Spring naar bijdragen

bumperjim

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    9.047
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    90

3 Volgers

Profile Information

  • Geslacht
    Man

Recente profielbezoeken

8.770 profielweergaven

bumperjim's Achievements

Ervaren Forummer

Ervaren Forummer (3/4)

  1. Wat nou als je kind met een partner is die verslaafd is bv. Die er "niks aan doet" om er af te raken, voor de buitenwereld dan hè, want misschien probeert hij het driftig maar het is niet simpel. De verleiding is groot om dan je kind vlug uit de problemen vandaan te trekken, "nee das niks voor jou". De denkfout is dat het geen kind meer is.
  2. Loyaal moet van twee kanten komen
  3. Oh ik ga niet de keurmeester uithangen. Ik ga niet zo onuitstaanbaar irritant zijn als mijn ouders destijds waren, voor hun was nooit iemand goed genoeg en daar bleven ze over doorzeuren. Tis niet voor niks dat we hier zijn gaan wonen. Waren ze niet blij mee maar dan hadden ze maar normaal moeten doen. Overigens is de holenbeer veel kritischer dan ik, als zij m heeft goedgekeurd zal het wel een goeie knul zijn.
  4. bumperjim

    Even voorstellen

    Gewoon wegzuipen met koffie
  5. Relax @Dune Iedereen heeft meningen over anderen (1 van de rechten vd mens ), je kan zelf beslissen waar je je iets van aantrekt en waar niet. Meningen op een forum zijn gebaseerd op een paar teksten en veel interpretatie. Soms zien anderen iets wat je zelf niet ziet. Maar vaker is het andersom Relax het is allemaal niet vreselijk belangrijk. Al je droge dagen, die zijn belangrijk.
  6. Haha nee dat wil ik ook helemaal niet, ik hoop alleen over te komen als een leuke schoonpa, maar misschien moet ik dat niet bewust proberen want dan gaat het weer te ver. Mn eigen schoonpa zei 2 minuten nadat ik daar binnen was "het bier staat in de koelkast dus als je dorst hebt dan pak je er maar 1". Dat vond ik toen vreselijk cool maar goed we weten hoe dat geeindigd is
  7. Dat weet ik niet 100% zeker want mijn dochters zijn een beetje aliens die netflix kijken in het Engels. Maar ik heb wel het idee dat de nieuwe generatie Fransen stukken meer Engelstalige slang kent dan de papa's en mama's.
  8. ATV'tje vandaag en de hond is er niet deze week. Lekker duizend dingen doen. Jammer dat het regent. Morgen komt holenbeer haar verloofde presenteren. Ze hebben al een weekje samengewoond. Ik heb nog geen bijnaam voor hem, ik moet m eerst eens zien Ik heb beloofd niet cringe te zijn maar volgens holenbeer is dat een kansloze belofte.
  9. Ik vind het ook een beetje flauw om weer op nul dagen te beginnen. Ik bedoel gaat het om het wedstrijdje doen of gaat het erom dat je X dagen/weken/maanden niet gedronken hebt? Wat is nou het belangrijkste? Vroeger zoop je alle dagen zonder scrupules. Je lever is heel blij en niet alleen je lever. Ok dan val je 1 dagje terug Maar goed het is misschien 's mensch natuur om te focusen op wat niet goed is en te negeren wat wel goed is gegaan
  10. bumperjim

    alcohol misbruik

    Welkom! Ik begrijp dat je er nu wilt zijn voor je zoon maar de alcohol is een probleem geworden. Hoeveel drink je dan?
  11. bumperjim

    Stoppen met alcohol

    Welkom! Er is maar 1 datum om te stoppen en dat is vandaag Als je ervan overtuigd bent dan is het zinloos door te drinken tot een latere datum.
  12. Maanpis ken ik wel. Dat maak ik meerdere keren per volle maan. Ook daarbij vinden sommigen het fijn om de handen in de lucht te houden, maar ik maak liever verbinding anders krijg ik gelazer met de Stier.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...