Spring naar bijdragen

karin123

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  1.603
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

2 Volgers

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

4.128 profielweergaven

karin123's Achievements

Ervaren Forummer

Ervaren Forummer (3/4)

 1. Hallo Frits. Thee helpt nergens voor. Het is een gevoel wat je erbij krijgt, anders niets. Heb hier een aflevering van de Keurings diens van Waarde. Weet niet of je dat programma kent. https://tvblik.nl/keuringsdienst-van-waarde/thee-met-een-belofte-1 Vond dit ook nog: https://www.smartshop-seedshop.com/product/blauwe-lotus/ Kan dus goed zijn dat dat het is wat ze gevonden hebben. Thee is niet altijd onschuldig. Je kunt ze ook in een smartshop kopen en dat zegt denk ik al genoeg. https://www.dutch-smart.nl/smartshop/ontspannend/blauwe-lotus-nymphaea-caerulea-20g Waar ze op testen in het lab weet ik niet. Ik zou de thee gewoon eens een paar weken laten staan en dan kijken of je er nog op test. Succes!
 2. karin123

  Opnieuw

  Roberto M. is behoorlijk bad news voor jou. Dit is volgens mij de tweede keer dat M. de oorzaak is van jou terugval. Dan is het toch beter hem niet meer te zien. Alsjeblieft Roberto herpak je zelf weer, jij kunt dat!
 3. Laat maar mooi staan @Zbb. Het brengt mij niet op gekke gedachten. Ik ben er alleen maar blij mee. Fijne dag vandaag.
 4. Dank je @Zbbvoor je verhaal. Ik durfde het niet aan je te vragen, gelukkig deed @nancydat. Bijna alle verhalen en opnames die ik heb gelezen en gezien komen overeen met jou ervaring. En vooral de totale acceptatie,algehele tevredenheid,gevoel van intens geluk dat jij omschrijft. Een gevoel dat het goed is zoals het gaat. Ik heb dat gevoel vroeger een paar keer gehad. Er komt een totale rust over je en alles klopt op dat moment, heel mooi. Ook het levensoverzicht komt bij veel mensen voor. Sommigen krijgen een vooruit blik te zien voor het verdere leven als ze teruggaan in het lichaam (voertuig). En de tijd die niet meer bestaat. Grappig dat je zegt: meer bang voor het leven dan de dood. Ik heb ook soms gedacht aan zelfmoord. Dat is nu weg gelukkig. Wel een jaar lang gehad dat ik dacht dood te gaan en dat ik mij daarbij had neergelegd. Zbb heel erg bedankt voor het delen van je ervaring. Het bewijst voor mij weer dat het leven niet eindig is zoals ik altijd al heb gevoeld. Ik ben hier heel blij mee.
 5. Ik ben jaloers op jou. Lees er veel verhalen over. Dan ben je waarschijnlijk ook niet meer bang voor het leven. Bedankt dat je dit vertelde.
 6. Dank je @Etty Ik had en heb een zuchtende vader. Vreselijk moeilijke man is dat.
 7. karin123

  harald

  Dat begrijp ik @harald. Heb een vader in een verzorgingshuis, er wordt voor hem gezorgd, maar kan het moeilijk aan zien dat die man zo weinig nog kan. Het doet mij pijn. Ik weet niet of het op dit moment een optie is. Houd je van dieren? Houd je van honden? Een hond heeft veel verzorging nodig en jij alleen bent degene die daarvoor kan zorgen. Misschien niet op dit moment. Maar een ding voor iets later? Dat je daar naar toe kan leven? Je kunt dan zorgen zonder al te grote zorgen en je bent hartstikke nodig.
 8. karin123

  harald

  @haraldmis je 'het zorgen' ergens voor?
 9. Wat mooi @Roberto Jammer van de narcissen.
 10. @niksGefeliciteerd met de kleine.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...