Spring naar bijdragen

Spirit

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    1.898
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    22

Over Spirit

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Spirit's Achievements

Ervaren Forummer

Ervaren Forummer (3/4)

  1. En dan word je weer wakker in je eigen bedje met naast mij de liefste man van de hele wereld Het wordt een bewogen weekje. Vanavond repetitie van mijn huidige koor. Vrijdag neem ik afscheid van het koor bij de jachthaven van @ZbbHoe toevallig he? Toen we net maatjes waren, vroeg ik waar hij lag met zijn bootje.Nou, daar dus. Het is goed om daar afscheid van te nemen.Ben er lang bij geweest, maar mijn motivatie werd steeds minder en nu ik een vriend heb, zijn er zelfs mannen jaloers, met name de dirigent. Ook bij mijn huidige koor spelen wat dingen.Zoiets hoor je, als je een weekend met zo'n koor op stap gaat, maar daar zijn oplossingen voor. Elkaar een keer flink de waarheid vertellen, is niets mis mee. Vriend heeft de ebike mee, dus dat word lekker fietsen. Eerst nog een wasmachine installeren, die van mij liep op zijn achterste benen en hij had zelf nog een nieuwe staan, van zijn overleden moeder. Wij rijden in een grote bus, dus daar kan veel in. We zouden hem zelfs als camper kunnen gebruiken. Al met al, genoeg te doen en de dagen gaan heel snel.
  2. We vielen gisteren als een blok in slaap.Mijn vriend half op mijn schoot al, met aan de andere kant de teckel.Ook mijn ogen werden wat zwaar, dus om 11 uur al te kooi.Wat mij nog nooit gebeurd is, meteen in slaap te vallen. Straks eten en dan gaan we weer richting Rotterdam.Nog steeds gemengde gevoelens over het weekend.Zijn wat vervelende dingen gebeurd onderling.Kreeg daarna wel excuses, maar het blijft in mijn hoofd malen.Vervelend, als je zo hoog gevoelig bent en bepaalde stemmingen van mensen aanvoelt. Komt soms hard aan, als je niet meer drinkt.
  3. Wat ben ik blij dat we nu op de terugweg zijn.Voor velen was het 1 groot zuipfestijn.Ook erg massaal en druk.Dit doe ik geen 2e keer meer met een overnachting erbij.Maar het zit erop. Ook het massale eten hebben we overslagen.Lekker naar de snackbar geweest.Minstens een dag nodig om bij te komen.Gellukig niet van de drank.
  4. Dagpact: Beatrix Fonny Prana Freekie Okkie Maja Alesto Jac Nienes Yvonne Spirit
  5. Spirit

    Jaarpact

    Bedankt. Had het niet eens in de gaten. Het is eigenlijk zo normaal geworden.
  6. Wat is mijn leven, in positieve zin, veranderd. Wat heb ik me toch altijd verstopt, voor alles wat nieuw en vreemd is. Nu ga ik de ene, na de andere uitdaging aan. Heb ook het aantal koren, die ik begeleidde, flink uitgedund, Nu 1 koor, waar ik voor 100 procent voor ga. Komend weekend heb ik een uitje met dit koor, met een overnachting. Wij hebben gekozen voor 1 overnachting en zo fijn, dat we met eigen vervoer kunnen gaan. Fijn, om niet afhankelijk te zijn van anderen, maar gewoon ons eigen plan kunnen trekken. Wij vertrekken zaterdagochtend, ipv morgen. We zijn allebei niet zo van die sociale kuddedieren en gaan goed voorbereid op pad. Zo doen we niet mee aan de afsluit BBQ, Gewoon uit voorzorg, want daar zal best een flinke borrel bij gedronken worden. Ik zag hier enorm tegenop, tegen het hele weekend, nu gaan we ernaar toe en maken we er gewoon wat van. Lol kan je evengoed wel hebben, zonder alcohol. We zijn echt fanatieke stoppers en hebben steun aan elkaar. Zaterdag heb ik dan een optreden met mijn koor, maar tussendoor is tijd genoeg voor ontspanning. We worden onder verdeeld in huisjes, wat op zich ook best eng is, omdat we deze mensen niet echt kennen, maar ik weet zeker dat het goed zal gaan. Er is een zwembad bij en op het park is er genoeg te doen ook. Zonde om zo'n weekend te benevelen met alcohol. Alles is juist zo mooi, zonder die troep nodig te hebben. Onze liefde is ook puur. Kan lekker mezelf zijn bij deze lieverd en het fijne is: we zijn allebei lekker prettig gestoord Allebei muzikanten, dus als we wat rust in ons hoofd kunnen vinden, word dat uiteraard ook samen optreden. Wat heeft een mens zich nog meer te wensen? Eindelijk de ware een keer gevonden. Het leven zit vol verrassingen, maar we hadden er beiden geen oog meer voor. Niet zo gek, als de fles, je grote vriend was. Een gemene vriend, die later zijn tol gaat eisen. Wij zijn er op tijd bij en genieten van ons nuchtere leventje. Een dag is niets, de tijd vliegt, sinds we samen zijn. Wat een luxe om 2 huizen te hebben. Weekje Brabant en weekje randstad. Zelfs de hond is gelukkig!
  7. Welkom in de huiskamer @alesto. Hier kun je alles delen, wat je dwarszit.Altijd wel iemand met een luisterend oor. Vandaag maar eens wat eerder opgestaan, want het loopt soms echt uit de hand. Meestal staat mijn vriend wat eerder op, maar laat mij dan liggen. Aan de andere kant denk ik, dat ik mijn rust wel nodig heb gehad, want mijn leven is nu gewoon heel anders, in positieve zin dan. Vanavond wokken met zoon, schoondochter en kleinkids.Gelijk ook wel leuk om even goed kennis te maken.Het voordeel is, dat we niet ver hoeven te rijden. Het voelt wel goed om mijn familie wat dichterbij te hebben.Ook voor hun gaan dingen veranderen.Het kon ook eigenlijk niet langer zo. Dat zal mij ook wat meer rust geven.Je wilt toch als moeder en Oma, dat het goed gaat.
  8. Spirit en vriend ook nog steeds droog. Voor de rest geen bijzonderheden. Het is goed.
  9. Spirit

