Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Yana

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  881
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  8

Over Yana

 • Rang
  Forummer

Recente profielbezoeken

905 profielweergaven
 1. Yana

  Vr 21 feb 2020

  Ja snap ik. Fijn dat jij kon zeggen dat om 5 uur het probleem opgelost kon worden. Soms droom ik van een ideale wereld
 2. Yana

  Vr 21 feb 2020

  Sterkte @Rosee ik hoop dat je de armband terugvindt. De vuilnismensen een stevige beloning geven gaat vast helpen en jouw charmes natuurlijk. Stom dat de gemeente niet wil helpen, zo jammer dat de dingen niet gezellig menselijk kunnen. Ook stom dat je moeder boos is, ze zou moeten zeggen dat ze je komt bijstaan deze ochtend en dat het niks geeft en: 'gelukkig lig jij niet in de vuilcontainer lieve dochter van me'. Ik duim voor je.
 3. Er is er een jarig HOERA, HOERA! En wat voor één... Van harte gefeliciteerd Cleo, ik wens je een fijne dag en een nieuw levensjaar waarin je mooiste dromen werkelijkheid worden
 4. Yana

  Even voorstellen Myle

  Dat geeft niks, wat we het liefste willen is dat het weer beter met je gaat, dat is nu het enige dat telt. Sterkte en een warme knuffel van mij
 5. Volgens mij herken je de sobere alcoholist aan de opgeruimde kasten, bij mij is ook alles uitgeruimd. @Bor, die punaises moet je niet wegdoen hoor, die heb je nodig om de slingers op te hangen.
 6. Kan ik nog iemand blij maken met 2 dikke, zwarte elastieken. Al zeker 10 jaar in gebruik maar van superieure kwaliteit!
 7. Maar wat doe ik nu met die 2 elastieken? Ze zijn perfect dus weggooien is eigenlijk geen optie... problemen, problemen.
 8. Heb ik niet verzonnen hè Kruidenthee, het is de wijze les van Jopie.
 9. Wat een blijheid straalt er van jouw berichten af @Lika, heerlijk. Ik zie het voor me... een vrolijke puppy in een nieuw zomerjurkje. Veel plezier!
 10. Wat ik ook knap vind is Jopie die voor andere mensen opruimt en dan precies genoeg rommel overlaat om die mensen niet het gevoel te geven dat ze weer meer troep aan kunnen dragen. Geniaal! En ik heb geleerd waarom ik steeds mijn haarelastiek kwijt ben, ik heb er namelijk drie.
 11. Leuk Rapilos! Er zijn hier veel superfitte mensen maar ik vind 10 km wandelen een geweldige prestatie, zet em op!
 12. Yana

  Help! Afbouwen clonazepam!

  Hoi Sanne, je plaatst dit bericht op het subforum 'alcohol de baas', het is beter om je verhaal te vertellen op het subforum 'benzo de baas' daar zitten de ervaringsdeskundigen die jou kunnen steunen. Veel sterkte!
 13. Yana

  Voorstellen

  Hi Anita, welkom terug. De mensen hier die tot de ontdekking zijn gekomen dat ze geen maat kunnen houden en dus helemaal gestopt zijn met drinken, die vind ik geen zielepoten maar helden. Je zegt dat je soms vier weken niets drinkt maar ook dat je opgenomen werd om de lichamelijke afkickverschijnselen de baas te worden. Ik vraag me af hoe je dat dan doet die andere keren dat je niets drinkt? Ik ben benieuwd wat je plan is. Succes!
 14. Heerlijk voor je Lika, veeeeeel plezier.
 15. Klinkt ruk @Bor ik zie die twee daar touwtrekken (en in gedachten trek ik even keihard mee aan de nuchtere kant...). Heb je al eens iets ontdekt dat de nuchtere kant sterker maakt? Ik las vanmorgen iets en moest aan je denken. Don't say to God: "I have a great problem", say to the problem: "I have a great God".
×
×
 • Nieuwe aanmaken...