Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Kohtje

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  15.191
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  189

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Interesses
  de zoektocht naar de relatie tussen mijn eigen en de werkelijke werkelijkheid, de balans tussen chaos en rust

Recente profielbezoeken

4.286 profielweergaven

Kohtje's Achievements

Oudgediende

Oudgediende (4/4)

 1. Ik zal er precies op tijd zijn, Bolletje, waarheen dan ook. Ergens in Frankrijk. Zwemmen zónder zwembroek, knakker? Brrrrrrrr..... nooit niet. Ben een koukleum.
 2. Laatste zomerdag? Hoezo, wie zegt dat. 'k Moet in oktober nog een weekje weg..
 3. Moet het per sé in deze volgorde? Die stap één kan morgen eventueel toch ook nog wel, zodat je meteen met stap 2 kan beginnen? En moet die wiskey dan éérst nog in een glas, met ijsklonten erbij, zoals het plaatje suggereert? Nee toch? Gedoe !!
 4. Ik ga niet eerst inloggen, een bericht typen, vervolgens uitloggen, wéér inloggen, nóg een keer dat bericht typen en dan maar hopen dat het dan wel goed gaat. Als het niet gaat log ik uit en dan maar niet... Dat dan net dat ene bericht daarnet wel wil, dat doet er géén goed aan. Enneh.. ik zit niet mobiel te forummen maar achter de laptop. Gepriegel op telefoontjes is al helemaal m'n hobby niet. Alleen in 'hoge nood' gevallen, zoals sporadisch tijdens een vakantie of zo... dan heb ik niet anders dan m'n telefoon. En daar kijk ik tijdens vakanties zo weinig mogelijk op.
 5. Ik geef 't op. Als dit nu ineens wél geplaatst wordt, dan is dat stom geluk. Of pech. 't Is maar hoe je 't bekijkt.
 6. Maar ach... je mist de speciaal biertjes op het terras.. maar ach... hoeveel tijd van die 8 maanden en 15 dagen heb je nou al met al op een terras gezeten? Dus voor het grootste deel van de tijd kun je heel goed zónder speciaal biertjes en alcohol in het algemeen. Toch?
 7. Kohtje

  Opnieuw

  Hier stond een bericht waar je niets aan hebt. Wel wens ik je succes en alsnog een prettig weekend.
 8. O, de vakantie, @jopie.. was 't al weer bijna vergeten. Goed gehad. Beetje kort, twee weken. Volgend jaar vier weken, is de bedoeling. Dan ook een stuk noord Finland. Maar zover is het nog lange niet.
 9. hè hè.... o, nou gaat ie ineens wel snel...
 10. Verdorie, zeg. Normaal reageren gaat momenteel helemaal niet. Het is nu 14.40 uur en ik ben bang dat dit bericht ietwat later hier verschijnt...
 11. En ja hoor, het is je gelukt. Sinds ik volwassen ben heb ik geleerd dat tevreden blijven (voor mij) zo goed als onmogelijk is en boos worden een eitje. !!!
 12. ... Bij tijd en wijle, soms, incidenteel, bij tussenpozen, van tijd tot tijd, zo nu en dan, een enkele maal, occasioneel, somtijds, bij gelegenheid gaat het op-af-aan-uit-stekend. Maar niet altijd, hoor. (antwoord plaatsen... idd. 'hangend blijvende'. duurt uren voor het eindelijk 'pakt'.. )
 13. Kenmerkend voor alcoholisten, verslaafden in het algemeen. Het hoeft niet lekker/goed te zijn, als het maar veel is.
 14. Kohtje

  Opnieuw

  Heb een zinvolle week, @Roberto. Kansen krijgen gebeurt ons bijna allemaal bijna dagelijks. Kansen als zodanig herkennen is een kunst op zich. Kansen grijpen is voor velen vaak net 'een brug te ver'. Het vergt best wel moed om een aangeboden kans serieus te nemen en te benutten. Goetgedaanjoggie...
×
×
 • Nieuwe aanmaken...