Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

lady jane

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  47.961
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  211

Alles door lady jane geplaatst

 1. Geplaatst 19 augustus 2019 Beste forumleden, De laatste paar dagen ontvangen we vele klachten van forumleden over onveiligheid, slechte sfeer en grensoverschrijdend gedrag. Het forum wordt dagelijks gelezen, soms meerdere malen per dag, soms eenmaal. Niet alle acties die we als moderator verrichten zijn openbaar, zeker niet waar het individuele leden betreft. Ook kijken we (bijvoorbeeld bij schuttingtaal) naar de context waarin iets geschreven wordt. De leden zelf zijn en blijven verantwoordelijk voor de onderlinge sfeer, wij faciliteren het forum en sturen zo nodig bij. Kennelijk hebben we, gezien de reacties, de teugels wat te ver laten varen. We betreuren het dat leden om deze reden het forum verlaten. Ons uitgangspunt is dat het forum voor iedereen die worstelt met alcohol toegankelijk is en blijft, waar iedereen welkom is en waarin respectvol met elkaar wordt omgegaan. De komende periode zullen we het forum wat intensiever modereren en monitoren of de sfeer en het gevoel van veiligheid verbeteren. Vriendelijke groet, de moderatoren einde quote uit ander draadje op de een of andere manier lijkt de moderatie ons niet te kunnen beschermen tegen sfeer verziekende frummers. We hebben alles wel geprobeerd, van serieus nemen, negeren, tot mededogen enz. Maar we verdienen het niet uitgescholden te worden. Dus als U een klokkenluider hier gaat bannen, mag U mij ook bannen, dan heb ik wel genoeg van dit forum voorlopig.
 2. @moderator, graag de frummers serieus nemen, niet Nancy zorgt voor onrust hier, maar al die persoonlijkheden die in dronkenschap hier de boel steeds verziekt
 3. lady jane

  Pubquiz vragen

  tja ik ben geen fan van Chantal, maar las het toevallig in de krant haar alter ego heet selfie. Ik kan er ook niets aan doen. iemand anders mag; antwoorden en zelfs vragen stellen zijn nietr mijn talent is wel duidelijk. Ik wijs Oscar aan, die reageerde als eerste en heeft een intelligente belevingswereld, vast meer uitdaging dus!
 4. hier ook zo'n proces, mijn 4 vrjw. baantjes zo gestopt. de bieb maar weer eens benaderen om boeken te gaan bezorgen op afstand vorig jaar mislukt, maar verdient wel een 2e kans. en op projectbasis klusjes zoeken idd, er is vast wel iets veiligs te vinden. thnx
 5. bios houd ik er in zolang het kan/mag Lonster, donderdag nog naar Riders of Justice geweest en regelrechte aanrader. koken doe ik al graag, zal eens kijken of er hier iets is op t gebied van natuurvoeding, dat spreekt me wel aan maar dan niet op zoom hopelijk. en ik mag weer eens wat actiever gaan mediteren bedenk ik me net in welke vorm dan ook. voel me een beetje mopperig in mijn hoofd worden. nu nog iets naar anderen toe, ik mis het gevoel van nuttigheid naar het geheel.
 6. oei jopie toch, ik ben niet zo'n held met zwemmen meer en buiten houd ik het voorlopig bij het dompelbad vd sauna. maar ja, ik vroeg om meedenken he, masochist die ik er nog ben soms
 7. Ja, mijn rustige middaguurtjes zullen wel vol(ler) gaan zitten nu en ik heb er al zo'n hekel aan om te gaan. Maar ja als volley nu wegvalt, bijna helemaal, dan moet ik wel wat. Dat gewandel en gefiets zit al ingesleten in mijn leven, maar ik moet iets meer zien te vinden. soms wat sjaloers op joggers, maar ik krijg al pijn in mijn zij als ik er aan denk! stenen verven ligt klaar voor de echte winterlockdown en shoppen ben ik wel klaar mee. Wie denkt mee?
 8. Lekker Bol, weer mensen om je heen en je ei kwijt kunnen wat voor anderen te betekenen weer
 9. welkom terug Madelief wat spannend om deze volgende stap te gaan maken mb tot angsten en meds. Hoe zou het zijn als je nu ook een nieuwe, leuke hobby erbij pakt als een soort van nieuwe gewoonte die je goed doet? Of heb je er daar al genoeg van? Mocht het maatje niet zo snel lukken dan zou je op de benzo draad extra kunnen zoeken/vragen. Maar hier in de huiskamer zijn we allemaal maatjes hoor♥
 10. jammie, nou krijg ik daar echt trek in!
 11. nou volleybalwedstrijd die vanavond nog mocht is door 2 spelers uit mijn team afgeblazen, balen maar safety first (grrr) vrijdag trainen gaat wel door overdag, alsof dat veiliger is dan nu? Het is allemaal zo krom als wat.
 12. oh haha, beetje te zen geworden in de sauna denk ik
 13. 4 dubbele rijstwafels met pindakaas vanmiddag in de sauna friet/kroketten/sla op en een heerlijke dag gehad, tot kwart voor 6
 14. je doet wat om die twinkeling in de ogen van je kinders he? ik ben in die jaren ook lekker aan de kitsch gegaan. Nu probeerde een buurman me deze week over te halen zijn te veel ingekochte verlichting bij mij buiten te hangen. nog maar even niet nu.
 15. het kan altijd beter he Adri hier ook blij met hergebruiken hoor.
 16. @niks wat wanhoop, jaloezie, en drank kunnen doen; boos op de hele wereld, vooral op jezelf en dan op t forum komen om je er aan op te trekken maar dat nog niet kunnen.
 17. ik duim ervoor, maar houd mn hart vast gelukkig is er ook thuisbioskoop en een beetje nerd kan van alles downloaden he.
 18. lady jane

  Pubquiz vragen

  nou een lekkere domme dan; hoe heet de alter ego van Chantal Jansen?
 19. lady jane

  Pubquiz vragen

  oh maar dat was niet de bedoeling haha. nou ff prakkedenken dan maar (had ik maar op Claudius moeten wachten he)
 20. lady jane

  Pubquiz vragen

  mijn vader uit Zeeland had woorden die zo klonken en zijn moeder kwam uit den Antwerp, dus dat kan het ook nog zijn.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...