Spring naar bijdragen

Reacher

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  9.830
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  98

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Reacher's Achievements

Oudgediende

Oudgediende (4/4)

 1. Ik vind je dapper, dat je die ontwikkeling dúrft door te maken. Met trouw blijven aan jezelf blijf je eigenlijk trouw aan je liefde en wie je wil en kunt zijn voor anderen. Trouw blijven aan jezelf is eigenlijk nog niet de juiste definitie… ik kan niet op de juiste woorden komen. Ik geloof zelf heel sterk in geen aandacht of energie aan kwaadaardigheid steken. En in eigen veiligheid dmv onzichtbaarheid. Ik ken angst en begrijp angst. Ik begrijp het zwijgen. Maar inderdaad die steun aan de bully op andere momenten. Geef dan extra liefde en steun aan degene die gepest wordt, dat is ook een manier om een standpunt te maken.
 2. Dat zag ik niet aankomen. Om het in een klaslokaal te houden: het was geschreven vanuit het perspectief van een (belerende ) medescholier die opkomt voor een vriend. Vanuit de zienswijze van iemand die zelf vaak de aandacht van bullies trekt. Ik vind de pester niet belangrijk. Maar het raakt me heel erg dat het blijkbaar gewoon kán, hier. Nu je me aan het denken hebt gezet, heb je nog iets over de inhoud ipv op de vorm?
 3. Brief aan het forum. Wat krijg je als je een persoon binnen laat die recht voor zijn raap zegt wat hij/zij denkt - wat jij misschien zelf ook wel vindt- van een ander? Die herhaaldelijk lekker schopt waar jij zou willen schoppen? Misschien toch maar zwijgen als hij zo bezig is tegen iemand want je wilt er zelf niet bij betrokken raken. Maar op andere momenten extra lachen om hem, want God, wat een kerel. Wat krijg je als je dat bloemetjes geeft en vooral veel ruimte om zichzelf te zijn? Dan krijgt je het forum dat je verdient. Sit back and watch the movie.
 4. Reacher

  Van wie is het?

  Napoleon? Conan de Barbaar?
 5. Reacher

  Van wie is het?

  Owww ja de olifant, Hannibal. Duh
 6. Reacher

  Van wie is het?

  Ik heb altijd een glitch, ik weet meestal wel uit welke hoek een citaat komt. Atilla de Hun?
 7. Dus eigenlijk vind je jezelf interessant?
 8. DAGPACT: Yvonne fonny Prana Reacher
 9. En @nancy Ik hou inderdaad van dit weer ipv de hitte van de afgelopen tijd. Lekker binnen zitten, niet naar buiten hoeven om dingen te ondernemen waar ik sowieso niets aan vind Maarja ‘het is mooi weer’ Toch maakten die berichten van jou en @niks over wat jullie deden met de (klein) kinderen me wel blij. Tsja, mensen zijn ingewikkeld.
 10. Haai. Fijn dat je je beter voelt @nancy.
 11. Dank je wel voor jou @Lieke7777. Je hebt mij als ex pleegkind enorm geholpen met inzicht in hoe het bij jou werkte en hoe jij ermee omging.
 12. Ik ben zo raar in de war de laatste tijd, rare schrijffouten. Net vond ik een pak soep in de boekenkast. Ik slik toch extra B12
 13. Reacher

  Van wie is het?

  Volgens mij een vriend van @Jannigje
×
×
 • Nieuwe aanmaken...