Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Myle

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  2739
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  7

1 Volger

Over Myle

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Sterkte voor jou @niks hoor. Het lijkt me erg zwaar om nu in de hulpverlening en/of zorg te werken. Ode aan al die mensen!! Neem je de tijd voor jezelf, die je nodig hebt? Wat ik lees is een prachtmens.
 2. Ik vind koken ook leuk. Het vervolgens opeten even wat minder. Ben zo moe dan/nu achteraf. Dat was eerder echt wel anders. Maarja nu ben ik gemotiveerd ondanks geen duidelijkheid of zekerheid. Voor iedereen is het tenslotte een uitdaging om zo goed mogelijk de dagen door te komen. Fijn dat je nu genoeg gekookt en klaargemaakt hebt. Klinkt heel lekker allemaal. Hou je taai hoor. En kies voor de weg die jou helpt. Je bent altijd baas over jezelf.
 3. @Cleo66 Beterschap. Je behoort niet tot een risicogroep volgens mij maar ik snap zeker je bezorgdheid. 't Is niet niks hier. Nooit gedacht dat we het nieuws zouden halen @Smaragd Onmatig? Waar heb je het over joh
 4. Ik leg me nu neer bij het idee/weten dat door het corona virus dingen vertraging oplopen. Zo ook de uitslag van mijn intake vorige week. Ik hield mezelf vaak voor dat ik nog wel even los kon (wilde) gaan voor ik definitief afscheid zou nemen van de drank. Niks is zeker nu, zelfs niet of er nog opnames plaatsvinden. En ik wil ook mijn verantwoordelijkheid nemen. Vandaag geen alcohol want ik wilde niet naar de winkel. Dit is denk ik gewoon goed. Ik zal wel weer meemaken hoe ik het doorsta
 5. Waarom Jason? Voor mij ook te moeilijk. Ik eet wraps met bonen en groente.
 6. 1+3=4 +1=5 2+4=6+1=7 Maar het dus geen cijfer..
 7. Myle

  Vrijdag 27 maart 2020

  Nancy ik brandde ook een kaarsje voor je. Die gaat net uit. Ik steek alleen een nieuwe aan voor jou en andere naasten. Maar tegelijk voor alle mensen in de hele wereld die nu wel wat warmte en steun kunnen gebruiken.
 8. Myle

  Vrijdag 27 maart 2020

  Wat vreselijk Nancy Gecondoleerd.
 9. Myle

  Donderdag 26 Maart

  Goedemorgen. Ik had best wel iets langer willen slapen vandaag.
 10. Ga slapen @Roberto. neem je rust. Morgen weer tijd voor foto's en een nieuwe mooie zonnige dag.
 11. Wat bedoel je? En wat bedoel je met je herhaaldelijke berichten? Ik lees en zie tot zover alles heel veel op repeat. En ik vraag me af wat je nou echt wil. Ik voel me alsof ik nu erg gemeen ben maar ik vraag me nog steeds wel af hoe het nou eigenlijk met je gaat.
 12. Nee. Absoluut niet. Al geloof ik dat ik nu tegen een betonnen muur praat. 3 keer vragen aan meerdere mensen of je doordringt lijkt me niet fijn. Hoe gaat het Roberto?
 13. Blijf af van @niks. Aub. Serieus ik kan me nu enorm kwaad maken. Mijn probleem ja. Maar alsjeblieft Roberto ik weet niet waarom je deze berichten post. Ik reageer misschien buiten proportie alleen ik ben serieus uit het veld geslagen.
 14. Slaap lekker @niks en alle anderen ook natuurlijk.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...