Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Zbb

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  25
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Over Zbb

 • Rang
  Nieuw hier

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Goed om te zien dat het bij jouw ook nog steeds lukt,fijn !! Een mooie dag toegewenst nog ..
 2. Hier gaat ie nog steeds goed,soms een lastig moment maar in het algemeen lukt het me prima zo zonder peuk. Kan me ook niet voorstellen dat ik me nog ooit laat verleiden om zo n smerig ding op te steken. Hoe gaat het bij jouw @Lynn86 dag 12 vandaag
 3. Zbb

  Dinsdag 18 juni 2019

  Hoi niks, Kan je het nog wegkieperen of lukt dat niet. Misschien kan je iemand bellen die je uit die vervelende drank cirkel kan halen? sterkte ...
 4. Zbb

  Dinsdag 18 juni 2019

  Ik moet nog iets van 26 jaar voor ik met pensioen mag
 5. Zbb

  Dinsdag 18 juni 2019

  Goedemorgen allemaal. wat lijkt me dat heerlijk rapilos !
 6. Zbb

  Maandag 17 juni 2019

  Iedereen bedankt voor de aardige berichtjes vandaag. ik ga tevreden naar bed weltrusten.
 7. Zbb

  Refusal

  Hoi wiplala, ik had in het begin ook veel last van bijwerkingen. Oa inderdaad moe en me eigen brak voelen. Hier moet je doorheen, Op een gegeven moment een halve per dag genomen en nog later een hele om de dag omdat ik dat toch handiger vond. Bijwerkingen worden echt minder op den duur,maar je moet geduld hebben. En je moet het maar zo zien ,dat de bijwerkingen minder zwaar zijn dan elke dag een kater en spijt hebben. Sucses!!
 8. Zbb

  Maandag 17 juni 2019

  Goedemorgen, hoe is het mogelijk,ik ben vandaag 5 maanden droog. Nog nooit heb ik het zolang achtereen vol weten te houden. Tranen van geluk.
 9. Zbb

  Zondag 16 juni 2019

  Hier een droge afmelding van het dagpact. Iedereen nog een fijne avond en bedankt weer voor vandaag.
 10. Zbb

  Zondag 16 juni 2019

  Ik zet je er ff bij @Sober ik ga er zelf ook gewoon bestaan
 11. Zbb

  Zondag 16 juni 2019

  Bedankt, bumberjim en sowhat klopt Asterix heb me naam maar een beetje ingekort,dacht dat de meeste mensen wel zouden weten wie ik ben. Ik had voorheen ook het idee, dat er een bekende van mij mij zat te lezen. Men zo ben ik gelijk wat minder herkenbaar voor de mensen uit me omgeving.
 12. Zbb

  Zondag 16 juni 2019

  ik kan me geen trotse vader voelen,ben wel heel trots op me dochter. Maar niet op mezelf als vader zijnde. Vind vaderdag een beetje dubbel,op zo n dag als vandaag schaam ik me en zit ik vol spijt dat ik er nooit was voor haar. En nu? nu is ze gewend zonder en heeft ze me niet meer nodig. Nee laat deze dag maar liever gauw voorbij zijn. Goedemorgen trouwens ..
 13. Goedemorgen @Lynn86 heel herkenbaar,schrok ervan hoe benauwd ik werd de laatste tijd. Ook totaal geen energie,als ik me moest inspannen was ik na twee tellen helemaal kapot. Ik merkte daar met twee dagen al een groot verschil. Vandaag dag 9 begin nu pas wat troep op te hoesten geloof ik bedenk me ook opeens dat ik dat irritante kriebel hoestje niet meer heb. We gaan er weer voor vandaag ...
 14. Hoi @Lynn86 fijn een mede stopper wat goed tweeenhalve week!! hoe gaat het,heb je nog veel last van trek? gebruik je er hulpmiddelen bij of cold turky? in ieder geval heel veel sucses!!! Bij mij valt het op zich wel mee,alleen wel regelmatig een slecht humeur. En als er even iets tegenzit moet ik soms wel even tot 10 tellen.
 15. Geen ervaring mee eigenlijk nog nooit van gehoord ook. Van wat ik nu snel even gegoogled heb,klinkt het wel interssant ,bijna te mooi om waar te zijn. Als ik het goed begrijp leer je weer gecontroleerd te gebruiken met behulp van silincro? voor mij niet weg gelegd geloof dat ik nooit meer gecontroleerd kan drinken ,daarvoor was ik veelste ver heen. Maargoed voor iemand die minder ver heen was,zou het misschien wel een uitkomst kunnen zijn.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...