Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Quinn

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  3121
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  24

Over Quinn

 • Rang
  Ervaren Forummer

Profile Information

 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

2226 profielweergaven
 1. Gelukkig, fijn dat je weer thuis bent.
 2. Quinn

  Woorddomino III

  Weekend weer voorbij, evenals die fraaie zomer.
 3. Goedemorgen. Wat zei de pers @Bor? Excuses en een fles wijn? Sterkte @Smaragd hoop dat het wat meevalt allemaal, vervelend! We gaan een sobere maand doen hier, heeft vriendin bedacht. Afgelopen week kwamen er vijftien pakketjes en ze is klaar met ieders uitgeefgedrag. Dus, dat wordt feest hier. DAGPACT Yvonne Lika Nadia knakker Quinn
 4. Quinn

  ZATERDAG 14-9-2019

  Ah, daar is het cliché weer. Want dit is een helpende, steunende reactie. Nee, ik reageer zelden op je, juist omdat je het bloed onder m'n nagels uit weet te halen. Het is zo rot om te lezen hoe je telkens in hetzelfde rondje draait en je je kop weer gek maakt. Dat vind ik rot voor je, ook dat je niet ziet wat je doet. Hoe het misschien anders kan. Maar goed, ik was vrij hard, dat geef ik toe. Verder zijn we wel uit geluld. @Bor dat is behoorlijk heftig ja. Kun je het er met hem over hebben? Iets met privacy enzo? @Pelle2 goed bezig. Ik ga douchen. Doei.
 5. Quinn

  ZATERDAG 14-9-2019

  Zeker weten wel. Heel langzaam. Benen op tafel. Ja.
 6. Quinn

  ZATERDAG 14-9-2019

  Thanks @Bor. En bagger, niet gerookt, maar grijp nog meerdere keren per uur naar een afwezig pakje.
 7. Quinn

  ZATERDAG 14-9-2019

  O kom op @spirit, ze kunnen toch ook helemaal niet op je aan? De ene week is geen moeite je teveel en wil je oppassen en hen samen uit laten gaan en weet ik wat. De volgende week klaag je dat ze misbruik van je maken en wil je haast jeugdzorg bellen. Ik zou ook bedanken voor zulke oppas, dan maar liever niet. En nou zijn de koren weer de boosdoener, mens, wat hang je in cirkels van gedrag steeds. Frustratie uit Kan het dagpact niet vinden, wil iemand met een helder hoofd me erop zetten?
 8. Quinn

  Woorddomino III

  Vergeet de rest, onthoud het goede.
 9. Sterkte @Bor het valt wel, maar soms even niet mee. Ik weet niet wat er met het jochie is, maar volgens mij heb je het over een chromosoomafwijking? Ik hoop dat ze wat voor hem kunnen doen, dat sowieso. En dat ie toch een fijne verjaardag heeft straks, als elke peuter to be. Las zonet dat er een veroordeelde pedo met tbs tijdens verlof is ontkomen. Word ik zo ontzettend kwaad van. Hallo triggers. Misschien een stukje brownies van de vriend van @Rosee. Instant kmw. @fleurtje knuffel. Dacht dat je boeken had gekocht, maar broeken zijn ook leuk.
 10. Quinn

  Dit ben ik, Maja

  Ik denk dat het het laatste bericht ziet, dan staat het profielplaatje van de laatste schrijver achter de onderwerpregel. Nu sta ik er dus Goed je te lezen Bijna.
 11. Goedemorgen mensen. Wat maken we een zooi van het dagpact zeg :O Komt ie. Zonder mooie kleuren, dat wel. Dagpact Billy Lika Myle Cleo66 Quinn
 12. Niemand zit hier voor niks @Morgon Ik zie nu trouwens pas dat je een vrouw bent en geen man. Zit me nu af te vragen of ik dan anders had gereageerd en waarom. Raar. Verkeerd ook. Nou ja, vandaag een nieuwe dag, houd het droog.
 13. Voor mezelf sprekend: nee. Misschien een klein triest grinnikje, omdat ik precies weet hoe het voelt in/als dweilorkest. Mezelf bespotte ik dan wel altijd, een ander houd ik liever een spiegel voor.
 14. Quinn

  Lotgevallen & strapatsen

  Nou ja, dat dus @Bor Ik lees het wel degelijk als goed praten. En geloof me, daar weet ook ik alles van.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...