Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Alle activiteit

Deze tijdlijn wordt automatisch bijgewerkt     

 1. Afgelopen uur
 2. Rixie

  Huiskamer 8 augustus

  Ik blijf proberen weg te halen, kippen is niet zo erg
 3. zo ging het met mijn kippen @Rixie
 4. Greta

  Huiskamer 8 augustus

  Ja leuk, als we van de palmen genezen zijn dan is een ontmoeting leuk!
 5. oke voor deze x dan bellie. ik ben heeeel blij dat ik gelijk heb. de moed zakte me albijna in de schoenen. gelukkig draag ik slippers kopijn heb ik ook al vanaf maandag denk ik. is ook door de warmte. pas op nergens anders van
 6. Rixie

  Huiskamer 8 augustus

  De rest is geheim help, zit te klooien, krijg ik niet meer weg , war is de prullebak, oen dat ik ben
 7. Lika

  Zaterdag 8 augustus 2020

  Goede thuisreis @Jopieen @Kohtje. Fijn dat je er weer even bent @Kohtje. @Lieke7777 ziet er goed uit daar. Ik ga koken.
 8. Rixie

  Huiskamer 8 augustus

  @Gretaals we ons beter voelen in het midden van het land een meeting? Las zoiets van Bellie of Dikkie?
 9. Elkje

  Weekpact

  WEEKPACT 08-08-2020 Pytje Adrian Elkje
 10. Greta

  Huiskamer 8 augustus

  Zoiets had ik in gedachten, hahhaa
 11. Vandaag
 12. Nou vooruit een foto van mij.... Had je dit in gedachte @Greta?
 13. Op thuisreis in de buurt van Rouen op een soort van zigeunercamperplaats. Niet echt, hoor, wel heel erg (Frans) volks. Wel leuk hier. Erg warm ook, vooral na een daggje rijden met airco. Gelukkig hebben we ijsjes en ook ijsklontjes voor de hond. Tot overmaat van ramp begint nu, na een zwaar bewolkte dag, de zon ook nog te schijnen. En het is al 37 graden... Nou ja, morgenavond weer thuis onder de plafondwapper. Misschien tot de volgende keer. Groet!
 14. Greta

  Huiskamer 8 augustus

  Dank je Rixie, Dat hoort dus gewoon bij de detox. Wat een slecht middel is het toch. Vreemd eigenlijk dat we hier zo.met elkaar chatten maar helemaal.niet weten wie we zijn, hoe we eruit zien etc. Ik maak me natuurlijk wel een voorstelling van jullie maar dat zal natuurlijk helemaal niet kloppen.
 15. Jannigje

  ongoing

  Mooie spreuk.
 16. Helemaal omgereden op de foto zie je de duinen van dune pilat daarachter zitten wij .. bij de stenen heerlijk gezwommen en er was opkomende tij. Overkant water
 17. Yana

  We beginnen toch maar opnieuw!

  Top Forza, hou dit vast hoor, het leven wordt er zóveel fijner van. Zou je dat wel doen, die biertjes in de koelkast? Ik vond het in het begin wel fijn dat mijn eigen huis een veilige alcoholvrije haven was.
 18. Jannigje

  We beginnen toch maar opnieuw!

  Het begin ie er! Heel goed.
 19. Jannigje

  Mijn naam is Sophie

  “Wachten op Het goede moment”, dat (her)kennen we allemaal wel denk ik. En inderdaad, wat de anderen ook al zeiden, dat moment komt niet. Gaat het nog?
 20. Verbinding kunnen voelen is denk ik één van de belangrijkste dingen in het leven. Alle materiële zaken kunnen daar niet tegenop. Juist dát mis ik heel vaak en dat ligt niet aan de ander. Er zijn echt mensen die de verbinding met mij wel willen, wel voelen , alleen ik kan het vaak niet. Het is dan alsof ik niet bij de ander kan komen. Er is A.h.w. een zichtbare verbinding, ik zie het, maar ik voel het niet. Alsof er een glazen wand tussen ons inzit waar ik wel doorheen kan kijken maar die mijn gevoelens blokkeert.
 1. Meer activiteit laden
×
×
 • Nieuwe aanmaken...