Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

bolletje

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  40818
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  69

8 Volgers

Over bolletje

 • Rang
  Oudgediende

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw
 • Interesses
  YES WE CAN.

Recente profielbezoeken

8723 profielweergaven
 1. Nog steeds niet Pluisenbolletje? Welkom terug Vechter. Wat een fijn bericht joh, dit geeft de burger moed. Wil wat was er nu met je hondje? Wat bout Kaat dat het nog steeds hetzelfde is. Daarom zijn berichtjes van Vechter zo waardevol.
 2. O dat is vreselijk. Geen afscheid kunnen nemen of niets. Nou nogmaals heel veel kracht en sterkte @niks
 3. Joehoeeeeeee mensen hier ben ik weer ff. Hoe is ie hier nu? Hebben jullie het gevoel dat alles nu wat minder rot is of nog steeds uitputtend? Vandaag vrij dus even hier langs komen. Forumdeelnemers 778 berichten Geslacht:Vrouw Auteur Geplaatst @bolletjeheb jij ook een prik gehaald? Ja hoor ik heb mijn prikken allebei gehad. Stelde helemaal niets voor. Ja je weet niet wat goed is. Kijk al het
 4. Goeie morgen allemaal, Niks ik weet niet wat er is gebeurd maar het is niet goed. Daarom voor jou heel veel sterkte. Hier gaat het nog steeds toppie. Ja die verrekte moeheid, maar als ik flink rust, valt dat ook wel mee. Toch vind ik dat nog steeds moeilijk, omdat ik alles zo leuk vind om te doen. Vandaag weer een daggie vrij dus hier aanwezig.
 5. Nou wat ik toen een paar keer geschreven heb over zelfmedelijden is dat het mij helpt om verdriet wat erg moeilijk is om te uiten, veel makkelijker te laten komen. Normaal gesproken kan ik wel gauw huilen om anderen maar als het gaat over mijn eigen verdriet gaat dat verrekte moeilijk. Als ik mezelf een zielig kneutertje vind komen de tranen wel, dus in die zin werkt zelfmedelijden voor mij goed. Maar ik verzuip er niet in, blijf er niet in hangen, maar voel me opgelucht en ga weer vrolijk verder met genieten van het leven.
 6. M'n koffie is omgevallen dus dacht ik "kom hier ff een bakkie doen". Goeie morgen allemaal.
 7. Goeie morgen allemaal Ik kom even een geven want dat heb ik toch gemist. Hoe is het met iedereen?
 8. Piep. Hahahaha. Ik kom iedereen even een knuffie geven.
 9. Gut morninkjes, Ja lieverd ik heb het zo barstens druk wel met hartstikke leuke dingen hoor, dus moet ik wat afstand nemen anders trek ik het niet maar alles gaat hier toppie hoor. Dank voor je bezorgdheid.
 10. Goeie morgen. Claudius ziekenhuis????? Hopelijk niets ergs. Heel veel sterkte kerel.
 11. Goeie morgen allemaal
 12. bolletje

  1-7-2021

  Pluisenbolletje een hele hete douche op je rug of een warme kruik. Warmte ontspant. Probeer maar voor je naar bed gaat.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...