Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Quinn

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  2863
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  23

Over Quinn

 • Rang
  Ervaren Forummer

Profile Information

 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

1878 profielweergaven
 1. Quinn

  Stoppen

  Ach Lars...
 2. Quinn

  Maandag 13 mei 2019

  Hell ja, middag. Die mag ook goed zijn. Dagpact Sonnetje Quinn
 3. Morgen mensen. Ver over datum voor een update, maar vooruit. Beter dan helemaal niet, ofzo. Mijn doel was een jaar geen alcohol te gebruiken en dat heb ik bereikt op 27 april. Een jaar, klaar. Een mooi afgerond geheel. En daarom heb ik Bob gevraagd om me van de lijst te halen. Een jaar zonder drank heeft me niet meer opgeleverd dan precies dat, een jaar zonder drank. Ik ben geen leuker mens geworden, of gemakkelijker. Problemen zijn niet verdwenen. Leven niet simpeler ook. Maar ook niet moeilijker. Vandaag drink ik een dagje niet. Morgen zie ik morgen wel weer.
 4. Quinn

  Maandag 13 mei 2019

  Wel plezierig dat ze na gedane zaken jullie bed verschoond, dat dan weer wel. #brightside
 5. Goedemorgen bij jullie en goede nacht bij mij. Best wel bedtijd denk ik. Morgen (vandaag?) de grote dag, laatste avond van 2019. Ongezond spannend, misschien blijf ik wel gewoon in het hotel. @Harp sterkte kerel. @Lars goeie ballen. @iedereen: kalm aan vandaag, morgen is dit ook gewoon weer geweest. Dagpact: Harp Gekko Clean66 Lars IJsvogel Kohtje Reacher Hub Spock Jane Kruidenthee Quinn
 6. Quinn

  Zondag 30 december

  Hoi hoi, ''t is hier zo'n beetje half drie en we gaan maar eens pitten. Prima bed. Met oudjaar gaan we met vrienden van hier feestjes af, dat vind ik behoorlijk spannend, best sneu wel. Doorhalen zonder drank, maar wel open bar. Hurray. Intussen hebben we het prima naar de zin trouwens, vandaag musea (voor mij) en winkels (voor hem) en komende avond musical. Ik ben echt een en al opoffering he. Dagpact : MarQ Moosje Quinn
 7. Quinn

  Ik ben

  Soms doe je zomaar rare, impulsieve dingen. Zonet een last minute New York geboekt, vriend en ik vertrekken morgen voor vijf dagen. Zo, blijkbaar is dat soort gedrag iets dat ook zonder drank bij mij hoort.
 8. Ah, maar dat ligt aan de manier van tellen @Bob. Ik houd bijvoorbeeld niet van het getal drie, dus die sla ik gewoon over.
 9. Quinn

  De eerste 24 h zitten erop

  Een nieuwe kans om het beter te doen. Vandaag niet drinken?
 10. Hey @Jacqueline welkom, je hebt een prima plek gevonden en je kunt hier zo actief zijn als je zelf wilt. Op het subforum Ditjes en Datjes wordt elke dag een huiskamerdraad geopend, dat kletst vaak wel goed weg. De combinatie drank en iets erbij om maar goed van de wereld te raken ken, ken ik maar al te goed. Heb je ergens wat hulpkanalen ingeschakeld?
 11. Bedankt, ik dacht dat ik op zeven maanden zat, maar ik kan duidelijk niet tellen
 12. Quinn

  Arrensleepact 2018

  Dat was ik niet @Lars, ik was in een gave flat in Sydney, maar ben eruit gezet, met de rest van de mensen daar. Maar ik wil best met @Reacher in bad.
 13. Goedemorgen, de schoonouders hier, nog een paar dagen. Nou ja, het kan erger. Sterkte @Jen erg rottige situatie. Dagpact: Lars Moosje Gekko Sober Tatum Quinn
 14. Goedemorgen, en welterusten. Dagpact: Sober Gekko Quinn
 15. Quinn

  Arrensleepact 2018

  Wie maakt de kangaroe biefstuk vanavond? Of doen we barbecue?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...