Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

bolletje

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  38625
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  65

4 Volgers

Over bolletje

 • Rang
  Oudgediende

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw
 • Interesses
  YES WE CAN.

Recente profielbezoeken

4505 profielweergaven
 1. En zie ik bij jou nu ook een glimlach? Ik geloof het wel hé? Maak maar eens wat hete bouillon klaar voor je, dat ontspant.
 2. Zal ik je dan even op beuren met een goed bericht Lynn, Nederland heeft met 3-1 gewonnen. Doe maar even een heel klein beetje blij zijn.
 3. Goeie morgen lieverds, God wat een strijd toch kanjers als je dat zo leest. Ik kan uit eigen ervaring zeggen dat als je geen last meer hebt van ontwenningsverschijnselen je je ECHT gelukkig voelt. Ook omdat je door een hel bent gegaan. Maar ja, of je daar nu mee opschiet? Ik, weet het niet. Misschien een beetje aan vasthouden. Ik zou willen dat ik wat meer kon doen. Vanmiddag Damesvoetbal dus gauw aan de slag.
 4. bolletje

  Vrijdag 14 juni

  Moghu, Tuurlijk is het spannend Senna. Heel normaal hoor. Gisteren toch maar thuis gebleven en vandaag ook. Heb flink last van die keelontsteking. Dit is geen rede om niet te gaan werken maar het vergt nogal wat energie.
 5. Gooooooeie morgen guppies, Hoe hebben we geslapen? Hier echt bout. 21 gr. op de sl. kamer. Ja en dan kan deze dame niet slapen hé? Vanavond maar eens de airco flink laten draaien. Gisteren niet gaan werken en vandaag ook niet. gisteren 2x 2 1/2 geslapen overdag dus de keelontsteking vergt toch energie.
 6. Lynn kun je niet even helemaal stoppen en op dit blijven zitten tot je wat gestabiliseerd bent? Net wat K.N.M. zegt, je gaat te snel. of probeer 0.002. En wees eens heel TROTS op jezelf.
 7. Toch een allergie Coconut? Doet ze het ook als ze bij jou zit? Heel soms kan het ook aandacht vragen zijn.
 8. Moghu, Voel me een beetje niet lekker. Gisterenavond in bed ineens het gevoel een haar in m'n keel te hebben. Nu snotteren en hoesten. Beetje lucht te weinig. Ga toch maar werken. Us kijken of het dan over gaat.
 9. voor onze ouwe trouwe, enige echte, zeer gewaardeerde lobbes, Kohtje
 10. Ik dacht al, nog geen d.d.? Dus niet goed gekeken en eentje aangemaakt. Goeie morgen kanjers,
 11. bolletje

  12-6-2019

  Goeie morgen mensen.
 12. Moghu strijders, Hoe is het met iedereen? Ik ben vandaag een dagje thuis dus werk aan de winkel. Vanochtend m'n bed uit getrild door..... ja weet ik veel, wat een rot herrie zeg zo'n soort boor. Positief. Gisteren een bestelling helemaal afgemaakt.
 13. Ja hoor wijfie zelfs warm. Zat met m'n toeter recht in de zon.
 14. Goeie morgen kanjers en voor de nieuwelingen, een warm welkom, Ja wat een rotnacht helaas...ik lig dan ook vreselijk te piekeren omdat er nu weer klachten openbaren die zo goed als weg waren en nu ook ineens 's nachts hartoverslagen en gevoel van lucht tekort...nou dan weet ik het gewoon niet meer. Schildklier is al twee keer geprikt, was goed...Vit B12 en B6 zijn goed, Magnesium was te hoog daar om gestopt, maar of ik daar nou een soort van ontwenning van heb, ik weet het niet. Ik slikte het wel al bijna twee jaar... Hart is al binnenstebuiten gekeerd, was ook "goed" op het eerstegraads AV blok na. Ik ben weer erg onrustig, huilerig...ik vind het zo rot elke keer na een goede dag om dan gelijk weer terug te vallen, dan denk ik echt dat het nooit meer overgaat, want het komt gewoon steeds weer terug. Misschien moet ik maar even stoppen met het forum, misschien heb ik wel heel iets anders, want dit kan toch niet na 5 wkn oxazepam gebruik. Psycholoog en huisarts zeggen ook dat het niet kan, maar wat heb ik dan in hemelsnaam? Ik wil zo graag weer de oude Eef worden, door de overspannenheid ben ik echt gaan inzien dat ik anders moet gaan leven en anders denken. Dan ben ik dat gaan doen, maar ik word niet beter, ik vind dat zo erg, want ik wil zo graag weer kunnen genieten van dagjes weg etc... Ik durf ondertussen geen supplement meer te nemen... Ik ben zo bang dat mijn lijf gewoon geruïneerd is en ondertussen weet niemand wat er is en ik houd maar klachten... Lieverd ik denk dat zodra je iets voelt, je je daar op concentreert, jezelf dan opfokt, daardoor word je nog meer gespannen en krijgt nog meer klachten. Het bekende cirkeltje. En ga nu niet van alles uitproberen want dat helpt allemaal niet. Daardoor word je dan nog meer teleurgesteld en kun je in een fikse dip terecht komen. Je kan veranderen, heb vertrouwen en blijf gewoon door gaan ondanks het eng is. Concentreer je op andere dingen, ga niet alles opzoeken op internet (dat deed ik veel) Het komt echt goed geloof me maar het heeft tijd nodig. Hoiiii hooiii lieve mensen , Wat me zeker ook heeft geholpen is dat ik beZig ben met andere dingen dan de symptomen. Ik werk al weer heb het druk met mijn kinderen maar ook met mijn sociale leven . Afleiding doet er zeker toe. En doe de afbouw naar je eigen tempo. Kijk hoe je je voelt bij elke dosering. Als je je slecht voelt verhoog het niet maar blijf even stabiliseren op die dosis. Je zal paar dagen last hebben maar daarna stabiliseert alles, echt. liefs , hypertjeee Zo mensen ik heb m'n kraam zondag terug verdiend en het was gezellig. Wel voor e40,-- weer gekocht. Tja ik denk dan dat ik alles kan gebruiken voor het hobbyen. Of voor een nieuwe hobby die ik nu nog niet weet maar misschien ooit kom. Hamstereeeeeeen
 15. Goeie morgen hijg hijg, Ja ik ben al heel druk bezig voor de markt. Lynn ging het vannacht niet zo goed lieverd? Hoop in ieder geval dat je je vandaag beter voelt.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...