Spring naar bijdragen

Sunflower31

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    45
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

2 Volgers

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Sunflower31's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Hi allemaal, Inmiddels ben ik al weer ruim 3 weken alcoholvrij. ( en dat is heel wat voor mij gezien de afgelopen maanden) Je moet het uiteindelijk natuurlijk op wilskracht doen, maar antabus is voor mij oprecht een uitkomst als het gaat om de stok achter de deur, ik merk dat ik het op dit moment gewoon niet alleen op wilskracht redt, uiteindelijk over een aantal maanden wel. Maar voor nu even op deze manier. @Strijkbout wat vervelend om te horen dat je een terugval hebt gehad, was daar een aanleiding voor? Wel supergoed dat je de knop nu weer om zet. en voor de rest ook, als Antabus op dit moment helpt, gewoon nemen. ☺️
  2. Haal het draadje even omhoog, na vorig weekend door omstandigheden compleet rock bottom te zijn gegaan, ben ik afgelopen Woensdag dan eindelijk begonnen aan de antabus. Slik hem nu 6 dagen elke dag, om een spiegel op te bouwen, en daarna 3x per week. En voor mij werkt dit echt, want de twijfel om te drinken ligt zo weer van tafel gezien het simpelweg gewoon niet kan. En dat geeft in mijn geval ontzettend veel rust.
  3. Goedenavond allemaal, Ben een paar dagen afwezig geweest, maar nu weer een update. Ben de afgelopen dagen mateloos moe, emotioneel en god mag het weten nog meer. Alle emoties komen dagelijks wel langs, maar vooral ergernissen ( om helemaal niets), misschien wel boosheid en somberheid voeren de toon. Vandaag overigens gelukkig best wel een fijne dag gehad, zijn naar een buitenzwembad geweest en heb sinds lange tijd écht weer gelachen. Dan het volgende, trek… jeetje wat is dat een vreselijk gevoel zeg! Ben teveel bezig met hoe saai het leven zal worden, en hoe ik me uit gelegenheden ga lullen waarin gedronken wordt, want ja! Heb nog steeds geen druppel aangeraakt. Tis moeilijk, maar heb nog meer dan genoeg wilskracht om door te zetten. Bloeduitslagen vandaag terug gekregen, ‘t was allemaal perfect. Bizar om te zien hoe goed je lichaam bepaalde klappen kan opvangen. Hoop dat bij jullie ook alles goed gaat!
  4. Goedenavond iedereen, beetje een late update, maar voel me minder lekker dan verwacht vandaag. Begin nu wat op te knappen, ben een beetje grieperig en verkouden en dat is natuurlijk niet gek te vinden gezien ik Russisch roulette speel met mijn weerstand. Heb vandaag wat dingen in het huishouden gedaan, en vanavond mezelf heerlijk verwend met een voet & gezichtsmasker. Manlief werkt de komende nachten dus de avonden zijn dan best rustig. Zometeen een filmpje kijken met dochterlief, en dan is het al weer bedtijd. Uiteraard de dag begonnen en geëindigd zonder drank. Ik hoop dat jullie ook een fijne dag hebben gehad. liefs!
  5. Even een update voor ik richting bed ga: Voel me inmiddels al een stuk rustiger, heb vandaag ook het een en ander kunnen eten. Gesprek met de huisarts heeft echt onwijs opgelucht. De grootste reden dat ik geen hulp durfde te vragen was namelijk het feit dat ik een geweldige dochter heb, en ik als de doods ben voor een melding. Nu kan ik mijn gedrag niet goed praten, maar ik heb gelukkig een hele lieve partner die het huishouden op de dagen dat ik dronk ( ik dronk ook regelmatig niet) regelt. huisarts gaf ook aan geen aanleiding te zien voor een melding, juist omdat ik open sta voor hulp en buiten mijn alcohol/angst probleem ik een stabiel huishouden heb. Ik heb mezelf wekenlang gek gemaakt met een gedachte die achteraf ontzettend mee viel toen ik besloot open en eerlijk te zijn. vanaf nu wil ik alleen maar vooruit, absoluut geen drank meer en hulp aanvaarden. bedankt voor al jullie bemoedigende woorden, heeft me echt heel goed gedaan. voor nu slaap lekker, en morgen check ik uiteraard weer in.
  6. Dankjewel, ik ga even kijken waar ik deze kan kopen.
  7. @lady jane Als ik mij goed kan herinneren heb ik hier op het forum vaker tips van jou gezien, ik kan het alleen niet meer terug vinden. Er waren bepaalde thee’tjes die het herstel bevorderen, of die gewoon ontzettend gezond zijn. Klopt dat? Of heb ik het compleet mis.
  8. Dat was ik ook niet van plan, ik durfde hem vanmorgen niet eens te nemen, want stel je voor dat ik toch nog promillage had, maar de huisarts heeft me op het hart gedrukt dat het geen kwaad kan als je nog wat alcohol in je systeem hebt, t wordt gevaarlijk als ik nu Lorazepam zou nemen en direct een fles wijn er achteraan. Maar dat zou ik nooit doen. Ik heb medicijnen nooit gecombineerd met alcohol. maar ben wel blij dat deze optie er voor nu is, anders zou het ontzettend zwaar worden
  9. @Roberto ik krijg 2x daags 1mg. volgende week bespreken we hoe verder met de Lorazepam. Ik krijg het nu namelijk vooral voor de paniek. Niet zo zeer voor ontwenningsverschijnselen
  10. Ben nog steeds compleet in paniek, maar wel ontzettend blij dat ik de stap gezet heb. de huisarts gaat kijken of ik voorrang kan krijgen bij Brijder, maar ik heb geen idee hoe lang het gaat duren voor ik terecht kan.
  11. Net bij de huisarts geweest, diverse controlles gehad en dat was allemaal goed. (Bloeddruk, suiker, hart etc) Wel moet ik morgen bloedprikken om verder alles nog te checken. ik wordt aangemeld bij Brijder en krijg nu voor voorlopig Lorazepam om de paniek een beetje te temperen.
  12. Dankjulliewel, ik zit er gewoon echt compleet doorheen, drinken om paniek te minderen om vervolgens meer paniek dan ooit te hebben. hebben jullie bij het stoppen met drinken ook medicijnen gekregen?
  13. Hallo allemaal, ik kan op dit moment wel wat extra steun gebruiken. Heb zo gigantisch veel paniek. Net de huisarts gesmeekt of mijn afspraak vervroegd kon worden. Ik kan nu om 11.15 terecht. Ik hoop dat ze iets voor mij kunnen betekenen, met medicijnen en gesprekken. Ik ben zó bang dat het nooit meer goed gaat komen. Ik moet hier doorheen, het is oprecht nu of nooit.
  14. Hi allemaal, gigantisch terug gevallen, met alle gevolgen van dien. Man ziet het niet meer zitten, voel me doodziek ( zelfs terwijl ik drink) en realiseerde me dat dit niet zo langer kan. Met Lood in mijn schoenen heb ik vanmiddag hulp gezocht bij de huisarts, of er een crisis beoordeling kon plaats vinden. Helaas moeten ze me hiervoor eerst gezien hebben. Heb dus morgenmiddag een afspraak bij de huisarts en ben van plan alles bloot te geven. Hopelijk valt de schade lichamelijk mee. groetjes, Sunflower
×
×
  • Nieuwe aanmaken...