Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Myle

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  2487
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  6

1 Volger

Over Myle

 • Rang
  Ervaren Forummer

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Myle

  Harald

  Je kan het, dat heb je wel al bewezen. Geloof in jezelf hoor. Je bent heel goed bezig. Ik ben trots als ik het zo mag noemen. Depressie is zwaar maar je ondergaat het nu nuchter. Hou dit vol.
 2. Myle

  Zaterdag 25 januari.

  Penny, je schrijft positief. Ik vind het soms wel lastig als je me als voorbeeld gebruikt, omdat ik hier niet alles vertel. Je hebt wel een redelijk beeld denk ik.
 3. Myle

  Maandag 27 januari 2020

  Het gaat wel Nancy. Dankje voor het vragen. Ik heb niet veel geslapen maar mijn nacht was beter dan ik verwachtte. Vandaag een rotdag. Maar ik heb besloten dat ik er zo positief mogelijk mee om zal gaan . Ik ga eerst maar even koffie maken
 4. Myle

  Even voorstellen Myle

  Ik heb vorige week een doorverwijzing gevraagd voor de dag zelf. Wilde het gelijk. Ik was daarna alleen alles behalve gemotiveerd. Ik weet nu niet of die doorverwijzing erdoor is. Ga ik morgenochtend navragen. Bedankt voor jullie reacties. Ik vind het waardevol dat ik gelezen word en ik doe mijn best om ook te laten zien wat ik wil laten zien. Het is alleen even niks, mijn beloftes enz. en ik kom enorm egoïstisch over. Morgen is er een nieuwe dag.
 5. Gefeliciteerd nog @rapilos @Lika Zulke emotionele gevoelens en of uitbarstingen zijn juist voor mij ook herkenbaar, bij mensen die het dichtst bij me staan. Dat is volgens mij omdat juist die personen je het meest nastaan. Succes en sterkte. Je bent niet zo raar hierin hoor. @Jannigje Been there done that. Het is niet makkelijk nu om de juiste hulp te krijgen. Ik wens je wel het allerbeste. Geloof erin, geloof in jezelf vooral.
 6. Myle

  Harald

  Hey hoe is het nu met je?
 7. Myle

  Het roer moet om

  Welkom. Hoe gaat het nu @Gladiator?
 8. Myle

  Zaterdag 25 januari.

  @Penny Ik snap wel wat je bedoelde te zeggen. Niet verschuilen achter labels nee. Dat helpt niet bij stoppen en herstellen. Ik ben al 10 jaar behandeld voor alles behalve alcoholmisbruik. Ik heb daarmee misschien ten onrechte een idee opgewekt dat die labels en diagnoses zijn waarom ik drink. Maar zo is het niet. Ik ben verslaafd, klaar. Dat is niet het gevolg van een of andere stoornis. Ik kan stoppen, als ik dat wil. Vooral als ik er energie insteek (in wil steken). Daar maakt een etiket geen verschil in. Je ont- woorden maken duidelijk hoe jij erin staat. Ik ben het er ook mee eens. Ik ben dan geen hoge boom, maar wel -een- boom. Op mijn manier. @bumperjim Dankje. Ik waardeer wat je zei en dat je voor me opkwam. Maar ik zie het als iets wat toch echt mijn eigen verantwoordelijkheid is. Het leven is hard. Ik heb ermee te dealen. Net als iedereen die rondloopt op deze aardbol.
 9. Myle

  Even voorstellen Myle

  Bedankt jullie. Voor de steun en wijze woorden. Ik probeer en doe wat ik kan maar de uitkomst heeft weinig te maken met herstel. Ik ben zolang nu al onder invloed en krijg niks voor elkaar. Is enkel aan mezelf te wijten. Ik heb morgen een heel moeilijke dag. Verlies, pijn. Alles veel teveel voelen en dat maakt me heel angstig. Ik weet dat het beter kan worden en laat hulp toe. Geen keuze daarin eigenlijk.
 10. Myle

  Zaterdag 25 januari.

  Oh en douchen met anti stress doucheshuim
 11. Myle

  Zaterdag 25 januari.

  Goedemorgen. Ik twijfel tussen een koffie-infuus, of rust nemen/nog een uur slapen. Het wordt koffie
 12. Myle

  Even voorstellen Myle

  Het is niet goed. Ik trek me terug terwijl ik me ook regelmatig weer herpak. Voor een dag, of soms 2 ofzo. Ik wacht vooral op advies van de verslavingszorg. Intussen schrik ik van wat ik drink vooral. Het is teveel en te vaak (elke dag en ik herinner me de volgende dag niet eens als ik heb bij besteld). Geen leven zoals ik nu bezig ben. Ik weet nauwelijks welke dag het is of hoe laat. Ik moet anders. Ik wil anders. Ik ga nu mijn rust nemen, en daarna - Ik ga ervoor-
 13. Myle

  Dry Jan 2020

  @Woodie en @Lonster. Jullie gaan het wel aan, en dat is al erg sterk an sich. Veel succes!
 14. Myle

  Willem

  Welkom. Ik herken je verhaal voor een deel. Vooral het nog relatief 'jong' zijn. Dat betekent alleen geen vrijbrief. De vanzelfsprekendheid zou ik niet zo nauw nemen, trouwens. Sterkte. En hou jezelf sterk.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...