Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Alle activiteit

Deze tijdlijn wordt automatisch bijgewerkt

 1. Afgelopen uur
 2. 21 uur is erg vroeg. Waarom mag je dan om 4:30 wel weer buiten?
 3. Avondklok van 21.00 tot 4.30 wat mijn inziens niet echt een potentiële bijdrage kan leveren maar dat is aan mij . Heb geen zicht op wat er in grote steden gebeurd iig .. ik woon in een dorp daar loopt bijna niemand alleen om een hond uit te laten ..
 4. Sorry @Renaldo61 dacht dat je het over een ander probleem had waardoor je niet kon fietsen. Maar lees nu door spierpijn. Wat stom van mij. Ook heel moe ben ik, was al om 5:30 op. Ik ga lekker opslomen.
 5. @Lieke7777 heb een hele grote fietstas achterop, zou dus wel gekund hebben. Vond het een goede tip van @Renaldo61(weet jouw probleem dus laten we het er maar niet hier over hebben, weet je nog? Men vond dat vervelend toen. Mijn geheugen doet het nog heel goed ondanks het teveel aan drank) Sterkte en probeer niet teveel te drinken als je al drinkt. Gaat niet helpen, geloof mij nu maar. Sterkte man! Droge afmelding, voel mij blij en verdrietig, lachen en huilen, alles door elkaar maar wel droog. Toch echt beter voor mij. Verdriet valt niet weg te drinken. Tot morgen.
 6. Mag je wel extra rugtas mee nemen ? @Smaragd ? Zie mijn collega's wel eens met 1 sjouwen die dingen zijn best groot toch ?
 7. Een e bike zou ook niet veel helpen.
 8. Vandaag
 9. Ik kan niet meer fietsen, sinds spierpijnen s nachts . Bij het fietsen zelf had ik geen last.
 10. Bij zulke dingen sta ik nou nooit stil, kijk daarom hebben wij wel mannen zoals jou ook nodig
 11. Denk het wel hoor @denise2 je lichaam is toch orde aan het stellen op het normaliseren . Trap er niet in hè als je denkt dat je dit gevoel moet wegdrukken met alcohol . Houd vol je kan het .
 12. Succes met alles opruimen maar denk ook aan jezelf hè op zijn tijd laat je niet overgrenzen ..
 13. Hi @Renaldo61 nee is niet eens ver fietsen(7 km), wel met een lege accu natuurlijk. Normaal doe ik er 20 minuten over en vlieg ik door de stad heen. Dit was bijna geen doen maar laat niet mijn dure E-bike zomaar staan. Dan is hij weg ook. Gaat het een beetje nu? Rare stomme vraag, weet het. Hou je taai he!
 14. Contacten houden is blijkbaar soms zeer zwaar, daar moet aan beidde kanten dikwijls veel aan gewerkt worden.
 15. @Renaldo61 trieste dag zo met de uitvaart van je moeder .. Hopelijk was het verder wel een mooie dienst waar er voor jou iig een goede afscheids waarde in heeft gezeten .. nogmaals sterkte zal raar zijn om niet meer op bezoek te gaan .. En bedankt voor je berichtje ook ..
 16. E sigaret bevalt eigenlijk wel ' heb vandaag 5 sigaretten gerookt de rest met e sigaret en dat ook niet gehele dag door . Het waar ik aan wennen moet is je gaat niet zitten en steekt aan en rookt tot het op is en klaar alhoewel ik de vervelende gewoonte had gekregen om er gelijk dan 2 te roken omdat ik buiten moet roken . Moet dan eigenlijk afspreken met mijzelf hoeveel trekjes ik mag nemen dan zo baken ik het af .. Misschien eens tellen hoeveel hijsen een normale sigaret heeft En ik hoef niet naar buiten zit op de trap in de gang als er niemand in wo
 17. Lieke7777

  Dry January pact

  Wat leuk @Tatum fijn en goed dat je ondanks de spanning het verhaal alcohol er niet bij gehaald hebt .. op naar 1.5 jaar @takeiteasy waarom zal je niet leuk genoeg zijn ? Gun het jou zo een nieuwe liefde in je leven het zal je zo goed doen .. Heb je al video gebeld met elkaar ook ?
 18. @Smaragd goede workout gelijk !! Jij iig weer in je huisje .. rustig aan denk aan je .
 19. @Cleo66 communicatie met mannen is soms echt onmogelijk is niet echt alleen aan jou hoor . Leg niet alleen de lat aan jezelf ( hoor wie het zegt ) ga niet gelijk aan alles twijfelen ' waarom zal je niet een baan kunnen hebben met autisme . Zolang ze ( cliënten ) met jou als persoon tevreden zijn daar gaat het om . Probeer het jezelf niet te moeilijk te maken .
 20. Sterkte @Cleo66lees je te laat. Mannen soms..........Misschien ligt het ws niet eens alleen aan jou Hoop natuurlijk wel dat de uitslag goed voor hem/jullie is. Brengt spanning met zich mee, gooi het daar maar op.
 21. Hoi, Na mijn te lang uitgelopen dagdienst dacht ik lekker snel naar huis fietsen met mijn E-bike. Er was veel tegenwind(heb volgens mij altijd tegenwind maar goed ) De eerste kilometer ging goed, toen ging ik al best langzaam, dacht door de tegenwind. Ik keek op de display, zie ik dat de accu niet goed opgeladen is=leeg. Dat heb ik geweten. Heb er meer dan anderhalf uur overgedaan en wat trapte dat zwaar zeg pfff. Was bijna geneigd om de bus te nemen, lopend was ws nog sneller gegaan haha. Nu is de accu wel goed aan het opladen. Geen benen meer over. Echt heel zwaar als de accu leeg is. J
 22. Musashi

  Mijn verhaal over/ voor mij

  Niet drinken = voor mij: - leren grenzen trekken en uitdrukken - mijn gevoelens, gedachten, ideeen, en emoties meer durven en beter leren uitdrukken - niet ik mijn schulp kruipen/ ineen krimpen bij andere meningen - onthouden dat een aanval op je mening/ idee geen aanval is op je persoon
 1. Meer activiteit laden
×
×
 • Nieuwe aanmaken...