Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

bolletje

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  39926
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  67

6 Volgers

Over bolletje

 • Rang
  Oudgediende

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw
 • Interesses
  YES WE CAN.

Recente profielbezoeken

6662 profielweergaven
 1. Wat zijn jou mogelijkheden en jou voornemens om jezelf te laten groeien? Welke keuze maak jij? Bij een probleem of een hele moeilijke situatie dan hebben jij en ik de keuze, ga ik mee in het drama en maak ik het in gedachten nog groter, òf denk ik gericht in oplossingen en mogelijkheden om het probleem snel een andere een wending te geven? Aan mij de keus. Ik heb ervoor gekozen om te zeggen en te denken: ‘het is wat het is en daarom ga ik daarmee aan de slag’. Ik ben geen slachtoffer van mijn eigen verdriet. Door hier bewust mee om te gaan help ik mijzelf om mezelf niet te verliezen. Zo kan ik blijven werken aan mijn eigen situatie. Dat is denken in oplossingen: Het moment dat ik in oplossingen ga denken ben ik met een goeie start bezig. Zo houd ik voor mijzelf ook de controle over hoe ik ermee omga. Niets werkt zo verlammend als gedachten die rondjes blijven dwalen in je hoofd. Hier kweek je alleen maar angst mee. Het kost ook nog veel energie, die ik veel beter kan gebruiken om in actie te komen en daadwerkelijk iets aan mijn denkwijze te doen. Dus denk in oplossingen. Zoek naar mogelijkheden. Laat het verleden daar waar het thuis hoort. Kijk naar de toekomst. Jouw leven!! Wat ga jij van je leven maken? Welke plannen heb je? Wat zijn jou mogelijkheden? Ben je er wel naar opzoek? Heb je al gevonden waar je mee verder wilt? Het zijn toch vragen die jij jezelf mag stellen om er eens over na te denken. Maar alleen denken is niet genoeg je moet ook in actie komen. Ik wens je alle mogelijkheden toe die jij voor jezelf hebt voorgenomen. Misschien hebben we hier wat aan kanjers.
 2. bolletje

  Maandag 25 mei

  Sandro ik heb het ook niet over Rutte zelf maar over de media die denkt dat ze een heel belangrijk iets hebben wat zeker gepubliceerd moet worden. Nee Rutte doet het prima, niets op aan te merken hoor.
 3. bolletje

  Maandag 25 mei

  Ik erger me kapot aan de aandacht die wordt besteed op t.v. aan het overlijden van de moeder van Rutte. Wat interesseert mij dat nou zeg. Er overlijden iedere dag veel moeders van mensen, daar is toch ook geen aandacht voor. 'Tis dat mijn broer het kwam vertellen anders had ik het nu misschien nog niet geweten, bah.
 4. bolletje

  Maandag 25 mei

  toppie kerel ga lekker liggen.
 5. bolletje

  Maandag 25 mei

  Goeie morgen mensen, Smaragd super dat je weer wilt stoppen. Hoopt dat het je lukt kerel.
 6. bolletje

  Zondag 24 mei

  Smaragd kan je niet iemand bellen die even komt zodat je niet alleen bent? Hé verdorie wat kluten joh. Ja je moet er helemaal alleen op eigen kracht uitkomen. Sterkte kerel.
 7. Hartstikke goed gedaan lieverd
 8. Goeie morgen, Even de dag beginnen met lachen. Mijn kat zat te chatten met mijn telefoon.
 9. bolletje

  Zondag 24 mei

  Mijn kat zat te chatten met mijn telefoon.
 10. bolletje

  Zondag 24 mei

  Moghu, Hier schijnt de zon al met een strak blauwe lucht, zal hem jou kant op sturen Jopske. Waarom zou je geen ibuprofen mogen nemen Niks?
 11. Kabouter Met alcohol weet ik dat je dan veel moeilijker kunt stoppen de 2e keer. Van anderen hoor ik dat ze denken dat ze weer opnieuw moeten beginnen. Zelf weet ik het niet maar opnieuw beginnen kan niet, je neemt toch alle ervaringen mee van het stoppen de eerste keer. Wel denk ik dat het terug grijpen naar medicatie iedere keer weer makkelijker wordt om te doen dus is het gevaarlijk om weer te gaan slikken. In het begin slik je weinig en maak jezelf wijs, "zie je wel het lukt me om het er bij één te houden" maar dat wordt steeds meer. Pas daar voor op, je zit zo weer op je oude dosis.
 12. bolletje

  Zaterdag 23 mei

  Ha lekker een bakkie. Moghu Monument en Von.
 13. Goeie morgen lieve kanjers. Hebben we een beetje kunnen rusten en of slapen? Hier wel. Ben gisteren on 20.15 naar bed gegaan en heb geslapen tot 6.15. Goed hé? Mientje, Aan allemaal. Ik kan echt niet meer, kan wel hele dagen huilen, dit ken ik helemaal niet zo emotioneel. Volgens mij begint het bij mij gewoon weer overnieuw. Ik was vanmorgen al om half drie uit bed en ben toen maar aan het werk gegaan, tussen de middag geprobeerd te rusten maar dat lukte ook niet. Mijn kop is gewoon weer knettergek en dat beïnvloed natuurlijk mijn hele lichaam. Ik ga nu maar naar bed want ik moet morgen naar de verjaardag van mijn zus. Het positieve is dat ik vandaag heerlijk veel heb gedaan en dat geeft mij wel een goed gevoel. Ik snap er zelf niets van want anders ben ik met een uurtje al zo verschrikkelijk moe dat ik wel moet rusten en nu word ik niet moe en blijf maar doorgaan, maar hopen dat de reactie hierop positief blijft. Mientje het is juist zoooo belangrijk dat je blijft liggen. Wat jij gedaan hebt is juist voedsel (drukte)voor je koppie. Veel werken en van alles doen zijn allemaal prikkels. Die moeten weer allemaal verwerkt worden, en word je onrustig en kan niet slapen. Hoe meer prikkels, hoe drukker in je hoofd hoe onrustiger je wordt. Sterkte vandaag meis, en proficiat met je zus.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...