Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Yana

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  1432
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  17

Over Yana

 • Rang
  Ervaren Forummer

Recente profielbezoeken

1333 profielweergaven
 1. Yana

  Dinsdag 01 december

  Goed zeg @rapilos, dat heb je mooi geflikt. Ik wens je een lichtvoetig droog jaar toe en dat je maar lekker kunt genieten van de helderheid!
 2. Yana

  Dinsdag 01 december

  Zo moeilijk voor je @Rosee, het lijkt me idd goed om je te realiseren dat jij hem niet gelukkig kunt maken. Je doet enorm je best, je bent een goede moeder en meer kun je gewoon niet doen. Ik zou je wel wat goede ondersteuning toewensen zeg, wat jij in je eentje voor elkaar bokst, ik heb er bewondering voor. Je klaagt niet, je zeurt niet en je stort niet in... je bent een topwijf!
 3. Yana

  Maandag 30 november 2020

  Goh @Jopie, heel vaak begrijp ik niet wat je wilt zeggen met je schrijfsels, maar deze keer begrijp ik je. Mooi om te lezen dat je zo bewust en zonder drama over de dood nadenkt, al vind ik het naar voor je dat het leven je zoveel moeite kost. Jammer idd dat het in onze samenleving zo gebruikelijk is om te vechten om in leven te blijven en dat je jouw overwegingen om het leven los te laten niet met je geliefden kunt delen. Zo'n wandeling naar de Noordkaap en dan daar eindigen, het heeft voor mij iets heel moois al ben ik bang dat het in de praktijk misschien wat minder romantisch is. Heb jij niet dat als je je voorstelt dat je dood gaat en dat diep invoelt dat er dan een enorme ruimte en vrijheid voelbaar wordt en dat er dan zo'n vreugde is die ook het hele leven licht en mooi en vreugdevol maakt?
 4. Yana

  Zondag 29 november

  Ah, op die manier Ik heb het in de camper heel gezellig met kerstsnoeren die warm licht geven en ledlampjes waar ik gelig/oranje stofjes voor heb gedaan.
 5. Yana

  Zondag 29 november

  Ik snap het niet @Kohtje en @Zbb, voor een lampje heb je toch geen omvormer nodig? Op 12 volt kun je toch je camper ruimschoots verlichten?
 6. Yana

  .

  Ik sta je vanaf de zijlijn aan te moedigen... Hup San, je kan het!
 7. Yana

  .

  Sorry, je hebt gelijk, dat had ik veel vriendelijker en niet zo oordelend kunnen brengen.
 8. Yana

  .

  Ik weet niet of het voor jou van toepassing is, misschien werkt voor jou niet wat voor mij wel werkt, misschien heb je inderdaad wel meer hulp nodig. Maar als je een gewone, gezonde Hollandse jongen bent zou ik zeggen: Hou eens op met klagen zeg, ik hoor je altijd maar piepen over wat die vrouwen je allemaal aandoen en over hoe moeilijk alles is. Eigenlijk heeft niemand het zo moeilijk als jij . Begin eens met dankbaar te zijn voor alles wat je hebt... een goed verstand, een gezond lijf, een warm bed, de zon op je bol. Zeg vandaag eens de hele dag: 'dankjewel' i.p.v. jezelf de put in te denken.
 9. Yana

  Dinsdag 17 november

  Zet 'm op @Mathilda123, je kan het! En je staat op het dagpact dus geen discussie mogelijk
 10. Yana

  .

  Mooi!
 11. Yana

  Dinsdag 17 november

  Gefeliciteerd Bor, ik wens jullie een prachtige, liefdevolle rest van jullie leven.
 12. Yana

  Ma16 nov

  Haha, nou, iemand anders mag de droom van Lonster uitleggen
 13. Yana

  Ma16 nov

  Nou Jannigje, ik ben een dromenuitlegger van likm'nvestje maar deze is makkelijk. Water staat voor emoties en het huis dat ben je zelf. Dus dan ben je druk bezig met de gevoeligheden van de mensen om je heen en vergeet je wat je zélf nodig hebt.
 14. Yana

  Ma16 nov

  Er is natuurlijk niks mis mee om werk te zoeken maar er zullen altijd wel 'redenen' zijn waarom het mis kan gaan. Je collega is vervelend, geldgebrek, verveling, je moeder gaat dood, de hel breekt los... De kunst is om te leren dat drinken niet helpt, nooit en om vertrouwen in jezelf te krijgen dat je al die situaties aan kan met een helder hoofd.
 15. Yana

  Ma16 nov

  Veel mensen hier hebben boeken van Jan Geurtz gelezen en velen hebben er wat aan gehad. Sowieso is het een goed idee om veel met je verslaving bezig te zijn, 'het werkt als je er aan werkt', is een zin die je hier regelmatig langs ziet komen. Hier iedere dag lezen en schrijven helpt ook, jezelf op het dagpact zetten, dat soort dingen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...