Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Erizo

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  589
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Erizo

 • Rang
  Forummer

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Erizo

  Harald

  Goedemorgen Harald Stemming vandaag iets beter. Ik zal/moet positief blijven. Nog een fijn weekend!
 2. Erizo

  Harald

  Hier ben ik Harald. Sorry dat ik niet eerder geantwoord heb. Met mij gaat het goed. Vandaag ook dag 5. Mijn stemming is heel wat minder. Fijn dat je die wandeling hebt gemaakt. Hier mogen we niet eens gaan wandelen. Ik denk er veel over na om terug naar Belgie te gaan. Ik voel me hier niet meer veilig. Maar dat is makkelikker gezegd als gedaan. Sorry voor mijn gezeur . Maar ik ben blij voor je dat het je goed gaat.
 3. Erizo

  Harald

  ik begin morgen ook terug opnieuw. Het loopt een beetje uit de hand. We mogen hier niet buiten, alleen naar supermarkt of apotheker. Op de weg naar supermarkt word ik tegengehouden van politie die vragen waar je naartoe gaat. Zeg je dat je vd super komt dan moet je het ticket laten zien. Mijn man zit nu ook thuis, er is geen werk. Hier leven we alleen vd toeristen en de hotels zijn allen gesloten. De toekomst ziet er nie goed uit.De mens zou voor minder drinken maar toch is het geen goed idee. Morgen blijft de kurk op de fles. We zullen wel zien wat de toekomst brengt. Kom op Harald, met 2 staan we sterker.
 4. Erizo

  Harald

  Bedankt voor je antwoord Harald.
 5. Erizo

  Harald

  Harald, geef eens een sein van leven
 6. Erizo

  Woensdag 8 april 2020

  Ik dacht dat je weg was
 7. Erizo

  Woensdag 8 april 2020

  Worden jullie niet moe van die Myle?
 8. Erizo

  Harald

  Met mij gaat het eigenlijk goed en met mijn familie ook. Alleen hoop ik dat alles snel voorbij is en we weer normaal leven kunnen. Tja, je hebt bier bijgehaald dat had ik ook wel verwacht. Maar hou het drinken beperkt Harald en begin opnieuw als je er klaar voor bent. Hoe gaat het met Meissie en Gozurt? ( Ik hoop dat ik me de namen goed herinner)
 9. Erizo

  Harald

  Hoe gaat het vandaag?
 10. Erizo

  Harald

  Hoi Harald, Spijtig dat je het niet hebt volgehouden maar ik verwijt je niks. Het is een moeilijke periode voor allen. Hier in Spanje mogen we alleen nog naar de supermarkt of apotheker. En ja ik drink nu ook. Ik bekijk nu het leven ad sombere kant. Ik ben heel bezorgd. En daarom denk ik nu van drink maar want misschien is er geen morgen. Ik ben heel boos op de regering, de europese unie etc.... Die mannen/vrouwen verdienen hopen van geld en zijn niet bekwaam om ons te beschermen van een virus. We zitten in de 21ste eeuw. In januari lachen met de chinezen, nu is het omgekeerd. Nu kopen ze materiaal aan die chinezen die die virus opgewekt hebben met hun vieze dierenmarkten. Ik kan op dit moment niks positiefs zeggen van het europees systeem. Maar Harald, zorg wat voor jezelf. Drink niet te veel, doe ik ook niet. Laat wat van je horen want je bent nu toch wel heel stil. Is geen goed teken.
 11. @bumperjim Ik zit ook thuis opgesloten. Ik woon in Spanje (Kanarische eilanden). Het ziet er niet rooskleurig uit.
 12. Erizo

  Harald

  Super goed van bange Gozurt.
 13. Erizo

  Harald

  Hahaha die kater Gozurt. Ik zal hem vanaf nu met zijn naam noemen om misverstanden te vermijden. Ik denk dat de vorige eigenaar meer tips geven kan. Maar geef de kater "Gozurt" zijn tijd om zich aan te passen.
 14. Erizo

  Harald

  Hoe gaat het met de kater? Is hij nog bang?
 15. Erizo

  Harald

  Film was eigenlijk maar wat saai maar mijn zoon heeft ervan genoten en dat is het belangrijkste. Hoe gaat het nu met je stemming? Is het al verbetert? Je leest erg positief daarom denk ik dat het beter gaat.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...