Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

bolletje

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  41.034
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  71

8 Volgers

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw
 • Interesses
  YES WE CAN.

Recente profielbezoeken

9.288 profielweergaven

bolletje's Achievements

Oudgediende

Oudgediende (4/4)

 1. Ooit gedaan ja. Ik kan eens kijken of ik ze dan kan plaatsen Ya. Tel geeft aan geen app gevonden te hebben. Ach joh laat maar. Moet gewoon weer eens een dig. cameraatje kopen. Ooit een tas weggegooid tja als je die niet goed na kijkt.
 2. goedes smorgens, Poeh wat was ik gisterenavond moe zeg, zelfs niet onder de douche geweest. Maar ik heb dan ook van 21.00 tot 4 uur geslapen. En jullie?
 3. Goeie morgen allemaal, Ya en Reach. voor ik het vergeet, w.b. de foto's. Ik kan ze zelfs niet vanaf mijn tel. op mijn pc. zetten. Mobieltje is te oud.
 4. Hartstikke goed kerel, maar waarom gespannen? Hebben ze bij jou geen vrijwilligerscentrale waar mensen bereid zijn om iemand voor een klein bedrag of voor helemaal noppes te helpen? Of mensen die in de leer zijn voor botenmaker of restaurateur? Geen trek geeft een hoop energie.
 5. Hoe is het nu met je Zbb?
 6. Ya en Reach. ik zal hum eerst afmaken en dan wil ik graag leren plaatsen
 7. Goeie morgen allemaal, Ga vandaag verder werken aan een oud tv. hoekkastje wat ik in de kringloop gekocht heb. Wordt best mooi (vind ikzelf). Jammer dat ik geen foto kan plaatsen.
 8. Hier lekker gegeten, met heel veel biefstuk jus.
 9. Misschien kan ik wel te goed omgaan met alcohol, maar ik wil er vanaf!!!!!!! Ik wil je daar graag bij helpen Delarope. Welkom bij het forum.
 10. Goeie morgen allemaal, Zbb wat je voor de hond kan doen is, de dierenambulance bellen en het verhaal vertellen. Die kunnen dan eventueel naar haar toe gaan en aanbieden om de hond mee te nemen. Dat kost best een hoop. Ik wil de hond ook best verzorgen maar weet niet hoe ik hem hier kan krijgen, of iemand moet hem komen brengen. Bij mij kost het niets. Maar ja dat moet zij ook willen.
 11. Niets Zbb. je kan niets doen kerel alleen nu je handen van haar aftrekken en voor jezelf zorgen. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn(haar) leven. Zeker Spirit. Die komt wel weer terug hoor. Soms moeten mensen zo diep in de goot liggen en dan nog veranderen sommigen nog niet.
 12. bolletje

  13-102021

  Goeie morgen. Welkom Hoeverder. Is dat niet erg veel 10% iedere 11 dagen? Als je er somber van wordt betekend dat dan niet dat het veel te snel gaat? Kan je niet beter 1 x per maand 2 1/2 % in een maand afbouwen? Dat is al moeilijk genoeg. En als het kan, probeer dan overdag 2x 1 uur te rusten zodat je op krachten blijft. Hoe is het met iedereen? Ik heb goed geslapen en werd om 8 uur wakker door een natte koude neus van mijn hondje.
 13. Goeie morgen allemaal, Vervelend Reacher maar hartstikke goed dat je nuchter bent gebleven. Ja die dingen gebeuren wijfie. Sterkte vandaag Boekanier
×
×
 • Nieuwe aanmaken...