Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

bumperjim

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  5635
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  59

3 Volgers

Over bumperjim

Profile Information

 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

4684 profielweergaven
 1. Ik heb ook een hoarder hier maar het is nog redelijk opgeruimd. Meer dan vroeger eigenlijk. Maar ja van alles dus vele exemplaren. Dunschillers telde ik er vanmorgen 4 van in de keukenla. Dat is zonder degenen die ergens rondzwerven. Ik gebruik er maar 1 van, de fijnste, en alle andere kunnen me gejat worden. Begrijp ook niet waarom ze die dan koopt. Ik vraag het ook niet meer want dat is kennelijk confronterend. Soms alleen maar omdat het niet duur is of zo. Pizzasnijder (zo'n rollend mes dus) hebben we er nu ook 2 van. De eerste was perfect. De tweede snijdt minder fijn. Gebruik ik dus niet. Weet niet wat het ding doet bij ons in de keuken en we ermee gaan doen. Suf hè al die neuzelarij met spullen, als ze 1 keer in huis zijn dan kost het zoveel tijd en ruimte allemaal. Zelfs weggooien is tijdrovend want je moet eerst uitzoeken wat je weggooit.
 2. Ja ik ben er nu vanochtend ook wel weer blij mee, maar als ik een goedkopere fles peut had ghad, dan was hij erin gegaan. Zo dicht zat ik wel op het randje. Ook een soort demonstratief zo van, kijk mij weer ongelukkig zijn. Kwam nog net op het laatste moment een soort weerzin bij me op van nee niet meer. Zo vaak heb ik de kelder afgestruind naar iets wat nog enigszins te zuipen kon zijn... En ik begrijp het heel goed dat mensen het doen, het is vanuit een gevoel van machteloosheid, dat alcohol eigenlijk het enige is wat nog helpt, althans op korte termijn. Maar alcohol is slechts uitstel van executie, uitstel ( en dus afstel) van een echte oplossing.
 3. bumperjim

