Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

bumperjim

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  4515
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  48

3 Volgers

Over bumperjim

 • Rang
  Ervaren Forummer

Profile Information

 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

3735 profielweergaven
 1. bumperjim

  GewoonDoen

  Totaal geen zin hebben om te werken aan de opdracht van dat boek. Heeft dat met je man te maken? Of heb je überhaupt nergens zin in? In dat laatste geval herken ik het als het eerste stuk van de burnout, voor mij nu een jaar geleden. In die fase ben je nog helemaal niet toe aan het doen van opdrachten. Doe maar ff helemaal niks wat langer dan 5 minuten duurt en al zeker niks waar je tegenop ziet. Het gaat nu om ontstressen, niet tegen je eigen lichaam in jezelf nog meer stress creëren alleen maar omdat het "moet". Je lichaam zit vol met stresshormonen, die moeten er allemaal uit. Vergelijk het maar met een alcohol detox. Maar ipv te detoxen zit jij alweer aan de wodka. Dat gaat niet goed. Ik denk dat je voor jezelf grenzen moet stellen en je stressniveau in de gaten moet houden. Kan ik haast niet meer lopen van de stress, dan houdt alles onmiddellijk op en ga ik naar bed. Haast niet meer kunnen lopen, jezus hoe erg moet het worden tot je naar je lichaam gaat luisteren! Als dat lopen weer normaal is geworden dan kan je rustig weer eens wat gaan doen, eten koken of zo, maar ook dan moet je je stressniveau (lagere niveaus) in de gaten gaam houden. Wat is een indicator voor lichte stress. Wanneer ga ik van de groene naar de oranje zone zogezegd. En dan ingrijpen. Pauze inlassen.
 2. bumperjim

  GewoonDoen

  Ik snap je vaak niet GD. Je zegt ik ben zo moe van alles, hup actie! Ben je echt zo moe? Zou je niet eens uitrusten dan ipv jezelf steeds tot actie aan te sporen? Ik zie je de hele tijd lijstjes maken voor jezelf. Ik moet springen ik moet knutselen. En nou kan je weer niet lopen. Er klopt helemaal niks van in mijn beleving. Heb je wel eens een dag helemaal niks gedaan? Helemaal geen fuk? In piama gebleven? Probeer dat eens gewoon voor jezelf. Want dat niet kunnen lopen van het stijf staan van de stress dat duidt er toch op dat er iets rammelt aan je aanpak tot nu toe vermoed ik.
 3. Goeiemorgen Ongewild een uur uitgeslapen Vandaag weer verder in de jungle, snoeien en versnipperen. Er groeit van alles door elkaar, het is 1 enorme puinzooi achter ons huis, ik heb er nooit tijd voor maar nu neem ik de tijd. Het moet wat meer ademen en er moet zon bij, en dan blijft ook de grond wat beter op zn plaats want het loopt steil naar beneden en beneden is de rivier. Ik wil niet op een dag mn huis terugvinden in de rivier. Klinkt onwaarschijnlijk maar met een beetje fantasie... We zitten gelukkig in de binnenbocht, de rivier slaat vooral aan de overkant stukken grond weg.
 4. Maar dat ben je ook niet verplicht Rosee, toch, als het niet aan jou gericht is? Als ze ruzie hebben gaan ze geen vriendelijke dingen zeggen. Die van ons hadden ook een paar jaar een ruzieperiode, is nu helemaal over.
 5. bumperjim

  Verkouden!

  Hoi, ik kan het me niet herinneren, maar als je lichaam hard aan het detoxen is geslagen dan kan het behoorlijk anders dan anders aanvoelen. Het is ook zo dat als je net gestopt bent, omdat het mentaal nogal ingrijpend is, dan kan je de neiging hebben alles wat er gebeurt daarmee te verbinden maar soms kan het ook toeval zijn. Enfin geen afdoende antwoord op je vraag
 6. Goeiemorgen! Wie kent het bij jullie ook?
 7. bumperjim

  Begonnen!

  Welkom! Er is hier ergens een "slechte ervaringen met alcohol" draadje, of hoe heet het ding, wat heel motiverend is. Wat er gebeurt wanneer je stopt is eerst vooral detoxen. Je lichaam moet al die troep verwerken en afbreken en dus voel je je in het algemeen heel moe wekenlang en kan je het beste gewoon... op tijd naar bed gaan Verder krijg je alles wat meer mee en maak je dus kennis met... emoties positief en negatief. Het is een ontdekkingsreis. Wat mij betreft in de top 3 van beste beslissingen ooit genomen. Oh ja en sterkte met dag 12, 13, 14, 15, enz...
 8. Dat is hier ook zo, gisteren op journaal. Naaste familie heeft de grootste moeite er iets van mee te krijgen. Zelfs de urn bemachtigen is al een toestand. Heel schrijnend.
 9. Gecondoleerd @nancy wat erg dat het daar moest gebeuren. Is je moeder daar nu nog alleen?
 10. Nou ik heb ff 4,5 km hardgelopen en niemand tegengekomen ook geen gendarmes. Had me 135 euro kunnen kosten maar de kans is klein. Niet elke dag doen natuurlijk. Haha ik voel me top Sterkte @Bor en ik zou wel kwaad worden en zeggen wat ik erover denk. Dat je het zelf ook gedaan hebt OK maar je kan het ook andersom gebruiken: waarom zit zij dan op hetzelfde spoor. Als je daarom niks meer "mag" zeggen wie zegt er dan wel wat van.
 11. Weten ze niet maar ik schat een week of 6. We hebben nu bijna 2 weken gehad. Afwachten of we een piek bereiken in de dodentallen en vanaf de piek nog 2 weken en dan zien hoe het gaat. En dan laten ze iedereen los, dan zien we 2 weken later nog een veel hogere piek en dan zitten we weer 6 weken vast. Zoiets. Het zal mijn tijd wel duren en het is niet zo dat ik steeds de deur uit MOET maar dat iets niet MAG daar kan ik slecht tegen.
 12. Ja kmw is niet mijn sterkste kant hoor Maar bedankt
 13. Goeiemorgen Laatste werkdag vd week. Ik vind dat thuiswerken maar niks aan, de dagen lijken vreselijk op elkaar en ik wil mn huis uit de bergen in en da mag nie
 14. Doe maar gewoon kalm dan wordt de rest vd wereld ook kalm en heb je je bijdrage geleverd
×
×
 • Nieuwe aanmaken...