Spring naar bijdragen

Quinn

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  7.696
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  87

Profile Information

 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

11.545 profielweergaven

Quinn's Achievements

Ervaren Forummer

Ervaren Forummer (3/4)

 1. @Remi1 volgens mij verwar je "alles zeggen wat er in je op komt" met een mening hebben.
 2. O kom op @Remi1, als jij bovenop @Puckje duikt om @Roberto te verdedigen, is dat prima en goed, maar als ik ook maar iets in het voordeel van haar naar voren breng, is dat verkeerd gedrag? En ga je ook nog de supertroll bedanken voor de zoveelste kutopmerking mijn kant op? Wat een kutfilm wordt dit forum zo langzamerhand.
 3. Waarom zou @Puckje niet haar mening over iemand mogen geven? Dat mag iedereen hier toch?
 4. Quinn

  Van wie is het?

  @Jannigje ik geef een flauwe hint, mag wel hè?
 5. @Remi1 fijn dat het gelukt is met je heit. Heel veel sterkte voor hem en voor jou nu eerst maar.
 6. @Roberto je weet niets van mij, omdat je niet genoeg interesse op kunt brengen voor me om mijn draadje te lezen. Je leest over me heen op de dagdraad, omdat ik vaag zwets. Toen ik een jaar nuchter was, was je niet blij voor me, maar wachtte je op een val. Nu vind je me interessanter, omdat je vindt dat ik blijf steken. Wat kan ik nou helemaal met zo'n reactie? Zoek je ruzie? Wil je stoken? Probeer je iets uit te lokken? Of zit je gewoon objectief popcorn te eten? Let wel, ik heb niet één keer flikker op of fuck you gezegd. Krijg ik ook eens kudo's.
 7. @Roberto het is geen stoppen met drinken therapie, dus wat dat betreft vind ik het geen belemmering. Het lukt me op dit moment niet om het geheel aan te gaan zonder m'n safety blanket. En nee, ik ga dat niet zwak van mezelf vinden, want ik ga het wel weer aan, dit gevecht. En in feite is dit proces denk ik ook belangrijker voor mij dan geheel stoppen met drinken. Zolang het verlangen om volledig naar de klote te gaan, maar onder controle blijft.
 8. Hi. Koffie, Brinta, krant, sigaret. @niks en @Roberto ik ben blij met elke dag dat ik niet drink, maar zonder lukt nu in elk geval nog niet. Zeker de dagen dat er therapie staat, weet ik van tevoren dat het haast niet te doen is. Als ik dan daaraan vasthoud, ligt mijn focus verkeerd. Dan maar liever binnen de perken zien te houden.
 9. Nee hoor @Remi1, @lady jane citeerde gewoon een heel bericht, inclusief dagpactdagpactr bericht te citeren. Niet als dagpact dus. Geen droge afmelding, maar ik stond er ook niet op.
 10. Was het soep met lettervermicelli? Hier bloemkool met kaas uit de oven.
 11. Quinn

  Van wie is het?

  Helemaal waar. Zullen we doen dat @Jannigjenu is dan?
 12. @Descartes33 bedankt, maar inderdaad, wat @Yana zegt.
 13. Morgen. Het stormt hier, maar dan wel zonder regen. Wel zo hard dat het klinkt naar herfst. Net de fiets van zoon maar binnen gezet, hoewel het eigenlijk verdiend zou zijn als die straks bij de overburen in de tuin is zijn gewaaid. Maar vooruit maar weer. Zo maar eens douchen.
 14. Dus het hele gesprek vanavond was voor Jan Lul?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...