Spring naar bijdragen

Claudius

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  2.476
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

2 Volgers

Recente profielbezoeken

2.830 profielweergaven

Claudius's Achievements

Ervaren Forummer

Ervaren Forummer (3/4)

 1. Ik had eerlijk gezegd steeds angst van vrouwen. Ik wou niet naast mijn iets oudere nicht gaan zitten op de bus. Ik overwon mijn angst pas als ik 42 jaar oud was. Ik had enorm veel angst van Aids en mijn ouders wilden niet dat ik uit ging.
 2. Blijkbaar ben ik weer ingelogd.
 3. Ik dacht me niet meer in te loggen. Hoe kan nu als een veertienjarige verliefdheid een probleem zijn? Dan zit ik inderdaad een op een verkeerd forum.
 4. Waarom? Ik was toen pas maar zelf maar veertien. Je slaat de bal ver mis.
 5. Ik heb zeer dikwijls voorbij het huis gereden met de fiets waar ik als veertienjarige verliefd op was , Zij was toen past tien jaar oud. Maar ze wist veel meer over seks als ik . dat bleek uit een tekening dat ze maakte. Haar oudste zus was zeer mooi en speelde voetbal Bijna nationaal . Haar een jaar oudere zusje zag mijn wel zitten . Maar ik haar niet. Ze was toen ede jongste van een groot gezin. en kwam op vakantie bij mijn buren. Blijkba&ar hadden haar ouders niet meer middelen. Ze had later een jonger broertje . Dat was de enige die kik ik mogelijk gestalkt heb . Ik reed steeds maar voorbij haar huis. op een dag zag ik haar een, jaar oudere zusje buiten. Een vroeg haar naar haar. Wat haar zusje niet niet aanstondL. Z'e was duyiudelijk verliefd op mij. Ik heb haar denk nu op Facebook uiteindelijk gevonden. en een bericht gestuurd.;, Waar ze helaas niet op geantwoord heeft.
 6. Dat van het stalken klopt spijtig genoeg. Maar geen moreel besef? Ik, kan moeilijk mensen loslaten en ik weet( ook in welke straat ze wonen of woonden. Niet het juiste adres.
 7. @bumperjimIk heb alleen maar zeer mooie vrouwelijke therapeuten. En artsen. Mijn toegewezen arts is een man . waar ik niet graag mee praat. Ook mijn verpleger praat niet graag met mij. Dat was wel anders"rs op mijn vorige afdeling; Ook daar prate de psychologe niet graag met mij . Wel de verpleegster . En de psyhater . ook met de huidige hoofdspyh&ater praat ik gr&ag. Ze is ook een mooie vrouw. Misschien niet zo mooi als mijn vorige hoofdpsyhater.
 8. Weet ik dus niet. Ik heb ook geheugenproblemen. Ik heb het opgezocht.
 9. Korsakov ? ken ik niet
 10. En daar had ik ook versavingstherapie . Nu Vrijdag slechts alleen muziektherapie. Voor de rest verveling. en ja de huidige muziektherapeute is ook zeer jong. /Met de vorige muziektherapeute kwam ik zeer goed over een. Ook niet oud. Niet dat ik problemen heb met de huidige. Maar ik had liever de vorige.
 11. Ja . Vrijdag ga ik normaal terug naar de kliniek . Ik voel het( aan als een gevangennis. Veel dementeerde patienten . Op de vorige afdeling ging ik buiten en binnen wanneer ik wou . Ik moest wel zeggen dat iik buiten ging.
 12. Ik weet niet hoeveel ik drinK. Maar ik heb juist nog beloofd geen drank meer te gaan kopen. Aan een zeer jonge ergo therapeute van de kliniek Vijfentwintig jaar slechts.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...