Spring naar bijdragen

Alle activiteit

Deze tijdlijn wordt automatisch bijgewerkt

 1. Afgelopen uur
 2. Heerlijk, een frikandel. Eet ik ook regelmatig. Is helemaal niet zo ongezond hoor, gewoon gemalen kippenvlees. Al die uiers en koeienogen die zitten er tegenwoordig niet meer in. Van het restje boerenkool kan ik misschien ook wel soep maken, zat ik net te bedenken. Sjee. Zo geen zin meer om te werken. Pfff, na een demotiverend overleg met de leidinggevende moet ik het weer even uit mijn tenen halen. Net nog even een praatje in de supermarkt gemaakt, zodat ik toch nog iemand in het echt heb gesproken vandaag.
 3. Gezond bezig allemaal hoor. Goed zo! Ik heb net een frikadel met een dikke klodder mayo op. Verschil moet er wezen he
 4. Vandaag
 5. Dit gaat wel heel excentriek worden voor vandaag. Een agpact .
 6. Lekker gezond bezig hier allemaal. Let ook steeds meer op gezonde voeding. Yoghurt met muesli, vers geperst sap, verse maaltijden. Lekker alles zelf maken. Nu de groentensoep opeten. Vanmiddag op bezoek met mijn hond. Heb wel verteld, dat ze erg verhaart, momenteel. Vond de mevrouw geen probleem.
 7. A G P A C T A R T A X Jessje ReAcHeR Quinn Roberto Vol SPiRiT
 8. Lonster

  Heb advies nodig

  Ik heb de olie (zonder thc) gebruikt toen ik stopte met roken. Ik voelde door het stoppen grote lichamelijke spanning. De olie hielp me om te ontspannen. Net zoiets als valeriaan, was voor mij de werking. Licht sufjes, lekker. Misschien is de werking minder goed als je het samen met zuivel inneemt? ik weet niet wat er in het artikel staat dat je noemt. Dan zou je gewoon even moeten wachten met je melk of kwark, niet gelijk met de olie.
 9. Goedemiddag alweer. Zet 'm op weer @Vol. Ik zit vanaf half 9 nog in m'n pyjama thuis te werken vanmiddag hopelijk nog sporten. @Lonsteren @rapilosdie green Juice heb ik ook een tijd gedronken, ik merkte eigenlijk geen verschil en idd erg prijzig. Merk jij wel verschil Rapilos?
 10. Dat vond ik juist een heerlijk vooruitzicht, toen ik stopte met roken. Dat je gewoon ergens kunt gaan zitten, om je heen kijken en niets nodig hebt daarbij, om te ontspannen. Dat is vrijheid. Zet um op mensen.
 11. Lonster

  New sobriety

  Hier moest ik even over denken. Keuzes maken, maar wel zodanig dat je er niet van gaat drinken. Ik heb in stresstijd vorig jaar weer meer gedronken. De omstandigheden kun je niet veranderen, maar wel de manier waarop je er mee omgaat. Is dat wat je bedoelt? Of bedoel je dat je bij sommige keuzes zal gaan drinken?
 12. Lonster

  Hohoho!

