Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

bolletje

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  38874
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  65

4 Volgers

Over bolletje

 • Rang
  Oudgediende

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw
 • Interesses
  YES WE CAN.

Recente profielbezoeken

4874 profielweergaven
 1. bolletje

  Zo 18 aug 2019

  Spritje als de kat geen pijn heeft laat ze dan op een natuurlijke manier haar leven afmaken. Dat vond mijn man tenminste. Niet twijfelen maar kiezen voor haar leven. Zo vandaag een demonstratie gedaan. Was heel leuk maar ben een beetje heel erg kapot dus dadelijk lekker op de bank tievie kijken.
 2. bolletje

  Weekpact

  WEEKPACT 19-8-2019 Vol. Fiet. Bol.
 3. bolletje

  Zo 18 aug 2019

  Inderdaad maak je maar niet druk hoor ik heb ook niet alles meer in de gate. Helemaal niet erg.
 4. bolletje

  Zo 18 aug 2019

  Goeie morgen Doorzetters, Zo, vanmiddag een demonstratie geven, en eens kijken of ik een kleine bijdrage kan leveren aan de dagbesteding uit mijn dorp. Nou nog mooi weer en dan zijn we er. Ik heb er zin in. Met m'n hondje gaat het goed, en ik hoop dat de dierenarts dat morgen ook vindt. Och en al waggelt ze blijvend met haar kontje en zijn haar achterpootjes niet zo stevig meer, vind ik helemaal niet erg, als ze maar kan lopen en, heel belangrijk, geen pijn heeft. Zo nu ff aan de gang. O ja, enne ik drink vandaag niet, zeker te weten.
 5. bolletje

  Zo 18 aug 2019

  Bumper deze periodes zijn in het verleden ook meerdere malen geweest, en blijven terug komen. Dit hersteld zich weer geloof me, maar jouw bijdragen zijn goed en helpend. Je niet laten weg jagen maar alleen reageren op mensen die ook jouw hulp nodig hebben.
 6. Dank je lieve Borrie. Ik moet eigenlijk ook niet meer reageren. Ben te weinig hier.
 7. Zal ik eens wat schrijven? Als er één iemand zich heel gauw aangevallen voelt, reageert ie als zodanig. Hij of zij gaat zich verdedigen door aan te vallen. De rest van de mensen snapt er niets van wordt boos en gaat verwijten en terug schoppen. Tja en dan ontstaat er ruzie en schelden over en weer. Verder heb ik heel vaak gelezen hier dat er mensen zijn die boos op de moderator waren. Ook kan ik me herinneren dat er mensen waren die het niet nodig vonden dat de moderator zich bemoeide met onze zaken, dat konden we best wel zelf, we zijn tenslotte toch volwassen? Toch???? Het zou zich zelf wel gauw oplossen. Nou laat de moderator zich weinig zien, en dat gezeik over alles en nog wat is nog steeds aan de gang. Als we nu eens proberen te kijken naar ons eigen aandeel in het geheel dan kunnen we er nog wat van leren i.p.v. te blijven schoppen naar die ander. Daar leren we niets van anders was het probleem op gelost. Je bent pas een echte kanjer als je het ook nog op durft te schrijven hier, dan heb je wat geleerd van de afgelopen periode.
 8. Goeie middag mensen, Hier ook weer goed geslapen, de hondjes ook. Toppie Robbin?
 9. Dank je wel Myle Kohtje Hoe is het naar omstandigheden?. En met je wederhelft?
 10. Goeie morgen allemaal en welkom terug Bert, Hier gaat het met mijn hondje goed vooruit. Verder is hier morgen een kunstmarkt en ze hebben mij gevraagd een demonstratie schilderen te geven. Dus is de kleine een middag alleen met Mo. Lekker rustig voor haar.
 11. Jaha maar waarom schrijft Bloempje zo dat ik het gevoel heb dat ze zuid Afrikaanse is of zo.
 12. Heu????? wat heb je op je lever Clare? Wij willen niets , alles wat je doet is je eigen keuze en beslissing. Ook al zouden we willen dat jij zo dacht als ons, MAAK JIJ ZELF DE KEUZE OM DAT TE DOEN DAT IS JOUW EIGEN VERANTWOORDING. Jammer je bent hier nog maar net.
 13. Wie is mevr. 54???????????????????
 14. Goeie morgen lotgenoten. Lieve Kohtje heb je vannacht een beetje kunnen slapen?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...