Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Myle

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  560
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  2

Over Myle

 • Rang
  Forummer

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Myle

  Zaterdag 24 augustus

  Goede nacht allebei! Ik ga nu proberen te slapen . Tot morgen. Ik wens jullie een fijne nacht
 2. Myle

  Zaterdag 24 augustus

  Hier is al de hele avond en nacht een festival bezig. Een (erg) klein dorp (erg) vrij verderop maar zeer duidelijk hoorbaar. Ik hoor letterlijk de bierliederen schallen en mensen hardop lallen. Daarbij de muziek "vrolijk" zijn. Het staat me tegen nu. Ik wil slapen en me afsluiten ervan. Dat kan ik ook best wel. Waarom wordt zoveel feest eigenlijk toch geassocieerd met alcohol?! Ik wens iedereen daar heel veel plezier. Laat mij nu alsjeblieft zo snel mogelijk slapen of tenminste, rust krijgen van dit. Het is alsof ik naast een kermis probeer te slapen.
 3. Myle

  Zaterdag 24 augustus

  @Smaragd Toch enorm knap van je. Geeft aan hoe moedig je bent. Je kan het. Neem dat mee voor jezelf.. Kan je denk ik wel gebruiken. Je bent het waard.
 4. Myle

  Even voorstellen Myle

  Het is nu even een lang traject met mijn nieuwe psycholoog(die tot mijn verbazing ook 'hoort' tot dubbel diagnose). Ze was niet veroordelend, zelfs eigenlijk helpend. Ik weet eigenlijk niet wat me overkomt. Ik schaam me zo erg. Terwijl iedereen tot nu toe zegt dat dat dat helemaal niet nodig is. Ik schaam me, maar waarom.....
 5. Myle

  Even voorstellen Myle

  @Denise79 Je stelt een goede vraag. Het is zelfs een heel treffende. Ik slaap niet omdat ik bang ben me over te geven aan slaap. Omdat ik in de begin-uren van de nacht erg veel last heb van mezelf (herbelevingen/dissociaties). Ik houd mezelf wakker op alle mogelijke manieren. Als ik niet drink zijn dat ook andere schadelijke methoden. (zonder dat ik daar nu bezorgdheid mee wil wekken, enkel eerlijkheid.) Het geeft geen rust in bed te liggen omdat ik herbelevingen heb en uiteindelijk mezelf totaal kwijt raak met zelfbeschadiging aan het eind. Op het forum zijn helpt me voor een deel. Ik kijk tussendoor Netflix en ik schakel regelmatig de nachtdienst in. Ik doe wat ik kan en wat in mijn macht ligt. Ik bedoel dit niet (be)dreigend. Want dat is het niet. Het is hoe ik omga met het hier en nu op dit moment. En mijn omgeving weet ervan inmiddels. Daar is dit forum, jullie, een grote steun in geweest de afgelopen tijd. Ik zet door in mijn gevecht tegen alcohol, en dat is wat ik hier ook op de voorgrond wil laten zijn. Niet de naaste problematiek. Al is me duidelijk dat het niet los van elkaar staat.
 6. Myle

  Zaterdag 24 augustus

  Dankjewel @fleurtje
 7. Myle

  Zaterdag 24 augustus

  Volgens mij hoeft het niet per sé het gevolg te zijn van een te hoge werkdruk. Het is in de praktijk wel vaak zo (gezien). Maar depressie wat er zo dicht tegenaan ligt is helemaal niet -direct- gelegen aan werkdruk. Wat mij betreft zijn het vaak meerdere factoren. Voor zover mijn idee.
 8. Myle

  Zaterdag 24 augustus

  Fleurtje en Lika Een goede nacht. Bor ook. Laten we elkaar nu vanavond en vannacht een beetje heel houden. Ongeacht (trouwens) wie zich nog mengt in deze dageraad. Liefs.
 9. Myle

  Zaterdag 24 augustus

  @Lika Gelukkig! Iel, een andere kamer is dan wel fijn...
 10. Myle

  Zaterdag 24 augustus

  Slaap lekker @Bor. En @fleurtje, jij ook.
 11. Myle

  Even voorstellen Myle

  Vandaag dag 3 uitzitten. Het is bij mij steeds de nacht die me vooral de das om doet maar ik heb niks in huis, dus ik zal het moeten doen met mezelf. Geen alcohol dus. Ik ga door. Dank jullie voor de bemoedigende reacties. Heb het moeilijk maar er is gewoon geen weg richting alcohol. Ik moet even zien hoe ik de avond en nacht doorkom. Maar het zal nuchter zijn. Wel heb ik nu enorme trek. maar ja. Ergens diep vanbinnen blij dat ik niks heb. Ik weet dat ik er morgen trots op ben en ook een veel fijner gesprek kan voeren met mijn begeleider om 10 uur in de ochtend.
 12. Myle

  Zaterdag 24 augustus

  @Lika Fijn, die airco! Ik vind het hier persoonlijk alweer te warm. Begrijp ik dat je nu net thuis bent met vliegende mieren als welkom? Of ben je ernaar op weg? Succes in elk geval! @Bor Haha, Laten we trollen en kabouters gewoon in sprookjesland laten dan maar. Is het beste.
 13. Myle

  Zaterdag 24 augustus

  @Bor Hoe lang of kort je hier ook bent, het is vallen en opstaan. Het is jouw eigen strijd. Van niemand anders. Niemand heeft dan ook te oordelen over wat jij wel of niet leert of waar je (inmiddels?) zou moeten zijn. Ik ben het ook helemaal eens met bolletje om hier vooral wél te schrijven als je het moeilijk hebt. Succes en sterkte
 14. Myle

  Zaterdag 24 augustus

  Hele fijne zonnige dag! Geniet ervan
×
×
 • Nieuwe aanmaken...