Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

karin123

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  151
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

2 Volgers

Over karin123

Recente profielbezoeken

1123 profielweergaven
 1. Mijn man doet eigenlijk alles en dat is ook niet goed maar ik ben te bang en uitgeput door de angst dat het me allemaal niet meer lukt en ik denk dat het en en is. Vind het knap dat je het zo gered hebt. Ik ken al die gedachten en gevoelens die je omschrijft maar vraag me steeds af of het de pammetjes zijn, ik houd zelf de angst ook in stand. Slapen kan ik altijd, het lijkt een soort vlucht voor mij. Ik kan geen antidepressiva hebben, word er helemaal gek van helaas. Heel erg bedankt voor je lange verhaal.
 2. Durfde je nog wel naar buiten e.d.? Kreeg je ook van die gekke angsten?
 3. Ja daarom wilde ik ook naar de Diazepam ook omdat de Oxa veel pieken en dalen kent. Natuurlijk heeft psych gelijk pammen zijn rotzooi daar ben ik goed achter gekomen toen ging het ook mis. Heb jij de Lorazepam in kleine stukjes afgebouwd? Ik ben zo bang geworden voor alle medicatie en bang om eraf te gaan.
 4. Wat heb jij gebruikt dan Bolletje? En nu maak je me weer bang. Ze zeggen toch dat het beter is over te stappen naar Diazepam? Makkelijker af te bouwen.
 5. Hebben anderen ook zoveel spanning bij de opbouw van Diazepam? Het lijkt of het wel een week of langer duurt voordat het werkt. En daardoor erg lastig te bepalen hoeveel je nodig hebt.
 6. Veel plezier, zou willen dat ik dat allemaal weer kon, haar wassen is al een probleem met zoveel spanning.
 7. Je kan de apotheek toch de situatie uitleggen en zeggen dat je het niet meer trekt. Die weten vaak meer van Medicatie dan huisartsen. Ik zit bomvol spanning op de bank, bezig met omzetten maar niet wetende hoeveel Diazepam ik nodig heb, ook heel veel woede.
 8. Kan je niet met je apotheek overleggen, die weten het vaak beter. Wat een &*&*(&* van een huisarts.
 9. Dat zou ook fijn zijn om een keer een positieve ervaring te hebben b.v. in winkels, dat is nu niet te doen, ik probeer het wel. Dank voor je opbeurende woorden. Soms denk ik het is tolerantie of ik heb te weinig benzo┬┤s.
 10. Snap ik Kannietmeer. Ik weet soms niet meer wat wat is omdat ik ook veel angsten heb, ook voor die enorme hitte die hopelijk is geweest. Die heeft ook weer veel schade aangericht.De DIazepam lijkt in de morgen iets aan te slaan qua angst maar ben ook doodsbang voor wat de dag weer zal brengen. En wanneer over te stappen op weer een deel Diazepam in de middag? Vind het allemaal doodeng.
 11. Dan moet ik me maar over mijn angst heen zetten en het gewoon proberen, een rondje te lopen.
 12. Gelukkig dacht dat ik iets heel doms vroeg. Jij hebt het dus ook gedaan. Zat ik maar op nul. Kan weer opnieuw beginnen helaas. De afgelopen maanden hebben me geen goed gedaan met die hitte. Lig al weken op bed ontsnappen aan de hitte waar ik zo bang voor ben. En dan kruip ik nog meer in mezelf, dat is ook het probleem. Durf moeilijk uit mezelf te komen, mensen en de overgang hebben me teveel pijn gedaan. Pillen schermen me af van de boze buiten wereld. Gefeliciteerd met je jubileum
 13. Bij de opname vorig jaar hebben ze alles op de avond gezet en dat ging niet goed. Dus verdelen over de dag zal beter moeten gaan. Ik slik nu nog 5x per dag wat eigenlijk 3x moet zijn maar dat komt door die oxa die is na 3 uur uitgewerkt als het nog wat doet en dat is niet veel . Eerst nam ik er in de morgen 3 van 10mg en voor de rest van de dag nog 3 over, is ook geen verdeling. Dus nu meer verdeeld over de dag maar het dekt de lading niet. In de morgen 1 dia en 1 oxa, half 12 1oxa, half 4 1 oxa, 7 uur 1 oxa en voor het naar bed gaan 1 dia. Maar het zou eigenlijk in 3 delen moeten. Ik snap wat je bedoeld met de verdeling als ik eenmaal op de dia zit. Dat zou ook mijn plan zijn om het zo te doen. Maar eerst nog omzetten in hoeveel? en Wanneer? Vind het lastig maar ik begrijp dat niemand dat voor me kan doen. Wil eigenlijk niet hoger dan 15 mg dia maar denk dat het de lading niet dekt.
 14. Een behoorlijk dominante positie. Het is wat je zegt, heel veel piekeren, in mijn hoofd zitten, het suizen, het lijkt wel of er een trein overheen gereden is. Je hebt helemaal gelijk dat ik voortdurend met mezelf bezig ben, totaal uit balans met dingen doen en piekeren. Misschien een hele domme vraag maar gewoon spelletjes doen op de computer is dat ook een goed idee of kom ik meer uit mezelf door b.v. te gaan tekenen of in de tuin werken als het weer het toelaat?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...