Spring naar bijdragen

Reacher

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  7.984
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  76

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Reacher's Achievements

Ervaren Forummer

Ervaren Forummer (3/4)

 1. Zodra de wondjes dicht zijn @Yvonne dan gaan we het weer proberen zonder cone of shame. Goeie naam voor de tuesday Lonster. Ik ga ook werken en eten. En eten. Vooral eten.
 2. Gaaf @niks. Reacher is trouwens een mooie naam voor de ienie vind je ook niet? Inderdaad @Etty. Angst om te falen, anderen beschadigen etc.
 3. Dan nog eens even extra op het dagpact Reacher
 4. Socrates is de allerschattigste Het komt waarschijnlijk door een allergie. Hij krijgt nieuw dieetvoer, prednison en zalf op zijn plekjes en een aantal keer per dag doen we krab sessies met een borstel maar dat verzacht zijn humeurtje niet.
 5. Ik moest onder andere grinniken om het hoofdje van mijn Socrates dat verpakt zit in een kraag tegen het open krabben van zijn kopje. Waar ik ook ben, ergens zit hij wel boos naar me te staren met dat ding om zijn hoofd. Hij is schattig en moordlustig. Tegelijkertijd.
 6. De angst om alles kwijt te raken is wel iets om wakker van te liggen, popje. Herkenbaar inderdaad.
 7. Ik liep net aan je te denken @Etty aan de hand van wat @Pulluptomybumperschreef. Er door heen gaan. Dat je je vaak schrap zet tegen dingen vanuit een kind modus. Terwijl je daar als volwassene meer tools hebt om daarmee om te gaan. Maar het losmaken van al die muren etc. Is dan nog wel een klus.
 8. Er doorheen gaan is niet voor niets iets wat we uitstellen @Pulluptomybumper En dank dat je erover schrijft, dat toont vertrouwen. Waar heb je angst voor?
 9. Goedemorgen Grinnikend de dagdraad op, dat is wel eens anders. Dagpact Reacher
 10. Ben ik weer: dat is eigenlijk toch heel omslachtig? Kan een uitkering niet beter gestort worden met de belasting er alvast vanaf gehaald? Ik ben er duizelig van.
 11. Tot ziens @Pinkman en bedankt voor wat je hier bracht, zowel je humor als wat je bezig hield.
 12. Inderdaad fijn je zo te lezen @Zbb
×
×
 • Nieuwe aanmaken...