Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

karin123

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  695
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

2 Volgers

Over karin123

 • Rang
  Forummer

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

2423 profielweergaven
 1. Heb even opgezocht wat een weerborstel was. Vind ik juist wel leuk als ze iets speciaals hebben.
 2. Magnesium, multivitamine, visoliecapsules, vitamine D omdat ik daar een paar jaar geleden tekort aan had en vitamine C.
 3. Wij hebben kregen deze in het water door er zelf in te gaan staan een eind uit de wal. Hij bleef maar piepen en janken. toen langzaam erin naar ons toe en toen hij vlak bij mij was hem in het diepe getrokken toen moest hij wel zwemmen en dat kunnen ze prima. Toen was hij erover heen. De vorige met een touw erin getrokken ook zelf in het water gaan staan en die beleefde later ook veel plezier aan het water.
 4. @Cleo66wat een mooie hond en wat een lief hoofd.
 5. @Kohtje oh ja nou je het zegt van die pantoffel. Hij heeft 2 paar schoenen van mijn man de hak eraf gekauwd. Dat doen we hier ook zolang het nog te dragen is wordt het niet weggegooid:) Dat met die balletjes doet hij ook. Nee geen bouvier. We hebben hem bij een boer weg in Luttenberg. Hij had zelf een zwarte Labrador en de buurvrouw verder op had een bruin witte koningspoedel en ze wilden eenmalig een nestje. Daar kwamen er 14 stuks uit.
 6. Hij heeft een aantal dingen stuk gemaakt vroeger en veel dingen opgegeten, een sok een keukenhanddoek. Die sok is er in zijn geheel weer uitgekomen en die keukenhanddoek een deel in stukjes en een deel via kotsen. Was zo blij dat dat ding eruit was. Hij is heel lief voor mensen en kinderen en wil altijd spelen de hele dag. Alleen heeft hij een heel groot ego en wil altijd vechten met honden die dat ook hebben dat is weleens lastig. Onze vorige was een stuk gemakkelijker.
 7. Dank je maar het is een grote boef:)
 8. Ik heb het een paar keer geprobeerd Bolletje maar dat hielp niet echt. Gelukkig is het wat koeler nu, ben er blij mee. Wat maak jij mooie dingen Bolletje. Je bent een kunstenares werkelijk waar. Goed geslapen hier.
 9. Mijn man laat de hond vaak even zwemmen bij de Universiteit daar zijn grote water plassen. En een paar keer per dag met de tuinslang erop, vind ie geweldig.
 10. Welterusten @Reacheren hoop dat je goed slaapt. En dank je wel
 11. @Borik heb bijna geen benzo probleem meer, het meeste is afgebouwd. Een alcohol probleem heb ik ook gehad, heb laatst bij wie is wie nog verteld hoeveel ik altijd dronk. Ben sinds 2015 gestopt in 1x en nooit meer wat gedronken. Asterix ken ik niet.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...