Spring naar bijdragen

Yana

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  2.771
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  33

2 Volgers

Recente profielbezoeken

1.993 profielweergaven

Yana's Achievements

Ervaren Forummer

Ervaren Forummer (3/4)

 1. 'Accept the things I cannot change', daar hoort voor mij ook bij het accepteren van angstgedachten in de nacht, de steken in de maag, het opgefokte lijf... Er geen etiket opplakken dat dit vervelend is, dat het anders zou moeten zijn. Rustig aanvaarden en kijken naar wat ik denk en voelen wat ik voel, het is geen probleem, het is er gewoon. Als het meezit blijkt dan dat ik niet alleen die gedachtes en emoties ben, dat er stille ruimte daaronder is. Verder @Pulluptomybumper vind ik dat je dochters onwijs veel geluk hebben met een vader die zoveel van ze houdt, die zo hard voor ze werkt en zo zijn best doet om ze écht te zien.
 2. Wat fijn Zbb, ik ben blij om je zo te lezen! Dit was de eerste week dat je weer ging werken toch? Ging dat goed?
 3. Ik heb je toch hoop ik niet de indruk gegeven dat ik je iets verwijt? Want dat doe ik zeker niet, ik snap heel goed dat als je alleen leeft, in de Randstad, kinderen hebt en van volleybal houdt, dat het dan allemaal lastiger is dan wanneer je toch al als een kluizenaar leeft. En je doet het goed toch? Laveren tussen risico's vermijden en wat je nodig hebt
 4. Ik begrijp best dat je je niet wilt laten vaccineren @spirit, ik ben er zelf ook niet zo dol op. Maar de kans dat je eerdaags besmet raakt is bijna 100%, de kans dat je dan in het ziekenhuis beland is niet zo heel groot maar wel veel groter dan wanneer je een paar prikken had gehad. Maak jij je daar geen zorgen om?
 5. Ik voel me ook totaal niet onderdrukt, voor mij is het gewoon een kwestie van mijn gezonde verstand gebruiken. Ik heb wel moeite om bruikbare cijfers te vinden. Weet iemand bijvoorbeeld te vinden hoe groot de kans is om als besmette vijftigplusser in het ziekenhuis te belanden als je wel en als je niet gevaccineerd bent?
 6. Zoals Quinn al vroeg: wat wil je dan wel Spirit?
 7. Daar ben ik voorstander van maar of het ook helpt? Mensen genoeg die heel fit zijn en tóch doodziek worden. Veel mensen laten zich niet vaccineren omdat ze op hun eigen immuunsysteem vertrouwen maar dat heeft bijna iets hoogmoedigs vind ik; er valt geen peil op te trekken. Boven de vijftig ben je sowieso kwetsbaar als ik het goed begrijp en ik zou me kapot schamen als ik als ongevaccineerde vijftigplusser in het ziekenhuis zou belanden.
 8. Is dat geen vals gevoel van veiligheid? Gevaccineerde mensen dragen het virus (jammer genoeg) ook over en ik weet eigenlijk niet of die het heel veel minder overdragen dan ongevaccineerden.
 9. Jij ging niet meer hier schrijven over hoe je koffie het lekkerst vindt maar ik ben blij dat vogeltjes nog wel kan @Oskar. Heb je op de draad van gisteren die leuke boeken gezien die je aan je kinderen kan voorlezen?
 10. Ik heb nog maar één keer in mijn leven een goudvink gezien, prachtig beestje inderdaad. Ik zit, 'as we speak', naar twee hoppen te kijken, die hebben ook een hele fijne kuif.
 11. Geen idee... de manicure?
 12. Wat een mooi boek @Lieke7777... 'Wat ben je aan het vieren?' Vroeg Kleine Draak. 'Dat ik in de regen zit,' zei Grote Panda. 'Met jou.'
 13. Ik heb net weer tweeënhalf uur door de bergen gelopen en realiseerde me opeens dat ik nu fitter ben dan ooit. Wat een geweldig gevoel, ik loop tegen hellingen op die ik voorheen écht niet aankon en dat kan alleen maar komen omdat ik een paar jaar geleden gestopt ben met roken én zuipen. Ik ben nu moe en het zweet staat op m'n rug maar wát een verschil met de dagelijkse katerige lamlendigheid van voorheen. Blij mee!
 14. Geen ideaal moment om te stoppen dan inderdaad @Bor, kon je niet van je man bietsen? Sterkte met je dochter! En wat is dat nou met je kleindochter, ook covid? Ik wist niet eens dat baby's er ook zo ziek van kunnen worden.
 15. Oh de horror, bij iedere verjaardag een huiskamer stampvol 'ooms en tantes' in twee kringen, een met de mannen en een met de vrouwen. En dat ik dan naar bed moest en eerst iedereen langs moest om een handje (en godbetert meestal ook nog een kus) te geven. Ach, dat kleine meisje, zo bang en zo verlegen, wat een schatje
×
×
 • Nieuwe aanmaken...