Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Smaragd

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  3864
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  38

Over Smaragd

 • Rang
  Ervaren Forummer

Recente profielbezoeken

 1. Smaragd

  Vr 23 okt 2020

  Mijn moeder overleed ook toen ze 59 was, toen zeiden ze al tegen elkaar, wij beiden gaan niet oud worden. Zelfde leeftijd, moest zo zijn. Kan er nu voor hen zijn en dat voel/moet/wil ik ook. Kan ik alleen niet drinkend doen en doe ik ook/ Kop erbij houden anders heeft niemand iets aan je. Was mijn lievelings tante, ze leek ook zo op mijn moeder in alles.
 2. Smaragd

  Vr 23 okt 2020

  Mijn tante 59, is net vanmiddag overleden, jongste zusje van mijn moeder.Was een ongelijke strijd. Wil er niet over praten. Beloop ging zoals bij mijn moeder, te heftig. Geintubeerd/beademing, niet reagerend op prikkels, wist het al. Daarom was ik ook even niet zo actief. Maar ik drink niet, geen reden toe, mag/moet het voelen. En wil er voor mijn neef en nicht zijn. Fijne avond en sterkte voor degenen die het ook kunnen gebruiken
 3. Smaragd

  Vr 23 okt 2020

  Gefeli lieve @Lieke7777, wat een stress en wat snap ik dat deels. Ze zijn weer straks geheel van jou. Emoties reguleren is nu een zaak/ding ja. De 23e stond in mijn agenda, weet/wist hoe belangrijk het is voor jou/jullie. Nog even doorzetten nu. Gefeliciteerd, al is dat niet gepast. Voel wel opluchting. Sterk mens Jullie zijn straks weer een gezin, zo hoort het ook.
 4. Smaragd

