Spring naar bijdragen

Alle activiteit

Deze tijdlijn wordt automatisch bijgewerkt

 1. Afgelopen uur
 2. De verwarring komt omdat 'ze' nog steeds de 2e booster proberen te slijten aan degenen die afgehaakt zijn na prik 3. Geen heldere communicatie van overheidswege. What's new...?
 3. Dat was wel de bedoeling A3, maar ik heb iets fout gelezen blijkbaar. Steeds ees ik dat 60+ers en kwetsbaren een volgende booster mogen halen (na 3 maanden al) en mijn 2e booster is ruim 1/2 jaar geleden. Maar helaas, niet dus. Nu maar hopen dat ze idd werken aan een goede update, en dat ik intussen niet besmet raak. Vriendinnen die wel besmet raakten zitten nu in 3 extra maanden bescherming, tis nie eerlijk, oh nee!
 4. Er is hier op het winkelcentrum een korenfestival.Ik laat mijn neus maar weer eens zien Uiteraard zijn het voor mij bekende koren.Ik heb bij 1 koor,jaren gespeeld.Nog voor de coronaperiode daar gestopt.Een goede keuze en geen spijt van en zonder rancune.Daarom ontspannen even kijken straks.
 5. Bianca74

  Beginneling

  Hoi Flokkie, Wat fijn om te horen dat je een redelijke nachtrust hebt gehad. Een stap in de goede richting! Begrijpelijk dat je niet terug wilt en dan afbouwen. Ik wens je onwijs veel succes! Je komt er wel! Ik moet nog beginnen met die kluif. Je mag trots op jezelf zijn! Groetjes Bianca
 6. Vandaag
 7. Flokkie

  Beginneling

  Ik lees op dit forum veel over afbouwschema’s en misschien zijn de afkick verschijnselen minder heftig, maar door het afbouwen wel langer. Ben nu 11 dagen zonder diazepam en vannacht eindelijk weer een redelijke nacht gehad, dus ik wil niet weer met diazepam beginnen, om het vervolgens af te bouwen, ik probeer de rit uit te zitten
 8. Flokkie

  Beginneling

  Dank je Jip voor je reactie ik wilde stoppen, na jarenlang gebruik en de wetenschap hoe slecht het voor je is, wil ik er nu echt vanaf en ook had ik nog steeds slaapproblemen met het slikken van diazepam en steeds je dosering verhogen, is niet de oplossing vandaag niet wezen werken omdat ik om 4uur nog steeds niet sliep, de paniek toesloeg omdat de wekker weer om 6uur zou gaan heb na 7 uur een paar uurtjes geslapen, maar ik kan me niet iedere dag ziek gaan melden. wiet olie druppels, zou dat een oplossing zijn ipv diazepam of ga ik dan van de ene verslaving naar de andere?
 9. @Lonstermisschien is shock wat overdreven maar meer het gevoel alsof je even helemaal moet bijkomen. Zo'n podcast vind ik wel een goed idee.
 10. DAGPACT: Yvonne Maja Claudius
 11. Lonster

  Jaarpact

  12,5 jaar geen druppel alcohol gedronken, wauw! Proficiat Bolletje.
 12. Dat klinkt niet prettig, elke dag in een shock wakker worden
 13. Ik luisterde gisteren naar een wetenschappelijke podcast van NRC podcasts in bed voor het slapen. Was zo abstract en theoretisch dat ik zo vertrokken was. Lezen in bed 's avonds lukt mij moeilijk, mijn ogen willen rust. Ik luister ook graag naar Met het oog op morgen, maar als ik erg druk in mijn hoofd ben, is dat ook teveel input. Het programma Nachtzuster, waarbij luisteraars bellen met vragen die andere luisteraars moeten oplossen, is dan wel ontspannend.
 14. Goedemorgen. Wat vervelend @nancyzo'n slapeloze nacht, gelukkig hoef je niet te werken Sinds ik antidpressiva slik (zo'n 20 jaar) slaap ik goed, alleen vrijwel iedere nacht heftige dromen. Word altijd in een soort shock wakker en moet dan echt bijkomen. Vraag me af of dat door de AD komt, weet niet meer of ik dit daarvoor ook had.
 15. Hoi Jip, Wat verschrikkelijk om te lezen! Als jij je met een onderhoudsdosering goed voelt dan is dat maar zo. Beter als je lamlendig voelen en dan druk ik me zacht uit. Had je ook Diazepam? En met de Taperingstrips afgebouwd? Ik ben beetje angstig geworden na mijn ervaring.
 16. Ja,dat slecht slapen is voor mij ook een dingetje, zeker nu ik periodes niet meer drink.De drank was vroeger ook mijn slaapmutsje.Ik kan lichamelijk nog zo moe zijn, maar slapen?Ho maar.Toch ook maar weer eens melatoline proberen.Beter dan slaappillen.Het moet uit jezelf komen.
 17. Ja, helaas een slechte ervaring, nu weer vanaf de oude dosis afgebouwd tot onderhoudsdosering en never nooit weer terug naar 0.. het is wat het is..
 18. Is dat je 5e prik @lady jane? (2x basis + daarna boosteren?) Daar heb ik hier nog niets van gehoord. Ik wil er ook wel weer eentje, maar dan liefst wel met een ge-updatet vaccin.
 19. Verhogen medicijnen wordt moeilijk bloeddruk drie keer gemeten 89/55
 20. Sorry hij was voor Nancy. Ik sliep nog half
 21. Goedemorgen Gezellig druk weekend. Vandaag en morgen verjaardagen. Ik zie er niet tegenop. Ik ben de Bob en breng wat mensen thuis. Ik maak me drukker om wat ik aan zal trekken, zal het nou benauwd worden of ga ik het koud krijgen? Een zomers jurkje was het plan
 22. goeiemooiemorgen frummers die nacht van jou had ik gisternacht @nancy alleen dit keer voor het eerst al bedacht dat het me niet zou ontregelen. Zo raar, ik slaap normaliter als een roos, maar ongeveer 1 x per jaar dit. Rond 3 uur eruit gegaan, thee gedronken, boek gelezen en om 5 uur weer in bed, zelfs mijn fakirmatje deed niks. Uiteindelijk gewone tijd opgestaan om te gaan volleyen om 9 uur. En net uit een coma ontwaakt. Hopelijk vannacht weer als vanouds, want ja, slaap is belangrijk en van niet slapen ging ik vroeger drinken. Uit een vorm van paniek ook drank als inslaapmiddel - smoes. Nu ik niet meer werk is de stress rondom dat moeten kompleet weg gelukkig. Straks maar eens mijn 3e booster halen.
 1. Meer activiteit laden
×
×
 • Nieuwe aanmaken...