Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Quinn

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  6.244
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  61

Profile Information

 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

6.786 profielweergaven

Quinn's Achievements

Ervaren Forummer

Ervaren Forummer (3/4)

 1. Ik vond het lief van je hoor @Jannigje, begrijp me niet verkeerd, ik houd van nette lijstjes. Het is een hoop gedoe en gestress, maar dat vind ik wel plezierig. Als die drukte eromheen weg is, moet ik het zelf alleen verwerken tot iets dat lijkt op grote mensen advies, veel erger.
 2. @Tatum en @Jannigje ik was eigenlijk ironisch over het belang van een keurig lijstje. Maar het gaat wel redelijk op zich. Stapels werk aan het inhalen omdat allerlei afspraken verplaatst zijn door mijn ziekte. En ik ben m'n draai hier wat kwijt, maar ook dat komt vast wel weer goed.
 3. Hi. Gek is dat, ik dacht dat er ergens in de voorwaarden staat dat je maar één account mag hebben. Toch @moderator? Blijkbaar is dat niet zo heftig als een keer shit tikken. O well. En ik heb ook al geen zin om het lijstje netjes te maken. Ernstige zaken. DAGPACT: Claudius zbb Yvonne Maja Spirit Reacher Quinn
 4. @Lieke7777 lees de discussie nog even over en spaar je energie.
 5. Vervelend van de knie @Yvonne bekende zwakke plek? Hier aan een fameus anti kater ontbijt met gebakken ei met kaas en spek, pancakes met maple syrup en slagroom, warme broodjes en sloten koffie. Geen kater ofzo, maar voor het eerst in tijden serieuze honger.
 6. Hi. Dagpact Claudius Maja Quinn
 7. Weet ik, maar andermans geld is ook geld, de kosten zijn er. En die ben je waard. Stoppen met roken is echt hel, maar elke sigaret die ik niet opsteek, levert me 10 cent op van m'n jongste dochter. Best motiverend
 8. Goed dat je gebeld hebt dan. Hé, die begeleider heb je niet voor niets en het is duur genoeg allemaal. Optimaal benutten dus. Stickers goed opgeplakt ook?
 9. Dat is balen @Bor vooral omdat je het juist goed probeert te doen. Misschien een soort reactie op de fysieke reset ofzo?
 10. Ja, dat helpt niet echt. Te koud inmiddels voor de boot? Lopen met de hond anders? Wind aan je kop werkt best prettig, vind ik dan.
 11. Ik heb een soort vam halve ban enorme belemmeringen om iets te plaatsen. Maar goed, het zal wel weer overgaan. @Bor kom op volhouder, tijd geven hè.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...