Spring naar bijdragen

Alle activiteit

Deze tijdlijn wordt automatisch bijgewerkt

 1. Afgelopen uur
 2. Roberto

  B12 tekort

  @moderator, De uitslag is: 115 , referentiewaarden 141-489. Graag nogmaals mijn vraag aan een verslavingsarts voorleggen, niet aan een verpleegkundige. B12 tekort kan neuropatische klachten veroorzaken. Die heb ik al vanwege jarenlang overmatig alcoholgebruik. ik ga sowieso over een aantal maanden dit weer laten checken. Maar ik wil graag een antwoord voor korte termijn. B12 injecties vanwege onvoldoende opname van voedingsstoefen door MDL?
 3. Vandaag
 4. Hier ook zo'n draakje.Geen idee wat hij gaat doen in een gekke bui Heb 3 stoelen van kunstleer.De vellen hangen er al aan. Ieder jaar neem ik me voor om geen kerstversieringen te doen, maar dat lukt echt niet. Nu ook weer de kriebels.Toch maar een kerstboompje,maar eentje die al versierd is.Nooit zo'n freubelaar geweest.
 5. Heerlijk, al die katten die het voor het zeggen hebben. Of niet @Reacher?
 6. moderator

  B12 tekort

  Beste Roberto, Hartelijk bedankt voor je vraag, zojuist heb ik even nagevraagd. Dat zou voldoende moeten zijn. Echter kent de verpleegkundige de precieze uitslagen natuurlijk niet. Het heeft de tijd nodig en het zou raadzaam zijn om het over enkele maanden weer te controleren. Eet smakelijk met de zalm!
 7. @Remi1, ik heb mijn quotes inclusief mijn inhoudelijke reactie op haar verzoek weggehaald.
 8. @Remi1, dat staat nergens. Maar zoals LJ hierboven schrijft: alles wat je hier deelt doet ook iets met een ander, degene die dat leest. Vandaar mijn reactie op haar.
 9. En waaruit trek jij de conclusie dat ik conclusies zou trekken uit (weggehaalde of aangepaste) berichten @Donder? Beide is nl niet het geval.
 10. Ik bedoelde mijn 2 jarige dochter. Ben ook zo'n loedermoeder Al hebben wij ook een 2 jarige kat, maar die trekt zich niets van de boom aan.
 11. Haha, ja 6 draken hier. We proberen het niet eens meer
 12. Ik hen ook 3 draakjes, maar die zitten gelukkig allemaal in een kooi
 13. goedemorgen allemaal, Gisteren een reis naar tenerife geboekt voor eind maart Spannend, 13 jaar niet meer gevlogen. nou vind ik dat vliegen helemaal niet eng ofzo hoor, maar de aanloop en het geregel ernaartoe wel
 14. Ik heb een draakje van 4 maanden. Klimt buiten al in alle bomen, dus over de kerstboom maak ik me een enkele illusie. Dit jaar maar een alternatief bedenken.
 15. DAGPACT: Fonny Prana Genoeg Yvonne Pytje
 16. Hahahaha.... schitterend @niks, achter het behang is inderdaad zóó 2021...
 17. Ik heb ook zo'n draakje van 2 jaar. Doos als optie had ik nog niet aan gedacht.
 18. Nou, de vaat is gedaan en de kerstboom heeft al lampjes, de rest mag morgen, ik heb mn saunadagje weer verdiend alleen lampjes heeft trouwens ook wel wat in deze sobere tijden.
 19. Goedemorgen dames... Ik heb wel zin in vandaag eigenlijk. Ga ook wat rommelen met kerstspul. Maar twijfel nog over de kerstboom. Ons draakje is inmiddels 9 maanden en behoorlijk ondernemend. Ik zie hem er rustig toe in staat tot boven in de top te klimmen. Misschien eerst maar eens gewoon opzetten zonder ballen en zo... Als hij dat ding dan niet met rust kan laten zit hij zo weer in de doos. De boom dan natuurlijk.
 20. Goedemorgen, gisteren de kerstboom opgetuigd en huis in kerstsfeer. Wel weer gezellig.
 21. Goedemorgen. Hier hetzelfde Lika
 22. Goedemorgen. Met frisse tegenzin in de benen komen.
 23. DAGPACT: Fonny Prana Genoeg Yvonne
 24. Goedemorgen frummers, Beetje uitgeslapen hier. Beestjes hebben hun lekkertjes en knuffels gekregen, nu eerst een bakje
 25. Het forum was even niet bereikbaar, maar ik heb mijn reeks niet doorbroken.
 26. Dagpact: Fonny Prana Genoeg
 27. dagindewar hier eindelijk de moed om te gaan zwemmen omdat het even droog leek buiten maar de wind staat van de flat af, het giet! Gauw weer naar binnen en spijbelen maar. Kan altijd de kerstboom optuigen en/of de vaat doen nu. of lekker niks........
 1. Meer activiteit laden
×
×
 • Nieuwe aanmaken...