Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Alle activiteit

Deze tijdlijn wordt automatisch bijgewerkt     

 1. Afgelopen uur
 2. Baseighties

  Afbouwen lorazepam

  Hi Pluisje, Ik ben na al een paar keer succesvol gestopt te zijn met benzo´s aan het afbouwen van Lorazepam. Dit is heftiger dan alles hiervoor en ik heb ook last van mijn hart, tintelingen, hartkloppingen en zwaar depressief. Maar zoals ik eerder geleerd heb is het tijdelijk en beter snel afbouwen dan langzaam want je voelt je toch doodziek. Eet gezond, neem magnesium en sport veel als het kan. Licht schijnt aan het einde van de tunnel. 2 weken na je laatste dosis zijn de meeste klachten verdwenen. Maar dat is echt na de laatste dosis. Pro tip, neem pro biotica en omega 3 voor darmen en hersens. Hier bevinden zich de verwarde receptoren. Veel succes en omarm de ellende.
 3. Sandro

  Zondag 25 oktober

  Hoarder is de juiste spelling idd, ben niet zo scherp (eigen schuld, dikke bult). Ja, ze koopt van alles in de aanbieding. Zoveel dat het lang niet allemaal op te maken is, of te dragen/gebruiken is, ook als we vanaf nu jaren geen tandpasta, schoonmaakspullen, deo etc etc zouden kopen. Als we ooit willen verhuizen zullen we eerst een flinke ruimte moeten huren waar we al deze troep kwijt kunnen, want op deze manier verkoop je je huis niet. Hopelijk gaat de helft dan ook naar de stort. Wat mij betreft zoeken we ook niet meer uit wat we wel en niet houden, gewoon weg met die rommel. Ben er zo klaar mee. (de gebruikte spullen dan welteverstaan, ga geen goede en nieuwe spullen weggooien uiteraard).
 4. Vandaag
 5. takeiteasy

  Maandag 26 oktober

  @Pats, gefeliciteerd met je verjaardag en goed bezig @Sandro, jammer van de terugval. Knietjes maar weer afvegen en weer verder. Beter lekker hardlopen, zo kan je ook je hoofd leegmaken. Alcohol is nep. Morgen 4 weken droog en ik heb best wel heel veel inzichten gekregen over het hoe en waarom. Zo probeer ik steeds meer mijn valkuilen te ontdekken, samen met m'n psycholoog. Vanmiddag weer een afspraak met haar en heb eigenlijk alleen maar positief nieuws te vertellen, zoals mijn baan bij de kringloop. Ze zal trots op mij zijn. Blij dat mijn laptop het weer doet. Nu lekker met lappie op schoot en lekker typen i.p.v. dat gepiel op m'n mobiel. Vanmiddag eerst naar de kapper en dan door naar de psycholoog.
 6. Rosee

  Maandag 26 oktober

  Hoera @Pats van harte!
 7. jell

  Mijn verhaal

  80 dagen geen gok-gerelateerde activiteiten in mijn leven, daar ben ik zo blij mee! Een begeleider bij Tactus vertelde mij ooit: Nu geloof ik niet dat dat helemaal zo werkt bij een verslaving, maar vervangende gewoontes aanleren dat lukt wel. Die vervangende gewoontes helpen mij door de moeilijke momenten heen, In plaats van gok-filmpjes kijken besteed ik mijn tijd en energie nu aan: * sport - fietsen, hardlopen en wandelen in de mooie natuur van Zweden. * spelletjes - Momenteel speel ik af en toe Red Dead Redemption 2, CSGO en League of Legends met vrienden. * koken - deed ik altijd al, maar nu wat meer nieuwe dingen proberen. * gitaar - ik speel om de dag zo'n 20 minuutjes en heb 1 keer per week les. * sociale activiteiten - bord/kaart-spelen, dineren, bar bezoekjes etc. Ook fijn is dat ik eindelijk mijn studieschuld goed aan het aflossen ben. Met de meest optimistische tijdslijn heb ik eind januari de schuld volledig afgelost, maar mijn doelstelling is eind maart zodat ik een buffer kan houden. Op naar de 90 dagen.
 8. Karin weet je er is hulp bij de De luister telefoon doe ik ook altijd berijkbaar fijn hoor natuurlijk we hebben dit form is te proberen ik ben zo beroerd deze dag kan moeilijk schrijven effen rusten mijn hoofd is zo vol zo blij zijn als ik een beetje beter bent liefs wilhelmina
 9. Ik heb ook een hoarder hier maar het is nog redelijk opgeruimd. Meer dan vroeger eigenlijk. Maar ja van alles dus vele exemplaren. Dunschillers telde ik er vanmorgen 4 van in de keukenla. Dat is zonder degenen die ergens rondzwerven. Ik gebruik er maar 1 van, de fijnste, en alle andere kunnen me gejat worden. Begrijp ook niet waarom ze die dan koopt. Ik vraag het ook niet meer want dat is kennelijk confronterend. Soms alleen maar omdat het niet duur is of zo. Pizzasnijder (zo'n rollend mes dus) hebben we er nu ook 2 van. De eerste was perfect. De tweede snijdt minder fijn. Gebruik ik dus niet. Weet niet wat het ding doet bij ons in de keuken en we ermee gaan doen. Suf hè al die neuzelarij met spullen, als ze 1 keer in huis zijn dan kost het zoveel tijd en ruimte allemaal. Zelfs weggooien is tijdrovend want je moet eerst uitzoeken wat je weggooit.
 10. Karin ik begrijpt wat je bedoel ik heb hetzelfde zo moe dan heb je echt geen zin om te fietsen ik heb ook een trim fiets in mijn slaapkamer ik probeer van daag even te fietsen als het lukt het is wel goed ietst te doen luister naar je lichaam probeer iets wat je leuk vind als je depresief bent ben je erg moe liefs wilhelmina
 11. Roos33

