7 punten
 15. Tatum

  Zaterdag 14 mei 2022

  Het gaat heel goed hier. Ik drink niet en de liefde groeit. Vanavond zou ik gaan dansen met E. Gisteren een thuistest gedaan. Ik heb Corona. E ook. Omdat ik nu niet met de trein wil komt E me halen met de auto. Onderweg gaan we wandelen in een natuurgebied. Daarna samen in quarantaine bij hem. Samen Netflix kijken.
  6 punten
 16. Zbb

  Donderdag 12 mei 2022

  Als het goed is zou het vandaag geregeld moeten zijn. de huisarts zou gisteren contact opnemen met de antes. ook heb ik gisteren zelf nog even contact gezocht met me oud behandelaarster,ze zag de fout staan in het systeem en zou het gelijk rechtzetten. gelukkig ben ik wel zo slim geweest om een vooraad aan medicatie aan te leggen,zodat ik nu door zo n fout niet gelijk zonder had gezeten. misschien dat het me zonder medicatie ook wel lukken zou,maar waarom zou ik dat proberen. Eerst maar eens een heel jaar abstinent zijn.
  6 punten
 17. niks

  Zondag 8 mei 2022

  Morgen hebben we 2 prinsessen in huis. Ook thuis zal het nog een tijdje druk zijn. Zo moeten we van alles bij houden, door geven via de app. De voedingen, borst en sonde zullen intensief zijn. Maar samen thuis, zo fijn!
  6 punten
 18. Tatum

  Dinsdag 3 mei 2022

  Ik had gisteren wat twijfels over E. Kwam meer voort uit herinneringen van eerdere relaties. E zorgde er voor dat we dit gelijk uitgepraat hebben. Open en eerlijk naar elkaar toe. Zo leren we de grenzen van elkaar kennen en respecteren. We beeldbellen dagelijks. Dit is voor ons een handige manier op afstand te communiceren. Vanochtend nog veel lieve berichtjes gekregen. Deze man voelt echt als een balsem voor mijn ziel ❤️.
  6 punten
 19. niks

  Maandag 2 mei 2022

  Deze, alleen dan met de naam erop.
  6 punten
 20. niks

  Vrijdag 29 april 2022

  Mini heeft mijn hart verwarmd vandaag. Ze krijgt toch meer mee dan wij dachten. Kusjes geven, gebaar van baby maken. Ze was zo lief en enthousiast!
  6 punten
 21. Lika

  DONDERDAG 28-4-2022

  Toch is dat een grote winst van niet meer drinken. Wel auto kunnen rijden …! Ik heb laat mijn rijbewijs gehaald. Pas toen ik rond de 30 was en al dagelijks dronk (alleen nog niet dagelijks te veel). Daardoor was ‘s avonds rijden nooit een optie eigenlijk. Want ik dronk liever wat. Bovendien, waar wij woonden was een auto niet handig. Rijervaring en zelfvertrouwen deed ik te weinig op en ik verdwaalde altijd. Nu zijn er apps om de weg te wijzen en waar wij wonen, is een auto nu wel handig. En ik kan dus altijd rijden. Want ik ben altijd nuchter. Dat vind ik een rijk gevoel!! Als er wat zou zijn, spring ik als een soort supervrouw in de auto en hoep! : daar ben ik! Zo’n vrij gevoel!
  6 punten
 22. niks

  DONDERDAG 28-4-2022

  Goedemorgen, we hebben alles ingepakt, kamer schoon gemaakt. S gaat zo met Mini naar huis. Opa en oma zijn daar dan ook. Zodat S later naar ziekenhuis kan gaan. We hebben er voor gekozen om Mini morgen mee te nemen en niet vandaag. Het is voor haar weer even wennen thuis en ook voor Iniemini zal het een vermoeiende dag zijn. Om half 12 komt de ambulance, nu nog even hier kop koffie drinken, en dan afscheid nemen. Met een warm en dankbaar gevoel dat we hier mochten zijn.
  6 punten
 23. Adri02

  Vrijdag 22 april 2022

  Niet verkeerd, maar je hebt natuurlijk altijd baas boven baas: ik moest vanochtend in de (fiets)remmen voor 5 edelherten die alle tijd namen om mij te bekijken.
  6 punten
 24. niks

  Zondag 17 april 2022

  Goedemiddag, wij hadden vanmorgen een heel uitgebreid Paasontbijt, gesponsord door een bedrijf, zo lief! Voor de kinderen was er een chocoladehaas. Die Mini meteen in elkaar kneep. Straks komen schoonouders, natuurlijk naar Iniemini toe en vanavond gaan we in restaurant ziekenhuis samen eten. Mini slaapt nu, straks weer lekker in de tuin spelen. Iniemini gaat goed, ze drinks steeds wat meer bij mij. Als het goed blijft gaan, mag ze begin volgende week naar een ziekenhuis in de buurt. Dan kunnen wij weer gewoon thuis slapen. Maar wat zijn we dankbaar dat we hier nu terecht kunnen.
  6 punten
 25. Francoise

