Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

bolletje

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  38311
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  60

2 Volgers

Over bolletje

 • Rang
  Oudgediende

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw
 • Interesses
  YES WE CAN.

Recente profielbezoeken

3952 profielweergaven
 1. bolletje

  Do 21 feb 2019

  Smaragd heel knap hoor. Hopelijk kun je dit vol blijven houden. Hoe lang ben je nu bezig gecontroleerd te drinken? Sonnetje wat bedoel je met "Ik werk er zo hard aan". Waar werk je hard aan, ik lees namelijk niet alles meer. "Waarom kan ik dat soort emoties enz. enz...….. Als je dit tegen jezelf blijft zeggen blijf je slachtoffer. Tja en slachtoffers zijn altijd zwak dus ga je drinken.
 2. bolletje

  Onze h . kamer 20-2-2019

  Cyclad ik weet niet of jij last van hypochondrie hebt, mijn man had het heel erg. Hij had overal last van en kon helemaal niets meer als zich 12 jaar laten verzorgen door mij. Was heel erg gericht op alles wat hij voelde en trok alles in het negatieve. Maar hij mankeerde niets. Men kan met neg. gedachten heel wat lichamelijke ongemakken veroorzaken. Hetzelfde als bij zelfhypnose. Je kan daarmee pijn uitschakelen maar ook oproepen. Ook onzekerheid als je je daar op richt. Hij leefde door zijn Asperger in zijn eigen wereld en dat werd hoe langer hoe kleiner, en richtte zich hoe langer hoe meer op zijn zogenaamde kwaaltjes. Cyclad zorg dat je genoeg prikkels van buitenaf krijgt. Heel belangrijk.
 3. bolletje

  Do 21 feb 2019

  Goeie morgen Bumper
 4. bolletje

  Woensdag 20 februari 2019

  Goeie morgen en houdoe. Ben veel te laat. Lars zet hem op kerel.
 5. bolletje

  Onze h . kamer 20-2-2019

  Goeie morgen lieverds, Te lang liggen lummelen in bed. Dacht dat het veel vroeger was en ook vergeten de wekker te zetten. Ja dat vraagt om problemen. Nu moet ik haast maken. Maak er wat van vandaag kanjers.
 6. bolletje

  Dinsdag 19 februari 2019

  Moghu kanjers, Reach. ik ben niet geweest om foto's te laten maken ook van m'n pols, gewoon omdat ze er toch niets aan kunnen doen. Als ik weer last van m'n heup krijg ga ik misschien wel. De dokter dacht een versleten heup, ik denk ischias want heb nu nergens last van. Lief dat je daar aan denkt duhus een dikke op je neus, mits je niet aan 't snotteren bent. Hahahaha.
 7. bolletje

  Wat vinden jullie hiervan?

  Ik denk dat je het hier wel mag plaatsen hoor anders krijg je wel een berichtje dat de moderator het wel verplaatst heeft en waar naar toe. Heb je hem een berichtje gestuurd dat hij hier ook terecht kan? Dan vecht hij niet alleen.
 8. bolletje

  Onze h . kamer 18-2-2019

  Hai daar, Ik heb een goed weekend gehad Cyclad dank je. Heb je vandaag nog veel last gehad van je buik? Mooi Kadia dat kleine grut.
 9. bolletje

  Maandag 18 februari

  Moghu Jane. Zo ga ff m'n kunstgebit borstelen, kunstbeen aan plakken, kunstoog inzetten en dan ben ik weer toppie. Thuiszorg komt zo.
 10. bolletje

  Maandag 18 februari

  Moghu kanjers, Jannigje kijk eens wat ik heb gevonden? Voor jou. Zo Nou voor Reacher nog iets zoeken want zo te lezen gaat het daar echt niet goed mee. Ff wachten, ben zo terug. Zooooo.
 11. bolletje

  Onze h . kamer 18-2-2019

  Joehoeeeee waar zijn jullie. O goeie morgen allemaal
 12. bolletje

  Zondag 17 februari 2019

  Moghu.
 13. bolletje

  Zaterdag 16 feb 2019

  Goeie morgen mensen, Ja de lente komt er aan hé? Dadelijk gauw boodschappen doen en verder kijk ik wel. Misschien ff mijn terras doen. Lekker hé dat gevoel Jopske? Lars in een rolstoel zitten heeft ook veel voordelen hoor, 't is even over een drempel heen. Maar dan kan je ook echt genieten.
 14. bolletje

  Vrijdag 15 februari 2019

  Moghu strijders, Nou was ik gisteren een verhaal aan het schrijven naar Reacher waarom ik zo boos was, stond de taxi er,(veel te vroeg). Dus even verder met het verhaal. De man die veel om uitleg vraagt, komt aan het eind van de vragen met heel veel tegenvoorstellen. Hij heeft wel wat verstand ook van dingen maar ook van veel dingen helemaal niet. Dan krijg je onzinnige voorstellen en daar zit ik niet op te wachten. Zonde van m'n tijd. Nou daar was ik heel kwaad om. Vandaag weer lekker aan de gang. Nu met glas. Ook weer hartstikke leuk om te doen. Lars doodmoe? Vroeg naar bed en slapen, slapen en nog eens slapen kerel. Van de week om 18.15 naar bed gegaan en om 6.30 op gestaan. Voel me weer goed.
 15. bolletje

  Donderdag 14 februari 2019

  Nog even afwachten Lars, nu voelt het wel goed. Reacher vorige week had ik het gevoel dat ik verkeerd beschuldigd werd. Ik viel uit tegen een begeleider omdat hij altijd een hoop vragen stelt. "Freek boor ff een gaatje in dit plankje". Fr. "waarvoor"?" "" Om het "thuis op te hangen freek" O waar?". "op de wc. Freek" Hoe groot?' En zo gaat het een paar minuten door Uiteindelijk zijn we 10 min. verder, komt hij met tegenvoorstellen.
×