Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

bolletje

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  39501
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  67

5 Volgers

Over bolletje

 • Rang
  Oudgediende

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw
 • Interesses
  YES WE CAN.

Recente profielbezoeken

 1. bolletje

  Breinschade

  Darmklachten met name diarree is er bij mij na 3 jaar nog steeds. Vervelend want het lopen gaat niet goed meer dus ben ik soms te laat. Als ik dan op de dagbesteding ben, heb ik een groot probleem.
 2. Wat ben ik blij wat dat betreft, dat ik geen kinderen heb zeg. Ik raak al over de rooie als het met m'n dieren niet goed gaat, laat staan kinderen pffffttttt. Heel veel kracht Lika en ik hoop dat het gauw weer normaal wordt. Fleurie ben jij dat? Doe jij vandaag eens heel rustig aan?
 3. Dotten op kaarten????? Zijn dat die ieniemienie steentjes? En heb je die kaart helemaal zelf gemaakt Louisa?
 4. Nee hoor Reach. dat was ook maar een grapje. Als ik 2 x per jaar saggerijnig ben is het veel, maar dan heb ik er ook wel een dag of 2-3 last van.
 5. Zo daar ben ik weer. Ik heb via marktplaats 50 spray bussen verf gekocht voor e65,-- om te gaan leren spraypainten. Ik heb er zo'n zin in. En het leuke van starten met nieuwe dingen bij mij is dat ik bij het idee dat dat me gaat lukken ik zo'n gelukkig gevoel krijg. Moet nog wel wachten want ik kan het niet in huis doen. Gisteren bezoek gehad van twee vriendinnen en de een gaat er ook mee beginnen. Die was zo enthousiast dus heb ik ze gisteren allemaal sites door gestuurd. Nou, dadelijk weer werken. Ook niet verkeerd.
 6. Bah ik ben me toch saggerijnig zeg
 7. dat gaat lukken Angk. Ben heel benieuwd.
 8. Natuurlijk krijg je je creativiteit terug maar die komt niet zomaar aanwaaien. Heb je wel eens geprobeerd om even iets te doen? Al is het maar een half uurtje. Zo ben ik ook begonnen. Had helemaal geen zin maar moest van mezelf. En na een paar keer oefenen voelde ik het terug komen. Weet je meis, hier verlies je geen energie maar krijg je het juist. Nooit zeggen het lukt me niet meer, dan bevestig je je negatieve gevoelens in jezelf.
 9. Zo hier is het dan het creadraadje. Misschien wel heel leuk om te beginnen met wat je allemaal aan creativiteit gedaan hebt en of je dat erg leuk vond toen. Als je daarover niets kunt schrijven is het misschien wel goed om eens te zoeken naar wat je graag wilt doen en waarom. Ik heb heel veel gedaan aan creativiteit van meubels maken tot metselen. Van schilderen tot een vijver van 15- 5-1.85 gegraven. Gewoon omdat ik heel graag bezig ben met m'n handen. Hoe lomper hoe fijner ik het vond. Nu kan ik dat niet meer maar niet getreurd, nu schilder ik en maak ook kaarten. Ben ook bezig om alle informatie te zoeken op you tube om te gaan leren spray painten. Daarnaast wil ik ook gaan air brushen. Ik kan niet wachten op beter weer kanjers.
 10. Zal een crea draadje maken met de naam "het beste medicijn" goed? Zo, gebeurd.
 11. Rusteloos, Ik ben vijf dagen 'droog'' geweest.. Ik heb mijn best gedaan gezien mijn omstandigheden. Ik heb dingen overwogen, voor het slechtse of het betere, en ik heb ernaar gehandeld. Het was moeilijk om die keuzes te maken. Dus jij gaat mijn niet vertellen wat ik zogenaamd 'fout' doe. Calvinistisch zwijn dat je er bent! Ik heb iets opgegeven, deze week, iets waar ik achter sta, en dat is boven mijn stand leven. En ik kies wat voor mijn leven beter is. Jij kan je eigen gang gaan. Beste Rusteloos, Ik plaats jouw berichtje maar hier, wat makkelijker voor je. Waarom ga je schelden als ik je confronteer met je gedrag? Waarom ben je hier gekomen? Om om te gaan of te stoppen met de drank toch? Kijk 5 dagen droog is echt knap dus daar val ik niet over, wel over de manier waarop je de drank verheerlijkt. Er zijn hier mensen die willen stoppen met alc. Kan jij je voorstellen dat deze mensen het moeilijk krijgen bij het lezen van jouw berichtje? Probeer daar wat rekening mee te houden. Verder heb ik de draad van gisteren nog eens gelezen en het valt me op dat je het vaak over ouders heb. Ben jij zoveel tekort gekomen?
 12. bolletje

  Weekpact

  Jaha daar is ie weer. WEEKPACT 19-1-2020 Bol.
 13. Goeie morgen allebei. Ja koffie lekker. Von kom je nest eens uit luiwammes
 14. bolletje

  Za 18 jan 2020

  Wel ja joh, zuip er lekker een eind op los. * the rest you are the best.
 15. bolletje

  Za 18 jan 2020

  Ik heb heel veel bolletjes aan de muur. Koen onderhand mijn neus uit. Mijn avatar is ook een schilderij van mij druk daar maar op dan wordt ie groter. Ik kan die niet zo goed allemaal plaatsen, weet niet hoe.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...