  Zaterdag 14 mei 2022

  Hey daar ben ik Nu pas het heldere moment dat @Quinnbij het Songfestival zit. Wat gaaf zeg @nikshet was best zwaar , vooral als ik me bedenk , dat ik als nakomer ze zo mooi allemaal ga wegdragen , we zijn van de 10 nu nog met 6 . In memoriam ging goed . Ik was de enige die sprak , rest deed de dela . Niet iedereen wil en kan natuurlijk zelf , maar het maakt het wel persoonlijker
  5 punten
 26. Fruitvlieg

  Donderdag 12 mei 2022

  Maar wat is er dan positief aan je verhalen? Je drinkt soms even niet en dan val je weer terug met alle drama's. Soms is een maand droog, soms een week en soms 5 maanden maar het eindigt altijd weer met het begin en en daarna doe je precies hetzelfde. Dit gaat al zo sinds je hier schrijft en volgens mij is dat al langer dan 10 jaar. Ik snap de vragen van Sowhat wel en het is hier geen Facebook maar gaat om ADB e zijn, al wordt dat wel eens vergeten en dan kan je wel eens confronterende vragen krijgen. Maar ze zijn wel legitiem in het kader van dit forum.
  5 punten
 27. niks

  Woensdag 11 mei 2022

  Ook Ajax hier @Remi1, nou ja S vooral. Hier een fijne dag. Mini begint door te krijgen dat de baby hier toch echt blijft. Ze is heel lief tegen haar zusje. Laatste heeft vandaag beter gedronken. Verpleegkundige geweest, was tevreden. Gewoon een relaxte dag.
  5 punten
 28. Maja

  Zondag 8 mei 2022

  Goedemorgen allemaal! Wat kan zon toch helend werken. Opstaan is een eitje, zware gedachten kun je gemakkelijker lichter maken door omdenken, enzovoorts. Dus hop wandelschoenen aan voor een flinke wandeling. Daarna door naar mijn moeder. Heb gisteren wandelgebied De Uithof ontdekt, vlakbij het revalidatiecentrum. Dus taartje mee in de koeltas, het revalidatiecentrum ontvluchten en genieten van zon, groen en het zingen van de vogels.
  5 punten
 29. ikkanhet

  Donderdag 5 mei 2022

  Nou als we dan toch gaan beginnen, Zal ik ook een gedicht verzinnen. Doe het wel heel gauw, En schud het gewoon uit mijn mouw. Voor iedereen een goede les, Blijf vooral van de fles. Gewoon dat eerste glas niet pakken Hoef je verder ook niet door te zakken. Makkelijker gezegd dan gedaan, Maar punt blijft gewoon laten staan. Ben trots op van hoever je al bent gekomen, En stop vooral niet met dromen. Wie weet komen je dromen nog wel eens uit, En was dit achteraf je beste besluit.
  5 punten
 30. Quinn

  Donderdag 5 mei 2022

  Lieve @nancy Je zit al jaren op dit forum Schrijft soms wat meer Soms wat minder Deelt likes als je niet goed weet wat te zeggen Omdat je toch wilt delen dat je mee leeft Want dat doe je Dat merk ik aan alles het rijmt niet, maar het dicht wel. je was te laat met je "doe maar niet"
  5 punten
 31. Artemis

  Zondag 1 mei 2022

  Goedemorgen allemaal 16 maanden nuchter, ik ben trots op mezelf. Ik ga goed. fijne zondag allemaal
  5 punten
 32. nancy

  Zaterdag 30 april 2022

  Terug uit Spanje. Heb ik gevonden wat ik zocht? Nog geen idee, ik wil eerst alles laten bezinken. Ik ben wel blij dat ik gegaan ben. Nu morgen meteen ook weer weekje weg, vakantie aan de kust in Nederland, veel wandelen langs het strand en bijkomen. Tot later.
  5 punten
 33. Tatum

  Vrijdag 29 april 2022

  Morgen weer naar E. Ik heb er zin in. We zitten de hele maand mei nog in de fase "de eerste keer dit, de eerste keer dat." Zoveel dingen vinden we beiden leuk. Al mijn weekenden zitten vol gepland. Morgenavond de eerste keer een avond dansen. Zo'n 30+, 40+ en 50+ feest met jaren '80 en '90 muziek. We hadden beiden die feesten in onze steden en gingen er ook heen met vrienden. Morgen voor het eerst samen.
  5 punten
 34. niks

