Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Kohtje

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  12189
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  156

Over Kohtje

 • Rang
  Oudgediende

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Interesses
  de zoektocht naar de relatie tussen mijn eigen en de werkelijke werkelijkheid, de balans tussen chaos en rust

Recente profielbezoeken

2293 profielweergaven
 1. Kohtje

  Stoppen

  Och Lars... vaarwel.
 2. Kohtje

  Harald

  Ik realiseer me, als ik bovenstaande lees, dat ik als watje en 1,90 meter eigenlijk meer een wattenstaafje ben..
 3. Kohtje

  Maandag 6 mei

  @Bob, mooie, goede reis weer. Ik hoop dat je been je dit keer wat minder parten speelt.
 4. Kohtje

  Harald

  Tja, DE maat van een hond doet er niet toe. Wat er toe doet is dat ie/ze JE maat wordt en/of is. Onvoorwaardelijk. Ben zelf ook 1,90 meter en had eerder een (kruising) bouvier en later een airedaleterriër. Flinke jongens. Nu basset fauve de bretagne, 2 mennekes. Zijn makkelijker mee te nemen op vakantie en net zo lief (is ook ondeugend) als grote viervoeters. Maar hónden zijn het... geen watjes zoals ik...
 5. Kohtje

  Malou

  https://kjoek.nl/2018/12/28/waar-zegt-pippi-langkous-ik-heb-het-nog-nooit-gedaan-dus-ik-denk-dat-ik-het-wel-kan/ Ik kwam dit (zie link) tegen. Niet om je te ontmoedigen hoor, want al zou Pippi het nooit gezegd hebben, ze zou het wel heel goed gezegd kúnnen hebben. Pippiliaanse wijsheid. Dus toe maar. Doe maar. Als je al zo veel geprobeerd hebt zonder resultaat is het heel verstandig om de oplossing dáár te zoeken waar we nog niet/nooit (uit onszelf) gekeken hebben. Het is in elk geval verstandiger dan steeds hetzelfde doen en dan ineens een ander resultaat verwachten... O ja, en welkom op dit veel geprezen onvolprezen forum. Je kunt hier veel steun en tips verwachten en vinden mits je lekker meedoet. Succes!
 6. Ah @huttula, hoopvol (toch?) bericht. Komen de beterschap en groetjes later wel, mag jij het 'liefs' voor nu hebben en houden. 'Liefs' is op z'n best als 't vers is. @nancy, gefeliciteerd. Hoe lang geef je jezelf voor je master?
 7. @jopie dagje vrij. Dus niet zwaaien op de parkeerplaats bij Citromobile. Volgend jaar misschien, als je dan nog werkt...
 8. En van mij ook, @huttula. En al klinkt het misschien wat zoetsappig van mij, toch ook heel veel liefs.
 9. 't Gaat, @Bor, dank je. Probeer te minderen met pijnstillers maar veel minder dan nu zal het niet worden. 't Geeft wel wat lucht dat m'n huisarts me niet als medicijnverslaafde ziet. Hij juicht het toe dat ik wil minderen maar zegt ook dat als dit het enige is dat de pijn enigszins dempt, dat ik me daar geen zorgen om moet maken. Ik voelde me soms een beetje een drugsverslaafde, helemaal door alle berichtgeving rond die pijnstillers. Maar mijn dagelijkse dosis zit ver onder wat als problematisch wordt aangemerkt. Ik kan m'n handen en armen weer redelijk bewegen, alleen de kracht is (weer) wat afgenomen en m'n handen kunnen bij kleine precieze bewegingen ineens een andere kant opschieten.. zoals bijvoorbeeld een sleutel in het slot steken. Moet ik met twee handen doen. Lastig en frustrerend en erg vermoeiend als dat de hele dag zo doorgaat.
 10. Sterkte voor @Lars. Ook sterkte voor jullie (forumgenoten) allemaal. Schrik ervan. Lees net een beetje terug. Voelde zich niet lekker toen ik hier een paar dagen geleden voor het laatst was en dan nu dit...
 11. Sorry... hormonen, denk ik...
 12. Sit niet so te seiken, Bor.
 13. Kohtje

  Maandag 29 april 2019

  Fijn Sober. Pas op je hoofd als je dat stuiteren binnen doet.. zet desnoods een helmpje op. Maar gefeliciteerd met het mooie nieuws.
 14. Kohtje

  Ik ga voor beter

  Vergelijk het maar met de -ook amerikaanse- tekenfilm Bambie die ons een inkijkje in het bosleven geeft. Ook niet helemaal zoals de werkelijkheid (hier) is..
×
×
 • Nieuwe aanmaken...