Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Myle

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  1718
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  4

1 Volger

Over Myle

 • Rang
  Ervaren Forummer

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Myle

  Drank is zeg maar teveel mijn ding...

  Oké afgesproken. Slaapze voor nu.
 2. Myle

  Lotgevallen & strapatsen

  Dankjewel voor je bericht @Paardenbloem. Maar wel heel erg rot zeg @knakker. Zet 'm op, jullie allebei. Het is verslaving, het is vaak een uitzichtloos iets. Maar ik vertrouw op die (meestal) o zo verstandige knakker.
 3. Myle

  Harald

  Het kan helpen om even te bellen Harald. Er zijn daar mensen die (eerst) niks vonden aan de AA. het 12 stappen model. Ik belde erheen omdat ik wanhopig was, niet omdat ik geloof. Ik ben er nog nooit geweest. (al ga ik denk ik aankomende woensdag wel naar NA). Degene die ik aan de telefoon kreeg was heel hulpzaam en vooral ervaringsdeskundige.
 4. Myle

  Harald

  Knuffels enzo, alsjeblieft niet. Veel te eng. Maar een beetje erkenning en een liefdevolle kant van iemand. Dat kan geen kwaad.
 5. Myle

  Harald

  Dat zit ook niet in mij, maar als we vooruit willen komen moeten we dit toch overwegen. Echt.
 6. Myle

  Harald

  Super!! Ik vind het knap. Dit betekent dat je ook helemaal zonder kan lijkt me. Woensdag weer naar de dagbesteding. Succes jij!
 7. Myle

  Harald

  Heel herkenbaar maar heb ik nou begrepen dat het meurt in je wasbak ipv in een open blik? Heb je het weggegooid?
 8. Myle

  Harald

  -
 9. Myle

  Harald

  Het nummer van de AA is gewoon bereikbaar als het goed is. Die hebben altijd iemand om je te woord te staan. Ze kunnen even in de wacht zijn. Maar ze staan je wel te woord. Dat is mijn ervaring ermee iig.
 10. Myle

  Harald

  Ik had een heel bericht getypt maar het is ineens weg. Harald, je hebt niks om je voor te schamen. Jij was niet de mishandelaar/misbruiker(s). Dat je soms 'raar' in je hoofd bent is ook niet jouw schuld. Dat is hoe het is gegaan maar wat je absoluut niet hebt verdiend. Ik word hier heel verdrietig van trouwens. Hoeveel kan er kapot aan een mens. Zelfs als ze nog zo jong zijn. Maar wat later? En ik word er dan soms op gewezen dat er daarom dus nog zoveel mogelijk is. 27 en ik ben al gevlucht, heb gelogen over waar ik was. Verkeerde adressen verteld. Maar ik hoor in de maatschappij?! Uiteindelijk helpt dit mij niet en misschien anderen ook niet. Wel hoop ik dat het jou helpt @harald.
 11. Myle

  Harald

  Harald, lieve jij. Je hebt nergens schuld aan he. Ik jank ik jou plaats. Er zijn zulke onmenselijke mensen. Ik ben ook misbruikt al heel erg lang zolang ik me herinner, klein kind. en ik moest een schuilplaats zoeken als volwassene maar daar vonden ze me uiteindelijk ook.
 12. Myle

  Harald

  Oké vandaag is naar de verdullemis. En ik zou zeggen, wat je nu ook nog drinkt, je gaat je er niet beter op voelen morgen. Maar vandaag denk je Misschien dat het helpt om door te gaan, voor vandaag dan. Het geeft zo ontzettend goed weer wat voor (zeer) korte termijn oplossing dit is. Weet, ik slaap nog niet. Meestal nog bij lange na niet. En ik wacht op het moment dat je ofwel alles op hebt, of de rest hebt weggedaan. Morgen niet drinken klinkt waarschijnlijk voor het moment, voor jou als F*ck you. Ik weet hoe het is. Het is dus ook geen aanval. En ik ben niet ingegaan op de trauma's die je wil of moet verwerken. Ik heb er zelf ook een paar namelijk. Voor nu heb ik gekozen daar voorlopig de minste aandacht aan te geven. Ik geef nu aandacht aan de nabije toekomst en hoe ik die het best vorm kan geven. Even loslaten van je verleden kan heel helpend zijn. En voor mezelf sprekend, ik moet ergens die molen nog echt door. Maar genieten van het hier en nu is soms (even) meer waardevol.
 13. Myle

  Harald

  Ik weet niet Harald, realistisch is misschien logischer dan wantrouwend. Maar dat ligt waarschijnlijk vooral aan je tolerantie nu, en waarom je 8 halve liter zwaar bier in 1 keer hebt gehaald. Waarom heb je 8 stuks gehaald is ook wel een goede vraag misschien. Omdat je die vandaag op wil(de) drinken? Of was het alvast een voorraad? Ik val je niet aan hoor. Maar ik ben wel nieuwsgierig naar het waarom.
 14. Myle

  Drank is zeg maar teveel mijn ding...

  Zullen we dan afspreken samen dat we morgen overleven? Misschien kunnen we steun hebben aan elkaar.
 15. Myle

  Even voorstellen Myle

  Dag 6 is het nu. Ik word er alleen een beetje moedeloos van. Het is steeds dag 6 of 14, 12, 3, 13, zoveel enz. Ik had het deze keer niet eens geteld maar zocht het op in mijn berichten. Ik zag er heel erg tegen op dat er morgen iemand hier komt op mijn ramen te wassen. Dat kan ik zelf. Fijn hoor, als het voor me gedaan wordt, maar het neemt een stukje zelfstandigheid weg. Nu geef ik me er maar aan over. Die ramen kunnen me geen bal schelen. Ik zou liever hebben dat ik die schoonmaaksters heel af en toe kon vragen of ze een keer voor me willen dweilen. Alleen dat, als even niks lukt. Daar schiet ik een stuk meer mee op. Maar goed. Instellingsregels zijn meestal niet buigbaar. En als ik ze wil breken zal ik het zelf hogerop moeten zoeken. Nu nog even mijn rolluik omhoog want dan kunnen ze er buiten ook bij. Ik ben trouwens benieuwd hoe ze 24 appartementen van binnen en buiten gaan schoonmaken in 4 uur.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...