Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

bumperjim

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  2066
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  22

2 Volgers

Over bumperjim

 • Rang
  Ervaren Forummer

Profile Information

 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. bumperjim

  Hallo. Doodeng.

  Heel goed. Ik heb ook een weekje vrij. “Nu leef ik pas” zei ik vanochtend tegen mezelf toen ik met de hond door het dorp liep. Das ook een teken. Tegelijkertijd is het smartlappendrama! Gedaan met de zieligheid. Werk is ook leven of je t nou leuk vindt of niet.
 2. bumperjim

  Do 21 feb 2019

  Bekijk het maar van de positieve kant. Vroeger had je m leeggedronken toch? Je bent op de goede weg. Je bent nog niet op je bestemming aangekomen, maar sowieso stoppen is een weg en geen bestemming. Kusje op de knie, kroontje rechtzetten en weer door. Succes vandaag
 3. bumperjim

  Do 21 feb 2019

  Poeh ik geloof dat ik wel 15 km gerend/gelopen heb gisteren, ik voel nou echt mn benen. Me hondje is ook lekker mellow vanochtend Vandaag weer een dagje tuinverlichting aanleggen. Normaal gesproken is het eind vd ochtend af. En dan kan je in het donker door de tuin naar t poortje lopen zonder t lampje van je telefoon. Wordt echt een life changer
 4. bumperjim

  Do 21 feb 2019

  Goeiemorgen!
 5. bumperjim

  Hallo. Doodeng.

  Denk ik ook. Hoe los wil je het laten? Je ziet wat je denkt, maar je eet en slaapt en doet spelletjes en gaat naar buiten. Dat is dan toch ok? Het gaat om loslaten, niet om niet meer denken want dat kennie.
 6. bumperjim

  Harald

  OK harald je klinkt goed, succes en we zijn bij je!
 7. bumperjim

  Vraag om hulp

  Hoi Ewa, drink je elke avond 2 flessen of meestal minder? En waarom drink je, heb je een idee? PS je denkt dat je normaal functioneert, maar mensen zien en ruiken het.
 8. bumperjim

  Toch maar de stap nemen..

  Waarom regelt hij zelf geen opvang? Tis toch zijn probleem? Lijkt alsof je 2 kids hebt
 9. bumperjim

  Woensdag 20 februari 2019

  Mogge! @Lars Soms als je er het minste van verwacht wordt het toch leuk. Hier 1 graadje maar strakblauw. Zo gauw ik de eerste zonnestraal zie ben ik weg, 2 uur rennen met de hond. De big tasty van gisteren eraf lopen. Leve de vakantie! Fijne dag allemaal
 10. bumperjim

  Dinsdag 19 februari 2019

  Mogge! yep planning maken en je zelf deadlines opleggen. Sprak hij terwijl hij daar zelf ook geen ster in is. Als het chronisch niet lukt dan zit er denk ik een motivatieprobleem achter, das in mijn geval wel duidelijk.
 11. bumperjim

  Gevoelens

 12. bumperjim

  Voorstellen

  Weet je we hebben allemaal van tijd tot tijd moeite met de motivatie goed te houden, en als er dan iemand terugvalt en heeft daar GEEN spijt van, AAAAGHH!! dan wordt het voor ons nog moeilijker!! en de heftige reacties (die ik hier overigens niet zag maar meer in het algemeen gebeurt dat wel) zijn dan eigenlijk voor onszelf bedoeld. Moet je dus niet als een afwijzing opvatten. Wees maar gewoon eerlijk. Tegen jezelf en tegen ons. Val je terug dan val je terug. Heb je geen spijt dan heb je geen spijt. Spijt is ook volkomen zinloos. Maar wees wel solidair met ons allen tegen alcoholmisbruik en het verdoven. Dat ben je ook lijkt mij. Dus blijf vooral schrijven dan blijven wij lezen
 13. bumperjim

  Yana

  Prinses, hou je nou maar vast aan de gedachte dat dat fantastische alcoholische paradijs waar je héééérlijk kunt genieten van 1-2..... enoooorme glazen EN daarbij geen kater EN ook helemaal niet zit te worstelen om geen 3e te nemen en 4e en nog een fles..... dat paradijs bestaat dus niet. 1 glas is niet fantastisch. 2 ook niet en 3 is alweer te veel, getsie. Maar @Yana ik ben blij voor je en wens je veel succes!
 14. bumperjim

  hoi

  Het is háár buitenland hier.... Ja dit is al van ver voor de scheve schaats en ik kan je ook bevestigen dat dit de reden was van de scheve schaats ook al wil ze dat absolúút niet horen. Ik kwam er gewoon geen stap mee verder en toen kwam ik een volkomen fout persoon tegen en voeg daaraan toe alcohol en whatsapp en toen gebeurde waar ik nog steeds vreselijk spijt van heb. Omdat het helemaal verkeerd en niet solidair is maar ik baal er ook van dat ik nu 3 jaar mn recht van spreken kwijt ben geweest, want bij alles wat ik nu zeg komen we weer uit bij “ja maar jij hebt toen” en ja dat heb ik ook inderdaad. En vaak denk ik tegenwoordig dat het goed gaat of althans beter en nu denk ik weer waar gaan we nou naartoe. Nee oplossingen aandragen dat werkt niet. Alcohol ook niet. Relatietherapie hebben we gedaan. Kunnen we weer mee beginnen. Zal het eens in de groep gooien. Maar ze heeft zelf therapie nodig vooral.
 15. bumperjim

  hoi

  Dank je @lady jane Ja ik vul dingen in, dat weet ik, bij gebrek aan info want ze zegt zo weinig. Nee ik heb veel moeite om het aan te zien. Ik denk dat het moeilijk is om samen gelukkig te zijn als er 1 niet gelukkig met zichzelf is. Begin vd overgang speelt misschien mee maar dit is al heeeel lang zo, met ups en downs. En ja, @GewoonDoen wat jij zegt komt neer op gewoon doen, maar ze wil al bij voorbaat allerlei dingen niet en dus komt er niks van terecht. Heeft wel gezocht al een tijd geleden maar is uit frustratie gestopt. Wil niet gewoon ergens achter de kassa zitten. Terwijl daar niks mis mee is om dat bv een jaar of zo te doen wachtend op een andere gelegenheid. Maar goed Ik ga lopen met de hond, kop leeg maken. Of eigenlijk ben ik al leeg.
×