Spring naar bijdragen

bumperjim

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  8.779
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  88

3 Volgers

Profile Information

 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

7.992 profielweergaven

bumperjim's Achievements

Ervaren Forummer

Ervaren Forummer (3/4)

 1. Ik hou hem in de rechterhand. Ik richt altijd. Anders krijg ik gelazer.
 2. bumperjim

  De Kraan staat open

  Als je het zelf hebt over stiekem drinken en probleemdrinken dan lijkt het me duidelijk dat je verslaafd bent. Niks grijze gebied, gewoon verslaafd. "Functionerend alcoholist" betekent voor de meesten dat je nog niet dood bent. Maar daarom nog niet minder alcoholist. Probeer maar eens een week te stoppen, dan merk je snel genoeg of je verslaafd bent of niet.
 3. Ik ben graag voor NL al was het maar om de rest vd familie te sarren. Helaas kan ik me de wedstrijd al niet meer heugen dat daar ook echt een reden voor was. Ik heb gisteren trouwens niet eens gekeken. Zag de bui al hangen. Ik geef ook direkt toe dat ik het Oranje elftal ook überhaupt niet ken.
 4. In de Franse media vanochtend: Frankrijk heeft nog nooit zo snel 3-0 voor gestaan (20 min 47 sec) sinds 17 december 1953 tegen Luxemburg. Of je nog worst mot... Overigens goedemorgen
 5. Ik denk niet zozeer dat het forum "onveilig is", wat dat ook moge betekenen, maar dat sommigen zich onveilig voelen. Wat men hier schrijft roept reakties op, anders was het geen forum maar een dagboek, en die reakties kunnen bevallen of niet bevallen, en je kan er uit halen wat je wilt en doorscrollen wat niet bevalt. Natuurlijk hebben sommige reakties impact en ik ben ook wel eens geërgerd geraakt cq geërgerd wekenlang weggebleven. Maar dat is gewoon OK. Ik kan niet anderen verplichten om mij slechts een bepaald soort reakties te sturen. Nou ja, het kan wel, maar wat heeft het voor zin. Ik denk dat men zich juist meer uit dan ooit tevoren. Tegelijkertijd beperkt men tegenwoordig graag de meningsuiting van anderen als die niet bevalt. Dat gaat natuurlijk moeilijk samen.
 6. Klopt. Was handig geweest als je zo makkelijk van een fobie kon genezen, maar helaas.
 7. Hypochondrie en dat is zelf dan ook weer een ziekte of een stoornis, als men wil Heeft vooral met angst te maken. De mensch lijdt het meescht door het lijden dat hij vreescht.
 8. Dan heb je het idd over een gevaar nl verdrinken. Een klein kind kan in een halve meter water verdrinken dus je jongste heeft geen ongelijk dat hij zich in water onveilig voelt zolang hij nog niet goed kan zwemmen. Geruststellend dus eigenlijk voor papa. Captain Obvious, I know.
 9. bumperjim

  Reacher

  Kwetsen ja. Pijnlijk, als je wilt. Gevaarlijk nee. Je zit gewoon veilig achter je toetsenbord. je hoeft geen helm op of gordel om. Je kan wel zitten balen of huilen of wat dan ook. Maar je bent niet in gevaar. Dat is iets heel anders. Draai het om. Een konijn dat de snelweg oversteekt is in gevaar. Maar die loopt er niet bij te huilen en is ook niet gekwetst of onzeker. Het zijn verschillende dingen. Maar waarschijnlijk zit ik tegen een neologisme te vechten. Noem het maar veilig en gevaarlijk. Dat vinden we wel weer nieuwe woorden voor met en zonder gordel rijden.
 10. bumperjim

  Reacher

  Onveilig suggereert een gevaar. Het gevaar zie ik hier niet op dit forum. En dat heeft niks met comfortabel of wegrennen te maken, het is gewoon een kwestie van niet snappen.
 11. bumperjim

  Reacher

  Trouwens het woord "onveilig" heeft in Nederland een betekenis gekregen die mij helemaal ontgaat, moet ik toegeven. Het lijkt wel of alles onveilig wordt genoemd wat niet helemaal onder controle is. Niet dat ik Reacher van controledwang wil beschuldigen, maar de opmerking dat het forum "onveilig" is vind ik lastig te plaatsen met mijn 20 jaar verouderde kennis van mn moerstaal
 12. Ze schreef "mijn zus", niet "mijn zeus".
 13. Een lieve grote hond hier. Snachts loopt ze surveillance rondjes door de gang, controleren wie bij wie in bed is gekropen. Ik krijg daar altijd een lekker ouderwets schoolreisjesgevoel van.
 14. LOL word je dan niet wakker van zo'n kattenbuurtfeest in je slaapkamer?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...