Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Lieke7777

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  939
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  3

Over Lieke7777

 • Rang
  Forummer

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Volgens mij wordt je van het niet drinken aardig paranoia @Smaragd
 2. Lieke7777

  LIEKE 7777

  @lady jane Had ik mij vergist stond ik een week te vroeg bij de training te wachten .. Dus volgende week pas. ! Heb daarna nog wel onverwacht nog even 20 minuten beeldbellen met behandelaar gehad dat was even een goed gesprek nog. Ja zal wel moeten de volgende week vanaf woensdagavond alleen tot maandag middag ! Donderdag heb ik een afspraak staan , en iig volg ik elke avond wo do en vrijdag avond de online meeting AA. Zaterdag en Zondag werken tot 23.00 zal best lastig zijn een leeg huis in te stappen daarna. Daar moet ik nog even wat op verzinnen .
 3. Lieke7777

  Hier ben ik dan; Maartje.

  Fijne vakantie @Maaaike houd je haaks maar beduvel je alchol brein niet !! je bent zo goed bezig .
 4. als ik het forum deze ochtend lees komt het eerste bij mij dit op... enjoy
 5. Kan zeggen nog geen last van uitvliegende kinderen maar dat is een ander verhaal Ik denk ook op gegeven moment dat je er aan toe bent , alhoewel 500 km verderop wel gelijk een boel verweggistan is. Ik ging ook gelijk 170 km verderop wonen maar kwam nog elk weekende thuis en dat vloeide af. Vandaag gesprek over verloop integrerende bezoeken gaan we eindelijk over naar zonder begeleiding !! en er moeten een aantal communicatie dingen besproken worden. Wordt wel pittig gesprek waarvan ik nog niet weet hoe het perspectief gaat lopen .. we hebben het complete UHP team bij elkaar getrommeld.. Daarna gelijk door naar de VERS training ... dus ben onder de pannen vandaag .
 6. Lieke7777

  GewoonDoen

  Ik heb wel eens het zelfde als ik in gesprek ga bij behandelaar dat ik uiteindelijk klaar met gesprek ben en dan mij bedenk shoot hier had ik het eigenlijk niet over willen hebben het is wel aanwezig maar het heeft nu niet mijn focus. Nu ligt bij mij het best ingewikkeld omdat bij mij de behandeling ook grotensdeels doorlopen wordt door de UHP. Nu heb ik wel afgesproken dat ik aan begin als ik wil kan aangeven waar ik het over wil hebben , dat is mij wel vaker wel gelukt en soms komt ook spontaan iets anders voorbij en dan is het ook goed.
 7. Lieke7777

  LIEKE 7777

  Pieuw hoor net dat ik volgende week 5 dagen home alone ben ' mijn man gaat 5 dagen weg ... zie er wel tegen op kijk dat ik zeur dat hij continue thuis is ivm corona thuiswerken doet en ik geen moment alleen heb ik 5 dagen wel opeens te veel van het goede. Hij had deze trip al gepland in mei hele week weg maar kon niet doorgaan dus mu alternatief mannen dagen voor hem. Vooral omdat het ook normiter al jaren lang onze vertrek week is naar zuidelijke mediterrane oorden .. Kmw dan maar erbij halen .
 8. Voor mij is het absoluut geen hogere macht in de vorm van een geestelijk of gods persoon. Ik ben nog zoekende hierin hoe dit voor mij het beste werkt en uitvoerbaar wordt Link is duidelijke ook txs
 9. Klopt en dan blijft het nog moeilijk aangezien je vaak niet eens wil luisteren. Gisteren avond stap 3 AA behandeld online bij de groep' je overgeven aan de handen van de hogere macht. Ben ook wel tot inkeer gekomen dat ik ook mijzelf wel eens wat meer mag overgeven aan mijn eigen kracht en vertrouwen want daar schort het ook nog wel eens aan.. en dan echte vertrouwen geen hoogmoed praat.
 10. Afkeer reactie ook idd.. Ik heb het bij behandelaar brijder ook nog gehad over het vele poker spelen wat ik deed ... verstand op nul en praten en jezelf geloven zodat je dacht dat de ander je ook geloofde... ben denk ik niet zo goed in zelfspot maar het feit is dat ze er soms geen ene zak van geloofde wat ik zei... Ben een keer weggegaan en was zo boos op haar dat ik dwars door een betonblok gegaan ben stond er half boven op met uitparkeren.. zei ik doodleuk de keer erop is jouw schuld
 11. Idd ' zijn we goed in het probleem wegdenken ..
 12. Lieke7777

  LIEKE 7777

  Morgen start de VERS training ' 10 weken lang 3 uur per week . Ivm corona regels een groep van 8 personen. Heb geluk dat ik er bij zit aanmeldingen waren meer dan de ruimte nu toe mag laten . Vorige aanmelding voor deze training was ik vanaf gehaald omdat ik niet 2.5 maand abstinentie had en dat is verplicht en ook abstinentie nastreven tijdens de training is een must. Ben heel benieuwd hoe ik deze training ga ervaren .
 13. De binnenstad in Gouda heeft een straatnaam de lazarus steeg ... wilde er wel gaan wonen
 14. @Pats @Anneflow En vast wel meerdere .
×
×
 • Nieuwe aanmaken...