Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

bumperjim

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  7.849
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  68

3 Volgers

Profile Information

 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

5.937 profielweergaven

bumperjim's Achievements

Ervaren Forummer

Ervaren Forummer (3/4)

 1. Jammer maar je kan niet eeuwig blijven beter zo dan op een slecht feestje waar iedereen zich afvraagt wanneer die stoorzender eindelijk naar huis gaat Goeie reis verder Koh en misschien kom je nog eens een jubileum vieren. Voor mij ben je altijd waardevol geweest in je bijdragen, bedankt!
 2. Strange. Ik heb nergens last van
 3. Ik heb inmiddels de conclusie getrokken: Maak je niet meer zorgen om een volwasssen iemand dan dat die iemand om zichzelf maakt. Tis uiteindelijk allemaal verspilde liefde.
 4. De lage heren (en dames) ook, die zijn er alleen minder handig in en inderdaad oetlul zijn is een keuze.
 5. bumperjim

  GewoonDoen

  Haha ja dat eisen stellen aan jezelf en dan ook nog de eis dat je niet gestresst mag zijn Das net als dat je een marathon loopt, en dan ben je moe, maar je wilt dan een soort "omgaan" met die moeheid zodat je gewoon door kan blijven rennen nog een marathon. Als je gewoon je eigen stress omarmt dan is ie binnen de kortste keren verdwenen. "Ik ben gestresst. OK dan ga ik nu lekker niks doen".
 6. Ja op een gegeven moment komt er weinig anders meer aan de orde, dan ontsnap ik een tijdje naar het echte leven
 7. bumperjim

  Ff voorstellen

  Nou ja het komt er natuurlijk wel op neer dat je gewoon stopt Alleen dat woordje gewoon zou men moeten weglaten want er is niks gewoons aan stoppen als je decennia lang gezopen hebt.
 8. Wat triest maar het is nooit te laat om te stoppen. Het kwartje kan altijd nog vallen. De dagen worden korter en de blaadjes vallen van de bomen, misschien als je hem in oktober of november als alles wat rustiger is geworden eens een ouderwetse brief stuurt op het moment dat hij er miaschien stiekem op zit te hopen, dan gebeurt er misschien wat. dit is meer onmacht dan dat het echt een keuze is, althans dat denk ik/hoop ik. Sterkte
 9. bumperjim

  De schaamte voorbij..

  Welkom! ja de slachtofferrol is killing, zolang je daar in zit komt er niks goeds uit je handen. En om eruit te raken moet je een hoop omdenken. Sterkte!!
 10. Ja balen Maar het is wel HUN probleem. Klinkt een beetje bot maar je kan er als ouder (althans als pa) niet zoveel aan bijdragen is mijn ervaring. Je kan ze misschien nog het beste eens doorsturen naar een psycholoog (zoals wij met Vlinder gaan doen), dat dan wel even dedramatiseren alsof er iets "mis" zou zijn met haar, maar dat is dan hopelijk een neutrale derde om tegenaan te kunnen praten. Levert hopelijk een beetje resultaat.
 11. Ja die kan zo op een tegeltje
×
×
 • Nieuwe aanmaken...