Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

bumperjim

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  4126
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  45

3 Volgers

Over bumperjim

 • Rang
  Ervaren Forummer

Profile Information

 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

3503 profielweergaven
 1. Alcohol is inderdaad maar 1 element en als het vervangt door chocola (volledig willekeurig voorbeeld ) dan kan je net zo goed aankomen. Ik ben zelf inmiddels 6 kg kwijt na 2,5 jaar maar dat gaat wel gepaard met behoorlijk wat hardlopen.
 2. Neem maar ff pauze joh kom je later weer terug. Hebben we allemaal af en toe.
 3. bumperjim

  Nieuw Lid

  Welkom en sterkte!
 4. Ja precies Quinn dan had je maar voor t zingen de kerk uit moeten zijn Mn schoonzus en man is het 2x overkomen. Misschien zegt het iets over zaadkwaliteit
 5. bumperjim

  Dry Jan 2020

  Lang geleden jjedk! Ik heb gisteren weer een biertje geweigerd. Gemtb'ed met de hondenclub, loopt t tegen t middaguur komt nota bene een vd sterren vd club (rijdt in het franse nationale team) aanzetten met Leffe blondjes. Ik zeg een beetje pestend ah ik zie het al het geheime wapen vh franse team, nee merci ik doe de dry January! Voelt ze zich kennelijk een beetje betrapt, antwoordt meteen oh ik heb ook flink geminderd na de feestdagen Dry Jan is toch een goede aanleiding om het bespreekbaar te maken. Helemaal geen smoezen bij nodig recht voor zn raap. Iedereen begrijpt het. PS het is wel weer een beetje eigengeil zo van kijk wat ben ik goed bezig. Anderzijds slaat het ook wel nergens op om op zo'n moment bier te gaan drinken, na intensief sporten, twas bovendien nog best fris buiten, en bier is gewoon een dikmaker en iedereen was met de auto noem alle redenen maar op. Uiteindelijk waren er ik geloof 4 bierdrinkers en 4 thee.
 6. Als ik mn eigen zin deed dat ging ik weer lekker hardlopen of mtb'en met de hond. En liet ik mn vrouw marineren met de ipad op de bank. Maar ja dan moet je ook niet zeuren dat je relatie zo weinig meer voorstelt Samen tulpjes planten of zo. Tis al behoorlijk laat voor tulpen dus now or never. ("Als ik mn eigen zin deed" lees "Als ik mn eerste reflex volg")
 7. bumperjim

  Even voorstellen Myle

  Ja maar Myle stoppen met alcohol en beginnen goed voor jezelf te zorgen is ook een egoistische operatie - of, met in neutrale termen, een operatie waar je zelf centraal staat. Dat is ok.
 8. Mogge Nancy! Atv vandaag. Eens zien of we iets met mn vrouw samen kunnen doen, dat mis ik. Iets wat we beiden leuk vinden. Mn hersens kraken al maar dat moet ik niet doen das niet de goede aanpak. Koffie eerst.
 9. Ik heb ook meerdere familieleden in Bordeaux. En ja natuurlijk ben je eerst besmet en even later pas koorts net als griep, dat is het verneukeratieve. Maar inderdaad de sterfgevallen zijn meestal bejaarden en/of mensen die al ziek waren. 56 doden nu in China vs 41 gisteren. T gaat iig niet echt crescendo anders hadden we nu al op honderden gezeten. Wel verbazend hoe China dit aanpakt. Provincie van 50 miljoen inwoners gewoon op slot gedaan althans in theorie.
 10. bumperjim

  KiloKiller

  Volgens mij gaat je lichaam dan juist van alles vasthouden voor als straks de russen komen. Of het coronavirus.
 11. Straks weer hardlopen met de hondenclub. Het gaat regenen. Kijken wie er van suiker is en wie niet straks. Ik heb geen keus ik zit op 80,2 kg het moet nu gebeuren! Niet dat dat getal van belang is maar als t kan motiveren...
 12. bumperjim

  Dry Jan 2020

  Lekker bezig Moos!
 13. 1920 moet ook zalig zijn geweest. Vooral als je t een paar keer achter mekaar doet. 19201920192019201920 oh wacht ik ontdek ineens dat 1920 net zo goed 2019 kan zijn. Valt me nu pas op na een jaar
 14. Ilk dacht die is niks van plan vandaag die zal wel gaan uitslapen? Goeiemorgen en ja 2020 is een toppertje voor de typende vingers
×
×
 • Nieuwe aanmaken...