Spring naar bijdragen

bumperjim

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  7.996
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  70

3 Volgers

Profile Information

 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

6.841 profielweergaven

bumperjim's Achievements

Ervaren Forummer

Ervaren Forummer (3/4)

 1. Oh ja natuurlijk de grote daden. Ik had wel kunnen aanvoelen dat ik die terug zou krijgen. Ik ben godverdomme wel de enige hier die een daad van plan is. Opdringerige vingerwijzers zijn jullie, hoe zit het met je alcoholgebruik? Bij de buren door de ramen en in het glas kijken, maar als er vluchtelingen komen dan laten we die mooi in Ter Apel tot ze een ons wegen. Want ee zijn teveel gehecht aan onze privacy. Welkom in Nederland. Ben echt blij dat ik weg ben. Ja bumperjim zit te katten vandaag. Mag ik ook eens, ik ben nooit ongesteld geweest, heb een hoop in te halen. Ik heb hier even een volkomen kuthumeur van en ik ben uit mn normale doen. Dus je kan me beter een beetje ruimte geven. Maar dat kennen we niet in NL dus ik zoek zelf wel ff de ruimte op.
 2. Het wordt me hier echt te Nederlands zo langzamerhand. Jij was toch zo van de privacy? Forumpauze en een flinke ook geloof ik.
 3. Als ik wat zeg is het niet goed, als ik niks zeg is het ook niet goed. Ik heb ff geen zin om te schrijven. Zelensky wordt opgeblazen en dus kunnen we beter met zn allen 10 euro overmaken naar Oekraine. Of misschien is 5 ook wel genoeg. (Zoekt naar een NL vlag emoji maar vindt m niet)
 4. Af en toe. Gisteren niet. Vandaag ook niet. Ach eigenlijk moet ik er ook niet meer over zeggen. Straks triggert het weer en heb ik het gedaan.
 5. Dat zijn dus juist degenen die je moet sturen, het zijn de enige die willen. Alle anderen kunnen beter thuisblijven vluchtelingen opvangen. Oh nee dat kan niet want ik ben gehecht aan mn privacy Dan maar een blauw-geel vlaggetje op mn fb pagina, hoor ik er toch bij........
 6. Met mij gaat het verder goed hoor
 7. Ik snap het wel maar ook weer niet. 27 dagen droog. 1 dag niet. Schiet er maar op maar dan mag je mij ook lek schieten. Ieder zn eigen proces en niet iedereen functioneert op negatieve energie. Ik in ieder geval niet.
 8. Denk niet dat het een spelletje is als je het 27 dagen droog houdt
 9. Ja we moeten Lika even verzorgen geloof ik. Kan je niet deze week nog stiekem een dagje vrij nemen Liek? En dan niet thuis vertellen? Dat je een hele dag helemaal voor jezelf hebt? Een hele middag massage of zo
 10. Ja ik vind het ECHT niet leuk maar het gaat om haar.
 11. Krijg net een mailtje vanochtend dat Vlinder geaccepteerd is aan de universiteit van Laval in Quebec. Echt instant karma!! Je houdt het niet voor mogelijk. Ja ik hang een beetje de cynische grapjas uit maar we gaan het wel gewoon doen. Mn grootouders hebben ook Joden verborgen en de vader van de Stier was bootvluchteling. Tis een beetje traditie hier nou hebben we ook wel plek zat, dat helpt natuurlijk.
 12. Ik vind het hier vaak best diep, maar vaak ook niet. Tis net het echte leven
 13. Het is een unieke kans om ineens een enoooorme hoop goed karma te maken En uiteraard gaat op een gegeven moment de lol eraf en als ze na 3 maanden weggaan dan is het hèèèèhèèè. Maar dat is minder belangrijk.
 14. Gisteren op facebook zag ik dat je je kan inschrijven bij het gemeentehuis in de stad om Oekrainers op te vangen. Ik heb er 4 besteld weet niet of ze helemaal naar Zuid Frankrijk gaan komen. Als ze slim zijn wel, het is hier leuk wonen Ik zat altijd te zeuren dat we in NL nooit een week bij familie kunnen overnachten, dan mogen we nu natuurlijk niet hetzelfde doen
×
×
 • Nieuwe aanmaken...