Spring naar bijdragen

Zbb

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    2.577
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    58

Profile Information

  • Geslacht
    Man
  • Interesses
    Varen

Recente profielbezoeken

4.022 profielweergaven

Zbb's Achievements

Ervaren Forummer

Ervaren Forummer (3/4)

  1. Dat geld misschien voor vandaag de dag vroeger werd het als normaal beschouwd,stond er op tafel als je op visite ging een glas gevuld met sigaretten,vrij om te pakken. kon je als 12 jarige zonder pardon sigaretten kopen. en zelfs de doktoren zeiden dat af en toe een sigaretje gezond waren ik voel me er echt ingeluisd Maargoed dat het vandaag de dag ontmoedigd word voor de jeugd om er aan te beginnen.
  2. Jaa ik ben nog steeds gestopt,al is het soms niet makkelijk. Denk ik als ik er nu eentje rook dat ik me gelijk niet lekker begin te voelen. ik blijf doorzetten,het moet uiteindelijk alleen maar beter en makkelijker worden. vandaag 3 weken!
  3. Toch verbeterd de hersencapaciteit na ongeveer drie maanden zich enigszins. dus stoppen lijkt me altijd zinvol.
  4. Hier zit de antabus er ook weer in ik was hem maandag vergeten maar dat gaf geen/weinig risico omdat ik dinsdags toch weer een week weg moest voor werk. Maar met vandaag en maandag een inname zit ik wel weer goed voor aankomende vrije week. ik kan me geen terugval veroorloven dat zou teveel op het spel zetten.
  5. Hier gaat ie goed hoor druk op het werk en druk met leren droge en rookvrije afmelding. bedankt voor het vragen
  6. Ik ben hem gisteren vergeten maar geen probleem ik ben nu een week weg voor werk en op het werk drink ik zoiezo niet (meer) en weten mijn collega’s van mijn alcoholverslaving dus er is geen risico voor een terugval op dit moment. en drinken betekent voor 99,9% ook een terugval met roken geen haar op me hoofd die daar aan denkt! vrijdag neem ik hem weer en maandag neem ik hem onder toezicht.
  7. Geslaagd op naar de volgende!
  8. Zbb

    Maandag 18 maart 2024

    Ik meld me droog en rookvrij af voor vandaag heb vanmiddag tussen het leren door nog even heerlijk een uur in het bos gewandeld alles begint zachtjes aan weer groen te worden en zag dat de vogels al druk waren met zich mooi te maken voor hún toekomstige partners ik denk dat het snel lente wordt
  9. Zbb

    Maandag 18 maart 2024

    Goedemorgen … overal spierpijn,heb me dochter helpen verhuizen gisteren. vandaag leren want ik heb morgen examen! dagpact: zbb
×
×
  • Nieuwe aanmaken...