Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Lieke7777

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  295
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Over Lieke7777

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Idd zo vlak voor de verlenging Uhp.. Hoe de zaken er voor staan ...
 2. Even wat anders straks een online Skype gesprek met gezinsvoogd gezinsbegeleider jeugd zorg en begeleidsters verslavingszorg over algehele situatie nu.. Wish me luck ...
 3. Goedemorgen allemaal een prettige zondag gewenst , hopelijk toch een beetje genieten van het zonnetje op gepaste wijze. Ik ga zo richting mijn werk , gelukkig is alles nog rustig daar en geen gekke dingen. Tot vanmiddag.
 4. Mee eens wat myle schrijft , en fijn dat er aan alle kanten back up voor je is...
 5. fijn yana , safe trip terug.
 6. tjee Yana , wat een eind weg om een consult bij de oogarts te kunnen krijgen. dapper dat je iig met de camper er heen hebt kunnen rijden hopelijk valt het allemaal mee. Succes en sterkte
 7. hier weer een nieuwe dag ook , even klein rondje met mijn man samen buiten gemaakt moesten iets ophalen bij de praktijk huisarts. tegelijk brood bij de bakker gehaald , en weer naar huis. Gisteren de zoldertrap geschuurd en gedeelte geverft net weer een stuk geverft en de woonkamer ben ik nu aan het dweilen verplicht even zitten tot het is opgedroogd. Daarna maar weer verder met ander dingen en moet nog een verplichte e-learning vandaag behalen ivm mijn werk.
 8. Lieke7777

  Voorstellen: Ietjefietje

  Oei ietje wat ga je er aan doen ? Gaat het lukken? Is het door de crisis dat je drinkt of ergens anders door .. misschien je op het dagpact zetten dagelijks
 9. Lieke7777

  LIEKE 7777

  Vandaag dag 81 ! gestaag ga ik naar de 3 maanden toe nog 12 dagen en dan heb ik deze mijlpaal bereikt. Trots ben ik zeker wel dat ik dit gehaald heb dit had ik nooit verwacht en is ook absoluut het record wat ik in al die tijd gehaald heb. Echter dat zei ik nog tegen mijn behandelaar , ben ik gelukkig ? Nee op dit moment nog niet , er moet nog wel een hoop gebeuren en dit vooral met het terug krijgen van mijn kinderen. Denk dat ik dan pas een greintje geluk kan gaan ervaren en het uit kan breiden , ik ga goed dat wel ga gestaag door en doe mijn ding slaap goed en de ene dag ben ik uitgerust de andere dag doodmoe en doe ik niets. Mijn kinderen zie ik door de crisis niet , wel 1 keer per week beeldbellen maar ja dat is niet fysiek zien ze vasthouden ruiken knuffelen. Mijn behandelingen doe ik ook met beeldbellen , praten ook gerust een uur vol , maar is het echt face to face gevoel ja en nee. moet er nog even aan wennen. Verder denk ik dat ik richting schema therapie ga heb iig een flinke young schema lijst gekregen om in te vullen ben benieuwd. MBT alcohol drinken , de allergrootste drang is weg , wel veel gedachten en gevoelens van juist nu was het moment geweest om de fles te pakken of te gaan halen. maar wat nu .... voelen doorgaan afleiding.... weet wel dat ik hele interne gesprekken in mijn hoofd voer die ik wil opschrijven. soms ook doe maar zeker niet alles.
 10. Lieke7777

  Het roer om

  Goed bezig hoor, Topper , hoe voel je je ?
 11. Lieke7777

  Even voorstellen Myle

  Toppie , Fijn dat er duidelijkheid is voor je zelf en dat je nu nog meer weet dat er licht voor je gaat komen.! Dapper hoe je hier nu al mee omgaat en keuzes maakt .
 12. Voel het zelfde myle ' alsof er toch iets bekend van je weg is nu Arme Henk hopelijk heeft hij zijn rust.
 13. Ook weer present ' straks beeldbellen met behandelaar.. van middag met de zoldertrap aan de slag . Moet kaal en dan verven .. Dit staat al 10 jaar op de klus lijst .. Hoe ik mij verder voel ' kan beter .
 14. Lieke7777

  elisa is hier....

  Welkom, hoe gaat het nu ?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...