Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

lady jane

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  44463
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  203

Over lady jane

 • Rang
  Oudgediende

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw
 • Interesses
  frummen, lezen,films, muziek, volleyen, beachvolley, sauna, natuur, fietsen,
  spinnen, en nog veel meer

Recente profielbezoeken

5613 profielweergaven
 1. Dit is toch eigenlijk niet jouw probleem Renaldo? Als die foto's niet bij jou thuis liggen tenminste. Laat broer zelf zoeken? Jouw taak zit er zo'n beetje op naar haar, en jij mag nu rouwen en verder gaan met je eigen leven lijkt me. En ook al woont hij verder weg, dat wil niet zeggen dat jij hem tijd hoeft te besparen, toch? Als jullie goed op konden schieten en je het graag voor hem over hebt is het wat anders, maar zo lees ik je niet. Ik hoop dat je ondanks de situatie nu, je grenzen naar hem leert stellen dat verdien je wel. sterkte.
 2. Ik dacht er gisteren over om een hond voor iemand uit te gaan laten, maar dat past niet echt bij me. Maar het bracht me wel op een idee dat beter past, dus ik heb me aangemeld bij de bieb om bestelde boeken bij mensen af te leveren die zelf niet meer kunnen ophalen. Zo heb ik extra doelen (lees stokken achter de deur) en kan beslissen of ik dat lopend of op de fiets ga doen. En op welke tijden mbt het weer.
 3. Gebruik ons hele forum maar als spar-maatjes zelf doen, maar niet alleen! en welkom! sorry, had even niet in de gaten dat dit de maatjes gezocht draad is maak er maar èn èn van dan
 4. Ben jij minder de moeite dan je hondje Adrian? Nee toch zeker.
 5. lady jane

  End of the line.

  SM hoe zou je gaan leven als je nu een diagnose kreeg van kanker met uitzaaiingen? Je krijgt daar geen euthanasie voor voorlopig en zou dan moeten beslissen hoe jij je leven tot aan het einde wilt invullen. Zou je blijven doen als nu? Zou je waardiger willen leven, afscheid nemen, nog wat losse eindjes mooi afhechten? Of komt er iets heel anders bij je op?
 6. lady jane

  Johan 54

  Dat de alcohol zelf de boosdoener is vnl. Ik dacht dat ik duidelijk was, sorry
 7. Dit is onze huiskamer en daar mogen we overal over praten zelfs over alcohol
 8. Ja Raps, ik wandel nog trouw, vind er niet heel veel aan, maar wil wat discipline kweken. Vaak 2 x per dag, gemiddeld een uur. Stappen tellen zou beter zijn, maar dit werkt bij mij. Alhoewel ik voor mijn 2e wandeling maar 1 punt krijg en voor de 1e, 5. En een lange wandeling levert niet meer punten op dan een korte. Maar hee, het leven is vaker niet eerlijk. Ik blijf vrij lakoniek onder alles. Maar snak naar voorjaar en zomer, volleybal, ver fietsen en mijn vrienden vaker zien. En ben dankbaar dat ik gezond ben, al moet ik oppassen met dat zich rap ontwikkelend buikvet.
 9. Ik ging even aan mezelf twijfelen; huh? Al de 22e? Maar nee gelukkig niet. Huttje, herkenbaar hoor met eten, pffft de weegschaal voelt zich zwaar overbelast hier.
 10. lady jane

  Stoppen met drinken

  fase 2 is de belangrijkste fase die van inzichten vergaren, werken aan geestelijke groei, zodat je standvastig kunt zijn in momenten van verleiding. Want die gaan komen en je bent en blijft mens. Boekenwijsheid kan helpend zijn, zeker in het begin van stoppen. Maar uiteindelijk werkt alleen een wijze die bij jou past. En meestal is dat een positieve insteek. Niets van duiveltjes maken van drank, niets van negativiteit uitademen en posititivteit in. Voor mij dus, ik geloof daar niet in. Wij mensen hebben goede en slechte gedachtes. Die accepteren en de daden verrichten die o
 11. lady jane

  Johan 54

  Ik ben het daar absoluut niet mee eens. Houd ook niet van de sticker alcoholist. Maar zie alcohol als iets neutraals, net als suiker. De meeste mensen kunnen er mee omgaan, anderen, zoals ik, die mateloos zijn niet. Ik kan prima zonder, maar eenmaal in de ban van, heb ik geen goede rem. Dat kan met genen te maken hebben, met aanleg, who cares, maar ik ben en blijf verantwoordelijk hoe ik met alcohol omga. En omdat mijn leven giga is verbeterd zònder, houd ik het maar zo. Misschien zelfs dat ik mijn leven nu ongelofelijk meer waardeer, juist omdat ik er lange tijd aan versla
 12. https://www.ad.nl/buitenland/trump-neemt-nucleaire-tas-mee-naar-florida~a5658e3b trump heeft een klein souvernirtje meegenomen naar Florida oeps!!
 13. ik ga al die anti trump plaatjes en filmpjes nog missen ook denk ik; heb me best vermaakt met leedvermaak ben ik bang
 14. hondjes hebben geen woorden nodig Bol ;
×
×
 • Nieuwe aanmaken...