    Woensdag 6 maart

    Gisteren een offdag. Had slecht geslapen en rottig gedroomd en dan blijf je daar de hele dag last van houden. Onrustig, chagrijnig en er kwam maar weinig uit mijn handen. Gisterenavond de repetitie over geslagen, wetende dat er 2 accordeonisten waren, dus was niet onmisbaar. Gisterenavond naar Brabant gereden, best goed geslapen vannacht, dus voel me al stukken beter. Jammer dat het zonnetje weer verdwijnt, maar je kan niet alles hebben. Mijn vriend is even aan een orgel aan het sleutelen. Straks nog even helpen met opruimen van de slaapkamer. Je kan wel zeggen: je hebt je ogen dicht, maar ik kan totaal niet tegen een rommelige slaapkamer.
  10. Spirit

    Woensdag 6 maart

    Dagpact ; Nienes Beatrix Fonny Maja Tine Rapilos Freekie Spirit
  11. Wat een fijne opsteker @Adri03
  12. Met Spirit gaat alles goed.Soms een beetje moeite met de overgang naar mijn huis, naar zijn huis.Dan heb ik minstens een paar dagen nodig om te wennen.Voor de rest gaat alles in een stroomversnelling. Kan mijn geluk nog steeds niet op.Aan drank wordt niet meer gedacht, gewoon geen tijd voor. Eindelijk mijn welverdiende geluk gevonden.
  13. DAGPACT Oskar Maja Fonny Beatrix Tine Toos Nienes Spirit
  14. Ik was gisteren erg gespannen voor de reis vanuit Brabant naar Rotterdam.Ook vond ik het minder prettig om weer alleen te zitten bij mijn, best nog wel nieuwe, Shantykoor.Maar ze hadden er alle begrip voor, hele lieve mensen en alles gaat daar zo gemoedelijk.Zowel de heenweg, als de terugweg ging fantastisch.Allemaal cadeautjes.Het is toch wat, als je een grote bus voor de deur hebt staan en je durft er niet in te rijden, omdat je bang bent voor een paniekaanval? Het pendelen van Brabant naar Rotterdam, gaat nu ook veel makkelijker.Morgen reizen wij weer af naar boven de rivieren.Eergisteren patat besteld, maar dat kennen ze hier niet . Ge komt hier zeker niet vandaan? Een friet, was beter te verstaan De hond heeft weer een baasje en zijn teckeltjes weer een vrouwtje.Zit nu heel vredig, omringt door 3 hondjes, op de bank, dit verhaal te typen. Vriend is boven om de was te vouwen.Ik laat het even, voor wat het is.Ga niet meteen de huisvrouw uithangen.Ben ook niet echt de ideale huisvrouw natuurlijk
×
×
  • Nieuwe aanmaken...