  Maandag 26 oktober

  Gefeliciteerd met je verjaardag Pats
 12. Ik ben 32 Emma denk dat ik de jongste ben van de forum hoe gaat het met je ? Met mij gaat beetje minder door ontwenning licht hoofd pijn soms angst onrust en s morgens misselijk hoeveel Mg lora zit je nu?
 13. brazer

  Zondag 25 oktober

  @bumperjim zo lees ik weer hoe moeilijk het moet zijn, met een verslaafde partner te leven. Ik bedenk me hoe machteloos de mijne zich al die jaren zal hebben gevoeld. Vaak werd het vele drinken aangekaart. Maar het duurde erg lang voor ik tot het werkelijke inzicht kwam dat het mijn leven en onze relatie ontwrichtte. Daarbij speelde een doorslaggevende rol, haar uitleg over wat mijn drinken voor haar betekende. De verslaafde is daar niet mee bezig. Maar toen het me expliciet gezegd werd raakte mij dat diep. Het gaat er dus om de 'ik boodschap' uit te zenden. Als ervaringsdeskundige zal jij dat goed kunnen. Goed dat je zelf stand houdt.
 14. Mag ik eens vragen hoe oud jullie zijn? Dit is natuurlijk anoniem maar ben wel benieuwd wat de leeftijden zijn van deze groep!!
 15. Goedemorgen allemaal ik ben dus niet de enige ook slecht geslapen ik hou vol met afbouwen lorazapam voor onrust en angst soms gaat het goed dan weer slecht ik ga weer proberen beetje te slapen zo vermoeid
 16. Sandro

  Maandag 26 oktober

  Gisteren 10 km gelopen en de donderdag ervoor 15 km, dus vandaag even rust. Het was dus niet zo dat ik de hele week laveloos voor me uit heb zitten staren. Maar 1,5 fles wijn ging er omgerekend wel in dagelijks. Morgen ga ik weer hardlopen. Maar eerst vandaag maar eens de extra zware halve liters laten staan. Voel ik me morgen (zeker na het hardlopen) vast weer goed.
 17. Sandro

  Maandag 26 oktober

  @Descartes33 dank je. Fijn dat je de week goed bent begonnen. Ga zo door! En de rest ook bedankt voor de steun.
 18. Sandro

  Zondag 25 oktober

  @bumperjim mijn partner is ook verslaafd aan spelletjes op haar telefoon en is bovendien een "horder". Ik heb daar ontzettend veel problemen mee. Machteloos, het gevoel dat helemaal niemand naar me luistert en ik alles maar alleen moet doen. Heb er de oplossing ook niet voor, drank is het in ieder geval niet. Ook al was ik er alweer ingestonken.
 19. Wat vervelend @bolletje bah. ik heb na de lorazepam van vanmorgen gelukkig nog 2 uurtjes kunnen slapen, wel weer onrustig wakker. Vandaag proberen beetje mezelf drukker te houden. Kijken hoe dat gaat.
 20. Pats

  Maandag 26 oktober

  Dank jullie wel! Ja @rapilos goed bezig zijn we!
 21. en juist craving ervaren om een zwaar moment, dat zegt genoeg hoe dichtbij zelf weer terugvallen kan zijn.
 22. en dus BJ lijkt me, dat jij moet verduren dat jouw vrouw een andere manier, tempo, heeft. Jij bent als eerste uit de zelfde soort cirkel gestapt. Logisch dat je haar dat ook zo gunt. Ook voor jullie samen. Wat Yana schrijft; de liefde weer laten stromen. Moeilijk, en soms niet mogelijk. Maar daar uit zien te komen dus. drank, gamen, werk, mooie afleiders, maar niet heus.
 23. Dank je Wilhelmina. Ik moet Nederland in Beweging gaan doen maar ik ben zo moe is het dan wel een goed idee om dat te doen?
 24. Ja ik ben er nu vanochtend ook wel weer blij mee, maar als ik een goedkopere fles peut had ghad, dan was hij erin gegaan. Zo dicht zat ik wel op het randje. Ook een soort demonstratief zo van, kijk mij weer ongelukkig zijn. Kwam nog net op het laatste moment een soort weerzin bij me op van nee niet meer. Zo vaak heb ik de kelder afgestruind naar iets wat nog enigszins te zuipen kon zijn... En ik begrijp het heel goed dat mensen het doen, het is vanuit een gevoel van machteloosheid, dat alcohol eigenlijk het enige is wat nog helpt, althans op korte termijn. Maar alcohol is slechts uitstel van executie, uitstel ( en dus afstel) van een echte oplossing.
 25. lady jane

  Maandag 26 oktober

  gefeliciteerd Pats ik heb je etalage maar geplunder voor de tractatie straks, zet jij dan even de koffie weer vers?
 1. Meer activiteit laden
×
×
 • Nieuwe aanmaken...