Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

lady jane

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  40028
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  180

Over lady jane

 • Rang
  Oudgediende

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw
 • Interesses
  frummen, lezen,films, muziek, volleyen, beachvolley, sauna, natuur, fietsen,
  spinnen, en nog veel meer

Recente profielbezoeken

3389 profielweergaven
 1. lady jane

  Donderdag 21 maart 2019

  ik mag zo a la carte uitzoeken in een Fletcher hotel, en als het diner net zo lekker is als de lunch, dan kom ik deze dagen wel wat aan ben ik bang. maar dat is het wel waardâ˜ș Nee Lars, niet van dat vrijw.werk, maar de hospice/terminale thuiszorg. Erg goede trainingen, want we komen natuurlijk best wel in konfronterende situaties en dan oefenen we situaties, hebben onderling verhalen uit te wisselen en dat dat in een goed hotel wordt gegeven is ook een soort van beloning, zo zie ik dat tenminste wel. Een uitje ook dus, maar heel nuttig en noodzakelijk.
 2. lady jane

  Woensdag 20 maart 2019

  Toch blij dat dit gebeurd is. OK ik heb echt een burnout .
 3. lady jane

  Donderdag 21 maart 2019

  hoihoi uit bijscholingshotel hier ook een rotnacht; 1e helft hield kamergenote mij uit de slaap 2e helft ik haar en ze zegt dat ik apneu achtige verschijnselen heb. Oei. Hopelijk van de verkoudheid, want ui vergeten, maar evengoed iets om op te letten dus. En dan heb ik haar zo ongeveer vervloekt dat zij zo ronkte haha. Gelukkig heeft ze nu een eigen kamer dus komende nacht goed bijslapen hopelijk. De training bevalt goed en het buffet nog beter Spirit ik had ooit zoiets en heb toen de dure met goepkope kattenvoer gemengd en het is keurig opgegaan.
 4. lady jane

  Woensdag 20 maart 2019

  jammer Von dan zitten die geheugenproblemen toch hier (wist ik eigenlijk al wel)
 5. lady jane

  Woensdag 20 maart 2019

  goeiemorgen frummers ja Bol, heerlijk geslapen, de sauna heeft me goed gedaan weer. wel veel niesbuien nog en een beetje nasnotteren, maar heb hopelijk het ergste weer gehad. en vanavond naar een Fl.hotel voor 2 dagen nascholing, dus lekker verwend worden qua aandacht en catering, ik heb er zin in. maar eerst fietsen zo met maatje.
 6. lady jane

  Woorddomino III

  klikken leverde vroeger een rijmpje dat begon met; klikspaan, boterspaan, je mag niet door mijn straatje gaan
 7. lady jane

  Dinsdag 19 maart 2019

  truste
 8. lady jane

  Dinsdag 19 maart 2019

  kreeg je die vandaag? Ik wel dus en via een officiele site vd Tele2
 9. lady jane

  Dinsdag 19 maart 2019

  morgen beter hoop ik voor je Lars, slaap lekker
 10. lady jane

  Dinsdag 19 maart 2019

  ja Reacher, maar dat is bij de moderators bekend, verder niet.(? dacht ik dan toch) Ik heb Tele2 net gewaarschuwd en gevraagd hoe het kan dat iemand hun adressenbestand kan gebruiken. Maar het zou idd dus ook het adressenbestand van adb kunnen zijn. Zal dat vragen aan de mods.
 11. lady jane

  Dinsdag 19 maart 2019

  nee Lars, het was rechtstreeks van Tele2 en het betrof dezelfde naam als die ik en anderen hier kregen een paar dagen geleden. Ik weet nog dat een stuk of 10 andere frummers ook die pb hebben gekregen, Yvonne en Bob o.a.
 12. lady jane

  Dinsdag 19 maart 2019

  Vandaag kreeg ik via mijn Tele2 abo een bericht dat die natash223 mij ook een pri'vebricht gestuurd heeft. Ik schrijf daar helemaal niet op een forum en ga dat ook maar niet doen. Maar vreemd is het wel. Is er hier iemand die ook zoiets meemaakt? Er waren meerdere frummers die een pb hadden gekregen. Toch wel scary dat zo iemand bij mijn echte naam komt, al zal de link met adb misschien niet gelegd (kunnen) zijn.
 13. lady jane

  Dinsdag 19 maart 2019

  goeiemorgen frummers
 14. lady jane

  hoi

  BJ jullie hebben het beiden zwaar, en gaan er totaal anders mee om. De valkuil zit in jouw zinnetje elke keer komen we dichter bij elkaar (HEB IK HET GEVOEL) Bij ons was de situatie andersom maar soortgelijke periodes we dreven juist uit elkaar, ook al leek dat niet zo. In crisis situaties ben e aan het overleven. Niet echt leven. Wij zaten beiden te overleven in onze eigen bubbel, hebben het beiden overleefd, maar niet samen. (succes voor jullie elk, en ik hoop dat je er begeleiding bij hebt gehaald)
 15. lady jane

  Nieuw leven zonder alcohol

  welkom Isabeau ik heb geen reden, ook niet echt gehad denk ik nu, het was stress, angst en niet weten hoe ik verantwoording moest nemen. Nu weet ik dat het destijds smoezen waren, maar toen leek het oprecht nodig.
×