Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Lika

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  10726
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  97

3 Volgers

Over Lika

 • Rang
  Oudgediende

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

4648 profielweergaven
 1. Lika

  Maandag 30 november 2020

  Heel goed dat je belt! Zet 'm op. En het is bezorgdheid hoe ik reageer. Jij weet zelf hoe het zit.
 2. Lika

  Maandag 30 november 2020

  Je had toch eerst nog bier gedronken met de buurman? En toen wijn?
 3. Lika

  Dinsdag 01 december

  Goedemorgen. Die karaktertjes. Ja. Achteraf klopt het precies met hoe ze zijn die kinderen van me. Jongste alles helemaal op háár manier. Maar dan ook helemaal. Slokje. Genoeg. Nog een slokje. Nog steeds is eten niet 'haar' ding. Behalve een broodje nutella. Controle wil ze. Zij bepaalt. Haar manier. Ze ging op schaatsles en keek alleen maar. Ging echt niet gewoon meedoen. Toen vroor het. Ze schaatste zo weg buiten en sprak de woorden ' nu wil.ik wel op schaatsles'. Fietsen. Wilde niet geduwd. Alleen maar op-en afstappen. Toen ze dat beheerste fietste ze zo weg. Bijzondere wezens zijn mensen. Kinderen zeker.
 4. Lika

  Dinsdag 01 december

  Ik hoop dat ze gelijk belt.
 5. Lika

  Maandag 30 november 2020

  Ik vertelde het al eerder. Mijn bloeddruk was te hoog om geopereerd te kunnen worden. Drinkt u? Stop daar eens mee? Na stoppen was mijn bloeddruk helemaal goed. @takeiteasy
 6. Fijn met de trein! Even kijken of ik niet al mijn warme kleren al ingepakt heb....even zoeken.
 7. Lika

  Maandag 30 november 2020

  @Jopieik heb je steeds zo gelezen als wat je nu uitlegt. En ja. Ik begrijp het. Maar ik kan het bijna niet verdragen merk ik. Dus dat het verdrietig is, juist voor jou natuurlijk, dat kan niet anders. Maar omkeren, teruggaan. Het kán! Blijf voelen. Deel als dat je helpt. Houd contact als dat je helpt.
 8. Lika

  Maandag 30 november 2020

  En ja. Ik.kan me je verdriet voorstellen. Maar je hebt gedaan wát je kon. Als je anders had gekund had je het wel anders gedaan.
 9. Lika

  Maandag 30 november 2020

  @Jopiedat is een grote stap. Je schrijft over verwarring. Je had een nieuwe route op de bus. Dan is verwarring toch doodgewoon? Of is het verwarde van een andere orde?
 10. Lika

  Zondag 29 november

  Lieve @Jopie voor mij, voor mezelf, hoop ik dat je nog heel lang hier bent. Ik heb heel veel aan je. Het grappige is dat ik net, voordat ik las wat je schreef in gedachten tegen je aan het praten was. Ik was de ramen aan het lappen. De basis op orde. Dat is waarom ik me dít huis nooit eigen heb gemaakt. Het werd nooit echt van mij. Ik weet wat te doen in het nieuwe huis. Zelf aan het stuur. De basis op orde.
 11. Lika

  De eerste weer niet nemen

  Zet 'm op man! Je bent zó dapper.
 12. Lika

  De eerste weer niet nemen

  Lieve @SanMiquelik was 46 toen ik stopte. Veel geleerd sindsdien. Vooral in de relatie met mezelf. En dat werkt uit naar buiten. En het gaat maar door. Is een proces. En nee...ik 'ben' er niet. En mijn man is bijna 60. We hebben het samen heel moeilijk gehad. Hij worstelt ook met van alles in zichzelf. Maar als ik zie wat hij heeft kunnen veranderen de laatste 4 jaar. R.e.s.p.e.c.t. En nee...hij 'is' er nog niet. Ook in onze relatie (22 jaar nu) is veel veranderd de laatste 4 jaar. Van onuitgesproken boosheid, verwijten, angst en opgeven naar luisteren en gunnen, willen begrijpen. En nee...we 'zijn' er nog niet. Toen ik stopte (tijdens burnout) was dat het signaal van voor mezelf gaan zorgen. Behoeftes, boosheid, accepteren , mildheid, luisteren. Het is niet te laat. Het is nooit te laat. Wat @Bobzegt. Toelaten van de liefde die al in je zit. En je weet niet wat er gaat gebeuren. Maar je weet wél wat er gaat gebeuren als je doorgaat met drinken.
 13. Welterusten @Jopie. Ik ga ook. Ramen gelapt, morgen de rest. Gewoon met water en schoonmaakazijn en een goede zeem. Niets geen ruiten, glas weet-ik-het-reiniger. BLauwe bessen vlekken uit broek. Ook met azijn en wat citroen. Maakt me tevreden.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...