Spring naar bijdragen

lady jane

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  50.314
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  229

Alles door lady jane geplaatst

 1. en in die ernstige terugval heb uitgerekend jij je tel. nr. aan @Zbbgegeven? En meldde dat hij jou de 22e ladderzat belde. Ik was toen al erg verbaasd, maar nu nog veel meer. Wat bezielde je in hemelsnaam @Roberto?
 2. Ik vond eerst niets maar had op Alain gekeken, op Alan waren er 2, en kon ik Gelukkiger dan je denkt , reserveren (5 sterren, dus lijkt zeker de moeite) de ander Weg van het denken is vermist, dus zal ook wel de moeite zijn als iemand het niet meer terugbrengt. Maar @Oskar je kunt ook boeken van elders reserveren hoor, dan betaal je een euro en daar wordt het dan naar jouw bieb gestuurd en later weer retour, geen geld voor zulke goede service. Ik doe dit al jaren zo.
 3. nee hoor chris, als het vervaagde kwam ik hier niet dagelijks daarom waarschuwde ik je juist uiteraard staat het je vrij met vallen en opstaan adb te worden, net als ikzelf ooit deed
 4. kom ik net in een webshop van die Amsterdamse krant T. en war staat daar bovenaan? een mini kettingzaag voor 50,= + verz.kosten.
 5. die heb ik nog niet eerder gehoord hier en hoe ga je het dan komende week doen? kijk het filmpje op youtube van Els Noorlander een paar keer goed door dan snap je waarom dit een vd slechtste smoezen ooit is en je je afhankelijkheid juist in stand houdt zo.
 6. misschien willen je buren graag?
 7. ja, op weg naar t voorjaar! goeiemooiemorgen frummers
 8. en heb je ook gevraagd waarom de artsen en apotheken je dan niet terwille zijn met de verstrekking van baclofen? ze zijn niet bezig met patienten te pesten, maar juist te beschermen. Ik begrijp wel dat je wanhopig op zoek bent naar een wondermiddel. Maar een dodelijke ziekte? Sorry, daar ben ik het niet mee eens, je zou veiliger afkicken door de eerste niet te nemen en te werken aan de onderliggende oorzaken van je verslaving. De meeste forummers hier bewijzen dat dat kan.
 9. 1 doosje per keer, voorgeschreven door een arts, wat is daar mis aan? Dan blijf je onder controle en mag je aannemen dat het verantwoord is. Wat me bevreemdt is dat de arts in Frankrijk zit, en jij kennelijk niet. Hoe goed kan die arts jou dan onderzoeken? 3 weken slikken geeft nog geen bijwerkingen misschien, maar als ik lees wat voor waarschuwingen en bijwerkingen er kunnen zijn, brrrrrrr 10 jaar geleden was baclofen ook al heel erg omstreden. Op dit forum was er toen een uitgebreide draad over, ik denk bij tips. Ene bb schreef er veel over, maar was ook opeens verdwenen hier, dus geen idee of hij nog steeds baclofen gebruikt. Ik zou je willen adviseren niet op je eigen houtje te gaan experimenteren, het feit dat artsen hier, en apotheken zo behoudend zijn is niet voor niets.
 10. goeiemooiemorgen frummers
 11. dat is ook lang mijn valkuil geweest, en soms nog. Maar ons denken gaat alle kanten op, en toch maken we onbewust een keus daaruit en volgen dat. En net als bij jou is dat vaak alles of niets. Uitputtend was dat. Euforie is positieve stress uiteindelijk. En dat is ook stress. Misschien heeft de natuur het daarom wel een beetje afgeschaft nu ik ouder ben. Om te beschermen? Om te leren dat tevredenheid mijn nieuwe geluk is? Ik was vroeger soms op jacht naar geluk, en liet vele kleine gelukjes zo maar aan me voorbij gaat. En dus altijd ontevreden. Himmelhoch jauchsend hoeft niet meer, en zum tode betrubt volgt dus ook niet meer.
