Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Yana

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  2390
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  26

2 Volgers

Over Yana

 • Rang
  Ervaren Forummer

Recente profielbezoeken

1674 profielweergaven
 1. Yana

  Woensdag 28 juli 2022

  Er is genoeg voor iedereen dus laten we eten... niet alleen
 2. Yana

  Woensdag 28 juli 2022

  Ik ben een veganistische maaltijd aan het oefenen voor gasten met een glutenintolerantie. Er mag echt geen gluutje in de maaltijd zitten, best lastig. Oeps, ik ga de taart maar eens uit de oven halen, het begint verdacht te ruiken hiero.
 3. Yana

  Woensdag 28 juli 2022

  Voor noedels met veel groente en gepaneerde, gebakken parasolzwam moet je bij mij zijn @Reacher (pssst, ik heb ook een toetje, homemade chocoladetaart).
 4. Maar áls Spirit mee is gaan drinken is dat natuurlijk op geen enkele manier de verantwoordelijkheid/schuld van Jane.
 5. Een maatje lijkt mij iemand die je dag en nacht kunt bellen vóórdat je gaat drinken, dan kan iemand nog wat voor je betekenen. Maar de volledige verantwoordelijkheid voor het drinken en de gevolgen daarvan liggen bij degene die drinkt, niet bij het maatje, kom op zeg. Ik zit me er gewoon over op te winden...
 6. Huh? En dan ook nog zeggen 'als je nu niet gaat is het misschien te laat'. Waarom Spirit zo'n verantwoordelijkheid en schuldgevoel aanpraten? Ik ken het fenomeen 'maatjes' niet maar het lijkt me toch niet dat je dan verplicht bent om ernaast te gaan zitten als een van de twee het op een zuipen zet?
 7. Oh, wat verdrietig voor je @niks en wat mooi hoe je over hem verteld. Ik wens je vader een goede reis naar het licht en jou veel sterkte, ik denk aan je
 8. Yana

  Donderdag 22 juli 2021

  Welk boek wordt het @Jannigje?
 9. Yana

  Even voorstellen

  Wat mooi, eerst las ik dat je je na een fles wijn weer goed zult voelen en nu weet je al dat het niet waar is, daarmee heb je de verslaving al voor een flink deel in de smiezen Ik vind het ook top dat je hier vertelt dat het niet gelukt is, dat geeft volgens mij aan dat je een goede motivatie hebt (de meeste nieuwe mensen vertrekken met stille trom als het niet meteen lukt). Je bent een held als je het direct weer oppakt. Het is echt even lastig om de gewoonte eruit te krijgen maar dan is het leven echt veel fijner (vind ik). Zet 'm op vandaag!
 10. Allemaal waar maar zo erg is het toch ook niet om eens flink kwaad te worden op zo'n gastje? Wat zou er kunnen gebeuren dan? Ik doe ook graag schouderophalend een stapje opzij maar een enkele keer word ik kwaad en zeg ik tegen zo'n figuur dat 'ie moet optiefen met z'n debiele gedrag. Een vrouw van middelbare leeftijd die boos op hem wordt, daar heeft zo'n jongen niet van terug Ze doen wel stoer maar in hun hart zijn die gastjes volgens mij vaak erg onzeker, ze hebben nog wel een beetje opvoeding nodig.
 11. Yana

  Vrijdag 16 juli 2021

  Zie het maar als een oefening @Cleo66 Je hoeft je niet te verantwoorden.
 12. Yana

  Vrijdag 16 juli 2021

  DAGPACT: Yvonne Tatum Yana
 13. Yana

  Ook ik wil me voorstellen

  Rustig doorgaan met ademhalen, zo is het leven, soms gaat het lekker soms gaat het minder lekker. Geen reden om al te zeer te balen en al helemaal niet om te gaan drinken. Zet 'm op, je bent toch hartstikke goed bezig?
 14. Bij welke lui? Bij de mensen die hun best doen om de wereld een beetje rechtvaardiger te maken? Die hongerende kinderen eten proberen te geven? Of bedoel je dat niet? Het is natuurlijk niet fraai dat ze op je gevoel proberen te werken per telefoon maar er gebeurt veel moois met het geld dat sommigen van ons doneren.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...