Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

bolletje

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  40064
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  67

6 Volgers

Over bolletje

 • Rang
  Oudgediende

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw
 • Interesses
  YES WE CAN.

Recente profielbezoeken

7016 profielweergaven
 1. Moghu meiden, Kom ff binnen wippen. Ja dat plakweer is nitet goed voor mensen die druk bezig zijn met afbouwen. Wat ook werkt, zeker met een ventilator is, je lakens met een plantenspuit vochtig spuiten , dan de vent. er bovenop en dan onder de lakens. Ma ja das maar voor ff. hé? Verder is het gewoon afzien.
 2. bolletje

  2-8-2020

  Gut morninkjes mensen, Wat een plaknacht hé bah bah. Hebben jullie toch nog kunnen slapen? Hier na 23.30 toen ik de vent. aan het voeteneind had gezet en niet de volle laag koude lucht in m'n toeter kreeg. O ja, ik kom niet iedere dag meer op het forum omdat ik nog zoveel hier moet doen voor de winter en omdat alles zoooooo ontzettend langzaam moet, en gaat worden het teveel dingen. Maar ik zal af en toe wel reageren, maar 's ochtends open ik voorlopig niet. Niet schrikken hoor ik blijf komen.
 3. Hahahaha dat was mijn man ook.
 4. Daar gaat het weer goed mee. Lief datjullie dat vragen Dikkie, Rixie, Lou en Bel. Ze voelt erg gauw pijn en vindt zichzelf heel zielig dus vindt ze dat ik dat ook maar moet doen, en dat gebeurd dus ook. Weer zorgen om niets. Druppeltjes gehaald bij de dierenarts en na één keer geven was het weer over. Wat een deugniet hé?
 5. bolletje

  Dinsdag 28 juli 2020

  Moghu mensen, Ben ik het mee eens Ma, Ja zwaar werk Bumper.
 6. Joehoe lieve kanjers, Hoe hebben we geslapen? Hier goed maar weer een beetje moe opgestaan. Goed, geen geklaag over moeheid, verder gaat het hier goed. En jullie? Lukt het nog allemaal een beetje.
 7. Goeie morgen kanjers en strijders, Hondje ziek, ik in paniek. Ze heeft een harde buik dus daar pijn aan. Morgen maar eens heel weinig geven. Verder weer te hard gewerkt dus weer met een snelle ademhaling vanochtend wakker geworden. Maar weer een paar dagen heel rustig doen. Ik vind het fijn dat ik nu weet waar het vandaan komt en wat ik er voor moet doen. Rusten. Gaat het een beetje met jullie?
 8. Je kan ook iets verkeerd hebben gegeten Lou, dat weet je toch niet. Ff een paar dagen aankijken meis. Moghu Rixie. Zo ik ga weer verder met verven.
 9. bolletje

  uitslapers ?

  Boeh hahahaha
 10. Is ook moeilijk te begrijpen maar nu je bezig bent om niet meer te drinken of minder, kun je gevoelens niet meer verdoven en komen ze, ongefilterd naar boven. Probeer het te laten gebeuren en mocht het te erg worden drinkt dan iets warms en ga ff op bed ontspannen. Weet dat dit weer over gaat.
 11. Goeie morgen mensen, Misschien heb ik net een hele rare gedachte gekregen maar, kunnen jullie niet allemaal tegelijk, afbouwen? b.v. Cyclad neemt de leiding en bepaald wanneer het weer tijd is om b.v. 1/6e deel van één tabletje af te halen. Iedereen op dezelfde dag. Ik denk dat het misschien dan wat (makkelijker) wordt, en gaat het niet te snel. Ook denk ik dat het gevoel van samen afbouwen wat minder angst enz. kan geven, en is het er wel heb je misschien het gevoel dat je het niet alleen hebt dus het ultieme gevoel te delen. Zou dat iets makkelijker voor jullie zijn? O, vergeten. Gooooeie morgen allemaal,
×
×
 • Nieuwe aanmaken...