Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

bumperjim

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  6096
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  61

3 Volgers

Over bumperjim

 • Rang
  Ervaren Forummer

Profile Information

 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

4954 profielweergaven
 1. bumperjim

  Stoppen met drinken

  Ik geloof ook niet in duiveltjes. Het is teveel eer, je maakt het te groot daarmee. Er is geen drankduivel. Je hebt gewoon zin om te drinken. Maar dat gaat weer over. In mijn ervaring duurt dat nooit langer dan 20-30 minuten. Niet gaan zitten kniezen, gewoon wat anders gaan doen. Elke keer dat je er niet aan toegeeft is winst en toont weer aan dat je dit kan. Na een tijd wordt niet-drinken een gewoonte, een nieuwe gewoonte die de oude vervangt. Daarbij hoort ook het omgaan met datgene wat je vroeger wegzoop.
 2. Loop er ff lekker een uurtje bij weg joh. Pauzes nemen. Dit is voor heel veel mensen een opgave dit thuiswerken en bij elkaar op de lip. Sterkte
 3. Das inderdaad een doordenker, maar toch is het denk ik zo dat veel mensen eerder een hond een plezier doen dan zichzelf. Gek eigenlijk.
 4. Heerlijk hardgelopen 6:30-7:30. Avondklok OK maar ochtendklok is er (nog) niet... Hield net op tijd op met regenen. 1 gast meegekregen, blijkt een gymleraar. Heb ik me helemaal het schompes gelopen maar wel lekker
 5. bumperjim

  Stoppen met drinken

  Welkom! Je moet allereerst van het idee afstappen dat het je niet lukt. Want als je dat gaat geloven ja dan lukt het nooit. Het is een hard drug, dus stoppen is lastig. Maar het kan. Je moet het (1) willen en dan (2) doen en vervolgens (3) blijven doen. Je zegt dat je dit niet meer wilt. OK dus je zit in fase 1. Tijd om fase 2 voor te bereiden. Hoe ga je stoppen? Ga je gewoon cold turkey of wil je je laten begeleiden? In dat laatste geval moet je open kaart spelen met huisarts enz enz. In het eerste geval loop je een zeker risico. Maar alles is minder ongezond dan te blijven doordrinken.
 6. bumperjim

  End of the line.

  Ja dat zie ik er ook in. Je zuipt je kapot en je sport je kapot. Omdat je lichaam je niks meer kan schelen. Omdat vrijwel niks je nog wat kan schelen. Ik snap het wel, maar dit is een fase waar je weer uit moet anders wordt het je dood of iemand anders zn dood. Hoe zie je jezelf over 10 jaar?
 7. bumperjim

  Dry January pact

  Nou vergrijzing, al die honderdjarigen die nu gevaccineerd worden die gaan bij de eerste de beste hittegolf over 5 maanden onderuit, dat is voorspelbaar. En daar moet een ander dan zn restaurant voor failliet laten gaan. We schieten door met zn allen. Als mn oma nog had geleefd (die is 91 geworden en nooit een lettergreep geklaagd haar hele leven) dan had ze gezegd geef die spuit maar aan iemand die het harder nodig heeft dan ik.
 8. bumperjim

  End of the line.

  Nou blijf je dus zelf in je eigen stront zitten. Ga nou weer eens wat doen met je leven joh. Er is nog zoveel. Kom lekker naar Frankrijk joh, er zijn hier zoveel vluchtelingen van wie de belastingdienst of justitie nog wat moet. Hier is het allemaal wat relaxter dan in NL en kan je wat beter aanrommelen zonder dat de buurt er schande van spreekt. Of ga lekker met jopie naar Noorwegen. Kom uit die kutcaravan joh je ziet dat je ongelukkig bent, doe er dan wat aan. Nuchter of niet, natuurlijk verandert dat, alles zelfs.
 9. Whaaaaa wat zeg je daar nou maar het zou idd wel een goede reality check zijn. "Oh ja nou weet ik weer waarom ik niet meer wou drinken"
 10. bumperjim

  Dry January pact

  Neeneenee we worden zo al genoeg gestraft!!!!
 11. bumperjim

  Dry January pact

  Nee na 18:00 kan je dus niks meer, ik zit nu te kijken naar hardlopen om 6:30 maar ik krijg vrijwel niemand van de club mee en het is voor mezelf ook onhamdig. Ander alternatief is tussen de middag en dan dus later weer aan de slag en langer door. Want na 18:00 op de weg zijn omdat je van je werk komt daar was mn nedrijf heel snel mee om voor iedereen een prachtige getekende ontheffing uit te delen. Ik ben er echt zo gigantisch mee klaar met deze shit.
 12. bumperjim

  Dry January pact

  De avondklok is wel zo ongeveer het kutste wat ze konden verzinnen. Met de lockdown mocht je nog wel sporten, eerst in een straal van 1 km en 1 uur, toen op het laatst 20 km en 3 uur (het leek wel bevrijdingsdag) maar nu houdt het leven om 18:00 op en mag je niet eens meer buiten sporten na die tijd. Huisdier uitlaten wel (hoewel volgens de jurisprudentie inmiddels een geit geen huisdier blijkt) maar hardlopen met de hond is al een twijfelgeval. Ik ga het wel doen overigens want er is hier weinig controle 's avonds en de enige andere mogeljjkheid om te sporten is 6 uur 's ochtends
 13. Sterkte @Smaragd kom weer uit die spiraal hè
 14. bumperjim

  Harald

  Het is OK om onrustig te zijn. Het is geen techniek om rustig te worden. Het is een techniek die je doet realiseren "dit zijn mijn gedachten" en daarmee je eigen gedachten te kunnen relativeren.
 15. Nee je bent niet waardeloos. Allee hop! Naar buut'n!! Je hond vraagt zich af wat je aan het doen bent.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...