Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

lady jane

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  43970
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  203

Over lady jane

 • Rang
  Oudgediende

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw
 • Interesses
  frummen, lezen,films, muziek, volleyen, beachvolley, sauna, natuur, fietsen,
  spinnen, en nog veel meer

Recente profielbezoeken

5360 profielweergaven
 1. goeiemorgen frummers net mn bed uit, en al veel bij te lezen zie ik.
 2. @bolletjezoals ik het begrijp zijn hackers mensen of groepen mensen die gericht ergens inbreken en bots zijn programmaatjes die vrij willekeurig overal worden gedumpt in de hoop dat er iemand intrapt/betaalt/reageert
 3. ik denk dat jij hackers bedoelt Bol ? dit zijn bots, robots die spammen
 4. als je bij Tactus verslavingszorg op FB een bericht maakt dan staat de kritiek openbaar meestal gebeurt er dan wel heel snel iets maar dan moet dat wel gebeuren van een account dat niet je ware naam prijs geeft natuurlijk. en anders een chatbericht achter de schermen bij FB zo dien ik meestal mijn klachten in, dan kom je het snelst terecht bij de klantenservice
 5. Ik vroeg me af of je dronk of juist het zonder doet allemaal. Of droog drinkt. Maar laat maar.
 6. Is dit echt allemaal nodig, alle privédrama's steeds en steeds weer? Persoonlijk zou ik liever lezen hoe jij het redt mbt drank nu Bor je schrijft weer wat bozer/ongeduldiger, blijft een dag weg, na het weekend en zet je niet op het dagpact. Dat lijkt me relevanter dan de inhoud van je geworstel. Dat is privé, en zou wat mij betreft ook zo mogen blijven.
 7. Thnx Feniks. En Renaldo.Gamers heb ik geen idee van. Ik heb n light abo. Weinig snel dus, maar niet via de tv of kabel. Ik overweeg wel glasvezel maar denk dat dat te duur is. Ik woon alleen dus heb alles voor mezelf haha. Nu in de trein.
 8. als iedereen thuis op de wifi zit, worden de kabels toch overbelast, of is dat een domme opmerking? Is me vaker verteld en ik heb het altijd geloofd. Ik heb zelfs gemerkt dat de riolering overbelast werd en dat is ook niet gek in deze tijden, wordt nog wat met de winter pffft. Nou, op naar de sauna. mooie dag allemaal!
 9. goeiemorgen frummers mooi saunaweer en later weer thuis een intervisie per zoom. Mijn eerste met deze groep Vanaf zondag wifi problemen gehad, ik denk dat alles in de buurt overbelast was. Allerlei tecnische dingen moeten proberen (niks voor mij) en uiteindelijk zit ik nu met een extra kabel vd etheruitgang router naar mijn laptop. Dat kan vast niet de bedoeling zijn lijkt me. Maar heb wel weer een goede verbinding en ook sneller. Iemand ervaring mee? Ik gooi het maar op corona gedoe omdat iedereen thuis is nu. Maar er zijn ook nieuwe kabels aangelegd en aangesloten, zou dat invloed kunnen hebben? Maar die liggen er al weer een week of 3. Raar gedoe. Kan niet eens rustig meer digibeet zijn zo.
 10. lady jane

  Maandag 26 oktober

  ik kon ook nog 1/2 uurtje meepikken, thnx Sandro voor de tip wat jong he, ik kreeg er een triest gevoel van.
 11. lady jane

  Maandag 26 oktober

  ach Bolletje, kan dat niet anders? Desnoods een commerciele sneltest? Dat kost ook sveel maar bespaart jou misschien een hoop ongemak. Scheelt ook een aantal dagen wachten op de test en de uitslag. Want ook die stress is niet goed voor je, sterkte meis. en beterschap, want je hebt vast ook symptomen, anders stuurden ze je niet naar huis.♥
 12. en juist craving ervaren om een zwaar moment, dat zegt genoeg hoe dichtbij zelf weer terugvallen kan zijn.
 13. en dus BJ lijkt me, dat jij moet verduren dat jouw vrouw een andere manier, tempo, heeft. Jij bent als eerste uit de zelfde soort cirkel gestapt. Logisch dat je haar dat ook zo gunt. Ook voor jullie samen. Wat Yana schrijft; de liefde weer laten stromen. Moeilijk, en soms niet mogelijk. Maar daar uit zien te komen dus. drank, gamen, werk, mooie afleiders, maar niet heus.
 14. lady jane

  Maandag 26 oktober

  gefeliciteerd Pats ik heb je etalage maar geplunder voor de tractatie straks, zet jij dan even de koffie weer vers?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...