  Woensdag 27 april 2022

  Ze gingen koekhappen. Mini bekeek dat eens rustig. Ze was aan de beurt, voor iedereen erop verdacht was, had ze de koek van het touwtje gerukt en liep weg met koek in haar handen. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Oh @Reachernu wil ik ook ijs...
  5 punten
 35. Adri02

  donderdag 21 april 2022

  Goedemorgen allemaal. Met mij alles goed. Nu eerst maar eens kijken hoe het er voor staat met en op het forum. Long time no see.
  5 punten
 36. Lika

  donderdag 21 april 2022

  Goedemorgen. Nieuwe zonnige dag is aangebroken! Ik hoor ganzen hier en zie een boom met prachtig groen. ik ga vandaag werken , maar niet alsof mijn leven ervan afhangt.
  5 punten
 37. Quinn

  Dinsdag 19 april 2022

  Erger nog, ik krijg net een appje dat ze voor het hek staan; de dames willen weer naar binnen
  5 punten
 38. niks

  Maandag 16 mei 2022

  Hier gaat alles goed. Inie begint steeds beter en meer te drinken, groeit goed. Normaal gesproken zou ze over 2 weken een nieuwe sonde moeten, maar als ze zo door gaat als nu.... Mini is boven verwachting heel lief voor haar zusje. Kraambezoek komt nu een beetje op gang. Wilde vorige week geen bezoek, eerst met ons viertjes lekker thuis zijn.
  4 punten
 39. Adri02

  Vrijdag de 13e mei 2022

  Helemaal met @Yvonneeens: je op de automatische piloot door een ander op het dagpact laten plaatsen gaat voorbij aan het op die dag bewust overdenken van de intentie de betreffende dag niet te drinken. Ik moet daarbij denken aan de tante die een keer op bezoek kwam op de verjaardag van mijn moeder toen ik een jaar of 7 was. Zij drukte mij 5 gulden in de hand en zei: "kan jij even bloemen gaan kopen voor je moeder". Als 7-jarige had ik nog nooit bloemen gekocht, maar ik moest dus naar een bloemist fietsen en een boekt uitzoeken, afrekenen en meenemen, wat toen een hele opgave voor me was, terwijl die tante met de eer ging strijken terwijl ze er volstrekt geen moeite voor had gedaan. De moraal: als je een daad wil stellen, doe het dan zelf en ga dat niet gemakzuchtig aan een ander delegeren; dat haalt alle zeggingskracht eruit.
  4 punten
 40. Bob

  Jaarpact

  Hoera voor @Best. Hartelijk gefeliciteerd met 1 jaar alcoholvrij zijn. Hoe bevalt het je? Nog maar een tweede jaar doen? Ook applaus voor @Adam, @Kohtje, @Adri02, @Sebastiaan en @Lieke7777.
  4 punten
 41. Maja

  Vrijdag 6 mei 2022

  @niks wat een feestelijk bericht! @rapilos niet voor niets naar de huisarts geweest. Beterschap! @Francoisegefeliciteerd met de verjaardag van je man. Vandaag ook de verjaardag van mijn vader. Bloemen gezet op het graf en een bak met sedum. Serene rust. Door naar revalidatiecentrum. Midden in de stad. Dat is andere koek. Fijne dag allemaal! dagpact Maja
  4 punten
 42. Reacher

  Donderdag 5 mei 2022

  Hé Q! Dit is een ode aan you; Quinn je weet dat ik je zeer bemin; Vanaf halverwege het prille begin; Ik vind je grappig en humoristisch; Zachtmoedmoedig cynisch met een zweempje existentialistisch; Brinta, taart en ijs zijn je comfortfood; Waar je dan graag een sloot koffie over doet; Je bent ook slim: van wie is het? doe je goed; Je ruikt vast naar versgebakken koekjes, maar niet te zoet; Ook je zwart wit avatar vind ik een win; Is dit gedicht al naar je zin? Je leeft mee met iedereen die zin heeft in drank; Je hebt mij vaak gesteund, waarvoor ik je dank; Een ding, ik hoop dat je dat zelf ook ziet; Je hebt vele talenten, maar rijmen kun je niet.
  4 punten
 43. Yvonne

  Woensdag 4 mei

  Hihi, hij valt wel erg klein uit dit keer geloof ik. even een grotere pot erbij zetten dan maar .
  4 punten
 44. jopie

