Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

karin123

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  942
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

2 Volgers

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

2.940 profielweergaven

karin123's Achievements

Forummer

Forummer (2/4)

 1. Goede morgen iedereen. Een fijne dag Bolletje. Het gaat gelukkig niet meer zo warm worden, dat hebben we gehad.
 2. @Conwees blij dat je nog kan huilen precies. Proberen uit te zitten die golf, gaat weer over
 3. Het werkt wel Pluisje gewoon ophogen
 4. @Conhet is vies verraderlijk spul, ik heb het ook nooit geweten. Heb zelf 25 jaar geslikt. Ben nu bezig met AD opbouwen. Jank maar hoor Con dan kan het eruit.
 5. @Pluisje53in huis kan ik nog niks net als jij, man doet alles. Het gaat wel werken meisje, gun het tijd.
 6. @Conik snap zeker dat je niet weer die pillen wilt op den duur werken ze niet meer of ze werken tegen je. Het blijft rotzooi. Je kan het wel even gebruiken voor nood maar verder niet. Je kan ook altijd nog een AD gaan gebruiken voor je depressie en angststoornis als het niet anders wil. Of het moet zo zijn dat er een reden is geweest voor je depressie en dat die reden nu weg is.
 7. karin123

  Opnieuw

  Goed gedaan Roberto, ga er voor.
 8. Goede middag allemaal. Con jij hebt wel snel afgebouwd. Veel rust nemen en het laten gebeuren. Had je het voor angst of wat anders? Pluisje ga maar doen wat de psychiater zegt, lijkt mij heel verstandig. Ik heb vandaag ook mogen ophogen en ben ook doodsbang maar ik doe het wel. Kijken hoe het uitpakt. Ik wil ook zo graag weer naar het hondenveld met man in de middag maar dat gaat nog niet.
 9. Con het kan ook door de stress komen.
 10. Hallo lieve Wilhelmina. Fijn dat je wat van je laat horen, moest elke dag aan je denken. Rust maar veel.
 11. Goede morgen Bolletje en allemaal. Hier ook goed geslapen. Gelukkig niet meer zo warm want dan val ik haast om. Ik weet ook niet hoe het met @Wilhelminais, heb geen telefoon of email van haar. Lynn heeft laatst nog via deze site geprobeerd maar geen antwoord gekregen. Moet elke dag wel aan haar denken.
 12. Goede morgen Bolletje, Pluisje, Wilhelmina, Con en anderen. We zijn naar het bos geweest maar niet bij de zwemvijvers. Het is zo leuk met dat beestje dat hij gewoon bij ons blijft, we laten hem gewoon los daar, hij houdt ons altijd in de gaten. Verstoppertje spelen vindt hij ook leuk, Hij heeft zoveel plezier in de bossen. Waar we heen gaan is ook een beekje waar hij graag doorheen banjert, och ik houd zo van hem.
 13. Goede morgen Bolletje en iedereen. Goed geslapen en nog een warme dag voor de boeg. Denk dat we de hond vandaag maar weer laten zwemmen.
 14. karin123

  Goedemorgen

  Ha Pluisje je hebt geopend vandaag wat leuk Goede middag. Even door zetten nog Pluisje. Ben je al naar de huisarts geweest?
 15. Dat is ook de enige site die ik ken die succes verhalen heeft. Als het niet lukt met Chrome dan heb ik nog deze link waar je het kunt vertalen, ik gebruik deze ook voor woorden en soms zinnen in het Engels. https://www.deepl.com/translator
×
×
 • Nieuwe aanmaken...