Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

bolletje

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  40548
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  69

7 Volgers

Over bolletje

 • Rang
  Oudgediende

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw
 • Interesses
  YES WE CAN.

Recente profielbezoeken

8111 profielweergaven
 1. Ik niet, maar ik heb tenminste een herseninfarct gehad. Dat heeft ook voordelen.
 2. Yippie mijn tuinman die nu bezig is, is nogal een uit de kluitengewassen meneer ook in de breedte. Bij tijd en wijle bukt hij precies met z'n pannenkoek naar mij gericht. God zij dank hebben ze broeken uit gevonden.
 3. Lieve Wil dat afbouwen is ook moeilijk zeker als je niet zo jong meer bent. Maar meestal hebben wij, de wat ouderen geleerd om door te zetten jij bent daar een groot voorbeeld van. Je doet het zo goed. Kijk dit is onze Wil. Dit is het resultaat van doorzetten Natuurlijk Lynn gaat het jou ook lukken als je het maar rustig aan doet. Ken je het spreekwoord "men lijdt het meest onder het lijden dat men vreest?" Probeer daar niet bij stil te staan want iedere ervaring is anders. Het gaat jou zeker ook lukken hoor.
 4. Konijnen want die gaan het hele jaar van bil. Wat een vieze praat zeg zo vroeg. Goeie morgen.
 5. bolletje

  Pubquiz vragen

  Het ezeltje heette Nononono
 6. Ach Wil wat een strijd toch lieverd wat zou ik graag wat van je over willen nemen, maar moet je eens kijken waar je van komt en hoe ver je nu bent. Voor mij ben je een grote SUPERKANJER echt. Goeie morgen Vechter. Ja vaak gebeurd het dat je denkt niet geslapen te hebben maar de kleine slaapjes zijn er wel degelijk, alleen merk je daar niet veel van. Als je maar ontspannen en rustig kunt zijn en je niet druk maakt over het niet slapen als dat een nacht niet gebeurd. Die stijfheid kan komen door de afbouw maar als je bang bent, maakt je lichaam een stofje aan om te vluchten, als dat nie
 7. Goeie morgen vogelaars en de rest.
 8. Goeie morgen, Is er nog iemand die iets te vertellen heeft. Mag ook best een leugentje zijn hoor. Wat het altijd erg goed doet is de vraag "Hoe hebben we geslapen".
 9. Goeie morgen allemaal, Smaragd Als je je in het dagelijks leven schuldig voelt komt dat er 's nachts uit. Eerst de kwaadheid en dan het verdriet. Dat is een normale reactie, bent aan het verwerken. Ben er niet teveel mee bezig lieverd want wat er gebeurd, moet. Dat je z'n kleding weg doet betekent misschien dat je, of iets verwerkt hebt of er niet aan wilt beginnen, je wilt hem nog niet kwijt.
 10. Ik heb het advies gekregen om voor ik m'n avondmedicatie slik 15 speculaasjes te eten. God wat is dat toch een gedoe zeg. Dadelijk een zelfgemaakte Griekse kipschotel met risotto. Als jullie een grote knal horen, is het verkeerd gevallen.
 11. Goed eten Mus. misschien al een frietje of zo. Zorg dat je maag zo vol zit dat er niets meer bij kan.
 12. Hoop dat Bor het gisteren droog heeft gehouden, soms krijg ik een bezorgd gevoel bij het lezen van haar berichtjes.
 13. Moeten we weer een arrenslee pact afsluiten Kohtje? Hebben we ook een draadje voor he? LentesnuivendeCocaïneluchtdagdraad.
 14. bolletje

  Weekpact

  WEEKPACT 12-4-2021 Bol.
 15. Goeie morgen Dames.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...