Spring naar bijdragen

bumperjim

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    8.856
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    89

3 Volgers

Profile Information

  • Geslacht
    Man

Recente profielbezoeken

8.673 profielweergaven

bumperjim's Achievements

Ervaren Forummer

Ervaren Forummer (3/4)

  1. Alles hangt van jezelf af
  2. Je leest er een hoop in, @Oskar !
  3. Myep dat is altijd een eye opener Alleen de alcoholistenvrienden vinden het vervelend wanneer je niet met ze meezuipt, want dan staan ze ineens te kijk.
  4. Mogge! De lente is hier al gigantisch losgebarsten, bloesem rondom. En bumperjim gaat vanmiddag tamboerspelen op het carnaval in de stad. We zijn bijna met zn honderden dus dat wordt een teringherrie, zalig
  5. Hou het maar mooi bij de buurman
  6. Haha je hebt geen idee hoeveel frisser je nog gaat worden dan
  7. Maar het kan nog veel erger. Mijn zwager "lust er wel een paar" zoals dat heet, hij is ook mijn beste excuus om te veel te drinken (goddank woont hij op 600 km) en die was destijds commandant van een overvalteam van de franse politie. Dat liet hij mij dan zien, hun materiaal en alles, "en dit is onze bar". Nou prachtig schitterend, met een kolossale voorraad, en dan hadden ze een speciale wijn met etiketten met het logo van het eskadron en alles. Het lag er ff net teveel bovenop. De keer daarop nodigde hij me uit voor de schietbaan. Holenbeer ging ook mee. Of we wel eens met een machinegeweer hadden geschoten. Want dan konden we na de training van hun team wel eens proberen. Nou dat vonden wij wel leuk. Was in het begin vd middag net na de lunch. En hij staat naast me uit te leggen hoe dat werkt. En ik ruik overduidelijk het bekende luchtje. JEZUS... als je opticien bent dan kan je op zn hoogst iemand een scheve bril aanmeten, maar als je met een machinegeweer in je klauwen bezopen staat te zijn.... Goddank is die nu 50+ en heeft een nette kantoorbaan.
  8. Ja daar moet ik ook altijd om lachen. Je haalt de drinkers er ogenblikkelijk uit. Mijn opticien is alcoholist, dat ruik je zo. Heel aardige vent verder (dat zijn ze meestal ) Onze oude baas van het lab ook, die was soms gewoon strontlazarus. Die zal ook wel gedacht hebben "niemand ruikt het" want het was gewoon te genant om er een opmerking over te maken. Hij zat net een paar jaar van zn pensioen, mn bedrijf was toen nog zo dat ze zo iemand gewoon lieten zitten.
  9. Sporten is wel een goeie manier om de dopamine te krijgen die je niet meer van de alcohol krijgt. En een extra reden om niet te drinken.
  10. Heb ik ook, zo'n gevoel Is vrij snel over, 10-15 min. Behalve als je gaat zitten erover nadenken, dan kan je de hele avond/nacht doormalen das dus ook wat je niet moet doen
  11. Bedenk maar vast een doel voor het uitgespaarde geld dan
  12. Ik weet niet hoeveel je dronk en sinds hoeveel jaar, maar je bent nu aan het detoxen dwz er verandert van alles in je lichaam en dat gaat een paar weken duren. Goed blijven hydrateren, slapen en bewegen in de tussentijd. En huil maar lekker uit. "Dan pis je straks minder" zoals de Fransen dat zeggen.
  13. bumperjim

    hoi

    Er komt wel weer een hoop zinnigs uit het forum, ook al hoor ik niet alles graag het helpt des te meer. Bedankt allemaal
  14. Gaat wel... bezig dochter los te laten... niet eenvoudig.
  15. bumperjim

    hoi

    Myep dat doe ik precies zo. Met iedereen in huis. Dat deed men met mij vroeger ook. Dat is de enige manier bij mij hoe dat soort dingen werken. Net zolang dooretteren tot de ander eindelijk datgene doet wat ik al onmiddellijk gedaan had natuurlijk. En dan nog ff inwrijven dat het wel heel lang geduurd heeft voordat eindelijk het licht opging. myep myep myep een beetje rood van schaamte Alleen de holenbeer geeft mij keihard lik op stuk als ik dat doe, de anderen laten het toe.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...