Spring naar bijdragen

lady jane

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  49.980
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  227

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw
 • Interesses
  frummen, lezen,films, muziek, volleyen, beachvolley, sauna, natuur, fietsen,
  spinnen, en nog veel meer

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

lady jane's Achievements

Oudgediende

Oudgediende (4/4)

 1. Nou, de vaat is gedaan en de kerstboom heeft al lampjes, de rest mag morgen, ik heb mn saunadagje weer verdiend alleen lampjes heeft trouwens ook wel wat in deze sobere tijden.
 2. dagindewar hier eindelijk de moed om te gaan zwemmen omdat het even droog leek buiten maar de wind staat van de flat af, het giet! Gauw weer naar binnen en spijbelen maar. Kan altijd de kerstboom optuigen en/of de vaat doen nu. of lekker niks........
 3. haha, duidelijk niet uitgeslapen nog en dan in bed op de tel. aan het werk, ik had kunnen weten dat dat niks zou worden.
 4. Goeimorgen frummers
 5. lady jane

  Woorddomino III

  Anderen hier ook op ongebruikelijke uren, het lijkt wel volle maan
 6. goeiemooiemorgen frummers ook nog voor gisteren hopelijk was dit voor niemand een excuus om te gaan drinken?
 7. Nee Toos je bent idd niet de enige. Helaas heb ik niet een tip. Ik kan wel vertellen hoe voor mij de knop om ging. Mijn grootste verlies ging om kinderen. En toen jongste ging puberen had ik geen greintje zelfliefde meer over. Maar van mijn liefde voor haar ( en broer) was ik me wel bewust. Dit kon ik nog wel opbrengen. Hier las ik je moet het voor jezelf doen. Dat kon ik niet. Maar voor haar kon ik stoppen en gestopt blijven. Wat jouw knop zal helpen om te gaan weet je misschien niet, maar het komt op je pad.
 8. goeiemooiemorgen frummers
 9. uit respect voor je zoon en kleindochter, deel dan ook niets over hen hier @Spirit dan hoeft er ook niets weggehaald. Alles wat wel gedeeld wordt, doet ook iets met ons, en logisch dat je er reacties op krijgt, ook die je niet aanstaan, en soms iets waar je wel wat aan hebt. ik lees dit nu al zeveel jaren van je, en bijna altijd word je boos/teleurgesteld als het weer gebeurt. De enige die dit echt kan stoppen ben jijzelf.
 10. goeiemooiemorgen frummers
 11. lady jane

  Za 3 dec 22

  1 zus wel erbij?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...