Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Kohtje

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  13420
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  178

Over Kohtje

 • Rang
  Oudgediende

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Interesses
  de zoektocht naar de relatie tussen mijn eigen en de werkelijke werkelijkheid, de balans tussen chaos en rust

Recente profielbezoeken

3209 profielweergaven
 1. deze vat ik niet helemaal.. waar zeg je nou sorry voor?
 2. Zomertijd... nu sneeuwt het hier...
 3. 't Is goed. Dat voornemen om een jaar niet te drinken heb ik dus een maand geleden genomen. Niks nepperigs aan.
 4. Ik heb eerlijk verteld over m'n hoe en wat. Je kunt ook zeggen dat allen die hier op de lijst staan met als begindatum eerder dan 11 oktober 2011 nepperds zijn. Toen begon dit jaarpactdraadje. Hoe kun je dan daarvóór al beloofd hebben je aan dit pact te verbinden?
 5. Mijn moeder heeft de gewoonte om alle klokken een kwartier vóór te zetten. Dat geeft haar altijd een kwartiertje 'speelruimte', zegt ze dan. Wat een jezelf-voor-de-gek-houderij toch.. als je dat weet dan werkt het bij mij in elk geval niet meer. Ik weet in elk geval wel dat ik mijn rare tikjes van de mallemolen niet van vreemden heb..
 6. Al 12 jaar op 12.43 u., lady jane? Weet je zeker dat het niet een stickertje is dat over je klokje heen geplakt zit?
 7. 7 Maanden, Fruitvlieg.. een rúim half jaar. April-oktober vs november-maart.. We leven langer in 'gestolen' tijd dan in real time. gr. de pietlut.
 8. De rechtgeaarde alcoholist die niets van stoppen wil weten zal deze adviezen niet ongegrond vinden en ter harte nemen. De kromgeaarde alcoholist hoogstwaarschijnlijk ook.
 9. Bij dit soort raadseltjes sla ik meteen dicht.. dan zeg ik maar dat het zelfmoord was.
 10. Geheel tegen verwachting in daarstraks op ons kruipzoldertje een transformator voor de badkamerspotjes vervangen.. Tegen verwachting omdat ik geen mallemoer snap van al die draadjes, stekkertjes en transformators daar op die zolder. Maar door draadje voor draadje te volgen kwam ik tot een vermoeden waarom twee van de zeven spotjes niet goed meer werkten.. Beetje googlen, beetje denken, beetje 'bidden', tien keer checken wat voor transformator het zou moeten zijn, eindelijk zo'n ding besteld, nog twee weken wachten, mopperen van m'n vrouw, nog meer bid-achtige dagen waarin ik hoopte dat het euvel vanzelf ineens weg zou zijn, vanmiddag gewapend met fittingschroevendraaier, striptang en stanleymesje naar de plek des onheils gekropen en begonnen. De oude transformator zat met stekkertjesverbinding aan de spotjes, de nieuwe direct aan de draadjes. M'n rug en schouders moeten nu weer een paar dagen bijkomen, maar de spotjes werken weer.
 11. Sorry Fruitvlieg. Pietlut. Vaak op de verkeerde manier... (ikke dan, hè..)
 12. The answer is not 6! staat er. .. not 6! zou het dan zijn.
 13. Ahhh.... en me daarmee dus een antwoord proberen te ontlokken. Ik had ook geen idee, hoor. maar de enige letter die ik nog een béétje wat vond zeggen. Toe for joe... Zegt nog niks, natuurlijk, maar toch...
×
×
 • Nieuwe aanmaken...