Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

bolletje

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  38526
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  62

4 Volgers

Over bolletje

 • Rang
  Oudgediende

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw
 • Interesses
  YES WE CAN.

Recente profielbezoeken

4269 profielweergaven
 1. Moghu An, Nee die heb ik van internet afgehaald. Ja Mike das inderdaad heel veel werk maar zo ontzettend mooi. Wat had je er allemaal inzitten? En gaat het nu een beetje?
 2. Moghu mensen, Gisteren mezelf een super cadeau gegeven. Wil dit al jaaaaaren hebben Dus gisteren heb ik er 3 gehaald en was e75,-- kwijt. Heb ze nu in de binnen vijver zitten. Ze kunnen z'n 80 cm groot worden en heten Butterfly koi karper. Mooi hé. Ik ben zooooooo blij kanjers.
 3. Goeie morgen Toppers, We hebben een prima forum kanjers. Er wordt eerlijk geschreven, goed gedeeld en respectvol om gegaan met elkaar. Zo hoort een forum te zijn. Geweldig. Vannacht na het eten van een levensgrote gehaktbal die ik voor vandaag had klaar gemaakt, gruwelijk in slaap gedonderd. O ja ik heb mezelf gisteren een groot cadeau gegeven. iets wat ik al jaaaaaren wil. Even kijken of ik een foto kan plaatsen momentje...…………...Jaaaa gelukt. Dit is de butterfly koi. Ze zijn wel heel duur maar zo mooi, en kunnen zo'n 80 cm. groot worden. Ik heb er 3 gekocht en was e75,-- kwijt. Heb buiten toen ik nog gezond was, een vijver gegraven van 13-5-1mtr. Een jaar over gedaan. was toen 62. Maar ik heb ook een grote binnen vijver in m'n kamer. Daar zitten ze nu in omdat er buiten eerst draden gespannen moeten worden voor de reigers.
 4. Probeer dat dan eens Spirit? Probeer eens één week zonder oxazepam naar bed te gaan? Als dat zou lukken ben ik een blij mens.
 5. Spirit nog even en wij zijn de oorzaak van je uitspattingen kom op zeg. Iedere keer als het fout ging heb ik altijd geschreven dat je moet blijven kijken naar hoe lang het wel goed is gegaan. Dus nu niet iets in mijn schoenen schuiven, maar naar jouw eigen situatie blijven kijken. Ik krijg geen medelijden als je schrijft "probeer eerlijk te zijn maar helaas." Daar schiet je geen reet mee op. Waar je wel mee opschiet is te blijven kijken naar de situatie waar je nu in zit, en de oorzaak blijven zoeken in jezelf niet in het koor of de mannen die lekker te keer zijn gegaan, of het kotsen in bed. KIJK NAAR HOE JE ER NU BIJZIT...…..
 6. Spirit heb jij niet in de gate dat jij niet één maar twee verslavingen hebt? Die uitspraak "ik zou er een moord voor doen....." Meisje waar ben je allemaal mee bezig. En Lora, oxa, tema, dia, en al wat niet meer van die rotzooi is vreselijk slecht en heel verslavend. Om daar vanaf te komen ga je echt door een hel. Ik vond het vele malen erger en zwaarder dan de alc. Doe me een plezier en lees eens wat bij Benzodiazepinen. Dan kan je je lol op hoor. Meisje wat zit jij diep. Hier schrik ik van.
 7. Nou wat ik al schreef het maakt erg rustig net als warme melk. Nou ik ga zo weer wel ff rusten. Doe kalm aan hé?
 8. Nou bouillon, zeker zelfgemaakte met een mergpijpje (merg geeft kracht) geeft in ieder geval rust. Kijk maar als een baby borstvoeding heeft gehad. Lekker warme bouillon en dan ff rusten want hoe meer moe je bent des te meer kans hebben neg. gevoelens. Waarom zou bouillon niet goed kunnen zijn?
 9. Maar wat gebeurt er dan? Denk je dan terug aan gisteren en komt dan dat gevoel terug? Want dan zou je moeten proberen afleiding te zoeken. Heb je trouwens gegeten? Probeer eens wat warme bouillon? En ga ff liggen als daar tijd voor is. Kijk eens hoe dat voelt?
 10. Goeie morgen allemaal, Sowhat veel kracht en sterkte meis.
 11. Das fijn Eefje. Een mens is altijd bezig om in evenwicht te komen. Het duurt alleen soms erg lang maar het komt goed. Als je je nerveus voelt en onrustig wat doe je daar dan aan? Hier gisteren weer vroeg naar bed. Kapot. Vandaag eens kijken of ik een instantie kan vinden waarin mensen zitten die anderen met een hersenaandoening wat kunnen begeleiden en adviseren hoe op een andere manier te leven. Mijn rem is kaduuk. Stil zitten kan ik niet zo goed.
 12. Zo ik heb mezelf verwend met tuin en vijverplanten. Wat is het toch barheet zeg, zelfs m'n chiwafjes. en die kunnen normaal 35 gr. makkelijk aan, hijgen nu z'n best.
 13. Moghu paashazen.
 14. Goeie morgen, Lieverd stop toch eens met je te verontschuldigen over je (gezeur). Je mag klagen en vertellen hoe je de nacht beleefd hebt. En huil maar als je pijn hebt en het even niet meer ziet zitten. Allemaal dingen die goed voor je zijn. Kom maar even virtueel tegen me aanhangen en laat het maar gebeuren. Ik sla een arm om je heen. Je staat er niet alleen voor, we zijn bij je.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...