Spring naar bijdragen

Lieke7777

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  6.974
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  48

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Lieke7777's Achievements

Ervaren Forummer

Ervaren Forummer (3/4)

 1. Txs @lady jane en je gips mal komt nog retour hoor
 2. Het is al een poos geleden dat ik gepost heb. Ik lees nog bij , maar post niet meer . Eigenlijk houd ik mijzelf lid om het jaarpact in stand te houden deze wil ik niet verliezen en het motiveerd mij elke maand weer om te zien waar ik sta . Wekelijks bezoek ik nog steeds de AA groep en heb regelmatig contact met mijn sponsor. Dit houd mij alert en scherp. Het gaat goed met mij en de jongens. Mbt mijn activiteiten , ben ik voor mijzelf begonnen als zzp de vergoedingen kan ik niet meer als vrijwilligster wegzetten. 4 oktober heb ik mijn eerste echte opdracht dan ben ik aanwezig bij een congres van jeugdzorg Nederland en zal ik daar 2 workshops verzorgen. Verder heb ik een website met 4 andere ouders , waaruit we opdrachten krijgen die worden gecommuniceerd aan ons via een manager die we aan ons gekoppeld hebben gekregen , Zo tof allemaal . Via het Nederlands Jeugd Instituut NJI ben ik ook verbonden aan een leer netwerk . En vanuit het leger des heils en familie zorg die ons geholpen heeft tijdens de UHP heb ik ook verschillende gesprekken gehad hoe mijn rol kan worden ingevuld . Kortom mijn harde werken heeft vruchten afgeworpen . Ik wens ieder hier het allerbeste om de juiste weg te bewandelen of te vinden. Er is leven na een compleet uit de hand gelopen alcohol verslaving. Ik heb brijder 2 weken geleden afgesloten na intensieve therapie , schema therapie, trauma therapie met EMDR . Ik ben een gelukkig mens geworden . Dank allemaal dat ik hier kon zijn toen ik het nodig had .. Liek .
 3. Goedemiddag al even niet meer geschreven hier , was ook vrij druk met van alles . 2 trainingen afgerond waarvan de laatste een 2 daagse eindafsluiting had plus hotel overnachting. Afgelopen week ben ik ook mee geweest naar de 2de kamer alwaar we een petitie aangeboden hebben vanuit sos Kinderdorpen en defence for children . Hier mocht ik het woord richten tot enkele kamer leden. Bijzonder mooie ervaring. Helaas heb ik eergisteren een naar bericht gehad 1 van mijn vriendinnen is overleden aan een bacteriƫle hersenvliesontsteking ze is 1 jaar jonger dan mij. Ik ben er flink beroerd van, maat dit zet mij niet aan tot drinken en daar ben ik heel blij om . Ik laat het leven en voelen en gaan beter dan wegdrinken. Ik kan alleen maar staren naar haar foto en denken mijn hemel , hoe dan zo mooie vrouw zo lief . Ze wist als enige van mijn alcohol probleem toen der tijd. Aanstaande week de uitvaart , brr . Groetjes.
 4. Hier alles ok , druk geweest . Maar ook op het werk weer van alles. Veel veranderingen alle afdelingen worden mbt personeel door elkaar heen gezet. Ik mag blijven op mijn plekje, maar ga mijn vaste teammaatje missen die wel weg moet. Vooral omdat ze mij in een moeilijke periode echt gesteund heeft en door haar hield ik het boven water niet door het management die schitterde in afwezigheid.
 5. @Remi1 heb je gelezen de afgelopen dagen , wat een spanningen voor jullie. Fijn dat alles zo positief blijkt uit te pakken . Hopelijk blijft je man langere tijd stabiel zo .
 6. @Reacher en @niks Het gaat goed hier hoor , volle agenda dus ook druk. Ja hoor ik zorg goed voor je katjes hoor..
 7. Heb even geen zin om te forummen. Fijn dat je iig vraagt
 8. Wat wil je dan horen, wat fijn dat je kinderen zo ruimdenkend zijn voor je om op jouw te willen passen terwijl pake en heit in het verzorgingshuis kunnen gaan . Prima hoor .
 9. Fijn dat je terug bent @nancy idd even bezinken en tot rust aan de nl kust ..
 10. Ik geloof niet dat er enige reden is om zo aanvallend tegen mij te doen . Ik reageer alleen maar op een post van je omdat ik begrijp wat je bedoeld andersom snap je geen snars wat ik er over gepost hebt want je zet een aanval in op iets wat van mijn kant niet de bedoeling is om een aanval te creƫren naar mij toe. ( dan kan ik wel andere dingen verzinnen) Mbt ervaringsdeskundigheid heeft het hier geen ene kant mee te maken want dit komt niets in de buurt van wat ik momenteel onderneem mbt uhp en ouders daar heb ik hele andere activiteiten voor waar ik mijn gedachten en ervaring inzet . In mijn ogen is het een cognitieve veranderdering van mindset tgv alcoholisme. ( want " IK " ben niet the King off the Castle ) Je kan zoveel willen en uiten wat je wilt tegen mensen die naast je staan . Met name gevoel en denk vermogen , wat ik je probeerde te vertellen is dat ik geen invloed heb op iets als ik dingen duidelijk gemaakt heb als ik iets dwars heb zitten mwa ik ben het kwijt ik heb het gezegd en de rest heb ik geen invloed meer op hoe de ander hiermee omgaat ( maar mijn hart is gelucht )
 11. Oww gelukkig , maar iig fijn dat het goed gaat met Falco .
 12. Haha bedoel je op mijn post? Ik heb wel vaker dat als ik lees dat niet alles te voorschijn komt . Zo lees ik nu pas jouw post er tussen mbt de hond .
 13. Goedemorgen @rapilos beterschap voor jou @lady jane fijne sauna dag dan maar en sterkte . @niks Las van gisteren wat lief dat mini zo reageerde. Waarom mocht ze in andere zh niet mee ? En nu wel ? @spirit lukt het allemaal ? Gisteren theater was echt leuk , was weliswaar alleen erheen gegaan , maar dat mocht de pret niet drukken .
 14. Ik begrijp je laatste stukje niet zo @Quinn mbt geluk hebben ?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...