Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

lady jane

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  47.707
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  210

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw
 • Interesses
  frummen, lezen,films, muziek, volleyen, beachvolley, sauna, natuur, fietsen,
  spinnen, en nog veel meer

Recente profielbezoeken

6.763 profielweergaven

lady jane's Achievements

Oudgediende

Oudgediende (4/4)

 1. lady jane

  Jaarpact

  Yo, zeven jaren zennnnn, gefeliciteerd vrouw
 2. goeiemorgen frummers op naar de sauna! fijne dag voor zover haalbaar♥
 3. lief en leed ook hier♥ delen = helen
 4. bedankt, ik had eerst een zwart scherm, nu de foto pas aangeklikt geweldige foto Niks!!
 5. gefeliciteerd Niks, man en mini♥
 6. lady jane

  Voorstellen/

  Wat goed om te lezen Pinkman, zowel van privé als je opleiding. Zet m op! Op beide fronten veel winst te behalen voor alle partijen.
 7. op t Bolwerk hoek Regentesselaan staat het
 8. en ik wel/ook @Bor soms gedraag je je als een opstandige puber en lijk je je in te laten met mensen die niet het beste in je naar boven halen en dan zit ikzelf ook in de irritatie modus maar ik bewonder je oprecht om je eerlijkheid en kwetsbaarheid ondanks alles tegenslagen, je doet het toch maar, ook hier, altijd maar weer
 9. Ben je weer opgeknapt Yana?
 10. klopt, maar ja,ik heb zat gevoelens waar verder niemand iets aan heeft, maar ze zijn er toch. prima hoor, houdt me bewust van dingen/omstandigheden.
 11. dit beeld staat bij ons op een kademuur, misschien een engel die de ezel draagt?
 12. vriendin hier terug van vakantie, organiseert net vanmiddag beachvolley haha een gat al weer even gevuld zo gaat dat bij mij, een deur dicht een andere open
 13. ja Raps die verborgen armoe is er, en wordt nu duidelijker ik schaam me soms voor hoe goed ik het nu heb, nu ik er niet eens meer voor hoef te werken.
 14. goeiemorgen frummers gisteren zouden we in Voorburg weer voor het eerst in de zaal spelen omdat we steeds niet genoeg oudjes hadden, kwam het er eerder niet van. Nou het werd ook meteen de laatste keer helaas. Dus na afloop ergens een drankje gedaan met bitterballen en de tientallen jaren herinneringen opgehaald. Ik was er echt een beetje door van slag. Dat is wel het grootste nadeel van het ouder worden, er vallen mensen weg, en af. Maar wat hebben we het lang goed gehad samen. En op het strand blijven we komen en de volleybalspullen zijn daar nog ook. En voor de winter zoek ik maar weer een extra clubje dichtbij huis, want dat ballen doet me zó goed. En dan komen er ook weer nieuwe mensen in mijn leven. Benieuwd!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...