Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

karin123

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  432
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

2 Volgers

Over karin123

 • Rang
  Forummer

Recente profielbezoeken

1642 profielweergaven
 1. Kan het niet vinden @Bellie
 2. Ik heb ook mirtazapine gehad een aantal jaren maar het hielp niet tegen de angst. Heb het ook moeten afbouwen een jaar geleden of zo. Maar ik moet helemaal van de medicatie af en heb geen idee hoe dat te doen, het is gewoon niet te doen.
 3. Is het geen Lyrica @Vechter? Ik heb goed geslapen zoals altijd. Alleen in bed gisteravond heel veel angst, toen er weer uit en het duurde lang voor ik sliep, teveel angst in mijn hoofd en lichaam. Anders slaap ik 10 uur achter elkaar.
 4. Nee moet nog 10 mg Diazepam afbouwen en 5 mg Olanzapine. Heb 5 mg Diazepam eraf en 2,5 mg Olanzapine eraf. Oh ja slik ook nog een kwart Oxa daar slikte ik 20 mg van.
 5. @Louisawaarom begin je niet met afbouwen? Die kwartjes had je er laatst ook af toch en de dag was hetzelfde.
 6. karin123

  Bang

  @Wanhopigeheel erg bedankt voor je lange schrijven en de moeite die je hebt genomen. Ik zal het vaak gaan moeten overlezen en heb het opgeslagen in mijn mailbox. Het klopt helemaal wat je zegt dat ik me focus op al het negatieve en er al van uit ga dat het gaat gebeuren. Het is alleen lastig dat ik de hele dag in angst zit maar ik ga zeker proberen wat jij hierboven allemaal hebt geschreven. Moet nog veel medicatie afbouwen helaas. Ik heb ook nog een ap erbij die dempt de boel. Dank je nogmaals voor je goede adviezen en openheid. Groetjes Karin.
 7. Ik heb al 3 stickers opgeplakt gekregen, angststoornis, depressief en afhankelijkheids probleem, alles wat ik eerder niet had.
 8. karin123

  Bang

  Maar ik ben al vijf jaar doodmoe sinds het gebruik van de ad daarvoor had ik genoeg energie en in de tussen tijd is er zoveel gebeurd me twee keer laten opnemen om van de pammen af te komen en ik kreeg er daar alleen pillen bij. Het was een hel met die overprikkeling. Ben mezelf helemaal kwijt. Voel mezelf niet meer en het vertrouwen is helemaal weg in mezelf. Die opnames hebben dus niets geholpen alleen averechts gewerkt.
 9. karin123

  Bang

  @Alinaik menstrueer niet meer maar heb een klap overgehouden van de overgang, had een hel van een overgang. Daarom ook de angst voor heet weer. En angst voor pillen die ik van de ha kreeg omdat ik alleen in de morgen onrustig was maar geen angst had toen. Ik werd doodsbang van de ad die ik voorgeschreven kreeg. Het zijn een aantal zaken bij elkaar die tot een angststoornis ontwikkelt zijn en daar ben ik mooi klaar mee.
 10. karin123

  E sigaret

  Waarom denk je daar nu anders over?
 11. karin123

  Bang

  @AlinaIk ga er ook vaak tegen in. De zenuwen worden daarna erger en dan zakt het weer, ik weet ook niet wat te doen. Als ik wat heb gedaan ben ik altijd bang wat voor effect dat op mijn lichaam heeft en zit daar dan op te wachten. Maar als ik op de bank blijf zitten ben ik ook angstig en gespannen de hele dag, het is zo lastig om uit die cirkel te komen vooral met zo weinig energie.
 12. Mijn hoofd en lijf zijn ook in de war kan er niet meer van op aan.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...