Spring naar bijdragen

Lieke7777

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  6.971
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  48

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Lieke7777's Achievements

Ervaren Forummer

Ervaren Forummer (3/4)

 1. Hier alles ok , druk geweest . Maar ook op het werk weer van alles. Veel veranderingen alle afdelingen worden mbt personeel door elkaar heen gezet. Ik mag blijven op mijn plekje, maar ga mijn vaste teammaatje missen die wel weg moet. Vooral omdat ze mij in een moeilijke periode echt gesteund heeft en door haar hield ik het boven water niet door het management die schitterde in afwezigheid.
 2. @Remi1 heb je gelezen de afgelopen dagen , wat een spanningen voor jullie. Fijn dat alles zo positief blijkt uit te pakken . Hopelijk blijft je man langere tijd stabiel zo .
 3. @Reacher en @niks Het gaat goed hier hoor , volle agenda dus ook druk. Ja hoor ik zorg goed voor je katjes hoor..
 4. Heb even geen zin om te forummen. Fijn dat je iig vraagt
 5. Wat wil je dan horen, wat fijn dat je kinderen zo ruimdenkend zijn voor je om op jouw te willen passen terwijl pake en heit in het verzorgingshuis kunnen gaan . Prima hoor .
 6. Fijn dat je terug bent @nancy idd even bezinken en tot rust aan de nl kust ..
 7. Ik geloof niet dat er enige reden is om zo aanvallend tegen mij te doen . Ik reageer alleen maar op een post van je omdat ik begrijp wat je bedoeld andersom snap je geen snars wat ik er over gepost hebt want je zet een aanval in op iets wat van mijn kant niet de bedoeling is om een aanval te creƫren naar mij toe. ( dan kan ik wel andere dingen verzinnen) Mbt ervaringsdeskundigheid heeft het hier geen ene kant mee te maken want dit komt niets in de buurt van wat ik momenteel onderneem mbt uhp en ouders daar heb ik hele andere activiteiten voor waar ik mijn gedachten en ervaring inzet . In mijn ogen is het een cognitieve veranderdering van mindset tgv alcoholisme. ( want " IK " ben niet the King off the Castle ) Je kan zoveel willen en uiten wat je wilt tegen mensen die naast je staan . Met name gevoel en denk vermogen , wat ik je probeerde te vertellen is dat ik geen invloed heb op iets als ik dingen duidelijk gemaakt heb als ik iets dwars heb zitten mwa ik ben het kwijt ik heb het gezegd en de rest heb ik geen invloed meer op hoe de ander hiermee omgaat ( maar mijn hart is gelucht )
 8. Oww gelukkig , maar iig fijn dat het goed gaat met Falco .
 9. Haha bedoel je op mijn post? Ik heb wel vaker dat als ik lees dat niet alles te voorschijn komt . Zo lees ik nu pas jouw post er tussen mbt de hond .
 10. Goedemorgen @rapilos beterschap voor jou @lady jane fijne sauna dag dan maar en sterkte . @niks Las van gisteren wat lief dat mini zo reageerde. Waarom mocht ze in andere zh niet mee ? En nu wel ? @spirit lukt het allemaal ? Gisteren theater was echt leuk , was weliswaar alleen erheen gegaan , maar dat mocht de pret niet drukken .
 11. Ik begrijp je laatste stukje niet zo @Quinn mbt geluk hebben ?
 12. Daarom ben ik ook heel blij dat we dit met iemand erbij hebben kunnen doen het gesprek met de kinderen.
 13. Ik weet daar niets van , maar als je een gesprek met je kinderen over iets begint heb je daar ws een doel bij of wil je iets kwijt. Ik bedoel je hebt je geuit dat is goed en fijn dat je dit gedaan hebt . Maar verder heb je geen invloed hoe ze de informatie verwerken of ontvangen.
 14. Is er verder niets te doen @spirit ?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...