Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

bolletje

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  39225
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  66

4 Volgers

Over bolletje

 • Rang
  Oudgediende

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw
 • Interesses
  YES WE CAN.

Recente profielbezoeken

5315 profielweergaven
 1. Nee Eleo niet voor de pijn want het raar maar waar, ik mankeer lichamelijk nooit iets. Heb nooit ergens pijn. Het was meer voor te kunnen slapen.
 2. Ik heb het lang gebruikt. Fijn spul, ik sliep er goed op. Daar had ik het ook voor en inderdaad je kan stoppen wanneer je wilt. Geen ontwenningsverschijnselen.
 3. Nondepie zeg, Ik heb het opgezocht Nondeju, en heu tja ik kan het bijna niet over 'n lippen krijg maar...…………….. Je hebt gelijk.
 4. Yes, hartstikke goed Mevrouwtje, ik ga eens even zoeken. 1. Vandaag lekker gewerkt, ondanks 2 flinke bestellingen van 35 verj. kaarten, waar ik niet zoveel zin in had. 2. Bewust bezig geweest met mededogend te zijn naar anderen en over niemand te oordelen. 3. Vanmiddag 45 min. gerust. Geen zin, toch gedaan. 4. Tevreden met mezelf. 5 M'n hondjes hebben binnen gekakt. Heb ze niet alle hoeken van de kamer laten zien. Hahahaha.
 5. Is goed Wanhopige. Sterkte vandaag.
 6. Reacher zolang de jongen drinken kan de kat niet zwanger worden maar als dat stopt ja dan kan ze weer naar een mooie kater op zoek. Eet ze nog wel gewoon? Want soms na het jongen kunnen ze last krijgen van de baarmoeder.
 7. Smaragd ken je de film Animals are beautiful People? Ga die maar eens zitten kijken dan denk je misschien even nergens aan.
 8. Heb je al gegeten Niks? Zo niet kan je dat beter wel doen , flink eten dan trekt de zucht weg of wordt minder!!!!!!!!!!!
 9. Maar niet te druk om jou een stevige knuffel te geven
 10. Goeie berichten Cyclad en Robbin dank je wel en een hele fijne dag.
 11. O goeie morgen Klaar en welkom in onze h. kamer. Heel goed dat je er klaar mee bent. Hoop dat je veel hebt aan ons forum. Eerst even een bosje Zo. Kun je in een paar zinnen zeggen of je allang bezig bent? Of heb je dat al gedaan.
 12. O ik twijfel daar niet aan hoor.
 13. Vreemd dat dat na jaren nog terug komt hé?
 14. Goeie morgen mensen. Even een opkippertje
×
×
 • Nieuwe aanmaken...