Spring naar bijdragen

Yana

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    3.640
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    42

2 Volgers

Recente profielbezoeken

3.287 profielweergaven

Yana's Achievements

Ervaren Forummer

Ervaren Forummer (3/4)

  1. Mijn vorige tandarts was alcoholist, zo'n boor die dan al trillend je mond nadert, brrrr
  2. @alesto als je jarenlang 3 liter rosé per dag dronk is het echt doodnormaal dat je je nu ellendig voelt. Geef jezelf wat tijd en rust en liefde. Het komt weer goed, écht waar. Misschien kun je eens even lekker schreeuwen, in de auto met de muziek hard aan. En daarna lekker naar bed met een pot thee en een mooi boek. Warme knuffel voor jou
  3. Als je ook maar éven denkt om te gaan roken dan begint je hele lijf erom te schreeuwen. Zolang je zeker weet dat je niet gaat roken valt het wel mee. Zo ervaarde ik het in ieder geval. Zet 'm op Zbb, je kan het en je wilt het en je doet het. Echt hoor, als je er eenmaal echt van af bent is het zo'n opluchting. Hou vol!
  4. Yana

    hoi

    Wat schrijf je dat weer geweldig @Etty, ik wil ook zo'n moeder zoals jij bent
  5. Yana

    hoi

    Hé, Jim is er weer, verrassend! Ik vind het wel leuk dat je er weer bij bent. Moeilijk voor je dochter, maar waarom noem je dit verloren jaren? Wie weet wat voor parel er eerdaags uit dit dal tevoorschijn komt. Het is niet dat studeren een garantie is voor geluk hè, jij hebt gestudeerd en een goed betaalde baan en toch valt het leven je smerig tegen. Je weet wel hè, de schoonheid, de levendigheid, de vreugde, bestaan in dit moment, nergens anders, ook (en zeker) niet in toekomstperspectief.
  6. Hé @Yvonne, wat fijn dat je er weer bent. Gek toch zo'n forum waarbij je totaal niet weet wat er met mensen aan de hand is als ze niet meer schrijven. Nou ja, je bent er weer, vlag uit en beterschap!
  7. Potdorie @Oskar, ezel, waterhoentje... ik ben zó blij om dat te horen dat de tranen ervan in m'n ogen springen.
  8. Yana

    Voorstellen

    Mooi om je te lezen Nienes, je doet het geweldig! Zo fijn dat je nu met je aandacht kan zijn bij wat écht belangrijk is, de liefde voor jezelf en je gezin.
  9. Ik eet vanavond boekweitnoedels met Chinese kool en paddenstoelenmix. Joehoeoe @Reacher, noedels!!?! Eten jullie ook iets lekkers? Oh wacht, de meesten hebben al gegeten denk ik. Ik ben in Portugal, hier is het een uur vroeger.
  10. Oh jee, Ik ben helemaal voor wetenschap hoor @Adri03 maar dit artikel staat vol opmerkingen als: 'what might be causing it' 'This is probably because' 'it’s not completely proven' 'due to lack of data from studies' Daar doelde ik op. Maar sorry dat ik het woord 'gokken' gebruikte, ik wist niet dat het zo gevoelig lag.
  11. Haha, je hoeft mij niet te overtuigen hoor @Adri03 geen haar op m'n hoofd die denkt dat een déjà vu een bewijs is voor een vorig leven en verder ben ik heel content met niet te weten hoe het zit. Ik heb natuurlijk toch het artikel gelezen maar dat is ook allemaal maar gokken en bewijst totaal niks toch?
  12. Sterkte @Lika in deze intense tijd. Mooi dat jullie het goed doen
  13. Dat is toch ook niet een erg overtuigend artikeltje. Ik hou het er maar op dat ik het niet weet, zoals ik zoveel dingen niet weet. Hoe werkt tijd? Wat ben ik? Is er iets voor of na dit leven? Heeft mijn leven zin? Geen idee. Ik verbaas me er vaak over, we worden geboren en gaan dood en in die paar dagen daar tussenin maken we ons druk over de gekste dingen, alsof het iets uitmaakt.
  14. Zet 'm op @Dune, uithuilen en weer dapper voorwaarts! Ik hoop ook dat @Kohtje het vandaag droog houdt, droge voeten bedoel ik. En ook dat @Adri03 niet van zijn fiets spoelt.
  15. Yana

    Voorstellen Wijntjemeer

    Ben ik helemaal met je eens @Lonster1 en onzekerheid/verlegenheid hoort voor mij ook in dat lijstje.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...