  Maandag 2 mei 2022

  welterusten allen ik ben weer in mijn flatje.... kon niet zo heel veel meer doen behalve dingen waar ik geen zin in had. Tja....dan kan je beter gaan. Woensdag weer, en in de tussentijd hier maar wat prutsen. Morgen dagje niets, ook lekker. Ja, wat fijn is het dan als het weer een beetje loopt. En wat moet je wat, als het allemaal bij je handen afbreekt.... voor wie dat geldt:
  4 punten
 45. Yvonne

  Zondag 1 mei 2022

  Goedemorgen frummers. Ik sluit me bij @Reacher aan: vandaag helemaal niets wat moet.... Yesssss. Wat ellendig die griep @rapilos, je hebt het goed te pakken. Dus echt in bed blijven, geef je lijf de rust die het nodig heeft. @lady jane er weer op uit vandaag dus, lekker genieten... Het einde van de klus is in zicht pie@jopie, mooi. Wat zullen jullile blij zijn dat het zo goed gaat met Valco @ikkanhet.... @Maja, jouw moeder is nu een paar dagen in het verpleeghuis, hoe gaat het tot nu toe?? @nancy weer terug uit Spanje, ik hoop dat je achteraf blij bent gegaan te zijn én dat het jou helpt alles een plaatsje te geven. @spirit, hoe gaat het nu met jouw hond? Helpen de diarreeremmers? Heeft de dierenarts het gehad over medicatie bij incontinentie na sterilisatie? Wat verschrikkelijk balen @Lika, twee accu's in 1 week, niet normaal hoor. En @niks alweer twee nachten in eigen bed, heerlijk hoor. En wat fijn dat Mini zo enthousiast reageert op haar zusje, wat een rijkdom hè? Zo, dat was een hele lijst, nu eerst een bakje
  4 punten
 46. Quinn

  Zaterdag 30 april 2022

  Dat is gelul en oneerlijk nog ook naar @Francoise, want twee berichten daarna schrijft spirit dat er pillen komen en ze het nog even aan gaan kijken met de hond. Mensen op hun nummer zetten is tot daar aan toe, maar lees dan wel eerst goed.
  4 punten
 47. niks

  DONDERDAG 28-4-2022

  Alles goed verlopen vandaag. Best fijn om weer thuis te zijn. Hulde aan de ouders, huis was schoon, tuin was gedaan, zelfs het bubbelbad gevuld. Mini heeft haar speelgoed weer ontdekt. Slaapt nu weer in eigen bed en kamer. De komende weken zullen nog wel hectisch zijn. Maar elke dag is een stapje dichterbij naar huis voor Iniemini.
  4 punten
 48. brazer

  we gaan er voor.

  Rare dag beleefd , die eerste koningsdag na het stoppen. Ben de hele dag bezig geweest met ‘niet drinken’ Tja hoe ging dat anders, het is hier een echt feestje van de hele gemeenschap, iedereen is er iedereen drinkt en je begint al vroeg vanaf de ochtend meegesleept worden in een zich opbouwende roes, met alleen maar leukigheid en verbroedering dat dus. Moest wel op mezelf inpraten, jaarpact en zo..maar het is goed afgelopen
  4 punten
 49. niks

  Dinsdag 26 april 2022

  Ik ben er nog @Jannigje. Wat moet ik zeggen? Ik schaam mij diep in ieder geval. Gisteren heb ik zo'n intens gemene opmerking gemaakt, is verwijderd gelukkig. Het was van het zelfde kaliber als wat hij over mij zei, maar netjes was het niet. Ik schrik dat ik daar (zonder drank ook nog) toe in staat ben. Donderdag gaan we naar huis en Iniemini naar een ziekenhuis in de buurt. Mini mag dan eindelijk naar haar zusje. Al zal ik dat niet gaan romantiseren, kans is groot dat ze het niets vind. Maar goed, als Iniemini straks ook thuis is word het vanzelf gewoon. Ben blij dat we naar huis gaan. Poezenbeest kan weer thuis komen. Mocht ik mensen pijn hebben gedaan met mijn opmerking, dan bied ik hiervoor excuses aan, al was de opmerking maar voor 1 persoon bedoeld.
  4 punten
 50. Francoise

  Zondag 24 april 2022

  Een hele onderneming maar weer bijna thuis. Dan loop je wel tegen alle beperkingen aan van de minder valide medemens . Bij Antwerpen centraal aangekomen bepakt met rolstoel en krukken, bleken de liften buiten werking. Dus met de roltrap omhoog en na afloop omlaag en omhoog omdat we op het verkeerde perron stonden . Maarre tis gelukt. En zoon is weer gelukkig. Hij heeft zijn Felle gezien . Wat je al niet over moet hebben voor de liefde . Blij dat we niet in Groningen of Friesland wonen
  4 punten
×
×
 • Nieuwe aanmaken...