  Join the club
 13. Ik ben afgestapt van de supplementen, alleen nog vitamine D. Jij eet toch ook gezond Rapilos, met fruit en ongebrande noten, las ik, en zelfgeteelde groenten. Dan heb je die vitamines uit een potje toch niet nodig? Ik ken dat helemaal niet van vroeger, dat rissen. Wij kochten het al voorgesneden vroeger, de boerenkool. Ik vond de smaak echt zoveel beter, van zo'n biologische bos. Biologische groenten smaken naar de groenten van vroeger. Behalve als je ze helemaal dood kookt natuurlijk. Ik weet nog wel dat mijn moeder de prei helemaal grijs en snottig kookte.
 14. Zelf boerenkool ritsen..., dat heb ik vorige week ook gedaan met boerenkool uit de bio winkel. vroeger aten wij het thuis altijd zo uit de moestuin toch raar, dat ze in de super nu alleen nog maar zakken van dat fijngemalen spul hebben
 15. Klinkt ook heel gezond @Lonster, die smoothy van jou Ja , zo,n pot Green Juice is inderdaad behoorlijk aan de prijs, maar sinds ik met pensioen ben kan ik het mij gemakkelijk permiteren gelukkig en het is voor mijn gezondheid he Maar ontbijt ga ik dus voortaan overslaan, want neem meestal ook nog een plak zelfgebakken bananenbrood bij de koffie was allemaal een beetje dubbel op denk ik Nu aan een gezonde lunch salade en straks nog maar een keer flink aan de wandel
 16. Heb nog boerenkool over, van die heerlijke verse die je zelf moet rissen. Vanmorgen een smoothie mee gemaakt, met de staafmixer. Met een beetje yoghurt, banaan, chilipoeder, zonnenbloempitten en water. Lekkere start van de dag en je bent ook gevuld. @rapilos die Green Juice heb ik ook een tijdje gedronken. Het vult en je hebt alle vitamines en goede mineralen binnen. Wel aardig prijzig, zo'n pot. Dat is met mijn smoothie ook wel zo denk ik, dat er genoeg vitamines en mineralen in zitten.. Ik zou wel wat vaker zeewier willen eten. Koop soms zo'n vel bij de toko. Geroosterd met sesamolie. Heel lekker maar verschrikkelijk zout.
 17. Ik wandel dadelijk op mijn gemakkie koffie doen met 2 vriendinnen.
 18. jopie

  Jopie

  door boos te mogen zijn, te kunnen uiten, maar (juist) niet richting de persoon zelf, komt de zachtheid ook vanzelf weer, zonder dat er al weer van alles kapot is.... Dat is wonderlijk, en ook mooi.... Hij staat, en ook voor 100% oprecht. "elkaar heelhouden". Ook zij kon en kan dit niet anders doen dat dat zij dacht dat goed is. En wat wél mooi was hoeft niet kapot. Voor na de crematie een lief briefje aan zus geschreven.
 19. Nog geen 5 weken hoor dat is sinds de laatste aflevering van de boodschappen.
 20. Goed om te horen donder, dat je toch al 5 weken droog staat. Kunst is voor jou dus om het spul niet meer te bestellen. Appeltje , eitje lijkt mij .
 21. Ik vind het wel een goeie @Lieke7777. Daar ga ik vandaag eens goed over nadenken. Misschien staat er wat over geschreven in m"n trainings- boek, coach is er niet dus dan maar zo want ik ben nu wel benieuwd hoe dat eigs kan. Maar nu eerst de douche ook maar eens opzoeken. Hup, hup.. Laterss!
 22. Brrr dat is mij te koud , hier staat de cc toch wel rond 20.5 a 21.
 23. Nou hé , ik laat het maar zo . Vaak ging ik met drank op ook veel te vroeg slapen . Als ik om 17.00 voor het eten al begonnen redde ik het misschien met tot 20.00 a 20.30 Gisteren avond ging ik 23.30 slapen . Ik heb nu ook nog niet eens gedoucht , ga dat zo maar doen .
 24. Bob

  Jopie

  Ik ook. Sterkte.
 25. Idem. En dat snap ik nou ook even niet.
 26. Bob

  Hohoho!

  Welkom terug @Pytje. Lastig hè. gewoontes veranderen. Ik heb nog steeds geen grip op mijn snoepgedrag, maar ben wel de drankgewoonte helemaal kwijt, geloof ik. Hoewel... gisternacht droomde ik dat ik weer matig was gaan drinken en mezelf dus van het jaarpact zou moeten halen. Ook vroeg ik me in die droom af hoe lang dat drinken matig zou blijven en of ik er wel verstandig aan deed het weer een beetje toe te laten. Kennelijk houdt het ook mij toch nog steeds bezig.
 1. Meer activiteit laden
×
×
 • Nieuwe aanmaken...