Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

BamBam

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  10966
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over BamBam

 • Rang
  Oudgediende

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

887 profielweergaven
 1. Goeie reis Koh. Allen fijne feestdagen gewenst.
 2. Ach ja Hannah, moest vorige week nog aan haar denken. Alweer een jaar geleden toch? Jij ook de beste wensen VM
 3. Goooooodmornink to ya all. De kortste dag is weer voorbij, we gaan op naar het licht!!!! Yihaaaaaaa Ben weer es uit bed gevallen, veuls te vroeg wakker. Nou ja, nix aan te doen. Ik bedacht me ineens; zou ik nog weten hoe ik een draadje moet openen? Nou sommige dingen verleer je niet zo snel:-) Nu eerst ontbijt en koffie. Alles ligt hier nog(alweer) op 1 oor. En die kleine dondersteen die me wakker maakte omdat tie z'n behoefte moest doen gaat nog als een speer Bol. Our little bundle off joy. Heb een fijne dag allemaal.
 4. Mooi wit is het hier alhoewel het nu regent. Jammer maar voor degenen die de weg op moeten wel fijn natuurlijk. Hier alles z'n gangetje Jane. Ik ben nog steeds blij dat mijn obsessie om te drinken weg is. Verveelt me nou nooit:-) Werk nog steeds aan de twaalf stappen en ook dat blijf ik mooi doen want het levert goede dingen op. Elf jaar niet drinken, zes jaar niet roken, kan beroerder. Fran gaat ook goed en we zijn nog steeds erg blij met elkaar. Dus.... Hoest met u? Druk met de bonnen begrijp ik:-)
 5. Waterrrrrrr, ik ben je niet vergeten hoor:-) Goed van je dat je gaat stoppen met roken. Doe ik ook al zes jaar niet meer. Heerlijk! Vond het wel errug moeilijk maar ook hier geldt het principe vaan die eerste niet nemen. Succes. Bedankt alleb voor het bijhouden van deze lijst. Leuk.
 6. Jammer Jane. Was anders perfecte dag voor de sauna. Nou ja, het is altijd een perfecte dag voor de sauna eigenlijk wel, toch? Of niet dan? Heb een fijne dag allen. Hier alles wel. x
 7. Stilte voor de storm??? Welterusten allemaal
 8. BamBam

  Woorddomino III

  Geven wil niet meer, de moed voor verder leven ontbreekt, het hart begeeft het, keer op keer.
 9. Spud; koe/horens. Daad en woord, woord en daad. Take care. Groeten.
 10. Bedankt Vm. Another one bites the dust...Triest. Hannah, dat je de rust mag vinden waar je zo naar verlangde blijkbaar. En toch ook weer niet naar verlangde. Eenzaamheid en verdriet. ach toch... Spijtig dat je het hier niet hebt kunnen vinden.
 11. BamBam

  Woorddomino III

  Bos, bomen, papier, letters, woorden, woorddomino:-)
 12. BamBam

  Woorddomino III

  Bedient intrinsieke motivatie de autonomie?
 13. BamBam

  Woorddomino III

  Hetzelfde elke x doen en toch een ander resultaat verwachten...
 14. Goedemorgen deze morgen, heb een fijne dag vandaag. Stond al een poosje ingelogd zag ik Computers; ik ben er niet super handig mee, haha. Maar dat mag. Vandaag drink ik niet, bevalt nog steeds prima. Voor wie het lastig heeft of lastig krijgt vandaag; een dag tegelijk en anders uur na uur. Take care.
 15. III is ook een mooi nummer.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...