Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

bumperjim

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  5168
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  53

3 Volgers

Over bumperjim

 • Rang
  Ervaren Forummer

Profile Information

 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

4303 profielweergaven
 1. bumperjim

  We beginnen toch maar opnieuw!

  Ik merk altijd dat als ik al een beetje slecht int vel zit, of het is warm of zo, en ik neem dan een glas alcohol, dan word ik nog veel sneller geirriteerd.
 2. Dat heeft niemand, die gebeuren gewoon. Maar je moet niet alles geloven wat je denkt
 3. bumperjim

  Hallo. Doodeng.

  Ik geloof dat je gratis een paar keer kan proberen. Maar ja alles wat de moeite waard is kost wat, niewaar? als t gratis is zit je met reclame en zo. Ik vind t wel fijn als het een geleide meditatie is. Ik heb t ook wel eens gewoon zelf gedaan maar ach... Ja gestoord worden is niet echt de bedoeling is niet erg als het toch gebeurt, maar tis wel zo rustig als je een moment/plaats kiest waar het niet zal gebeuren.
 4. bumperjim

  Hallo. Doodeng.

  Gewoon doen. Headspace installeren daar leggen ze wel uit hoe het moet. Proberen en niks van verwachten is het beste
 5. Nee nee dank je ik moet echt niks meer van katers hebben. Ook niet van bier bij het verhuizen/klussen of zo. Daar word je zo onhandig en slap van.
 6. bumperjim

  Hallo. Doodeng.

  Ik lees nu in mn boek dat als je dat doet, dan kom je direkt in de juiste modus voor de hele dag. Dus mediteren ipv direkt wezenloos op facebook te gaan kijken wat voor onzin er staat. En dan bewust doorgaan naar ontbijt en douche... Vanochtend goed gelukt. Toch maar weer een gewoonte van maken.
 7. bumperjim

  Mijn naam is Sophie

  Juist heel goed om voor een feestje te stoppen. Als je dat lukt dan kan je al vast trots zijn. Als je gaat zitten wachten op het "goede moment" dat was gisteren
 8. Airco op het werk dus das easy. Ben ook voor de warmte expres ff een weekje gestopt met home office Morgen moet ik iemand helpen verhuizen (een winkel, beter gezegd) dus dan zal ik wel meer van de temperatuur meekrijgen maar ja thats what friends are for niewaar
 9. Lijkt mij ook Idd kan ook een soort verslaving zijn
 10. bumperjim

  ongoing

  Ja alcoholzweet getver.
 11. bumperjim

  Mijn naam is Sophie

  Effe uitzitten die craving, gaat vanzelf over. Ga maar wat anders doen dan te zitten denken. Sterkte!
 12. bumperjim

  Hallo. Doodeng.

  Oh ja ga ik ook even doen, keb net even een half uurtje. Mn ritme is er helemaal uit. Eigenlijk werkt alleen rpm (rise pee meditate) goed bij mij, later op de dag komen er steeds dingen tussen, maar dan moet ik nog eerder mn nest uit... Heb lang Headspace gebruikt, ik heb nou een franse app (petit bambou) voor de afwisseling en hij is ook goedkoper.
 13. bumperjim

  Woensdag 5 augustus

  Gooit het er nou gewoon uit @Marika je bent hier anoniem. Zit je aan de alcohol of heb je andere problemen?
 14. Het is hier 33. Laatste frisse dag voor de hittegolf 's Nachts koelt het toch netjes af tot net onder de 20, als je alles opengooit wordt het heerlijk fris.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...