Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Reacher

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  3749
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  37

Over Reacher

 • Rang
  Ervaren Forummer

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Goedemorgen Renaldo! Ik ga Socrates de rode kater eens achter zijn oren kriebelen. Hij heeft het maar moeilijk met de verhuizing.
 2. Ik zie hier forummers die in een langdurig herstel zitten. Ze vallen regelmatig terug maar ondertussen komen ze steeds een stapje verder, blijven de binges langer weg, krijgen ze meer zelfkennis, leren ze betere tools om staande te blijven. Vaak zijn het trotse mensen die het zelf willen oplossen en gaandeweg leren om moeilijke momenten om steun te vragen. De echte kwetsbaarheid te tonen. ik heb daar een diepe, diepe respect voor. Dat wilde ik eens gezegd hebben.
 3. En niet via pb. Hier op het forum.
 4. Mits je nu niet drinkt.
 5. We hadden het een tijdje geleden over je dood drinken en je vroeg me toen of ik iemand kende die zich dood had gedronken. Ik vond dat toen te pijnlijk om te beantwoorden maar als je daar nu vragen over hebt dan wil en kan ik die nu wel hebben.
 6. En hoe verdraag je dat gevoel dan zonder drank?
 7. Dank je wel dat je de tijd neemt om mijn vragen te beantwoorden! Dus je gelooft voordat je de biertjes neemt echt dat het daarbij kan blijven. En dan tijdens de biertjes komt de paniek om de hoek begrijp ik je zo goed?
 8. Descartes ik vraag het omdat ik ook wel forummers lees waarbij ik denk dat zij steeds opnieuw oprecht geloven dat zij het dit keer echt onder controle kunnen houden om vervolgens in een binge terecht te komen. Ook lees ik wel eens forumgenoten bij wie ik meer een ‘YOLO’ gevoel vermoed etc
 9. Goedemorgen Yvonnepon
 10. Ik heb je af en toe gelezen en je lijkt me iemand met lerend vermogen. iemand die herkent dat als hij steeds hetzelfde doet, het resultaat ook hetzelfde blijft. Dus ik denk dat je inderdaad weet dat het niet bij 1 blijft. zit daar dan niet een ander gevoel onder? bijv wil je vluchten, ben je boos, heb je pijn of alles bij elkaar?
 11. Ik vraag me altijd af hoe dat werkt bij die eerste die je neemt.
 12. Wat denk je precies als je die eerste neemt @Descartes33? Dit keer kan ik het bij één houden of ‘ F&#k it, ik ga helemaal los dit keer’ Of misschien iets anders? Oprechte belangstelling.
 13. Ik heb ook net een verhuizing achter de rug. Ik en de honderd katten zijn bij mijn vriend ingetrokken. nouja achter de rug... ik moet het oude huis nog leeg zien te krijgen
 14. Goedemorgen! Ha Liefka! ‘ Alles’ goed?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...