Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Yana

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  967
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  10

Over Yana

 • Rang
  Forummer

Recente profielbezoeken

955 profielweergaven
 1. Yana

  Vrijdag 27 maart 2020

  Ach Nancy toch, wat verdrietig voor je. Veel sterkte en mooie herinneringen gewenst.
 2. Yana

  Vrijdag 27 maart 2020

  Nou @bumperjim ik zou beginnen met je duizendenéén zegeningen te tellen en dan pak je jezelf bij kop en kont en maak je er wat van. Begin met een touwtjespringcompetitie met je drie vrouwen ofzo. Je kunt nu geschiedenis schrijven in het leven van je dochters, de coronacrisis vergeten ze nooit meer. Dan zijn ze tachtig en zeggen ze tegen elkaar: "weet je nog, wat een ellende en wat was pa chagrijnig toen hè", of dat ze zeggen: "weet je nog, de coronatijd en hoe leuk we het toen eigenlijk hadden, die pa van ons verzon altijd wel wát om ons op te vrolijken". Kom op en kop op en blijf van die drank af!
 3. Yana

  Donderdag 26 Maart

  Ik ben weer thuis en ik leef met je mee @Jopie. Het is geen doen nu in de camper op openbare grond. Ik hoop toch zo dat je een rustig, veilig plekje vindt.
 4. Yana

  Donderdag 26 Maart

  Ik hoop op de ontwikkeling van een medicijn die de symptomen na besmetting minder heftig maakt en daarna op een vaccin. Tot die tijd hoef ik lekker niemand meer te kussen, daar heb ik toch al zo'n hekel aan hier in Frankrijk, dat eindeloze gekus blèèèh.
 5. Goeiemorgen helden. @Jopiewat vreselijk dat je, nu je het zo hard nodig hebt, je veilige camperplek kwijt bent. Wat zou ik graag willen dat ik daar woonde en je een plaatsje op mijn erf kon aanbieden. Sterkte! @Cleo66 hoe gaat het met je?
 6. Yana

  Dinsdag 24 maart 2020

  Hé @bumperjim dank voor het delen en fijn dat je de avond droog bent doorgekomen. Ik vind het wel logisch dat je onder deze omstandigheden nog wat extra oefening nodig hebt, alle gewone drankmomenten zijn inmiddels omgebogen, deze is weer nieuw. Zelfs mijn lief zei gisteren dat hij zin had in een borrel en hij heeft in de verste verte geen drankprobleem. Ik heb geen last van cravings, ook niet nu met deze stress, maar ik heb dan ook niks in huis dat is de beste methode om je brein geen kans te geven om eens lekker te gaan zitten craven. Als het linke soep wordt zou ik die biertjes toch maar afvoeren, het is toch ook niet nodig om het jezelf zo moeilijk mogelijk te maken. Je doet het goed man, ik ben echt heel trots op je! Klinkt klef, ik weet het, ik zou het best grappiger willen brengen maar daar heb ik niet zo'n talent voor.
 7. Yana

  Dinsdag 24 maart 2020

  Corona brengt ook goede dingen , veel mensen voelen nu de urgentie om te mediteren en om uit te vinden wat er werkelijk toe doet in het leven. We zijn ons meer bewust van de liefde die we voelen voor onze naasten en als we niet oppassen gaan de klimaatdoelstellingen ook nog gehaald worden. Ik wens iedereen rust, kracht en een mooie dag.
 8. Yana

  Maandag 23 maart 2020

  Ja hoor lieve Cleo, blijven schrijven hier. Is het voor jou ook een idee om niet meer teveel nieuws te kijken? Ik kan dat ook niet aan en mag van mezelf 1x per dag even het nieuws doornemen, de rest sla ik over. Het geeft me rust, ik weet wat ik moet doen: met zo min mogelijk mensen contact hebben en als het nodig is dan op 2 meter afstand. Supersimpel en overzichtelijk. Probeer vooral dingen te doen die je helpen om stabiel te blijven, wees heeeeeeeel lief voor jezelf
 9. Yana

  Maandag 23 maart 2020

  Rustig blijven ademhalen lieve @Cleo66 Niemand bedoelt het vervelend naar jou toe. Die video is zeker verhelderend maar als je het inmiddels weet dan hoef je niet te blijven kijken naar dit soort dingen, dan voegt het niets meer toe behalve nog meer drukkende energie.
 10. Yana

  Maandag 23 maart 2020

  Zelfs Google kan me nu niet redden
 11. Yana

  Zondag 22 maart 2020

  Je weet het natuurlijk @Lika maar zo laag mogelijke maandlasten geven de grootste financiële vrijheid. Een groter huis dan nodig met bijpassende hypotheek of huur, een auto die te duur of überhaupt niet nodig is, verzekeringen, abonnementen...
 12. Yana

  Zondag 22 maart 2020

  Ik zoek zelf wel @lady janeik dacht even makkelijk te doen als jij er al een diepgaande studie van gemaakt had
 13. Yana

  Zondag 22 maart 2020

  Fijn Jane, klinkt goed. The only way out is in. Mondkapjes zou ik ook kunnen naaien als ik eerdaags thuis ben. Heb jij iets gevonden dat ook deugdelijk lijkt? Alleen laken kan toch haast niet werken?
 14. Yana

  Zondag 22 maart 2020

  Beterschap @Vol, spannend wel, hopelijk gaat het meevallen. Jammer @Lika maar begrijpelijk dat het niet meer lukt. Hoi @lady jane ik las dat je je mondkapjes hebt gedoneerd, goed van je. Ik herinner me dat je ze bestelde, dat vond ik toen nogal ver gaan maar je hebt helaas wel gelijk gekregen. Gaat het oké met je?
 15. Yana

  Zondag 22 maart 2020

  Klinkt lief @Lika. Kun je met jouw moeder ook videobellen? Ik doe dat met mijn broer in het ziekenhuis, had het eerder nooit gedaan maar ik vind het echt helpen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...