Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Lieke7777

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  3469
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  26

Alles door Lieke7777 geplaatst

 1. @Quinn je leven staat ook op zijn kop ' juist goed dat je hier even je verhaal gevoel uit toch..
 2. Kippenpoten met patat ' zelf heb ik restje pasta funghi gegeten die over was van gisteren .
 3. Medicatie niet zomaar weggooien @Renaldo61 inleveren bij de apotheek ivm veiligheid . Vit b12 kun jij verder niets mee , kan je ook inleveren . Ja jammer dat je niet meer met het hondje op bezoek mocht . Hoe zijn je afspraken gegaan ?
 4. Lieke7777

  Terug na drie jaar

  Een dikke knuffel voor je ' soms lijkt mij het heerlijk even mijn hoofd op iemand schouder te leggen even geen woorden even niets... gewoon even .
 5. Zit nog te niksen hierzo ... toch maar in actie komen anders doe ik niks hierzo ..
 6. Veel plezier met de hond @Bor en begrijpelijk de keus mbt je zoon . Hij gaat goed ' houden zo . Snapt hij het ?
 7. Arch wat een beestje zeg .. ligt er zo lief daar haha .. grote kat zeg ..
 8. Foto haal ik straks weer weg trouwens .. ivm herkenbare fotos op de achtergrond.
 9. Haha ja het is onze schoonheid we zijn erg blij met haar 9 maanden oud is ze nu.. we willen heel graag een nestje van haar .
 10. Gelukkig ' maar .. Misschien wordt hij wild van deze
 11. Nee hoor niet gelijk aan jezelf twijfelen of het beter kan .. ik denk meer dat het soms is dat ik delen van je schrijven mis en daardoor je niet kan plaatsen ..
 12. Wat zeg je dat lief moest net toen ik je las even aan Socrates denken ' hoe is het met hem ?
 13. Gronings is gelukkig wel iets beter verstaanbaar dan Frans ' dat dan weer wel .
 14. Montpellier ook mooier dan groningen of zo
 15. Goedemorgen ' @Jopie heerlijke uitspraak zeg .. ik ging gisteren naar mijn sponsor AA mijn jongste vraagt dan elke keer of ik geld krijg @Yana kan mij voorstellen dat je een douche mist .. krijg wel weer zin om met de caravan weg te gaan . @Fabienne1985 de vrijdag voor je vrije weekend ... toi toi toi . @Quinn sterkte met je onrust ' begrijp niet altijd je schrijven maar gelukkig anderen wel .. Vandaag hier aan de slag ' wil de keuken doen . En verder hoef ik niks vandaag heerlijk .
 16. Heb zin om wekenlang ergens op de hei te zitten ... gelukkig heb ik vakantie het stoom komt nog net mijn oren niet uit. Beter mijn werknotificatie uit zetten... ga ik gelijk doen en dan de eerste 9 dagen niets meer lezen..
 17. Lieke7777

  Paniekaanvallen

  Ik ken dat ik heb er ook last van gehad . ( niet op de manier zoals jij schriijft ) Ondanks dat ik nuchter reed . Door de alcohol ( wist ik ook niet ) creƫerde ik angst in de auto en niet alleen als ik zelf achter het stuur zat. Als ik naast iemand zat had ik een denkbeeldige rem omdat ik alles op mij af zag komen ( remmende auto's ) en meerder keren echt riep remmen nou remmen .. Zelf kreeg ik last met wegen met tegemoet komende verkeer ondanks ruimte genoeg kreeg ik gevoel dat ik frontaal ging botsen . Op de snelweg last met opschuiven van
 18. Hoe gaat het nemen van de antabus ?
 19. Lieke7777

  Harald

  Je klinkt positief vol vertrouwen en inzicht @harald Wat je zegt leren dat het ok is ' daar heb ik ook nog wel een klusje in te klaren . Het is mag ok voor mij zelf zijn dat ik de lat niet altijd hoog hoef te leggen dat ik fouten mag maken en zeker dat ik niet mijzelf afhankelijk mag en moet maken van mijn zelf ingevulde gedachten van de ander daar gaat het regelmatig mis . Goed dat je aan het koken bent ' genoeg tips gehad zo te lezen. Misschien wel een nieuwe hobby voor je . Lees wel dat je budget niet te veel is leuke uitdaging om juist dan ie
 20. Lieke7777

  Johan 54

  Hoe is het met de nachtrust ?
 21. @nancy succes ermee met prikken ' het is niet zo moeilijk ' zijn wel rotprikjes maar misschien vind je het meevallen ..
 22. @nancy vervelend dat je diabetes hebt zeg ? Ben je al bekend ermee geweest ? Dat je zelf de waardes gaat prikken al morgen .
 23. Waarom mag je nog geen auto rijden @Renaldo61 ? Of lukt het niet ? @Cleo66 gelukkig dat het vandaag goed ging met werken en het gevoel beter is opluchting voor je zeker ?
 24. Succes ' ja alcohol gebruik gaat niet zonder problemen helaas ' misschien voor sommige .
 25. @bumperjim heb hem nog steeds niet want kon hem niet halen die dag ' deze week nieuwe poging .. geeft wel beetje Frankrijk gevoel zo zonder zitting en het is boven in de badkamer .
×
×
 • Nieuwe aanmaken...