Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Lieke7777

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  5.968
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  40

Alles door Lieke7777 geplaatst

 1. Goedemorgen , de wekker ging veel te snel , werkdag vandaag. Daarna 8 dagen vrij .
 2. Alcatrazz is heel gezellig ontspannend daar hoef je ook echt helemaal niets te doen .
 3. Nou hé , @denise2 fijn dat het jou iig geen moeite heeft gekost om dit etentje te volbrengen. Goed bezig hoor . Gaat het verder wel een beetje met je ?
 4. Lieke7777

  Ging stoppen te gemakkelijk?

  Goed te lezen bob , van je vakantie avonturen gelukkig heb je desondanks het niet gebruiken van je apparaat bij het slapen de vakantie kunnen houden en zelfs verlengen . Goede terugreis.
 5. Beterschap , jannigje. Fijn dat je een paar dagen " uit kan zieken " in het hotel na je operatie. Even je eigen bubbel zoals je het schrijft. Elke dag weer een stapje beter
 6. Haha idd @Rosee is niet bepaald het allerleukste geluid
 7. Ook goedemorgen allemaal . Net wakker , vandaag niets op de planning staan. Ws vanmiddag wel even mij uitleven op de tegels in de voortuin met de hoge druk.
 8. Misschien confrontatie met jezelf ,bepaalde dingen die de training met je mentaal doet ?
 9. Gelukkig dan maar , je hebt ook genoeg triggers in je programma waar je mee gestart bent .
 10. Oww ik lees het te laat ze staan al in de vaatwasser Ik ben eigenlijk niet zo van de voetbal . Weet niet zo precies hoe je het bedoeld
 11. Geloof dat je het on je andere draadje weekend verlof alleen over gebruik nicotine had voor vanavond maar toch de alcohol erbij . Veel plezier en alvast sterkte met je houten kop morgen .
 12. Het wordt een gourmet , gisteren nieuwe borden hiervoor gekocht, dus even uitproberen
 13. Goed , ik ga maar eens boodschapjes doen even verzinnen wat we gaan eten straks.
 14. Ok jammer , geen verstand van verder .
 15. Waarom gebruik je geen maandlenzen @spirit
 16. Lieke7777

  Maatje gezocht

  Wie weet kan je een maatje bij de AA vinden, belangrijk is dat je een stabiel maatje hebt die de nuchterheid al onder de knie heeft . Zodat je echt iemand hebt waar je op kan terug vallen als je het lastig hebt . Online is fijn je kan echt elke dat wel ee meeting volgen online.
 17. Maar goed vanaf morgen nog 5 dagen tot aan oktober . Deze maand is snel gegaan .
 18. Ook al heb je een jaarpact afgesloten kan het nog steunende voor jezelf zijn om op de moelijke dagen , of misschien weken jezelf op een dag of weekpact te zetten dan maak je het jaar even weer een stuk kleiner . Tot je zelf weer de overwinning hebt om het een langere periode te overzien. Dat ik een jaar en bijna 9 maanden niet gedronken heb betekend niet dat ik het op sommige momenten lastig vind. Dan bedoel ik niet dat ik naar de winkel wil om te halen, maar wel met de triggers die mij voorheen aan het drinken brachten. Bv vandaag ben ik alleen thuis , maar man en kinderen komen straks terug. Stel dat ze een heel weekend weg waren en ik weet dat ik morgen vrij ben kan ik het serieus lastig krijgen. Dan zal ik voorbereiding moeten treffen hiervoor.
 19. Dat lag niet aan het drinken maar aan haar ogen vertelde ze ook zelf. En idd laatste 2 maandpact niet gehaald , maar niet te laat om weer opnieuw te beginnen .
 20. Lekker motiverende ben je .
 21. Betekend dit voor jou dat je alles los laat en het weekend er op drinkt rookt? Of is het vrijheid dat je een keus hebt om wel of niet te gebruiken van genotsmiddelen omdat je geen verantwoordelijkheid hebt ?
 22. Goed zo @spirit fijn dat het een goed gevoel geeft hou het vast , en een fijne avond voor jou. Ach al dwalende kun je ook een goede gids zijn toch?
 23. Tja ik vroeg je iets vriendelijks nav je plannen om morgen te gaan uit eten , niets meer niets minder als jij daar flauw op antwoord krijg je hem terug
 24. Hier ook geen problemen met mobiel posten.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...