Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Yana

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  1700
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  24

2 Volgers

Over Yana

 • Rang
  Ervaren Forummer

Recente profielbezoeken

1453 profielweergaven
 1. Yana

  Hoi, ik ben Statice.

  Ach, ik voel verwantschap met je, al is het alleen maar omdat ik mijn lief ook altijd zo noem. Kom je hier lekker meeschrijven? Echt hoor, het helpt!
 2. Ik hoorde weleens: "als je denkt dat je verlicht bent moet je een week bij je moeder gaan logeren" Geen idee of jij dat ook grappig vindt @Jopiemaar ik vind hem geweldig Maar het is gewoon rot voor je, zo'n moeder, dat snap ik (denk ik). En voor de rest
 3. Yana

  Nieuw gemotiveerd lid

  Blij te horen dat je het droog hebt gehouden, ik was even bang dat we je kwijt waren. Is 'beertje' een knuffel (aaaah liefff) of de bijnaam voor je maitresse?
 4. Oh ja, met een kuiltje. Heel langzaam komt er een jeugdherinnering opzetten... verdomd, dat aten wij ook thuis
 5. Ik eet ook witte (basmati)rijst met gerookte zalm gerold in zeewier met wasabi en sojasaus. Courgette uit de oven gevuld met geitenkaas, walnoot, tijm, honing en gedroogde tomaat. Salade. Toetjes eet ik nooit.
 6. Ja, maar dan is het een toetje toch?
 7. Oh sorry daar hebben jullie het al over, gaat zo snel hier...
 8. Lieve @Rosee wat moeilijk toch voor je. Gisteren zei je: gefaald als moeder... Maar volgens mij ben je een schat van een moeder en ben je gewoon helemaal goed zoals je bent. Je hebt gewoon lastige jongens, dat is niet jouw fout! Maar moeilijk is het wel, dat snap ik. Kun je aan de oudste van 18 zeggen dat je het niet langer aan kan op deze manier en dat hij elders moet gaan wonen als hij zich niet beter gedraagt? Of kun je zoiets niet maken bij je eigen kind????
 9. Het is geen wedstrijdje hoor Yvonne
 10. Niet iedereen wordt er gelukkig van denk ik. Maar ik kan niet omgaan met jaar in jaar uit een vaste structuur met baan en altijd maar die huur betalen enzo. Het is voor mij onbegrijpelijk hoe iedereen dat volhoudt, van jongs af aan leef ik al een beetje overal buiten en dat gaat wonderbaarlijk goed. Ik weet altijd wel ergens wat te verdienen en omdat ik weinig vaste lasten heb, heb ik eigenlijk nooit financiële problemen. Het moeilijkste is nog om aan alle regels van de samenleving te blijven voldoen qua belasting, inschrijving, verzekering enz. Dat is vaak een beetje balanceren.
 11. Dat is iets verder richting Cannes idd. Wij proberen het veilig te houden door bij niemand in de buurt te komen al moeten we soms wel boodschappen doen natuurlijk. Veel regels vind ik stom, ik pak de vrijheid waar ik zelf vind dat het veilig kan.
 12. Nee, dat gaat niet zoals normaal en alles verandert steeds. Op dit moment mag je door België alleen doorrijden zonder te stoppen, aan de grens met Frankrijk moet je een recente pcr test kunnen laten zien, in Spanje mag je niet van de ene regio naar de andere rijden en Portugal kom je helemaal niet in.. We zijn dus deze winter in Frankrijk gebleven wat heeeeel goed bevalt. Ik dacht dat het warm moest zijn maar we hebben het met dikke vorst in de bergen ook fijn gehad.
 13. Gezellig Jane, ik maak vast een bakkie. Neem je meteen je badkamer even mee?
 14. Ik ben niet zo'n held, ik ga écht de zee niet in nu. Strakblauwe lucht, in de ochtend net boven het vriespunt, gistermiddag dik boven de 20 graden, zal vandaag wel iets frisser blijven, maar prima. Hoe werkt de titatovenaartruc????
 15. Is het ook, maar ik doe een moord voor een lange warme douche Maar goed ik ga zo maar weer met een emmer water aan de slag. Gisteren zat ik vast met m'n reet en ik eindigde met een camper die blank stond. Heel heerlijk allemaal.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...