Spring naar bijdragen

Myle

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    2.948
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    7

Profile Information

  • Geslacht
    Vrouw

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Myle's Achievements

Ervaren Forummer

Ervaren Forummer (3/4)

  1. Make the best of you're world in life
  2. Myle

    En we gaan door

    Geen woorden even. Ik vind je moedig @Frudge. Ik ben net zo oud/jong als jij en het schijnt dat we er dan nog best vroeg bij zijn. Ofwel, ik wens je alle moed en sterkte die je wel kan gebruiken denk ik. Oké, wijsheid dan ook. Het staat allemaal in de verkeerde volgorde maar meen het. Je komt er wel met de instelling die je nu hebt en aangeeft. Sterkte Hou het vol. Kan je!
  3. Myle

    Even voorstellen Myle

    Het is altijd weer een strijd Of ik kies voor eenzaamheid Een vreemde eend in elke bijt Met het idee dat niemand kijkt Of ik klamp mijn vrienden aan Ga in hun licht of schaduw staan Ik heb alles al gedaan Maar de twijfel blijft bestaan Mijn slaap vol boze dromen Elke nacht was veel te lang Maar al mijn geesten en demonen Maken mij niet langer bang Monsters slapen nooit Dus ik ga gewoon naar bed Monsters slapen nooit Ik heb de wekker niet gezet Want ze maken mij wel wakker Het is altijd een gevecht Of je opkomt voor je recht Of dat je klaagt maar toch niet echt Iets doet aan wat er wordt gezegd Er is altijd iemand die je het gevoel geeft Dat je niet de moeite waard bent of zoiets Het zijn de monsters die je ziet. (gaat verder door btw)
  4. Myle

    Even voorstellen Myle

    Superlief jullie. Bedankt.
  5. Myle

    Even voorstellen Myle

    Net een fles kapot gegooid tegen een muur. Agressie ofzo. Heb er enkel mezelf mee want nu opruimen. Wel zo sociaal. Hopeloos word ik van mezelf. Nouja, nog 2 dagen tot de opname Nu buiten disturbed aan het luisteren. Ik schrijf het even van me af. Even nodig. Kan mezelf wel schieten op het moment. Wil mezelf helemaal kapot drinken eigenlijk. Was er aan begonnen maar kwam/kom niet ver. Dan (wat ook beter is) muziek.
  6. Myle

    Even voorstellen Myle

    @Puma Dank voor je bericht. Kan soms heel fijn zijn dat je word gelezen. Hopelijk gaat het met jou ok. Ik keek wanneer je je aangemeld had en dat is al een hele tijd geleden. Ik wens je het beste @knakker Ezels zijn wel zo stom om zich ongeveer aan 2 stenen tegelijk te stoten. Denk ik tenminste. Maar inderdaad ik weet niet waar ik aan begin, maar wel wat ik achterlaat. Een hoop shi*. Iets waar ik zo compleet klaar mee ben. Poes is weg, vriend zit nu achter de laptop. Ja, die redden zich wel denk ik. Ik ga zo naar buiten muziek luisteren. Oh en btw, ik ken dat gezegde als: Er word je geen rustige reis beloofd, maar wel een -behouden- vaart. Jammer dat ik overboord ben geslagen. Bye ciao en groetjes Milo
  7. Myle

    Even voorstellen Myle

    Mijn poezelbeest wordt zometeen opgehaald door degene die ervoor gaat zorgen komende maanden. Het komt nu wel erg dichtbij zo. Pff blijf positief, en ik ben blij dat het over een paar dagen zover is. Maar het voelt toch ergens heel rot. Ga mijn poes missen en mijn vriend. Heb geen idee waar ik aan begin. Zo: Nu klaagstand uit.
  8. Voor mij ook geen nep iets. Heeft totaal geen zin. want de smaak deed/doet me niks. Alles vind ik eigenlijk gewoon vies.
  9. Myle

    S10

    Welkom! Veel succes en als je het moeilijk hebt kun je altijd hier van je afschrijven .
  10. TRIGGER WARNING! Niet kijken of luisteren. als je er niet goed bij zit. Deze, hier zou ik bij willen zijn geweest. Denk of weet wel zeker dat ik dan ergens in een hoekje of op de grond zou zitten janken.
  11. Deze vind ik mooi. vooral herkenbaar. Iemand (heel lief persoon die ik IRL goed kende) had dit nummer op haar blog gezet. Ze heeft suïcide gepleegd.. Door *en onder invloed van* drank en drugs. ik mis haar erg.
  12. Myle

    Vrijdag 26 juni

    Ik heb vandaag alleen de laatste pagina (12) van de dagdraad gelezen. Maar nu heb ik zin in pantosti's. Kan het best maken. Heb zoiets geleerd op een opnameafdeling waar de keuken om 10 uur werd gesloten .Dat was wel even flink doorbakken maar dan heb je wel wat voor in de avond/nacht. Was toen 16 jaar. En hier is alleen bruin brood. Maar wel genoeg kaas. Jammer dan voor vriend. Hij kan ook gewoon brood+boter+suiker eten. Hij eet toch alles wat eetbaar/over is pff. Ik had vandaag al moeite om een kwart bord spaghetti weg t krijgen. Gek dat ik nu wel honger heb.
  13. Myle

    Even voorstellen Myle

    @Lika & @Rosee thanks! @knakker Ik zorg ervoor dat die auto niet naar die garage hoeft te worden gesleept Wegenwacht is ook zo'n gedoe. Zal de rem dus niet compleet slopen. En trouwens. Wat is het verrekte warm. Kan echt niet slapen zo. Zit nu samen met vriend buiten op zijn terras. Allebei mp3 in, hij en ik allebei in onze eigen wereld. Een kaars brandt in onze kandelaar. Goodnight
  14. Myle

    Donderdag 25 juni

    Ik kan niet slapen maar krijg wel een smile op mn gezicht van deze berichten @Maaaike en @Maverick. Truste
×
×
  • Nieuwe aanmaken...