Spring naar bijdragen

bumperjim

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  9.327
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  95

3 Volgers

Profile Information

 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

9.085 profielweergaven

bumperjim's Achievements

Ervaren Forummer

Ervaren Forummer (3/4)

 1. Yep. Even moeder langs.
 2. Yo! Ik kom ff naar Nederland vandaag, dus allemaal straks netjes recht zitten met de haartjes gekamd! 😝
 3. Haha nu je dat zegt moet ik aan Roberto denken
 4. Ja het ene wordt schoon en het andere vies. Zet weinig doden aan de zeik tenzij de viezigheid naar de buren gaat natuurlijk
 5. OK jij was dat. Ik wist nog dat het 1 van de wijze personen was 🤪 Ja nu is hij door god aangewezen zo'n beetje, fasten your seatbelts 🙈
 6. Ja dat. en ook, ik geloof dat Yana dat een tijdje geleden zei of iig iemand zei dat: hoe ouder ik word, hoe beter ik zie dat al die mensen (politici, CEO's) ook maar gewoon wat aanklooien. En hoe hoger op de ladder, hoe meer van zichzelf overtuigd. Macron staat er inmiddels om bekend dat hij naar niemand luistert. Ik las laatst een lang artikel over hem, waarin hij een paar weken gevolgd werd door een journalist. Die vroeg op een gegeven moment wie zijn vertrouwenspersoon was, aan wie hij aan het eind vd dag zn twijfels en frustraties kwijt kon. "Brigitte misschien?" (zn vrouw) Ja ja, zei de PR medewerker die erbij zat en die dat wel een perfekt antwoord vond. Neeee.... zei Macron en dacht heel lang na... "mezelf" zei hij toen. Triest.
 7. Hahaha triest maar waar. "opa wil blijven autorijden" is tot daar aan toe, "opa wil president van de VS blijven" zo iemand moet echt om de lieve vrede wil gestopt worden. Kamala Harris trekt zich de haren uit dr hoofd.
 8. Myep. Ook al heeft hij al een laaaaaang leven gehad en loopt hij duidelijk mentaal op zn tandvlees. Wie legt het m uit? Je zou denken dat zn vrouw wel zou zeggen blijf nou eens lekker bij me thuis ipv je laatste dagen te slijten in het oval office. Maar hij zal thuis wel onuitstaanbaar zijn Ik vind president van een land meer een baan voor jonge gasten. Van 60 🤣
 9. Holten uit, altijd lastig
 10. Een democraat met een functionerend brein had Biden omgelegd. Daar doe je de VS en de hele wereld meer plezier mee, gezien de situatie.
 11. Mogge! Droge werkweek gehad en ook geen vrijdagavondbier voor mij vandaag. Het ging deze week als een speer, kostte geen moeite niet te drinken. Het is puur een gewenningsproces. Ik heb ook niks aan bier in huis nu, dat moet even zo anders is de verleiding groot. Volgende week korte vakantie met hond en tentje. De vorige keer moest er bier mee in een koelbox (en dan 10x checken of het goed koud was en of er wel drie keer genoeg was en of ik een flessenopener bij me had), doen we nu niet meer.
 12. bumperjim

  niks voelen

  Bob heeft alles gezegd 😁 De mensen hier die gestopt zijn zijn over het algemeen erg blij. Als je eenmaal van de alcohol af bent is de reaktie meestal "dat had ik veel eerder moeten doen". Jij hebt die mogelijkheid nu nog. Dit is het moment dat je kan beslissen over de rest van je leven. Als je in dit tempo doordrinkt, zit de kans erin dat je de 40 niet haalt. Hoe je zonder alcohol lol kan maken, dat komt vanzelf. Dat hoeft je niet nu al te verzinnen met je verslaafde kop want die heeft daar voorlopig nog even geen oren naar. Eerst stoppen met dat spul, dan wordt alles langzaam helder.
 13. Ja die penalty sloeg nergens op. Wat moet een verdediger dan doen in zo'n geval, aan de kant stappen? 🤣 Kane had geel moeten krijgen. Video arbitrage in het voetbal krijgen ze gewoon niet goed, de belangen zullen wel te groot zijn. In de rugby werkt het prima maar daar heerst een andere mentaliteit... voor zolang als t nog duurt...
 14. Ik ben na het begin vd tweede helft lekker gaan pitten, ik had zo'n waanzinnige slaap gekregen van dat heen en weer getik 🤣 Dan verdien je t ook niet zoals mijn vader dan zei.
 15. Dat krijg je als politici op zoek naar stemmen gaan ipv gewoon een standpunt te verdedigen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...