Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Smaragd

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  3475
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  35

Over Smaragd

 • Rang
  Ervaren Forummer

Recente profielbezoeken

3663 profielweergaven
 1. Als bepaalde mensen nog contact met mij willen, dan kunnen ze dat bepaalde mensen vragen hier, overduidelijk aan wie ze dat kunnen vragen. Doeg
 2. Ga jullie goed, voel de aansluiting niet meer. En wil niet mijn gehele leven filosoferen over alcohol. Veel aan jullie gehad, bedankt!! Ik ga door met leven.
 3. @Bor @Myle@SanMiquel @Lieke7777 @Cleo66e @nancyn natuurlijk voor iedereen hier natuurlijk.
 4. @Renaldo61 volhouden, je pols/hartslag gaat al omhoog. Straks weer bij je lieve hondje.
 5. Smaragd

  Vraag jij je ooit af ...

  Knap van je!! Lekker roti btw.
 6. Jee wat klinken jullie allemaal bijna oud, midlifecrisis? Herken en voel ik niet, eerder puberaal en heb bijna dezelfde leeftijd als de meeste mannen hier. Ben altijd anders in dingen. Ach ja, verschil moet er zijn @knakker is ouder dan ik yesssss Van @SanMiquel wist ik al dat hij voorbij Abraham was btw.
 7. Goede reis lieve @Jopie, geniet er veilig van. Ben bijgekomen na gisteren, de dame is geopereerd. Bewindvoerder is op vakantie van haar, geen vervanging.Kreeg een automatische mail terug, op vakantie tot 20 augustus(schandalig dat er dan geen vervanger is maar goed) Ben net op bezoek geweest, ze is dementerend maar wist meteen mijn naam. Ben 2 uur op bezoek geweest, wat was ze blij, de hele tijd mijn hand vast houden. Zo erg dat je dan eigenlijk niemand meer hebt, best een heel naar confronterend gevoel. Was blij dat ik het kon doen. Paar puzzelboekjes gegeven, dat is haar passie en heeft ze iets om te doen. Net 10 hele leuke boxershorts/slips online gekocht, met leuke teksten erop, gun mezelf dat nu maar, doe ik eigenlijk nooit Beetje zelfzorg, sommige teksten aan de voor- en achterkant zijn heel grappig. Beter het geld daar aan uitgeven dan aan drank ddww toch? Fijne avond allen en sterkte voor degenen die het kunnen gebruiken En nu heb ik trek in bier, spreek het maar beter uit. Ga het NIET doen maar al zou ik maar 3 halve liters hebben, dan is het ook goed en ik weet dat het niet genoeg is want dan gaan mijn grenzen vervagen en ga bijbestellen. Dus nee, neem thee, citroen en kamille, moet die EMDR nuchter in. Weet waar ik het voor doe zucht.
 8. Heel latertje na mijn avonddienst. Alles wat mis kon gaan ging mis. Ruzies tussen collega's/uitzendkrachten. Heb het kunnen sussen, zo niet professioneel van hen. Elkaar willen slaan, zo hoog liep het op, de druk op de zorg is te hoog, bemerk in het alles en ben in opbouw. Maar moest wel, 1 gil/duw en het was klaar en iemand naar huis gestuurd, we gaan niet slaan op de werkplek, doe je maar buiten. Voordat ik wilde weg gaan viel er iemand, zoveel bloed en zo een zichtbare heupfractuur, zag het bot eruit steken. Dat lieve mens heeft geen familie meer, alleen een bewindvoerder en die werkt alleen van 9 tot 17 uur. Dus ben mee gegaan naar het ziekenhuis, die vrouw was zo in paniek, zoveel pijn. Kon echt niet alleen gaan in de ambulance. Nu sedatie en morgen/vandaag operatie. Ziekenhuis is waar ik bijna woon dus was snel thuis. Hou van dynamiek maar dit was teveel. @knakker nog gefeli en dat je dan ook niks zegt he?? haha ouwe god, denk dat je mijn leeftijd bent, iets ouder jij. @Renaldo61 volhouden en doorzetten, lage pols komt door de medicatie, beter dan een te hoge pols. Had hem altijd in afkick tegen de 150 aan, niet goed. Sterkte! @takeiteasy wat leuk, wel weer verhuizen maar als het voor jou beter is/aanvoelt, doen! Ga naar bed, kan lang uitslapen, tot 7 uur haha, er komt een monteur om 9 uur langs, wil er wel fris en fruitig uitzien etc.. Fantastische planning allemaal. Geen eens tijd om trek te hebben gehad, beter! Trusten
 9. Krijg de kolere haha. Ja idd heel veel Engelse woorden. Maar goed, we doen het er maar mee, veel shit. Daar heb ik dan weer een hekel aan, aan dat woord, te pas en te onpas gebruikt, Ga echt eten nu. Toedels.
 10. Ik wil een pancake ja @knakker
 11. Jaren lang in Amsterdam en Diemen gewoond later, Kan heel goed plat Amsterdams praten maar die R blijft erin. Kun je niets aandoen. Het is wat het is. En nee ga niet naar de logopedie daarvoor Ze zien mij aankomen, je bent wat je bent.
 12. Het is mij zo aangeleerd in Haarlem/Heemstede, die rollende R, kom er nooit meer vanaf, al probeer ik het wel
 13. Latertje, hele dag weg geweest. Prei, aardappels en een hamburger. Fijne avond allemaal. Heb een rust over mij heen, heel gek dat het bijna beangstigend aanvoelt. Geniet er maar van, doemdenken maar eens loslaten. Sterkte voor degenen die het kunnen gebruiken
 14. Smaragd

  Relatie

  Ga iig wel appen als ze mij dan maar niet hacken, dat is het gevaar. De kanker was ineens weg? Mensen trappen er ook nog in denk ik. Verschrikkelijk bericht idd.
 15. Smaragd

  Relatie

  Dit gaat automatisch, een gestuurd programma. Heel respectloos dat het hier in dit draadje komt ja. Dat zoiets eigenlijk gewoon hier maar kan, doet mij wel verbazen. Juist toevallig bij Lars, hoe is het mogelijk??
×
×
 • Nieuwe aanmaken...