Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Yvonne

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  26.323
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  30

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

4.044 profielweergaven

Yvonne's Achievements

Oudgediende

Oudgediende (4/4)

 1. DAGPACT: Claudius zbb Yvonne
 2. Goedemorgen frummers. Maandag, nieuwe week, nieuwe ballen, nieuwe kansen. En een bakje om de dag te beginnen.
 3. Yvonne

  Pubquiz vragen

  Hahahaha, ik had echt geen flauw benul. Maar ik zou het niet durven om jouw cookies te beledigen hoor Knakker.....
 4. Yvonne

  Pubquiz vragen

  Een lul-de-behanger / een nietsnut???
 5. Dankje @spirit, en ja @Quinn dat klopt, toen ik een jaar of 13 was is de knieschijf er een paar keer tijdens het sporten uit geschoten. Ik heb er jaren geen last meer van gehad, maar de laatste jaren kraakt hij vervaarlijk, hoewel ik er zelfs nog mee kon hardlopen lange tijd.... afijn, maar even pas op de plaats dus. Dat ontbijt van jou klinkt trouwens goddelijk... jammie.... Fijn dat je weer echt trek kunt hebben!
 6. Yvonne

  KiloKiller

  Goedemiddag, Hieronder vind je de cijfers van de afgelopen week. Topper van deze week ben ikzelf En ben net zo blij met mijn 'lagere tiental' als Jane, heerlijk. Lieke, als het niet wil kun je er beter gewoon even een punt achter zetten. Aan de andere kant: als jij hier niet had meegedaan was je misschien wel kilo's aangekomen, je weet maar nooit. Bob, lekker genieten van jouw vakantie... Luitjes, we hebben weer een hele week om er iets moois, iets groens van te maken. Succes!!! Topper van de week Gewichtsafname vanaf 1 kilo Aanmoedigingsaai Alarmbel (bij stijging van gewicht 3 weken op rij ) Gewichtsafname. Nog geen gegevens doorgegeven Even niet hier... Gelijk gebleven Gewichtstoename Gewichtstoename vanaf 1 kilo Kilokiller regeltjes * Je kunt alleen Topper van de week worden als je (daadwerkelijk) de voorgaande week je gewicht had doorgegeven. * Als je te laat bent en het weekoverzicht is al geplaatst kun je je gewicht uiteraard nog doorgeven, je doet dan alleen niet meer mee voor de Topper van de week. * Meld het even als je tijdelijk niet mee kunt doen, dan blijf je in de lijst staan. * Als je 4 keer zónder bericht geen gewicht doorgeeft word je uit de lijst verwijderd en gaat een nieuwe wachttijd van 4 weken in... * Graag je gewicht uiterlijk zaterdag doorgeven, dan kan ik op zondagmorgen gelijk aan de slag.... * Nieuwe deelnemers zijn uiteraard van harte welkom maar dienen minimaal 4 aaneengesloten weken actief deel te nemen aan het forum.
 7. Dagpact Claudius Maja Quinn Spirit Yvonne
 8. Goedemorgen frummers, De dag is al bijna halverwege, maar het ís nog net ochtend. | Ik zet toch nog maar even een bakje neer. Inmiddels is de zon verdwenen hier, en er wordt een buitje verwacht. Fijn je weer te lezen @Yana, mijn knie is momenteel hopeloos, ik loop met twee krukken en kan niet op het betreffende been leunen. Lekker dus. Het positieve is dat we die krukken al in huis hadden, anders had ik helemaal geen kant op gekund. @Lika, ik heb de afgelopen week blijkbaar te veel gelopen en gestaan en nu wil mijn knie dus niet meer. Hij is ook ongeveer twee keer zo dik als de andere.... Afijn, geduld is een schone zaak, maar ik hoop toch echt dat het snel beter gaat worden...
 9. Aaah, wat ellendig weer @Rosee. Het gaat voorbij die fase, maar daar heb je nu niks aan natuurlijk...
 10. Goedemorgen frummers. Een bedekt zonnetje nog, maar het wordt vast weer mooi vandaag. Ik had graag in de tuin gaan werken, maar mijn knie weigert helaas alle diensten. Ik heb een drukke week achter de rug, veel gelopen, veel gestaan. Gisteren had ik al veel pijn, maar vanmorgen heb ik een kwartier gedaan over de vijf meter van de slaapkamer naar de wc, kon geen enkele druk op het been zetten. Gelukkig hadden we krukken in huis, nog van een operatie van Kees van een paar jaar geleden, en kan er inmiddels al aardig mee rondscharrelen. Zo kom ik het weekend wel door Nu eerst maar een bakje. Bol, succes vandaag... En zbb, goed dat je van het glas kunt afblijven nu, ik hoop dat je snel ook wat minder last van die depressie zult hebben..
 11. Goedemorgen frummers. Een bakje om de dag te beginnen maar. DAGPACT: Claudius zbb Yvonne
 12. Goedemorgen Etty, ja, best lekker weer zo'n koele slaapkamer. Ik ga straks een dagje er op uit mijn jongste dochter, gewoon gezellig, heb er zin in. Jij dus aan het klussen en binnenkort meer ruimte voor jouzelf, op meerdere vlakken.
 13. Voor jou een bakje extra sterk Bollewol:
×
×
 • Nieuwe aanmaken...