 12. ik denk eerder dat zij jou aan het kwijt raken zijn. En over Korsakov dat heb je heus zelf geschreven. Maar valt niet te checken omdat je vaak alles hebt verwijderd en met je nickname wisselde. Maar wat ik nu weer merk is dat je steeds op 1 ding flipt en niet de inhoud en bedoeling van mijn postings echt leest, of er niet echt op wilt reageren. Ik stop met op je reageren, dan hebben we allebei "rust".
 13. stom zinnetje idd, en mooie afleiding om niet te antwoorden op de vraag daarvoor
 14. Dat is al een jaar of 13 hier zo @Remi1 Behalve een poosje terug, toen wilde je ineens wel helemaal stoppen. Maar daar lijk je nu weer van teruggekomen? Dan blijf jij de uitzondering die de regels bevestigt. Ik ben erg blij van die haat-liefdeverhouding met drank af te zijn, want de drank was zelf destructief voor me, zelfs al leverde het wel wat op af en toe. Het was niet genoeg om dat haatdeel in mijn leven toe te blijven laten.
 15. Het eten zelf ga je juist beter proeven, dus geniet daar gewoon lekker van zou ik zeggen. Het is belangrijk dat jij je lekker voelt, tussen drinkers. Anders blijf je buitenbeentje of zielig misschien. Als mensen aandringen of vragen stellen, is het fijn dat je een antwoord paraat hebt. dry januari kan nog als je er niet al te diep op in wilt gaan, en die bevalt straks zo goed dat je feb. er aan vast plakt misschien, maar dat zie je dan wel weer. En als tip; ga ze eens observeren. Een frummer hier ging op haar eerste carnaval zonder bier, fotoĊ› maken. Ze zag de drinkers door het toestel heel expliciet, het niveau, de "conversaties" de gezichtsuidrukkingen, troebele blik enz enz en miste niets aan meedoen.
 16. en gisteren met de volleymeiden Ome Cor, bij eentje thuis Ik vond de maraton beter, maar in gezelschap wordt meer gelachen en er waren chips en popcorn, dat scheelt ook, daar doe ik thuis maar niet aan.
 17. ik ook @Oskar, ik heb afgelopen week 2 episodes van Frikjent gezien goeiemooimorgen frummers
 18. ik ruk niets uit het verband, ik was woorden vergeten, zonder drinken. Heb ik net bewerkt. Maar ik heb jouw zin wel 3 x gelezen en of die loopt niet goed, of ik snap m niet. het niet drinken wordt overstemd? door jubelvreugde? de jubelvreugde (zo die daar al is) wordt veroorzaakt door het niet drinken, zo snap ik hem wel.
 19. jouw lot bezegel je zelf herman als je goed leest is er alleen (over)last van mensen die in dronkenschap anderen onbeschoft en soms bedreigend schrijven hier. Ik ben hier zelfs wel eens met de dood bedreigd door zo iemand, nu ik kan je zeggen dat is me niet in de koude kleren gaan zitten en ik ben zelf extra alert op hoe de sfeer hier is op zo'n moment. niks halleluja, maar iedereen kan op zijn vingers natellen dat het leven stukken beter en aangenamer is zonder drinken, voor mensen die hier schrijven met hun drankprobleem. Dus jouw lot, daar hebben wij helemaal geen invloed op. Er is geen excuus om hier weg te gaan voor jou. Je kiest er zelf al jaren voor hier steeds maar kort te komen.
 20. lady jane

  Woorddomino III

  lijken uit de kast, hele nare ervaringen mee
 21. lady jane

  Woorddomino III

  toto en lotto, wie doen daar nog een mee tegenwoordig
 22. lady jane

  Woorddomino III

  blieft U nog thee, dan doe ik graag mee, Maroc met gember vandaag
×
×
 • Nieuwe aanmaken...