Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

bumperjim

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  2327
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  29

3 Volgers

Over bumperjim

 • Rang
  Ervaren Forummer

Profile Information

 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Tis niet omdat je er rustig van wordt dat het goed voor je is... Ik ben goddank niet bekend met t spul maar ik heb wel eens op dat pammetjes forum gelezen en toen dacht ik, geef mij dan liever maar een goeie ouwe kater. Wat een vergif joh.
 2. bumperjim

  Gebruik verantwoord afbouwen

  Welkom, hoeveel drink je?
 3. Nee ik vind hardlopen zelf niks leuks aan, alleen die paar km die naar beneden gaan maar niet erg steil. Dat je vanzelf loopt maar zonder te moeten remmen, dat vink wel leuk. Voor de rest vind ik hardlopen alleen lekker achteraf T regent ook nog maar dat maakt me dan weer niks uit.
 4. Mogge! In de startblokken voor 10 km hardlopen met 300 m niveauverschil. Tis een achterlijk tijdstip maar aan het eind vd middag is het te warm voor me hondje. Ik probeer de gewoonte erin te krijgen een 2e keer per week te sporten (middenin de week dus) om wat meer dopamine te maken tegen de werkstress. Niet dat ik nu zwaar gestresst ben maar ik voel de ergernis alweer opkomen en daar wil ik nu anders mee omgaan.
 5. Je schrijft zelf dat je het dagelijks gebruikt. Wees dan niet eerlijk als je dat liever doet. Schrijf dan dat alles goed gaat en dan zetten wij er een hartje onder of een bedankje. Als je daarmee beter geholpen wordt dan doen we het toch zo??
 6. Goeiemorgen! Blij voor je Lars. En voor je hond natuurlijk.
 7. bumperjim

  GewoonDoen

  Yep tel je zegeningen
 8. Goeiemorgen! Alle eieren verstopt?
 9. Goeiemorgen de koperen ploert staat ook hier alweer te grijnzen aan het zwerk. Zou het weer zo'n onbeschoft mooie dag worden? Het zou zomaar kunnen.
 10. Met de leesbril op kan ik Alles Aan
 11. Nou ik ben klaar in de stoppenkast In de jaren 70 door de slager aangelegd. Of de postbode. Het werkt wel weer, vrouwtje trots
 12. bumperjim

  Harald

  Heb je wel redelijk goed kunnen slapen ?
 13. Goeiemorgen! dagje vrij genomen, even ontstressen. T wordt een dagje elektriciteit hier thuis. De warmwaterboiler eindelijk weer fatsoenlijk aansluiten ipv illegaal met een stekker.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...