Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Moeps

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  49
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Moeps

 • Rang
  Nieuw hier

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

409 profielweergaven
 1. Moeps

  Maandag 19 augustus.

  @Yvonne kijk maar even boven aan deze pagina de eerste 2 berichten; hebben een soort overlap van de 'moderator'?
 2. Moeps

  Maandag 19 augustus.

  Goedemorgen, Wat een gedoe! Ik ga er maar van uit dat deze meneer inderdaad een levensgroot probleem heeft en vooral veel lawaai maakt. Zonder daadwerkelijke gevolgen. Wel vervelend @Smaragd dat je jouw privégegevens hebt gedeeld met hem. Uit sommige berichten lijkt over te komen dat je bang bent dat deze figuur irl over zou kunnen gaan tot actie. Blaffende honden bijten niet, denk ik maar zo. Iets anders, @Kohtje, jouw hondje is een basset fauve de Bretagne ? Ik kende dat ras niet tot voor kort, maar as vrijdag krijgen wij ook zo'n hond ter adoptie. 5 jaar en al een heel verleden, maar vanaf vrijdag dus een nieuwe vaste mand! Ben heel benieuwd. Was jouw andere hond ook zo'n basset? Fijne maandag iedereen, hoop dat de actie van Yvonne inderdaad vruchten afwerpt en het forum binnenkort gewoon weer het forum is!
 3. Moeps

  Weekpact

  WEEKPACT 19-8-2019 Vol. Fiet. Bol. Morgon. Moeps.
 4. Moeps

  Time out

  En dat vind ik dan ook weer heerlijk om te lezen.... Heel fijn toekomstbeeld!
 5. Moeps

  Time out

  Goed van je Rosée, als het voor jou nu goed voelt op deze manier dan is het toch goed? En mocht dat over een poos toch weer anders worden, nou dan doe je het weer anders. Zolang je maar bewust blijft en het zelf in de hand houdt, zelf de baas blijft. Je triggert mij niet, wel vind ik het interessant om je te volgen. Zo van, het kan dus toch. Ik blijf alcoholvrij, in ieder geval voorlopig. Eerst maar eens een behoorlijke tijd zonder. Bedankt voor het delen.
 6. Cléo, voor mij ben jij een van de bakens van het forum. Je bent al ruim 1 jaar alcoholvrij en ik nu 3 maanden, je bent dus een voorbeeld voor me, ook omdat ik veel van mezelf herken in wat je schrijft. Je gaat nu door moeilijke tijden (ik ook maar op een ander vlak) en op vakantie (ik ga bijna terug naar huis), de fles lonkt soms of in ieder geval de angst is aanwezig. Mede door dit forum drink ik niet, ook nu niet. Ik begrijp dat het forum minder veilig voelt nu, maar hou je vast aan alle mensen, alle reacties die wel serieus zijn en die wel helpend zijn. Er zijn er echt nog heel veel, ondanks de paar (?) 'andere'. Ik wens je een fijne, ontspannende en droge vakantie! Geniet ervan, echt genieten!
 7. Goedemorgen allen. DAGPACT Momentum Lika Vernis Myle Vol Yvonne Fiet Quinn Morgon Kohtje Moeps Etty, gefeliciteerd! En een mooie beloning vanavond voor dit eerste jaar weer! Bedankt voor je aanwezigheid op dit forum. Jij weet vaak de vinger op de zere plek te leggen en dat dan weer meesterlijk onder woorden te brengen.
 8. Bedankt voor de toelichting Kohtje, wijze woorden!
 9. @Bor ik zie die term wel vaker voorbij komen KMW, wat betekent dat?
 10. Moeps

  Harald

  Plaatsvervangende schaamte naar Harald toe, wat een vervuiling van zijn draadje! @Clare zou je niet liever je eigen draad gebruiken om je gal te spuwen?
 11. @Etty, ik ben ook wel geïnteresseerd in wat leesvoer over dat onderwerp.... Nu de wijn wat op de achtergrond raakt, steken de onderliggende redenen de kop op. Een groot gedeelte lijkt inderdaad te zijn 'Wie ben ik en wat wil ik als ik niet met anderen bezig ben?' Dus als je een tip hebt voor een boek, site, of wat dan ook, ben ik zeker geïnteresseerd.
 12. Wij hebben een klepelbel met touwtje bij de poort opgehangen. En een hond Combinatie werkt prima! Goedemorgen trouwens allemaal! Vandaag is voor mij dag 80, dat klinkt zo leuk dat ik het even wilde delen! DAGPACT Yana Yvonne Jane Moeps
 13. Moeps

  Dinsdag 30 juli 2019

  Ik voel me aangevallen door zo'n opmerking eerlijk gezegd.... Ligt aan mezelf natuurlijk, maar toch. Waarom kom ik hier eigenlijk? Stel ik me dan gewoon aan? Heb ik zoveel aandacht nodig om maar gewoon een drankprobleem te verzinnen?? Ik dronk dan wel ietsje meer dan een half flesje wijn per dag (ruim een hele - zie hier, ik verdedig mijn aanwezigheid...), maar echte drama's zijn me bespaard gebleven. Wat zoek ik hier dan tussen de die-hards en zit ik hun tijd te verdoen? Nou ja, dat is dus even snel het gevoel wat het bericht van Niels me gaf. Dat ik serieus ga twijfelen of mijn probleem nu wel of niet echt is en of ik hier wel op mijn plaats ben. Dat moet toch eigenlijk niet? Heb zojuist ontdekt hoe je iemand kunt blockeren, eigenlijk tegen mijn principes, maar ik wil vanavond toch ook weer niet naar mijn flesje grijpen alleen omdat een echte zware jongen mij heeft wijsgemaakt dat ik geen echt probleem heb.
 14. Moeps

  Dinsdag 30 juli 2019

  Ik snap dat wel. Is natuurlijk een ideaalbeeld. Weer net als iedereen gewoon kunnen drinken. Voor mezelf hoop ik dat ik op een gegeven moment de knop om heb en dit niet hoef te proberen. Ergens knaagt toch wel dat 'normale' mensen die 'gewoon' wat drinken daar niet van tevoren al zo mee bezig zijn, zoals Smaragd ook eigenlijk zegt. Ik zou zeggen doe wat goed voor je is, maar mocht je voelen dat je gaat glijden, ga dan gauw weer terug naar de kant! En dat is dan ook niet erg. Veel plezier strakjes!
 15. Moeps

  Dinsdag 30 juli 2019

  Dagpact: Gezond2019 Yvonne Jane Niks Yana Lika Rapilos Quinn Myle Lonster Moeps
×
×
 • Nieuwe aanmaken...