Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Alle activiteit

Deze tijdlijn wordt automatisch bijgewerkt     

 1. Gisteren
 2. Bor

  vrijdag 15 november 2019

  Wat een dag. Welterusten
 3. @fleurtje wat fijn dat je even wat langer de tijd kan nemen om weer te gaan werken/opbouwen. Even letterlijk wat meer lucht lijkt mij. Wel heel vreemd dat het je vakantie uren kost. Ziek=ziek. Echt dat had ik niet gepikt. Ook ooit aan de hand gehad en heb mijn gelijk gekregen en kreeg ze gewoon uitbetaald(wel veel belasting vanaf) maar gaat om het principe. Maar komt miscchien omdat je voor een bepaald percentage wel beter bent gemeld? Heel veel gedaan vandaag in en om het huis, mateloos. Alles of niets bij mij. En dan helemaal de focus en de daarbij behorende irritaties. Vanmiddag hele huiskamer weer gedweild. Is nog nat=niet droog, partner loopt gewoon met zijn poten erover heen. Zag al die voetstappen/afdrukken. Kwader kan je mij niet maken dan. En hij heel achteloos ja ik moest mijn oplader pakken, dan dweil je nog even opnieuw en moet je minder nat dweilen. Kon hem wel wat aandoen Dus daar ging ik weer en bewaakte de ruimte zodat hij er niet WEER over heen ging lopen. Nu lach ik erom, vanmiddag niet. Nu rust en opslomen.
 4. Nee, ik ga naar bed zo.. beetje slapen, beetje plafond staren, beetje wachten op morgen. Hopelijk voel ik me morgen weer een beetje beter/vrolijker. Wil wel weer eens opstaan met zin in de dag... Trusten allemaal.
 5. Heb altijd wel snackjes in huis. Ook bitterballen dus! Kom dus maar bij mij snacken Kohtje! Heb lekkere speciale kaasjes gehaald bij de appie en heb walnoten. Vind ik altijd wel lekker! Mijn vrije avondje dus goed doorgekomen. Buufie kwam ook nog even. Morgen weet ik het nog niet. Zou graag naar de intocht van sinterklaas gaan met de kleintjes, maar mijn zoon wil uitslapen morgen. Hoop dat de kinderen niet uitslapen morgen Droge afmelding en voor iedereen welterusten
 6. Nu ik het zo lees....durf en schaamte, doen wat je wilt, weten wat je wilt, denken dat je weet wat je wilt, je schamen voor wat je wilt en niet wilt en niet durven wat je wel wilt...is ook nog wel een draadje waard. Maar niet hier
 7. geen snackbar in de buurt Koh?
 8. Bob

  vrijdag 15 november 2019

  En eet smakelijk, @Kohtje.
 9. Ja, die is lekker... hier ook al. Nou heb ik ze nog steeds niet in huis...
 10. kleintje voor Koh dan, vooruit
 11. Ruimen jullie op? Ik duik erin, truste .
 12. Ik ga te bedde, tot volgende week!
 13. ja de kick offs zijn toch het leukste he time flies tot volgende keer maar weer
 14. Okeeeeeeeee, dat was het weer! Bedankt Bob, Penny en Jane voor jullie gezelschap!
 15. Alweer afgelopen, helaas.
 16. Ha! aan al die pestkoppen!!
 17. Dat draadje verraadt niks hoor, @Cleo66. Daar is geen touw aan vast te knopen als je niet live meedoet en -kijkt. Ik krijg er wel spijt van dat ik geen bitterballen in huis heb.
 18. huhhh 4 op rij???? Fleurtjeeeee
 19. dit is wat gemaakt lachend zware tekst zingen??? mooi voor Kleine
 20. dit zijn de jouwe ook haha, ik heb ze alleen op tafel gezet
 21. Wow @Denise79, 4 maanden al. Gefeliciteetd! Ook mijn petje af voor Jan1000, Monster en GewoonDoen.
 1. Meer activiteit laden
×
×
 • Nieuwe aanmaken...