Spring naar bijdragen

Spirit

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  739
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  9

Alles door Spirit geplaatst

 1. Denk dat sommigen wel eens vergeten, waar ze vandaan komen.Dat ze ook machteloos hebben gestaan tegenover de drank.Er word mij hier veel teveel met het vingertje gewezen.
 2. Verdomd interessant, maar ga door
 3. Persoonlijke verhalen delen, doe ik al een poosje niet meer hier. Het wordt vaak, vroeg of laat, tegen je gebruikt door bepaalde personen. Als het goed gaat, is het niet goed, als het slecht gaat, ook niet.
 4. Beterschap @Kohtje, dat is niet niks allemaal. Lekker aansterken de komende tijd
 5. Mijn man was helemaal gek van Tina Turner.Heb nog een foto van hun samen . Wassenbeelden museum Amsterdam, maar daar zie je niets van op de foto. We zeiden altijd, dat dat zijn nieuwe vriendin was.
 6. Droge afmelding. Welterusten
 7. DAGPACT: Chris Yvonne Fonny Maja mariann Freekie Spirit
 8. Droge afmelding voor vandaag. Welterusten
 9. Vanmiddag meehelpen met koffie en thee schenken in een verzorgingshuis. Ik doe dit op oproepbasis. Een vriendin vraagt dat wel eens Stap dus zo weer in mijn favoriete vervoermiddel. Gelukkig lichte regen, dus kom niet kletsnat aan. Wel fijn om iets om handen te hebben op zo'n saaie zondagmiddag.
 10. DAGPACT: zbb Yvonne Genoeg Mariann Toos Freekie Fonny Spirit
 11. Asociaal lang uitgeslapen, maar zal het nodig gehad hebben.Ben je in een droom en springt de kat op m'n lijf . Droom paste zich keurig aan Wat is hij lief en aanhankelijk geworden zeg, heel verschil met toen ik hem pas had. Het is een echte dikke jww kater geworden Straks theevisite. Heb weer nieuwe smaakjes.Lekker om uit te proberen. Gisteren voelde ik me zo goed, dat er gedachten waren om dit maar eens extra te vieren.Gelukkig zijn die gedachten minimaal geworden en worden ze gelijk omgedacht. Vandaar dat ik nu zo goed gestemd ben.
 12. Spirit

  Jaarpact

  Gefeliciteerd met je 4 maanden @Tine
 13. Spirit

  ARRESLEE PACT 2022

  Welkom @nancy en @Tine
 14. Spirit

  ARRESLEE PACT 2022

  Kom er gewoon bij @Freekie, we houden je stevig vast, zodat je niet van de arrenslee valt!
 15. Hoewel ik die spaties ook niet meer wegkrijg sorry @Yvonne
 16. DAGPACT: Freekie Genoeg Yvonne Fonny Toos quinn Spirit zbb Vooruit dan maar weer @Zbb
 17. DAGPACT: Freekie Genoeg Yvonne Fonny Toos Spirit Hier @Quinn
 18. Spirit

  ARRESLEE PACT 2022

  ARRESLEE PACT 2022 Artax Lika Spirit
 19. Spirit

  Jaarpact

  Mooie woorden @Artax
 20. Droge afmelding voor het dagpact.
 21. Ohh, ik ga zo nog even wat lions halen.Verleden week 3 achter elkaar opgegeten. Tsja, je moet wat he? Liever dat, dan alcohol
 22. Voel me goed vandaag.Niets en niemand neemt mij dat gevoel af. Vanmiddag theevisite, gezellig even bijkletsen met een vriendin, die erg met haar gezondheid sukkelt.Even een peptalk van mijn kant.Ben mijn geluidsspullen van mijn keyboard aan het verkopen, daarvoor in de plaats wil ik graag een soundbar, wat uiteraard wel van kwaliteit moet zijn vanwege mijn verwende, gevoelige, muzikale oortjes, maar zag al wat moois staan op diverse sites.Ben ook niet meer van het impulsieve kopen.Eerst kijken en vergelijken.Ook wel heel leuk overigens om te doen.Het houd je van de straat . Tussen de buien door, is het mooi weer
×
×
 • Nieuwe aanmaken...