Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Alle activiteit

Deze tijdlijn wordt automatisch bijgewerkt

 1. Afgelopen uur
 2. Rotterdam

  Nu is het oprecht klaar!

  Ik ben een vrouw van 36 en heb leuke lieve kindjes. Na een zware depressie ben ik online gaan gokken en dit doe ik om de paar maanden. Helaas vorige maand ook de fout in gegaan en alles vergokt en voel me zo schuldig want ik weet dat ik het niet kan terug winnen maar me gevoel is sterker op dat moment. Ik ben wanhopig wil er mee stoppen maar het lukt niet. Heb geen schulden maar ben wel te gierig om geld uit te geven en maar sparen en dan gokken en als weg snap niet waarom en hoe kan iemand mij helpen ik ben op. Je ziet het letterlijk aan me iedereen zet het en me relatie gaat ook niet lekker
 3. Is het voor drank? Want dan weet ik het niet... ik ben steeds via de crisis binnengekomen bij Brijder Voor de psychische problemen ging het wel via de praktijk ondersteuner. Eerst daarheen en die heeft me vervolgens doorgestuurd naar de praktische GGZ voor trauma en schema therapie.
 4. @Smaragd, GA SLAPEN joh. Ik zie je hier al weer meelezen. 't Komt wel goed, hier.
 5. Vandaag
 6. Nee, niet echt duidelijk. Die 'grens' verschuift elke keer naar een volgend berichtje.
 7. Musashi

  Mijn verhaal over/ voor mij

  Ja en dat men dan altijd zegt ‘volg je gevoel’ helpt dan ook niet echt hè, want net daarmee zitten we zo in de knoop!
 8. En nu stop ik m'n vingers in mijn oren en ga heel hard zingen. Quinn out. Laters.
 9. Mijn laatste opmerking voor nu, kan er zo kwaad om worden. Als 1 iemand haar grens nu aangaf is het @ikkanhethet wel! Waarom er zo overheen stappen met zijn allen als bijna een collectief. Vind dat zo gemeen, ze geeft haar grens aan. Is dat dan niet duidelijk? @ikkanhetik ga slapen nu echt maar wat begrijp ik jouw frustratie hierover. Herken/ken het en meerderen en die zijn ook weg gegaan en dat kan en mag niet de bedoeling zijn van dit forum. Gewoon blijven en ja men stapt graag over grenzen heen, ik zal het ws ook doen. Maar als iemand zegt STOP dan probeer ik dat wel, Hoe dui
 10. Quinn

  Mijn verhaal over/ voor mij

  Ja, dat. Geloof me, dat eerste kind was een grote schok voor me. Hoe werkt dat, een kind grootbrengen? Ik doe nog steeds maar wat.
 11. ik doe wat ik wil en aan dat commentaar heb ik dus ff niks.
 12. @Rover you make me blush. Spoiler alert: it ain't over till the fat lady sings. Ook deze strijd is nog niet gedaan hoor. Maar dank je, fijn om iets te betekenen.
 13. Misschien voor jou dan beter om hier niet meer te lezen @ikkanhetals het forum jou laat drinken.
 14. Bor

  Dinsdag 13 april 2021

  Je had het net over negeren.. Waarom negeer je dat zelf dan niet als het je tot drinken zet. Zelfzorg heet dat
 15. Quinn

  Dinsdag 13 april 2021

  @ikkanhet ik had ook begrepen dat je vanwege de paniek eerder naar huis was gegaan. Fijn dat dat iets meeviel dan, wel "gewoon" je hele weekend weg geweest. En natuurlijk is het top dat je je aan je niet drinken plan hebt gehouden. Als je iets deelt op het forum, zo openbaar met allemaal mensen die weten wat het is om met drank te worstelen, dan komen er reacties op wat je deelt. Vrijwel allemaal zijn die helpend bedoeld. In dit geval, om het concreet te houden, wilde ik je alleen een beetje advies geven op het gebied van paniekaanvallen. Meer niet. Ik ben geen hooggevoelige sneeuwvlok,
 16. Om de wijze hier onder ons
 17. Bor

  Dinsdag 13 april 2021

  Wat bedoel je met commentaar dan? Kritiek?
 18. Ik werd wakker van een priveconcerr van een vogeltje. Ik had voor de pasen een grote tak meegenomen, overgehouden van het snoeien van het park hier. De tak zolang op balkon gelegd, maar zag meteen al dat er allerlei vogeltjes op gingen zitten. Zo leuk dit. Het zijn de kleine dingen he?
 19. Ja dat begrijp ik je weet zelf ook hoe het werkt. Ik hoef niet steeds commentaar daar gaat het om.
 20. Bor

  Dinsdag 13 april 2021

  Oké. Maar niemand heb ik zien schrijven dat je moet gaan drinken meis.. Dat doe je echt zelf hé.
 21. ik wordt gewoon verdrietig van sommige mensen hier, die kunnen me het best negeren en ik hun.
 22. Bor

  Dinsdag 13 april 2021

  Oh dan had ik dat niet goed begrepen. Maar je had je ingesteld op drinken wat niet doorging. Dan is de kans groot dat dat droogdrinken wordt in je hoofd. Bij mij ook zo. Dan is het lijntje zooo dun. 8 van de 10 drink ik dan niet veel later ook.
 23. zou van zondag tot dinsdag gaan.
 24. Ik ben niet eerder terug gegaan gewoon op de geplande dag.
 25. Bor

  Dinsdag 13 april 2021

  Ja. Maar dat ging niet door, jullie zijn eerder terug gegaan toch? Dat je je al ingesteld had om te drinken en het dan nu maar thuis doet. Dat het forum je net dat zetje gegeven heeft om nu soort van excuus daar aan te geven.
 26. Natuurlijk is het je eigen schuld
 1. Meer activiteit laden
×
×
 • Nieuwe aanmaken...