Spring naar bijdragen

Quinn

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  6.701
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  66

Profile Information

 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

8.196 profielweergaven

Quinn's Achievements

Ervaren Forummer

Ervaren Forummer (3/4)

 1. Quinn

  Ziek na het stoppen

  Het kan. Of het is een griepje. Of een zware verkoudheid. Misschien toch corona. Of gewoon erg moe. Misschien reageert je lichaam op de ontgifting die stoppen met alcohol toch is. Maakt het uit waar het van komt? Het gaat over. Alcohol maakt het sowieso niet beter. Trouwens, top, die veertien dagen. Goed bezig!
 2. @spirit als we maar blijven staan, weer een dag.
 3. DAGPACT: Reacher Yvonne Jessje ikkanhet Roberto Claudius Quinn
 4. @spirit wat ik verschrikkelijk vervelend vind, is dat jij een opmerking plaatst, je ei legt zeg maar, en dan zegt genoeg erover. Oftewel, er mag niemand op je reageren, want dat is dan ouwehoeren.
 5. @spirit dan zou je een coronavraag daar kunnen stellen in plaats van op de dagdraad. Daarnaast kun je op een forum mensen niet verbieden om het ergens over te hebben. Moet niet gekker worden. Klaar met douchen voor vandaag.
 6. Nah, mijn vuur is ook eerst weer op. Uit bed en douchen maar. Baggerritme. Ook eens wat aan doen. Ooit.
 7. Je punt is dan dat als je één ding doet, dat niet betekent dat je op elk vlak goed bezig bent? Want dat ben ik met je eens. Maar elk stukje is er wel weer één.
 8. Dat zijn appels en peren, vind ik. Een QR code, vaccineren... het zijn allemaal onderdelen van het hele je best doen in coronatijd. Net als afstand houden (vind ik heel moeilijk), mondkapjes, al die stomme regels... En hoe meer je je eraan houdt, hoe beter. Coronatechnisch gezien. Wat niet wegneemt dat ik er ook echt heus doodmoe van ben natuurlijk. Wisten jullie al dat sekswerkers weer aan de slag mogen?
 9. Zeker wel. Je kunt vaccineren, je kunt testen, dan krijg je ook een QR. Rechten en plichten gaan samen in een maatschappij, je kunt niet alleen de leuke en prettige dingen claimen, maar vervolgens geen verantwoordelijkheid nemen. Niet vaccineren is een keuze. Accepteer de consequenties die daarbij horen.
 10. @spirit dit is de zoveelste keer dat je zelf over corona begint, je mening deponeert en vragen negeert, om vervolgens iets te zeggen als maar hier wil ik het niet over hebben. Zo zwak. Wel klagen en mopperen en doen alsof je slachtoffer bent, maar niets bijdragen aan oplossingen.
 11. Quinn

  Woorddomino III

  Overschrijfformulieren zijn voor mijn kinderen even absurd als cassettebandjes.
 12. Maar @spirit wat wil je dan wel?
 13. Hi. Blijf het maar koud hebben, tot rillen toe. Verder weinig tot geen fut. DAGPACT: Yvonne Maja Artemis ikkanhet Claudius Quinn
×
×
 • Nieuwe aanmaken...