Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Smaragd

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  2742
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  30

Over Smaragd

 • Rang
  Ervaren Forummer

Recente profielbezoeken

2269 profielweergaven
 1. Smaragd

  elisa is hier....

  Welkom @elisa72 Zag je wel vaker ook tot laat in de nacht soms. Fijn dat je er bent! Succes in wat je wil gaan veranderen/anders wil gaan doen.
 2. @nancy ook tijdens mijn werk, op dat tijdstip aan jou gedacht Droge afmelding.
 3. Lieve @nancy, gecondoleerd en heel veel sterkte en kracht voor jou en jouw naasten. Wat onwerkelijk allemaal
 4. Droge afmelding. Fijne avond nog. Ik ga lezen in bed en dan
 5. Djw Jim en zo ga ik het ook doen idd. Dat past mij het beste. Voor nu ga ik wel uitloggen. Beetje gehad met dat diepe gefilosofeer, nooit wat mee gehad maar goed, dat hou ik ook maar zo. Beters. Tot morgen of volgende week.
 6. Nou kind lach je rot man. Grappig he.
 7. En nu ga ik mijn bed in, ga iig niet meer stiekem drinken, gewoon wanneer ik het wil met de juiste hoeveelheden ja. Meer/veel mensen die het zo doen hier. En natuurlijk had ik het meteen moeten zeggen, heb dit altijd op vrije dagen. En ga niet meer aan coma zuipen doen. Tijdens gecontroleerd drinken, dronk ik nooit overdags. We gaan het zien.
 8. kijk en weer zo een creep, drink nooit 9 uur voor mijn werk en zeker niet tijdens. Zo gemeen vind ik dit maar goed zo is de mens(sommige) nu eenmaal. En ja ik blijf het proberen, wat moet ik anders. Maar goed dit is een forum voor alleen mensen die het er al zijn, nou ik kom er idd nooit. Ga gewoon weer gecontroleerd drinken, veel beter voor mij, veel stabieler. En nu is het besloten, dan heb ik dit niet.
 9. Dat is waar, maar ik zeg het nu wel eerlijk, wat wil je dan??? Wat moet ik dan, kan soms niet anders dan ik doe. Je hoeft het ook niet te begrijpen, kan ook niet, jij bent niet op je 8e verkracht door een man mag ik hopen. Dus natuurlijk niemand snapt dat/bijna niemand. Is geen excuus maar ik kom niet van die pijn af. Ga wel door, wat moet ik anders???? Ga naar bed, voel me zo beroerd. Continue die verantwoording afleggen, ga ik ook eens beu worden sorry
 10. Klopt niet helemaal maar goed. Heb dit bijna nooit met vrouwen bv. En als dit een forum is voor alleen mensen die al jaren van de drank af zijn, ja dan is dit forum het niet voor mij nee natuurlijk. Mensen die er al 10 jaar bv vanaf zijn snappen er toch niets van. Ga het niet over die naam hebben van die man, wij zijn water en vuur en hij weet dat. Maar goed het is idd geen excuus. Kom wel nooit meer terug. Kunnen jullie het leuk hebben samen met zijn allen. Gezellig thee drinken en beppen over Corona. Daar gaat dit forum ook alleen nog maar over eigenlijk, corona de baas forum en ja ook ik deed dat, maar trek ik niet/niemand uiteindelijk lijkt mij.
 11. Hoi @Marika en nog steeds bevriend of niet? Wil best wat bekennen, heb gedronken in de ochtend. Stiekem gaan halen in de supermarkt, want we hadden ook nog wc papier nodig. Heel blij thuis, ja hoor heb het gehaald en stiekem dus ook bier. Log nu ook uit want ja, het is niet goed nee. Sorry ben een alcoholist, kan er niets aandoen. Wil mij het liefst van de wereld afzuipen maar dat doe ik niet en heb een allergie voor een bepaalde denigrerende houding van mannen. Dat spijt mij, met of zonder drank heb ik dat. Komt door het misbruik, geen excuus nee. Ga in bed liggen.
 12. Ik hield op maar hij gaat door. Nu hou ik op ongeacht wat hij tikt. Hij doet maar.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...