Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Alle activiteit

Deze tijdlijn wordt automatisch bijgewerkt

 1. Afgelopen uur
 2. Ik heb tot en met maandag de planning volstaan. Is wel lekker zo blijf ik lekker bezig.
 3. Vandaag even bij moeders kijken, verder doe ik niets. In huis bedoel ik, morgen is er weer een dag.
 4. Dat is een ander verhaal. Is er geen mogelijkheid tot beschermd wonen ofzo?
 5. Een stap ben ik nu al wel vooruit tegen vroeger, ik besef nu zeker dat het alleen zijn een probleem gaat vormen.
 6. Goedemorgen. @Claudius je staat nu al een tijd droog. Thuis doorzetten? Wat @Maja zegt, maak een plan. Misschien kijken naar dagbesteding? Het voor jezelf eens om gaan draaien. Ik ga naar huis en ik drink niet meer dikke punt. Als je nu al gaat jammeren over de verleidingen... Die verleidingen zal je altijd tegen komen. Kom op, pak jezelf bij de kladden!
 7. Ik denk er net aan dat ik 3 dagen op rij in de winkel ben geweest en helemaal vergeten ben aan drank te denken laat staan er naar te kijken.
 8. Hier wordt vooral veel naar andere plaatsen gezocht, waar verdere behandeling mogelijk is. Het volgende stelde een psychiater van de verslavingskliniek voor. https://alexianentienen.be/department/team-ouderen Ik heb hier gesprekken met de verpleging en korte gesprekken met de psychiater en psychologen. En ja ik vertel hun dit. En over andere problemen.
 9. goeiemorgen frummers 0m 6 uur klaarwakker niks voor mij
 10. @Maja Ik heb nog tijd om een soort plan op te maken. Me helemaal opsluiten is geen optie, een winkel kan ik ook binnen gaan zonder alcohol te kopen. Een wandelroute uitstippelen om alle winkels en terrasjes te vermijden is ook geen optie.
 11. Goedemorgen frummers, Een zonnetje weer, gelukkig wordt het niet zo warm vandaag... Eerst maar een bakje. @Claudius, vertel je dit ook letterlijk zo tijdens de gesprekken die je met jouw begeleiders voert? En wordt er samen met jou gekeken hoe je die gedachten kunt ombuigen??? Dagpac Claudius Yvonne
 12. Goedemorgen allemaal! Belooft een mooie dag te worden. . @Claudius: je hebt nu gelegenheid om plannen te maken hoe je de verleiding kunt weerstaan of wie je kunt bellen als je vast loopt. Je hoeft de winkels niet in, kunt ook thuis laten bezorgen.
 13. Vandaag
 14. Dag 28, nog 14 dagen en ik moet het ziekenhuis verlaten. Ik weet nu als ik terug thuis ben dat ik iedere dag, ieder uur als de winkels open zijn aan de verleidding ga moeten weerstaan. Dagpact Claudius
 15. hub02

  Woensdag 28 juli 2022

  Ja, die echte Vulcan-koekjes van vroeger. Precies zoals moeder ze maakte . Ik gebruik ze nog steeds als ik hotstonemassages geef.
 16. bumperjim

  Even voorstellen

  Ja die ken ik ook, dat er alvast een halve fles of een hele ingaat. Het koken lijdt er wel onder, schijnt. Moet jij eens zien hoe goed je kookt als je nuchter bent
 17. Gisteren
 18. jopie

  Woensdag 28 juli 2022

  jep (hortend en stotend, hoor, maar toch)
 19. Lika

  Woensdag 28 juli 2022

  Mooi @spirit en @jopie2 kilometer is….ver! Borstcrawl?
 20. Droge afneldind voor vandaag morgebacind naar aa
 21. lady jane

  Pubquiz vragen

  die overvaller bedoelt ie denk ik Artax
 22. jopie

  Woensdag 28 juli 2022

  of sterk: ze weten gewoon wat ze willen...
 1. Meer activiteit laden
×
×
 • Nieuwe aanmaken...