Spring naar bijdragen

karin123

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  1.670
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

2 Volgers

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

4.384 profielweergaven

karin123's Achievements

Ervaren Forummer

Ervaren Forummer (3/4)

 1. Dat zijn goede dingen om mee te beginnen Roberto. Heb mij ooit voorgenomen niet meer te roken in de auto, ook omdat mijn vader er niet tegen kan. En nu is het gewoonte geworden, de auto is rookvrij. Als ik naar het bos ga met de hond rook ik ook niet. Dat scheelde al veel sigaretten. Oh ja, bij mijn vader in het verzorgingshuis mag je ook niet roken en sinds kort op het terras daar ook niet meer. Het helpt echt.
 2. Ah, zo bedoelde je dat. Had je niet begrepen.
 3. Ben ik het niet mee eens Roberto. Van dichtbij meegemaakt. Mijn tante, oom en mijn vader allemaal COPD. Twee overleden en de ander snakt naar zuurstof. En dat is nog maar een voorbeeld van dichtbij.
 4. Hey @Donder, met jouw intelligentie is niets mis.
 5. Zbb, hoop dat alles snel weer beter wordt voor jou.
 6. Die film lijkt mij wat. Mag Juliette Binoche graag zien. Weet soms niet meer welke film te kiezen. Dank voor de tip.
 7. Hoi @Zbb Dank je. Weet ik nog niet. Voorlopig houd ik het bij dit. De nicotine in de vaper weerhoudt mij om gewoon te roken. Ik zit nu met mijn vader die erg ziek is en heb geen broers of zussen helaas. Misschien op den duur met nicotine afbouwen via de vaper. Moet het nog even bekijken maar voor nu is het oke.
 8. Ik heb de vaper weer uit de kast gepakt en rook nog 5 sigaretten per dag.
 9. Gelukkig @bolletjeis het toch goed geregeld.
 10. Heb je ook geen zorgtoeslag Bolletje? Als je het niet hebt, aanvragen hoor.
 11. @Zbbhet is de angst voor het afkicken. Dat was de vorige keer ook zo. Laat je niet leiden door die angst want die is vals. Als jij straks weer helemaal droog staat is de angst ook helemaal weg. Donder die angst maar in het water. Ik weet dat je het kan. Jij weet het ook! Houdt vol, dit gaat over.
 12. karin123

  ARTAX

  Artax. Als gevoelsmens heb je je hele hebben en houden nodig om je staande te houden op deze wereld. Ik zie je nog hangen in de lucht op die vakantiefoto en vond het machtig. Je bent prachtig.
 13. Nedersaksische taal is erkend en daar valt Twents onder. Dus is Twents een taal. https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/erkende-talen/de-nedersaksische-taal
 14. Zonder google. Twents is een taal.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...