  Maandag 26 oktober

  Ja afgelopen nu waar zijn je hardloopschoenen?
 4. Ja met alcohol voel je t niet maar dan leef je zelf ook een waardeloos leven waar niks meer gebeurt. Daar wil ik echt niet naar terug.
 5. Oh als iets niet leuk meer is ga ik ook wat anders doen, maar een relatie is wat meer omvattend dan de lol is eraf tot ziens. Ja kinderen dus en financieel ook, want die kids willen wel wat studeren en als dat feest niet doorgaat omdat papa zo graag wat anders wil, dat zou ik dan wel erg egoistisch van me vinden. En ik weet ook dat mijn vrouw nog steeds de oude is maar zit gewoon een hele laag ongelukkigheid omheen en daar wil ik doorheen breken.
 6. Ja dat denk ik ook van mezelf, maar omgekeerd is het ook zo dat zij niet voor niks aan de spelletjes gegaan is. Dus ach de schuldvraag is verder ook niet belangrijk maar het is wel zo dat alleen de verslaafde iets aan haar/zijn eigen verslaving kan doen.
 7. Ik heb geen idee. Maar ik heb nu zoiets van ik kan wel weer met mezelf bezig gaan maar ik zie dat zij ongelukkig is en ik wil gewoon weer eens het gevoel dat we samen een relatie hebben. Die verder gaat dan samen in dezelfde woonkamer zitten ieder met een schermpje voor zich.
 8. Ja heel erg gebaat. Maar ze heeft haar leven nu zo ingericht dat ze elke middag onze jongste van de bushalte haalt op 3 km van hier (die zeg maar een nare ervaring heeft gehad de enige keer dat ze van de bushalte naar huis is gelopen toen wij niet thuis waren). En daar past geen fulltime baan bij. Dus zoekt ze iets parttime maar ze zoekt niet echt fanatiek of zo. Dit kan nog 2 jaar zo doorsudderen tot de jongste ook het huis uit is. En dan, ja wat dan.
 9. Nou ik wil me er gewoon niet bij neer leggen. Vroeger gingen we altijd graag uit eten. Dat heeft een beetje charme verloren sinds de covid. Uitgaan sowieso moeilijk nu met de avondklok om 21:00 uur. Ze doet gewoon helemaal niks meer, echt niks. Alleen boodschappen. En dan weet ik dat daar binnenin iemand ongelukkig zit te zijn maar ik kom er gewoon niet bij. Anders waren we wel uit elkaar gegaan, klaar, maar dat wil ik niet. Als zij alleen op een flatje gaat wonen dan wordt ze over 6 maanden dood gevonden en niemand snapt er iets van. Althans dat fantaseer ik zo. Is ook weer gigantisch onderschatten wat ik doe, maar gvd kom dan eens tot leven nu! Haar leven is gewoon te makkelijk, ik breng het geld binnen en zij hoeft zich alleen maar te drogeren met die kutspelletjes die daar precies voor ontworpen zijn: zoveel mogelijk verslavend en zoveel mogelijk geld aftroggelen. Ze komt alleen in aktie als er iets moet gebeuren. Dochter gaat op kamers dan komt ze ineens van de bank af en worden met waanzinnige efficiency duizend dingen georganiseerd. Dan zie ik even weer de oude, de "echte". Is het klaar dan vervalt ze weer in dagenlang (wekenlang inmiddels) hangen op de bank. Zichzelf weet ze vrijwel niet te amuseren. Leeft altijd voor een ander. Heeft er geen idee van hoe saai dat is voor de ander. En ik ben er een beetje klaar mee met het idee (dat ik lang gehad heb) dat het allemaal weer aan mij ligt, dat ik van alles wil, dat ik maar veel moet mediteren en dan gaat dat willen wel over. Want zij is gewoon ongelukkig en ik ook.
 10. Poeh ik voel me echt niet lekker vandaag. Zin om te verdoven. De verveling te verdoven. Er gebeurt hier in huis gewoon niks, stier hangt maar op de bank met de ipad van 's ochtends vroeg tot na middernacht. Ze heeft echt een probleem en ik kan het niet voor haar oplossen. Het is ook nauwelijks bespreekbaar. We doen samen echt niks meer. Ik krijg haar ook haast niet mee naar buiten. Alleen vanmiddag 2 afleveringen Murder op Netflix gekeken, dat houdt ons een beetje bij elkaar. Triest hè. Vanavond had ik zin in alcohol bij het eten. Geen bier in huis en ook geen 0,0. Wel twee flessen wijn maar van 20-25 euro t stuk of zo en die wou ik dus dicht laten. Toen vond ik een 3 liter rode bag in box terug die minstens een jaar open is snds een feestje van de hondenclub. Normaal zijn ze 6 weken houdbaar. In de kelder een half koffiekopje van gehad. Was nog best te drinken. En toen toch geen zin om ermee naar boven te lopen. Dus dan maar een glas water bij het eten. En wat denk je, nu na het eten craving alweer weg. Nou ja.
 11. Oh ja dan begrijp ik het direkt Is niks hoor @niks, pas als je vliezen breken dan wordt het serieus Hahaha ik weet nog goed, mn vrouw stond daar zo van ik GELOOOF dat... Het was alsof er een emmer was leeggepleurd, ik zeg hoeveel heb je dan nodig voordat je t zeker weet? Vuilniszak onder de passagiersstoel, tipje
 12. 12 uur ik zou het niet eens durven vragen. En wat krijg je ervoor?
 13. Haha valt wel mee hoor (of tegen) maar af en toe voel ik me gewoon slachtoffer van alle spullen, als ik vind dat het opgeruimd moet worden. Daar kan je een hele week vakantie in steken en dan is het nog nauwelijks zichtbaar verbeterd Het meest effectief is weggooien, maar dat trekt vaak weer nieuwe zooi aan. Een tweede lockdown zou wel effectief zijn. Hoewel, als je kijkt wat ik in de eerste in de tuin heb bereikt met twee maanden bikkelen, daar is nou ook al weer weinig van over Kortom waar ist allemaal goed voor dat opruimen.....
 14. Wij frituren regelmatig maar als je t onder de afzuigkap doet en die op volle kracht dan ruik je t vrijwel niet. Lekker zelf kroepoek maken of van die kleine gefrituurde visjes op de rijst
 15. Oh my god don't get me started ik noem ze niet eens op hier we hebben zo achterlijk veel apparaten. En dan hou ik nog de voet op de rem want als het aan de minister ligt dan kopen we er nog veel meer. We hebben bv 5 stofzuigers -- neeneenee stop nou ga ik toch opnoemen Mateloos heette dat geloof ik.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...