Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Alle activiteit

Deze tijdlijn wordt automatisch bijgewerkt

 1. Afgelopen uur
 2. Het is maar een ander scenario hoor. En het zijn gevoelens die bij me opkomen. Die mag ik hier toch wel uiten? Doe er mee wat je wilt.
 3. https://irp-cdn.multiscreensite.com/47f8abd1/files/uploaded/11_ParaVisie_2020_Magneten.pdf Effe kijken of dit gelukt is. Ja oké. Ik denk dat wie er in geïnteresseerd is, moet de link maar opslaan want misschien vindt Taxtus dit reclame.
 4. Bedankt voor je uitleg @bolletje. Dat klinkt idd heel goed!
 5. Vriend komt straks later op de ochtend Dan zullen we misschien wel weer naar zijn nieuwe huisje in spe lopen. dan gluren we naar binnen en kijken we of ze al begonnen zijn met tegelen in de badkamer (Hij krijgt een nieuwe badkamer van de woningbouw)
 6. Nou Rosee je moet gaan liggen en , o nee, eerst vraagt hij waar doordat allemaal last van hebt, dan ga je liggen en hij gaat dan kijken waar die klachten vandaan komen. Dat doet hij door te voelen. Niet letterlijk maar met zijn gevoel. Hij werkt met hele krachtige magneten die hij daar neer legt waar het nodig is, waardoor datgene wat verstoord is weer hersteld wordt. B.v. ik heb al net zolang last van diarree. Heb daarvoor een darmonderzoek gehad enz. Het had te maken met het ouder worden enz. Hele toestanden enz. Deze man, (eigenlijk osteopaat en fysiotherapeut) heeft er voor gezorgd dat deze klacht tot nu toe, weg is. Ik kan begrijpen dat de pillenfabriek en de artsen bang zijn dat dit de toekomst wordt.
 7. Nou @Bob bedoel je mij soms? Vind het gewoon heel stom als mensen zo gierig doen!
 8. Nou zeg @Bob, maak je het niet te groot? Dat van die huur, en dan het potje met vet, if it walks like a duck...
 9. Alvast linzensoep aan het maken voor vanavond En straks een bananenbroodje maken, want heb bijna niets meer voor bij de koffie
 10. Weet je wat er bij me opkomt als ik al die opwinding lees over dat potje vet waarvoor overwacht geld gevraagd werd? Maak het nou niet zo groot. Ik kan me best dit scenario voorstellen: Iemand kijkt naar al die voorraad met best nog goede spullen en potjes crême en zo, en denkt, zou het nog wat waard zijn? Maar ja, aangebroken potjes, spullen ook nieuw meer. Wat kun je daar nog mee? Weet je wat, ik probeer het gewoon, hier en daar maar eens vragen of er belangstelling voor is. Dan volgt een per ongeluk wat onhandig gestelde vraag aan een goede vriendin: "wil je dit hebben?". Bedoeld was eigenlijk: "wil je dit kopen?" De rest lezen we hier. Grote verontwaardiging. Anderen gaan luid meeblaffen. Waf waf waf!
 11. Ja @bolletje, ook erg benieuwd hoe zo'n bio magnetiseur werkt. Zelf ook nogal eens last van spieren en gewrichten. Lijkt me wel wat dit goedemorgen trouwens allemaal
 12. Geplaatst 4 minuten geleden Goeie morgen harde strijders, Hebben we redelijk geslapen? Ik wel hoor. Ben van de week toch naar die bio magnetiseur geweest hé? Nou de wonderen zijn inderdaad de wereld nog niet uit hoor. Ik kan nu begrijpen waarom de farmaceutische industrie en de artsen daar zo bang voor zijn. Hoop toch dat meer mensen hier gebruik van gaan maken. Een ding dat zeker werkt is mijn stoelgang. Die was sinds mijn herseninfarct niet goed meer en moest iedere dag medicatie slikken. Nu ben ik er al een paar dagen vanaf. De man is van beroep eigenlijk fysiotherapeut en osteopaat en heeft zich gespecialiseerd in bio magnetisme.
 13. @bolletje hoe ging dat dan? De moeite waard dus.
 14. Jammer dat gierigheid zoveel kan verpesten.
 15. Goedemorgen. Gaat lekker @ikkanhet! @Sowhat ik las dat gedoe met die moeder, oeh snap dat je er genoeg van hebt. Hoe mensen met geld omgaan zijn ze vaak ook met hun emoties valt me op. Jaren geleden ook een vriendschap opgezegd o.a. daardoor. Ze had geld genoeg maar altijd wat. Toen andere vriendinnen mn verrassingsvrijgezellenfeest organiseerden hoorde ik achteraf dat ze overal tegen was omdat ze alles te duur vond. En op mn trouwdag ook met lege handen aankomen. Als je nou geen geld hebt kan ik het echt begrijpen, maar dit. Ook met haar op vakantie geweest, nou dat was helemaal erg. En nooit een rondje geven natuurlijk maar wel alles van anderen aannemen. Ze probeert nu trouwens weer contact te zoeken via fb maar ik wimpel dat af. Als ik er nog aan denk..
 16. Goeie morgen, Ik heb 40 jaar twee goeie vriendinnen waar ik heel zuinig op ben. Ik hoop dat ik ze nooit kwijt raak. En ik heb een vriendin die ik al 65 jaar ken. Lang hé? Ben van de week toch naar die bio magnetiseur geweest hé? Nou de wonderen zijn inderdaad de wereld nog niet uit hoor. Ik kan nu begrijpen waarom de farmaceutische industrie en de artsen daar zo bang voor zijn. Hoop toch dat meer mensen hier gebruik van gaan maken.
 17. Fijn @Claudius komt vanzelf goed met dat slapen. Niet zoveel er mee bezig zijn, kan ook weleens helpen.
 18. Top @Claudiusmisschien wordt het allemaal wel beter nu.
 19. Dag 42 in de kliniek 43 dagen nuchter en voor het eerst sinds lang eens redelijk geslapen, slechts 3 maal op geweest.
 20. Goedemorgen, @ikkanhet top joh , wat ja je goed Igoedb al 38 jaar een vriendin , die eigenlijk niet echt bij me past qua levensstijl en karakter . Ze is wel direct en recht voor zijn raap , wat mij aantrekt omdat ik dan weet waar ik aan toe ben . En nog een vriendin die ook een zoon met Down heeft , al 20 jaar . Past ook niet meer bij mij sinds ik onze gezamenlijke hobby , wijn drinken, opgezegd heb. Nu heb ik paar vrienden leren kennen op festivals die we graag bezoeken. Dat klikt enorm , zelfde interesses en ook openminded , niet zo bekrompen .
 21. Goeiemorgen Dagpact: Reacher ikkanhet Maja Yvonne Claudius
 22. Dagpact: Reacher ikkanhet Maja Yvonne
 23. Zo heb ik mijn overleden vriendin destijds ook leren kennen omdat onze zoontjes samen op de crèche zaten.
 24. Goedemorgen frummers, Een bakje om de dag te beginnen...
 1. Meer activiteit laden
×
×
 • Nieuwe aanmaken...