Spring naar bijdragen

rosa45

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    3.218
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    14

Profile Information

  • Geslacht
    Vrouw

Recente profielbezoeken

2.666 profielweergaven

rosa45's Achievements

Ervaren Forummer

Ervaren Forummer (3/4)

  1. Okay, als ik een hond had zou ik die nu ook gaan uitlaten:)
  2. Ik denk de angst dat dit mij ook kan overkomen. En misschien teveel verbeeldingskracht, ik zie het voor mij in rl. En dat beangstigt mij. Een hele meute tegen één persoontje. Maar nu draaf ik wel erg door:)
  3. Dat begrijp ik wel. Maar dat kan ook anders. En mensen aanspreken op hun gedrag in plaats van op de persoon zelf maakt niet zoveel uit vind ik. Het gedrag hoort bij de persoon.
  4. Bumperjim, je zegt "het zijn maar lettertjes" maar lettertjes kunnen ook heel veel pijn doen.
  5. Reacher, ik denk door het gevoel van buitengesloten worden. "Jij mag hier niet zijn en ik wel". Wie bepaalt dat? En ik voel het als de boel opstoken, de sterkeren tegen de zwakkeren. Niet dat dat ik denk dat Roberto en Mai de zwakkeren zijn, dat niet. Dat geeft een angstig gevoel. Iedereen zou zich hier veilig moeten voelen..
  6. rosa45

    Woorddomino III

    Der wordt hier van de hak op de tak gesprongen
  7. Ik wet het niet, ik lees dit van @Duneen @bumperjimen ik krijg daar een heel naar en angstig gevoel bij. Lees ze dan gewoon niet, zet op ignore. Ik vind dat iedereen hier een plek mag hebben.
  8. Goedemorgen Oskar, ikkanhet en alle langslapers Ik doe met je mee @Oskar DAGPACT Oskar Rosa
  9. Gisteren was een mooie dag, voor herhaling vatbaar We zijn even naar het strand geweest. Het was bijzonder. Mensen in zwemkleding, mensen nog met jassen aan. Veel kinderen rennend met emmertjes water. Er waren veel pierenbadjes.
  10. Goedemorgen allemaal
  11. Je komt hier af en toe een beetje mopperend binnenvallen dat er zo weinig geschreven wordt:) Nu zitten we al op bladzijde 3! Ik hoopte dat je dat niet zou missen
  12. Ik heb een week vrij in het vooruitzicht. Ben ik wel aan toe Het weerbericht voorspelt niet veel goeds maar vaak verandert dat nog. Niets is zo veranderlijk als de weersvoorspelling.
  13. Goedemorgen allemaal
  14. Ik hoop dat @herman0167 nog meeleest, bladzijde 3!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...