Spring naar bijdragen

Spirit

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  1.971
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  22

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Spirit's Achievements

Ervaren Forummer

Ervaren Forummer (3/4)

 1. Ha, die @jopie, fijn weer iets van je te vernemen. Ja, met zorgenkindje @Spirit gaat het goed. Lief dat je nog aan me denkt
 2. Het is een zomer van niks @lady jane. Ik benut ieder streepje zon Paar dagen flink verkouden geweest. Slecht geslapen en zweten. Ben nu gelukkig aan het opknappen. Lekker rustig vakantie van ons koor, zodat we zelf wat meer tijd hebben om muziek op te nemen. Ik zie mijn zoon nu zo'n 3 keer in de week. Gisteren het fietsje gemaakt van m'n jongste. Ze was er erg blij mee en fietste er meteen op weg. Mijn oudste gaat nu 3 dagen naar een dagbesteding, zodat mijn zoon en schoondochter wat meer rust krijgen. Na de vakantie zal ze daar meer dagen naartoe gaan. Ze wordt gehaald en weer thuisgebracht. Zo fijn om Oma te zijn
 3. Tsjonge, echt geslaagd bij de kringloop. Een vintage jeans tuinpak. Staat echt lekker stoer. Voor manlief een stoere hoed! Hoe ouwer hoe gekker!
 4. Voor de eerste dagen vond ik het altijd wel fijn om even wat rust in het hoofd te krijgen. Daarna weer afbouwen.
 5. Goed bezig @bumperjim. Je hebt zoveel minder zorgen nu! Dag 2 voor @Genoeggeweest. Even doorbijten en je komt dag 2 wel weer door. Morgen zul je je al een stuk beter voelen. Regen, regen, regen voor vandaag. Kan er niets anders van maken. Vanmiddag maar even naar een binnen rommelmarkt. Die heb je heel veel in deze omgeving. Leuk altijd, om even rond te neuzen. Vorige keer 4 fluiten voor een euro per stuk. Echt goede fluiten hé? Geef ze maar aan de kleinkids . Leuk voor papa
 6. Hou je goed meissie! Zo knap, dat je ondanks alles droog blijft.
 7. Goedenmorgen frummers. Voel me goed vandaag, weinig spanning. Ga al aardig wennen aan mijn nieuwe leventje. Een lekker bakkie van @Yvonne gaat er altijd wel in natuurlijk. Fijne dag allemaal
 8. Fijn @Smaragdie. Zo zie je maar weer dat het zonder drank ook gezellig kan zijn. Hier komt ook noodweer aan. Vind het altijd wel spannend. We hadden ook meteen een goed excuus om niet naar de laatste repetitie te gaan. Wel lekker op tijd gegeten, want het plan was er natuurlijk wel al.
 9. Yep, ik woon zelf nog in een flatje, maar ben veel bij mijn vriend en zeker met dit weer, is het heerlijk om een zwembad in de tuin te hebben. We gaan wel iedere week even een dag naar mijn huis, maar ik hou het daar niet meer uit. De laatste keer een flinke inzinking gehad toen we daar waren. Hou de flat natuurlijk nog wel even aan, maar als het aan mij ligt, ben ik daar zo weg. Vooral als je daar met z'n tweetjes bent, is het erg klein en zit je echt constant op elkaars lip.
 10. Dus je leverwaarden waren goed @Freekie. Dat is een mooi cadeautje hé? Hier gaat het al knap donker worden en we moeten nog op pad vanavond. Laatste oefenavond en laatste uurtje vrij besteden. Dat betekend een drankje en een hapje. We hebben al besloten niet lang te blijven en lekker op tijd naar huis te gaan. We verzinnen wel weer een smoes en misschien hoeft dat helemaal niet, als ik de weersvoorspellingen mag geloven.
 11. Gewoon een buitenverblijfje in eigen tuin gemaakt. Wij hoeven niet op vakantie. Het mooiste is, dat je alles bij de hand hebt en je gewoon in je eigen bed kan slapen. Lekker knus bij een knetterend haardvuurtje. Alleen worden we opgevreten door de muggen. Dat is dan weer minder!
 12. Leuk vooruitzicht @Smaragdie. Lekker even gek doen en daar hoeft helemaal geen alcohol bij. Bij mijn nieuwe club weten ze ook niet dat ik echt een probleem heb met alcohol, ik drink gewoon niet daar en er zijn er wel meer die niet drinken. De meesten lusten wel een biertje natuurlijk, maar die kunnen dat. Bij mij loopt het altijd uit de hand en ik hoef alleen maar aan de dag erna te denken, hoe ziek en beroerd ik dan wel niet ben en de trek gaat snel over. Bij mijn vriend werkt dat precies hetzelfde. Wij drinken gewoon allebei niet, omdat we het niet kunnen. Ook zonde, we zijn juist zo gelukkig samen en we laten de alcohol geen spelbreker zijn. Zaterdag een totaal verwaaid shantyfestival en we zijn gestopt, omdat het onverantwoord was. Mijn boek weggewaaid, mijn hoed en de mannen stonden de tent vast te houden. Wel een leuk avontuur. Daarna mochten we nog even wat nummertjes spelen in een horecagelegenheid, waar een kinderfeestje gaande was. Lachen, komen daar ineens allemaal piraten binnen. Meteen het thema veranderd en de kinderen en ouders vonden het geweldig. Gisteren hebben we zelf wat muziek gemaakt thuis. Leuke dagbesteding, want het was echt geen weer om iets te ondernemen. S avonds nog even bij de houtkachel gezeten in ons buitenverblijfje. Ja, zo is mijn leven momenteel. We hebben het waarschijnlijk verdiend.
 13. Werd ook niet lekker wakker. Weer dat gespannen gevoel, wat in de loop van de dag wel weer over gaat meestal. Straks oppassen en ben toch wel de koning te rijk, dat het contact zo goed is met mijn zoon. Ook woon ik op steenworp afstand. De schoolvakanties komen er weer aan en gelukkig kan mijn oudste in de vakantieperiode 3 dagen naar een dagbesteding. M"n jongste red zich wel, maar mijn oudste is een zorgen kindje. Vanavond maar eens wat minder vet eten. Hopelijk voel ik me dan morgen wat lekkerder, moet dan een hele dag op sjouw met mijn Rotterdammertjes en dat is best knap vermoeiend, maar wel heel erg leuk. Voor de rest is het nog steeds wennen, mijn nieuwe leventje. Gek hé? Heb de liefste man van de wereld en dan nog steeds zo'n gespannen gevoel. Gisteren een hele mooie vriendschapsketting gehad van hem. Nog even doorkabbelen en dan begint voor ons het echte leven. De bedoeling is dat hij ZZP er gaat worden en ik daar ook mee ga helpen met de adminstratie. Tsja, ik heb de opleiding er ooit eens voor gedaan en ben korte tijd administratief medewerkster geweest. We gaan het allemaal zien. We nemen nu nog even de rust, die we beiden hard nodig hebben. Vind het vooralsnog heel erg spannend allemaal.
 14. He, tante Truus. Ik lees je nu pas. Hopelijk gaat het vandaag wat beter met je en is de muis uit huis.
 15. Vandaag een iets betere dag. Het weer is ook wat vriendelijker. Haartjes wassen en naar buiten!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...