Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Yvonne

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  22190
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  13

1 Volger

Over Yvonne

 • Rang
  Oudgediende

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

2098 profielweergaven
 1. Ach Bor toch.... Wat had ik het je anders gewenst. Even twee virtuele armen stijf om je heen.. {{}},
 2. Goedemorgen Etty, Bor, Jane, Kohtje, Rosee en IJsvogel... Fijn dat het allemaal zo goed is verlopen Jane. Moet inderdaad leuk zijn eens mee te maken Etty.. Rosee, gewoon heerlijk genieten van jouw puberzoon, pluk de dag dus. Bor, een KS'je voor jou : (Koffie Speciaal dus ) Denk veel aan je, wat heb jij veel op jouw bordje... petje af voor je meis.
 3. Dagpact: Momentum Yvonne
 4. Goedemorgen frummers. Nou, waar al dat zware weer nou gebleven is gisteren??? Overdag twee keer vijf spetters en 's avonds een gewoon buitje en een kwartiertje heel licht onweer.... Maar goed, we hebben gelukkig toch een buitje gehad... Nu eerst een lekker bakje. 
 5. Yvonne

  Meeting 2019

  Ik wens jullie allemaal heel heel veel plezier... Ik zal er niet zijn, het is mij veel en veel te ver. Als de meeting een keer in oost-Groningen wordt georganiseerd ben ik van de partij. Nu zal ik op de dag van de meeting zorgen voor koffie en thee voor de thuisbijvers..
 6. Yvonne

  Woensdag 19 juni 2019

  Toch maar even buienradar bekeken.... hier wordt er pas om een uur of 4 een buitje verwacht...
 7. Yvonne

  Woensdag 19 juni 2019

  Nou...... dat kan nog een hele klus zijn Jane, hahahaha... Het is hier stralend mooi en warm weer, ik stuur het zonnetje wel even naar jou door.
 8. Yvonne

  Woensdag 19 juni 2019

  Deze post was overbodig geworden ...
 9. Yvonne

  Woensdag 19 juni 2019

  We staan er inmiddels met zijn 3-en op Nadia... En tsja, er zullen altijd periodes blijven dat het pact wat minder loopt....
 10. Yvonne

  Woensdag 19 juni 2019

  Goedemorgen frummers. Een wolkeloze hemel, stralende zon en een lekker bakje, mooi begin van de dag. Jane, sterkte vandaag, ik weet wat het is... Dagpact Nadia Kohtje Yvonne
 11. Goedemorgen frummers. Heerlijk geslapen, draaide me om half zes nog héél even om en werd vervolgens om half acht pas wakker. Zonnetje schijnt, we krijgen vast weer een mooie dag, nu eerst een bakje. 
 12. Yvonne

  KiloKiller

  Goedemorgen frummers. Twee groene vlakjes slechts.... had beter gekund Maar we komen allemaal in de herkansing, dusssssss... ZETUMOPLUI !!!!!! Topper van de week is Bob met als goede tweede Jannigje... Topper van de week Gewichtsafname vanaf 1 kilo Aanmoedigingsaai Alarmbel (bij stijging van gewicht 3 weken op rij ) Gewichtsafname. Nog geen gegevens doorgegeven Even niet hier... Gelijk gebleven Gewichtstoename Gewichtstoename vanaf 1 kiloKilokiller regeltjes* Je kunt alleen Topper van de week worden als je de voorgaande week ook je gewicht had doorgegeven. * Als je te laat bent en het weekoverzicht is al geplaatst kun je je gewicht uiteraard nog doorgeven, je doet dan alleen niet meer mee voor de Topper van de week.* Meld het even als je tijdelijk niet mee kunt doen, dan blijf je in de lijst staan.* Als je 4 keer zónder bericht geen gewicht doorgeeft word je uit de lijst verwijderd.* Nieuwe deelnemers zijn uiteraard van harte welkom maar dienen minimaal 4 weken actief lid te zijn van het forum * Graag je gewicht uiterlijk zaterdag doorgeven, dan kan ik op zondagmorgen gelijk aan de slag....
 13. Yvonne

  Maandag 17 juni 2019

  Dagpact Sober Gewoondoen Nadia Yvonne
 14. Yvonne

  Maandag 17 juni 2019

  Goedemorgen frummers. Een wolkeloze hemel... heerlijk weertje zo. Eerst een bakje. Sober sterkte vandaag én succes bij de therapie. ZBB petje af voor jou... dat verdient een bloemetje.
 15. Yvonne

  Vrijdag 14 juni

  @Bor, ik hoop dat jullie goed hebben kunnen slapen vannacht. Ik ken de 'wegen' ook niet die je moet doorlopen om woonruimte en uitkering te krijgen. Ik ga er van uit dat dat inderdaad via de gemeente moet. En alle gemeentes zullen hier weer anders mee omspringen. Dat jouw dochter 'trajecten' zal moeten doorlopen is op zich niet zo vreemd. Aan het krijgen van een uitkering zitten voorwaarden vast, altijd. Maar de manier waarop en hoe en wat ..... ???? Ook haar licht opsteken bij de woningbouwvereniging, even googelen om die bij jou te vinden. Het zal allemaal niet makkelijk worden ben ik bang, maar niet bij de pakken neer gaan zitten meis. Je hebt in het verleden al voor hele hete vuren gestaan, dit gaat ook goed komen...
×
×
 • Nieuwe aanmaken...