Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Quinn

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  3170
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  24

Over Quinn

 • Rang
  Ervaren Forummer

Profile Information

 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

2594 profielweergaven
 1. Goedemorgen. Zou werken, maar er wordt gestaakt. Zit me af te vragen of ik daar aan mee ga doen. Grappig, staken, ik doe al zo weinig Vanmiddag met vriendin afspraak bij dokter staan. Dat wil zeggen, zij, ik ga in de wachtkamer wachten of ik nodig ben. Ofzo. Dus.
 2. Quinn

  Di 28 jan 2020

  Sterkte Smaragd
 3. Quinn

  Di 28 jan 2020

  Goedemorgen. Even een paar dagen rust gecreëerd door naar m'n andere thuis te gaan. Ieder wat tijd voor zelf nadenken, zonder er meteen bovenop te springen.
 4. Hey @Smaragd goed je te lezen en bedankt dat je aan hem dacht. Die is overigens zo flegmatiek als mogelijk, de rare. Hoe ga je om met jouw down en opvliegend? Ben je nog te hanteren?
 5. Nee, het is niet eerlijk en soms lijkt niemand te krijgen wat ie wil. Sterkte @Fruitvlieg2019 ook dat valt niet mee. Wat hier betreft, vriendin wil het, nu het toch zo is, verder laten gaan, daarover is geen discussie mogelijk. En het is ook weer niet zo dat ik dit kind niet wil, we hebben ons in slechtere omstandigheden gered. Het gaat me echter ook om haar, eerdere zwangerschappen gingen matig tot slecht. Ik wil dat risico voor haar helemaal niet weer. Maar dat stukje is niet meer mijn keuze. Voorkomen wil immers nu niet meer. En verder, ja, ik zie best op tegen eventuele ingrijpende veranderingen. Mocht er inderdaad straks een baby zijn, dan verandert er van alles voor iedereen in dit toch al niet gangbare gezin. En hoe egoïstisch ook, daar zie ik toch tegenop. Ik moet vooral m'n hoofd helder houden, niet woest blijven, niet op zoek gaan naar verdoving. Laten we daar aan vasthouden. Niet drinken. Niet roken. Niet gaan wandelen. Dus. @Sjeng het zien wat er gebeurt is een eerste stap, tweeënhalve week al flink wat dagen. Wat voor andere afleiding kun je bedenken? Ik heb bijvoorbeeld vanavond fietsen staan poetsen. Als raar voorbeeld.
 6. Bedankt, delen helpt toch inderdaad wel wat. Het hakt er voor nu wel echt in. Ja, we hebben samen een tweeling van 13 en mijn oudste is 22. Dus nu nog een baby, tja, hoe onaangenaam dat ook klinkt, liever niet. Wat mij betreft dan, zij zou er wel honderd willen. Vandaar ook mijn achterdocht, denk ik. Het zal trouwens wel van mij zijn, zij heeft al een tijd niks ernaast lopen. We moeten maar zien hoe we eruit komen.
 7. Weet ik @Bor maar momenteel ben ik vooral echt kwaad, omdat we dit niet weer zouden meemaken. En ja, ik weet dat je samen verantwoordelijk bent, maar verdorie, als zij de anticonceptie regelt, wil ik erop kunnen vertrouwen dat ze dat ook daadwerkelijk doet.
 8. Quinn

  Woorddomino III

  Het koffie apparaat is mijn grootste vriend.
 9. Well @Bor ik heb het lef nog niet gehad om dat te vragen. Maar eerlijk gezegd ga ik daar wel van uit.
 10. Goedemorgen. Dus, ja, geen ontkennen meer aan, alles staat hier nogal op z'n kop. In het kader van hoeveel wil je delen nou ja, eigenlijk wel en toch niet, maar goed, het heeft behoorlijk veel invloed op me. Vriendin blijkt zwanger. Dus dat. Doe maar niet quoten, misschien verandert het nog als ik het negeer. Damn, dit was zo niet de afspraak. Dagpact: Quinn
 11. Goedemorgen. Gefeliciteerd @rapilos, veel plezier vandaag.
 12. Quinn

  Zaterdag 25 januari.

  Goedemorgen. Another day in paradise. De hormonen fladderen als malloten door het huis hier. En ik mag niet eens eigen schuld zeggen, want dan ben ik een hork. Hallelujah, amen. Ik zou om minder aan de drank. Misschien morgen. Dagpact: Quinn
 13. Goedemorgen. Tja, schrijven... Ik kan alleen echt schrijven als ik het puur voor mezelf doe, dus met het idee dat niemand het zal lezen. Als het er één keer staat, maakt me dat niet meer uit. Geen dagpact nog? Ik heb het wel nodig vandaag. Dagpact: Quinn
 14. Ai, dat is wel een pittige ja @Bor. Die is twee ofzo toch? Die van mij zegt zoiets ook wel eens, maar die is 13, dat schuif ik af op puberteit.
 15. Goedemorgen. Eerst maar een flinke bak koffie en langzaam wakker worden. Weet je @bumperjim je invloed is toch beperkt, zelfs je dochter heeft recht op eigen leven en eigen keuzes. De mijne is net aan haar derde studiekeuze begonnen. En die leek vroeger zo stabiel...
×
×
 • Nieuwe aanmaken...