Spring naar bijdragen

karin123

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    1.747
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Geslacht
    Vrouw

Recente profielbezoeken

5.571 profielweergaven

karin123's Achievements

Ervaren Forummer

Ervaren Forummer (3/4)

  1. @Jac Top mop. Als je maar droog blijft!
  2. karin123

    Baclofen.

    @rabi5609 Ik wens jullie allemaal heel veel sterkte.
  3. @Valerijtje Je gaat niet met alcohol of andere middelen achter het stuur zitten, punt. Daar zijn ook geen excuses voor, punt. Eigen schuld. Ik heb hier geen medelijden mee.
  4. Dat zorgsysteem klopt van geen kant ben ik achter gekomen. Mijn ervaring is dat je er ook slechter van kan worden. Dat hoeft niet voor iedereen te gelden natuurlijk. Ik heb ze de deur gewezen paar jaar geleden en blij toe. En je hoeft natuurlijk niet te doen wat het zorgsysteem van je verlangt. Met zoveel hulpverleners heb je ook kans dat ze tegengestelde adviezen geven. Zorg dat je rust krijgt zonder gezeur aan je kop en ga doen waar je zin in hebt. Niet meer gaan zoeken....
  5. @Roberto Jij hebt al 1000 en 1 hulpverleners gehad of hebt ze nog. Dan denk ik niet dat die ene nu wel gaat helpen. Ik denk dat je er alleen maar last van hebt. Ik zou zeggen, gooi aan de kant, al die hulpverleners.
  6. Ben zo blij voor jou. En wat goed dat je hebt doorgepakt. Je klinkt ook veel positiever. In de kliniek heb je kunnen horen hoe het ook kan verlopen. Ik vind je een topper!!
  7. Ik had bijna helemaal geen negatieve ervaringen met drank. In de avond lekker ontspannen. Als het niet zo slecht zou zijn begon ik er weer aan.
  8. Ik woon dichtbij Gronau en daar hebben wij ook vaak pakken wijn en flessen jenever gehaald en zeker stukken goedkoper. Net zoals het tanken vroeger. Veel mensen doen dat hier.
  9. Wijn in karton ken ik wel. Maar bier niet? Alleen blik en fles Ik bedoelde het goedkoopste bier dat nog in karton met plastic zit. Een treetje zeg maar. Het bier wel in blik.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...