Spring naar bijdragen

lady jane

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  49.472
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  223

Alles door lady jane geplaatst

 1. Misschien is sterker worden i.v.m. de therapie belangrijker dan gewicht? En het soortelijk gewicht van spieren is hoger dan dat van vet.
 2. snap ik wel, maar misschien heb je nu even niets te willen? Soms moet je je principes even overboord gooien en gewoon luisteren. Mijn zus heeft net een traject achter de rug om de dreigende diabetes type 2 te keren en dat was idd koolhydraat arm. Het is gelukt, en ze voelde zich meteen zoveel beter dat de motivatie kwam om het vol te houden. Nu mag ze met mate weer afwisselen.
 3. misschien gaat het juist om de langere termijn aan darminhoud extra heb je immers ook niets en als je straks behandelingen krijgt heb je meer aan een sterkere basis juist. Je specialisten kunnen je misschien beter adviseren dan wij hier?
 4. @Donder je kunt ook gaan sporten en spieren kweken dan kom je ook in gewicht aan en dat maakt je lijf sterker; win-win dus en daarnaast op je voeding letten natuurlijk, maar ik dacht dat je dat al deed.(?)
 5. goeiemooie morgen frummers er komt weer frisse lucht door het raam, heerlijk) En 0 vliegjes vanmorgen, nog heerlijker. Gisteren was ik al blij met een trein die op tijd reed was, een dubbele lengte en een halve gastenlijst had, en in mijn waterfles zat nog ijs van ś ochtends. Zo simpel kan geluk zijn soms.
 6. Oh jammer. Mn zus zou m opnemen, maar dat is vast niet meer op dvd/video. En pathe thuis? Of mp?
 7. Ik denk aan Russische oligarchen bij die boten, en krijg dan pyromaan-neigingen
 8. Logisch dat de hulpverlening niet komt lijkt me, tenzij ambulance nodig is. Veel te druk, weekend, onderbezet en mensen kunnen zelf nog wel dingen oplossen toch? Hier aan zee is het heerlijk. Soms wind uit zee, maar als die stil valt of uit t oosten komt is zelfs de schaduw heet. Dan zit er maar een ding op, door 30cm algen hollen en het ruime sop kiezen. Gisteren waaide mijn parasol, kompleet met grondschroefharing en 2 scheerlijnen en al weg. Vandaag bewater ik ze maar extra wegens gebrek aan cement/beton.
 9. Dat merk ik vanavond als ik weer thuis ben Raps. Ik vertrouw nu op natuurazijn, als t niet helpt zijn morgen de winkels open voor zwaarder geschut. Voor alle zekerheid er nog zo n vieze plakvliegenstrip erbij gehangen. Misschien dat mijn onmatigheid ook goede kanten telt
 10. ja @Reacher, die zijn het, bijna niemand kent ze ik werd bijna onwel van kokende azijn, dus als ze dat overleven zijn het machtige krijgers. kaneel kan ik proberen, maar ik heb ze gelukkig alleen in de badkamer en daar zijn geen planten. Ze komen echt ergens uit het riool. de plek waar de afvoer van de wastafel zit heeft kieren die ik met wcpapier had afgedicht. dat papier is nu doordrenkt met hete azijn en als stopverf aangedrukt. wordt vervolgd.........
 11. ik ga met kokende azijn aan de slag alle openingen zijn al 2 weken afgedekt dus ik ben bang dat ik de juiste plek niet vind vorig jaar voor het eerst last van gehad maar woon hier al 10 jaar ruim
 12. een hele mooiemorgen frummers zo maar 8 1/2 uur geslapen daarna even een stuk of 20 rioolvliegjes vermoord ik kan maar niet ontdekken waar ze vandaan komen op 1 aug had ik de eerste en per dag komen er extra bij dus ergens moeten er eitjes gelegd worden. iemand ervaring ermee? tips?
 13. op Canvas Ijsvogel, gisteravond. Het valt niet mee om bij de Belg iets terug te zien helaas, ik hoop dat het jou lukt. En anders misschien bij de commerciele bioscopen huren/thuisbios o.i.d.. Helaas zelden op TV. Deze en Dancer in the dark zijn zo indrukwekkende films (maar geen makkelijke om te zien)
 14. En voor t eerst voor 9 uur met boodschappen uit de Lidl. Mijlpalen hier
 15. Ik geniet aan zee tbeste nu. Met nieuwe thrilller die zomaar klaarstond bij de bieb.klein geluk
 16. Gelukkig nog wat tegoed dan @Lika
 17. zo groot is die nou ook weer niet Von
 18. goeiemooiemorgen frummers boodschappen, boek en brood met weinig tevreden nu en de diepvries komt eindelijk ook eens leger o
 19. Breaking the waves gezien van Lars von Trier net zo mooi als Dancer in the Dark.
 20. lady jane

  IK BEN EEN NIEUWELING

  Welkom Freddis
 21. Gefeliciteetd @Senna34 voor alle 3 de senna s dan gelijk
×
×
 • Nieuwe aanmaken...