Spring naar bijdragen

Yana

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  3.190
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  36

2 Volgers

Recente profielbezoeken

2.413 profielweergaven

Yana's Achievements

Ervaren Forummer

Ervaren Forummer (3/4)

 1. Jij bent ook echt goed bezig hè @Tatum en wat fijn voor je dat je een leuke vent hebt gevonden. Het zou toch geweldig zijn als je nu definitief kunt afrekenen met de drank. Wat is er moeilijk aan vandaag als ik vragen mag?
 2. Jammer dat het niet lukt om goed met elkaar te praten en de lucht te klaren @Francoise. Ik wens je wijsheid en goede moed en hopelijk toch een fijne vakantie straks. Liefs
 3. Ach ja, nou ja, ik wil maar zeggen dat volgens mij veel mensen soms onzeker of verlegen zijn en dat het dan wordt aangezien voor bozig, halsstarrig of weinig sociaal ofzo. Terwijl de meeste mensen eigenlijk best lief zijn. Hoe het precies zit met Remi weet ik natuurlijk ook niet.
 4. Gaat het met jou en je man weer wat makkelijker @Francoise?
 5. Maar wat ik begrijp van Remi is dat ze het gewoon echt moeilijk vindt om Nederlands te spreken, zich daar wat ongemakkelijk bij voelt. Daarom hoopt ze maar dat de mensen in Overijssel niets tegen haar zeggen, want dat is ingewikkeld. Misschien hebben meer Friezen dat, dan kun je dat niet echt halsstarrig noemen. Ik maak het hier ook mee, dan ben je met een aantal Nederlanders en een Fransman erbij. Dan vind ik het lastig om met de Nederlanders in het Frans te spreken terwijl dat voor de Fransman best lullig is natuurlijk.
 6. Een homoseksuele autistische alcoholist met een goed en warm hart @Roberto. Ik wens je je allerlaatste detox toe, dat jouw ongecompliceerde, vreugdevolle leven nu maar mag beginnen. Je weet de 'weg'.
 7. Zo is er bij mij een rijtje blijven hangen van de Duitse les: e, ung, heit, keit, shaft, a, ikion, ur, rt, gt, ft. Als woorden daarop eindigen dan moet je er iets mee, geen idee wát .
 8. Hoi Barry, je schrijft nu op het alcohol-gedeelte van het forum, er is ook een deel 'Benzo de baas', daar zijn vast mensen die van alles in jouw verhaal herkennen. Ik heb geen ervaring met benzo's maar wens je veel kracht en een mooie, heldere toekomst
 9. Zoals bij jou het frans niet lukt, zo lukt het engels niet bij de Fransen. Het is een vreselijk moeilijke taal voor ze ook als ze het vier of zes jaar op school hebben gehad. De meeste willen wel maar kunnen niet én ze durven niet. Dan lijken ze misschien onaardig maar ze schamen zich vaak dat ze het niet kunnen en weten zich dan geen houding te geven. Verreweg de meeste Fransen zijn lieve, gastvrije en behulpzame mensen.
 10. Ik vind niet dat je klaagt, je vertelt gewoon hoe je je voelt. Het lijkt me ook niet makkelijk als je alleen woont en geen ritme hebt door werk of zoiets om je dan tóch geïnspireerd te blijven voelen. Te veel vrijheid en vrije tijd is best lastig om goed mee om te gaan. Goed voor jezelf blijven zorgen hoor, succes!
 11. Dat boek staat ook nog op mijn lijstje @niks, vind je het wat?
 12. Ik ben bezig een terrasje in ons 'bos' te maken, dus snoeien en zagen en de grond loshakken om een beetje te egaliseren. Er is al ruimte voor een stoel en tafeltje dus nu zit ik uit te rusten in de schaduw van het bos onder de eeuwenoude notenboom met een geweldig uitzicht. Ik lees het boek 'van' Lika dat ik zojuist ook van de bieb heb gedownload. Is ideaal hoor @Lika, ik had tot voor kort ook een koboplusabonnement, nu overgestapt op de bieb. Ontloopt elkaar niet veel, ze hebben allebei veel e-boeken maar lang niet alles. Maar het lijkt erop dat de bieb precies die boeken heeft die ik wil lezen.
 13. Auwww @Etty, wat fijn dat het goed afgelopen lijkt te zijn, doe nog maar extra lief met jezelf vandaag. Ik heb al beddengoed van zeven bedden gestreken en een miljoen handdoeken opgevouwen. Vanavond krijg ik eters, maar eerst een stuk fietsen nu het zulk heerlijk weer maar niet te warm is. Wat ben ik weer goed bezig
 14. Dat snap ik @Adri02, je had nogal liefdevolle ogen nodig om daar een beetje doorheen te koekeloeren.
 15. Leuk om je verhalen te lezen en hoe je dat allemaal doet @Etty Ja @Adri02zo herinner ik het me ook, maar boze buien komen en gaan dus ik had gedacht dat hij wel weer op zou duiken. Jij schrijft er een beetje cynisch over als ik het goed lees maar ik mag BJ graag.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...