Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

bumperjim

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  3216
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  37

3 Volgers

Over bumperjim

 • Rang
  Ervaren Forummer

Profile Information

 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

2658 profielweergaven
 1. Goeiemorgen! Koffie in de deuropening, zoals een goede vriendin dat zegt. Lekker vroeg op. Ik heb besloten om hier minder vaak te komen. Denk dat het forum ff zn beste tijd gehad heeft wat mij betreft, zoals ook al door anderen gezegd, hoewel die natuurlijk kan terugkomen. Meer frisse lucht en minder van dat kleine schermpje is ongetwijfeld meer helpend voor mij.
 2. Nou je reacties spreken boekdelen Ik heb genoeg Scooby Doo gekeken vroeger om te zien wie er in het rare pak zit. Ik weet alleen niet waarom maar ik denk dat Tientoi laatst een goede analyse van je maakte, en niks een tijdje daarvoor ook. Ik heb zelf nog even met de gedachte gespeeld ook een fake account te beginnen, maar dan in parodie vorm, zoiets als spatbordjack of trekhaakjohn. En dan kijken hoeveel mensen er tòch graag in willen geloven. Maar uiteindelijk heeft Quinn gelijk. Wat je aandacht geeft groeit. Als kanker. En daar heb ik geen zin in. Dus ik "kies nu voor mezelf" zoals jij dat prachtig zegt. Aan alle anderen: resliseer je goed, er staat niet wat er staat
 3. @MyleJij staat aan de kant van de terugkomers, begrijpelijk Ik wens Steffen een spoedig Herstel en een Sobere rest van zn leven maar dit forum kan niet toelaten met name wat hij aan Clare schreef.
 4. Maar t schiet zo weinig op als ie onder een andere naam net zo hard weer binnenkomt en iedereen duikt erop om m te helpen tot ie weer raar gaat doen. Etcetera ad infinitum met die terugkomers want er zijn er meerdere. Ik kijk eigenlijk uit naar een normaal persoon die teveel drinkt. Wil ik niets ten nadele van de anderen mee zeggen hè dat spreekt voor zich.
 5. 32 morgen hier. Kom een beetje naar t zuiden afzakken
 6. Dit is ook wel toepasselijk.
 7. Ja muzikaal gezien is het niet mijn ding hoor
 8. Denk dat ie al verbannen is. We zijn hier geen psychiaters hè. Overigens weet je nooit of er geen heel studentenhuis achter zit te gieren van de lach, maar goed dat weet je uiteindelijk van niemand hier
 9. bumperjim

  Meeting 2019

  veel vager eigenlijk
 10. bumperjim

  Shopaholic zoekt steun

  Jawel ik ken het gevoel wel, maar the next high als je m uiteindelijk hebt is altijd underwhelming. Soms word je er op de lange duur wel heel blij mee, aan verknocht, maar de next high is vooral een verzinsel, een fata morgana.
 11. bumperjim

  Jopie

 12. bumperjim

  Ben weer terug bij af.

  Zet m op Moos!
 13. bumperjim

  Weekpact

  Als jij een weekpact start dan is er weer een weekpact
×
×
 • Nieuwe aanmaken...