Spring naar bijdragen

bolletje

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  42.147
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  75

8 Volgers

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw
 • Interesses
  YES WE CAN.

Recente profielbezoeken

12.538 profielweergaven

bolletje's Achievements

Oudgediende

Oudgediende (4/4)

 1. Het is hier heeeeeeeeel koud aan het kontje. Dat vinden ook mijn twee hondjes kwamen halverwege het plassen weer richting deur.
 2. Goeie morgen, Dune Nu even op de blaren zitten, maar dat wordt minder. Het is niet verkeerd om je nu zo te voelen, zo wordt je alleen maar sterker en krijgt meer aversie tegen alcohol, maar probeer ook een beetje in te zien dat je een mens bent, en verkeerde keuzes kan maken. Rust vandaag uit, probeer goed te eten, en drink veel water, dat spoelt schoon. Heel veel kracht meid.
 3. Moghu mensen, Nou sterkte Beatrix met het opruimen. Mag ik een bakkie leut Von? Ga jij vandaag doen Fonny?
 4. Lieverd dat klinkt niet goed, hopelijk wordt het gauw minder. En rustig aan dan breekt het lijntje niet. Vandaag kwam er een minister bij ons op de dagbesteding dus ben ik gauw weg gegaan. Ik houd niet zo van al die poespas en toneel spelen. Het was niet Caroliene v.d. Plas, want dan had ik wel gebleven.
 5. Goeie morgen Lika. Ja ik ben hier niet zoveel meer. Ook omdat ik het hier anders vind. Vroeger was er meer "SAMEN DOEN", terwijl het nu meer "ALLEEN", is. Ik merk dat er dan weinig op berichtjes van mij gereageerd wordt.
 6. Ook een goeie morgen allemaal,
 7. Moggel mensen. Heeeeeerlijk dat het niet zo warm meer is, alles is minder vermoeiend. Vonnie koffie graag.
 8. Welkom Spijk, Ja het afbouwen van een pil waar Pam achter staat is heel zwaar, en ik weet niet wat voor 'n ad je slikt maar ook dat is erg verslavend. Dubbel op. Hoe is het met eten en slapen? Lukt dat nog wel? En werk je overdags of zit je thuis?
 9. Werk je ook of heb je ook hobby's Jimi?
 10. Wat voor 'n ad. slik je?
 11. Goeie morgen Jimi, Dat gerinkel in je hoofd is vaak het gevolg van het afbouwen, ik zou me daar niet al te druk over maken. Bijna iedereen heeft last van geluiden. Als het lang blijft dan laat je het een keertje onderzoeken. Voor nu zou ik er niet teveel aandacht aan schenken, kost alleen maar energie. Hoelang dit duurt is voor iedereen anders. Wat mij hielp is, het te accepteren, en er geen aandacht aan geven, dan verdwijnt het vaak, (niet altijd) maar heb je er minder last van. Ik heb nog steeds last van een geluid, (brainzapps) maar ik heb ook een herseninfarct gehad, Dus kan dat ook daar mee te maken hebben. Ik vind dat je erg goed bezig bent chapeau. Jij komt er zeker.
 12. Goeie morgen Jimi, Jazeker dit hoort erbij. Ik kon op een gegeven moment denken, "die angst en onzekerheid komt door het stoppen, nergens anders door"daardoor werd het soms minder. Het is ff een moeilijke tijd maar je krijgt er heel veel voor terug, Veel drinken daarmee spoel je je lichaam. Iedere dag 1 uur rusten als het kan, en verder, doe leuke dingen, ben bezig, goed eten en vertrouwen dat het goed komt. Wanneer? Dat weet niemand sommigen kort 1 maandje, de ander langer, maar het komt goed, vertrouw maar op jezelf. En schrijven, dan schrijf je van je af. Sterkte.
 13. Moghu Kruidje en alle anderen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...