Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Myle

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  2223
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  6

1 Volger

Over Myle

 • Rang
  Ervaren Forummer

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Lieve @Bor Wat een situatie (onwerkelijk, pijnlijk) zit je in. Ik wens je veel kracht. Logisch dat je dingen denkt zoals in je laatste bericht. Maar ga voor jezelf. Dat is makkelijk praten en een cliché maar ik denk wel van toepassing nu op jou. Neem -me- time. Doe even het tegenovergestelde van wat je mss deed. Gun jezelf een beetje geluk.
 2. Ik neem wel alleen mijn portemonnee, schengenverlaring en kat mee. Want dat scheelt inpakstress, en zo te zien heeft @niks genoeg ingepakt voor iedereen bij elkaar! Haha mag ik iets lenen als het echt nodig is??
 3. Die viel bij mij onder de "enzo" @Bor Haha.
 4. Myle

  Even voorstellen Myle

  Ik heb gelukkig wel een beetje geluisterd naar mijn lijf. Ben redelijk op tijd gaan liggen. Ik was alleen te snel ook weer wakker. En nu is het even maar zo. Ik voel me wel wat beter lijkt het. Maar ja dat was gisterochtend ook. Hopelijk blijft het nu een beetje. Thanks. Fijne dag gewenst.
 5. Hi goede morgen. Dagpact: Myle
 6. Ik weet niet wat (en of er iets is wat) ik eraan heb overgehouden tot nog toe. Maar ik ben bang voor al de scenario's die je hierboven noemt @Moosje. We beseffen ons de mogelijke schade vast wel. Maar na die paar drankjes lijkt het allemaal wel weer mee te vallen. Ik dacht op een bepaald moment ok., nu zal het vast niet lang meer duren. Gelukkig. Maar dat zal heel persoonlijk zijn. Ik wilde dat alles letterlijk over zou zijn. Dit was al 4 jaar geleden. Toen was alles lichamelijk nog goed (misschien een paar puntjes iq weggezopen). Maar ik heb het de 2 of 3 jaar erna niet veel beter gemaakt. Dus ik ben bang voor al dit soort zaken. Het wegdrinken wil ik niet meer maar dat betekent ook dus de werkelijkheid moeten aanvaarden. Verantwoordelijkheid nemen voor mijn gezondheid. Dankje voor het starten van dit topic.
 7. Myle

  Even voorstellen Myle

  En nu toch wel erg zucht. kan bijna niet rechtop staan van de watten in mijn hoofd maarja. Ik snap even niks meer van mezelf. Drinken is geen optie. Ik moet slapen. Rond 8 uur viel ik al haast in slaap, kon ik van uitputting niet eens helder meer kijken. Ik typte op Whatsapp zelfs half (slaap)dronken volgens mij. Maar ik ben zo stom geweest om toen niet te gaan slapen. En nu dit, op het punt alles weer te verklooien. Zo vermoeiend. Zo destructief en niet nodig. Ik verwacht geen antwoord maar wilde even van me afschrijven.
 8. Hahaha nou ik ook. En snap je geloof ik wel. Heb ik ook met Jan Smit enzo. Niet dat ik iemand tegen het hoofd wil stoten. Iedereen zijn eigen ding/smaak natuurlijk!
 9. Het is herkenbaar maar ik ben ook nog best jong. En heb juist besloten dat ik nooit meer wil drinken. Dat dat mijn doel is. Maar ik denk dat het ook een verschil maakt als je ooit bent begonnen vanuit gezelligheid en met mate. Dat het toen (veel) meer werd is voor ongeveer iedereen hier een feit. Maar ik vraag me soms af waar die wil/ drang vandaan komt om toch terug sociaal te willen gaan drinken. Blijft niet het gevoel dat 2 pas het begin is? Ik vind het een interessant iets. De eerste keer dat ik dronk was het meteen heel erg veel. En ik heb eigenlijk nooit ervan genoten. Dus ik weet dat 'soms', 'een of twee' of gecontroleerd echt nooit gaan werken voor me. Ik vind het wel knap hoe anderen dat hier doen en kunnen. Maar ik ben dan nogmaals vooral benieuwd waarom. Sorry voor dit lange bericht.
 10. Ik neem al een gasbus mee. Vind ik voor nu al gewaagd genoeg. Ik hoor niet op de bok. Ik kan alleen nog wel wat extra korstmos meenemen om de rendieren te voeden. Ik zal het inpakken in ziplockzakjes, dan blijft het vers.
 11. Myle

  Even voorstellen Myle

  Vrijwilligerswerk heb ik even gestopt @Cleo66. Het ging niet samen met mijn alcoholmisbruik. Inmiddels heb ik wel weer een afspraak met de trajectbegeleider. Over vrijwilligerswerk toch doorzetten en beginnen met een sport, buiten het terrein. Ik wil graag andere mensen ontmoeten, bijvoorbeeld ook een zinvol en hoopvol, fijn gesprek voeren . En hier gebeurt dat meestal niet. @knakker Het was goed nieuws. Zeker. Met een alternatief was ik een beetje zwartwit. Óf drinken Óf niet slapen en mijn demonen kunnen zien en aanvaarden. Er is wel een tussenweg waarschijnlijk. Even kijken tussen allemaal doodlopende, mistige en soms onzienbare weggetjes. Ik geloof dat de weg uiteindelijk verlicht is en goed bereikbaar. @Smaragd Fijn om je te horen zo. Ik hoop dat je lekker geslapen hebt. Laat je weten als het minder gaat? Hier of waar ook maar op het forum. Verder allemaal bedankt voor de beterschap. Haha, voel me zo beroerd. Een kater is er niks bij. Tegelijk denk ik ergens dat drinken de boel wel verzacht, maar dat is onzin. Het is grote onzin dus ik doe het niet.
 12. Ik wil je wel gezelschap houden ergens achterin. Als je wil natuurlijk. Ik heb trouwens een langharige kat dus hopelijk ben je niet allergisch. Kies in elk geval jouw eigen plaatsje wat goed voelt. (kat in een schoenendoos is niet handig dus ze moet eigenlijk echt mee op de arreslee).
 13. Goede morgen. Dagpact Autumn Myle
 14. Ijsbeer ook? Hij bijt heus niet.....Het is een knuffel. Ik heb misschien toch meer dan 1 plaatsje nodig. Is de arreslee voor iedereen compleet en oké?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...