  Woensdag 21 oktober

  Sterkte, herpak je.
 5. Smaragd

  Woensdag 21 oktober

  Sterkte @Cleo66, wat een eikel die vent.Sterkte. Ook voor de rest die het kunnen gebruiken! Geen concentratie om alles bij te lezen, heel vluchtig. Djw voor het sterkte naar mij toe. Mijn tante gaat niet zo goed, erg triest vooral voor haar kinderen. Ken de machteloosheid van het zien van iemand aan de beademing, helaas. Zo een naar gezicht en je wil zo graag dat het beter gaat. Wel een droge afmelding, weet waar ik het voor doe. Voor mijn nichtje en haar broer. Moet en wil er zijn voor ze. Dan ben ik echt blij dat ik droog ben, zo cliche. Maar bezopen zouden ze niets aan mij hebben natuurlijk. Welterusten.
 6. Sterkte @niks met je vader! Mijn tante kreeg de diagnose ook een paar dagen geleden. Leek mild te verlopen. Nu ligt ze op de ic aan de beademing. Kreeg net belletje van mijn nichtje. Vanochtend was ze gewoon nog thuis. Ga naar bed, heb het helemaal gehad. Fijne avond nog voor de rest en trusten. Droge afmelding gelukkig.
 7. Vandaag weer op 0, ga zo koken vroeg(dankzij @bolletje) Eten is minder trek en afleiding. Goede vriendin op bezoek gehad, zij weet van alles. Heeft mij wel goed gedaan en wat appen met maatje. Ga er weer voor. Had er niet aan moeten denken dat het een binge was geworden van een week. Dan had ik er niet zo bijgezeten. Dan was ik een trillend angstig geval geweest. Nu wat onrust en boos op mezelf. Maar dat moet ook. Liggen gisteren op de bank met dekens, kussens en netflix deed mij goed. Zelfs goed geslapen. Ga er weer voor. Voor de zoveelste keer ddww. Bietjes met uitjes, Zigeuner schnitzel en gebakken aardappeltjes. Fijne avond en sterkte voor degenen die het kunnen gebruiken.
 8. Up, wat geslapen en de laatste biertjes weggegooid. Ja maakt het makkelijker voor morgen. Zal wel kateren worden maar kan wel weer naar buiten dan. Ben uit de waas al, nu weer alle realiteit zien, die vind ik niet leuk maar moet ik mee dealen. Heb atheneum/Vwo gedaan, zegt allemaal niks. Fijne avond allen, tot morgen. Ga netflixen(dank @Descartes33)
 9. @nancy ze(Breg) had zich op het alcoholdebaas forum gemeld, terwijl ze een benzo verslaving heeft. Had haar doorverwezen naar het juiste forum. Ze kreeg gelukkig veel bijval daar. @Renaldo61 bleef doorgaan tegen haar, zelfs daar. Dat kan niet. Voel zelf schaamte dan, kan niet. Gelukkig kreeg ze veel bijval daar. @Breg sorry maar moest dit even melden. Je bent nu op de juiste plek. @Renaldo61 gaat hier blijven, niet boos op hem maar is een patroon. Zoals ik ook mijn patronen heb. Maar idd door nu. Wilde het wel verduidelijken.
 10. Thanks @SanMiquel, zet zeker door, herken de grafstemming en de destructie. Ik mag donderdag weer, zie er nu alweer tegenop. Succes morgen. Deze binge is best al snel gestopt voor mijn doen(wekenlang trek ik niet meer, ben ik te oud voor aan het worden en wil ik ook niet, stomme mechanisme. ) Je bent goed bezig jij! Is steun voor mij ook. Vandaag nog een paar en morgen niks(weet dat velen er boos door worden maar ik kan het niet anders dan dit) Ging zo goed, toppen en dalen. Lijkt bij mij te horen helaas. Ben nog op tijd, ben nog een week vrij. Doe het goed of totaal fout, de middenweg is er niet/nauwelijks meer. Dat is mijn ding om aan te werken. Nogmaals dank voor jouw reactie en het niet alleen veroordelende dat werkt niet bij mij. Dank ook voor de vele persoonlijke berichten van andere forummers. Ze hebben mij goed gedaan en daardoor kan ik verder. Morgen weer 0. Ga er tegenaan. Moet en vooral wil ook nog. Ga nu echt even met dekentjes en veel kussens op de bank liggen. Heb het zo koud, verwarming op 24. Heb het altijd warm. Ga te oud worden voor die gekke binges.
 11. Dank @Bor, zie het idd nu in. Stom dat ik het dan zelf DAN niet zie. Sorry @Renaldo61 je moet Breg met rust laten, meen ik echt. Ze komt hier ook voor hulp, je dringt jezelf op. Moet/mag je niet doen. Goed dat je het inziet? Ga paar uur slapen nu en morgen weer 0. Ga niet opgeven. Nooit.
 12. Smaragd

  Lotgevallen & strapatsen

  Jee komt toch niet door mij he? Je hielp mij zo goed die rot avond, djw daarvoor. Ga je heel erg missen. Groetjes aan je lieve vrouw en kids. Succes met de verhuizing. Kan niet tegen afscheid, dus zeg ook geen gedag. Tot ooit/snel. Ga goed topper.
 13. Nooit meer, grapje. Hou mij op de achtergrond even. Fijn dat je naar de Kini bent geweest. Sterkte en hou je goed. Lees voorlopig alleen even mee. Moet uit de binge, bouw af nu. Dankzij de hulp van iemand van het forum hier. Zeer waardevol. Weken bingen overleef ik niet meer.’ Tijdig ingegrepen met hulp van hier. Ga goed allen.
 14. Laat het maar dat verwijderen, lees alleen mee voortaan even. Zit in een binge en gil en schreeuw dan van alles. Ga mij even afzijdig houden en daar is verwijdering niet voor nodig. Durfde niet eens terug te lezen. Sorry voor de ophef. Dit draadje mag wel weg, geen hulpverlener kan mij helpen natuurlijk hierin nu.
 15. Als het niet binnen 24 uur gedaan is, laat ik het doen. Nu log ik uit. Laat niet met mij sollen. Dank voor de reacties van velen door de jaren heen maar mijn prive, nee daar ga je je niet mee bemoeien. Voor mij een stap te ver. Gedaan en klaar voor mij dan. Doei.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...