Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Lika

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  7654
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  65

3 Volgers

Over Lika

 • Rang
  Ervaren Forummer

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

3217 profielweergaven
 1. Lika

  Even voorstellen Myle

  ipv Netflix? Lijkt me zo fijn voor je.
 2. Lika

  Even voorstellen Myle

  zou het niet fijn zijn om gewoon weer een nieuw abonnement op Storytel te nemen?
 3. Ja @IJsvogel. En ik woon in de grote boze stad en mijn fiets staat altijd buiten. Mooi is hij niet meer, maar gelukkig ook niet zo stelenswaardig.
 4. Lika

  Snap mezelf niet

  Ik heb een zware deken over mijn dekbed heen. Voelt ook lekker veilig.
 5. En verder een ENORME beslissing genomen vandaag. Ik houd mijn oude fiets. Hij wordt nu helemaal verzorgd. Want eigenlijk zou ik weer net zo'n fiets willen en hé, hij ziet er niet uit, maar zei de fietsenmaker: 'U heeft wèl een Batavus!' Kijk. Ik voel me rijk. Morgen met de tram, maar daarna sjees ik weer door de stad op mijn Batavus.
 6. Lika

  Nieuw hier! Shanti34

  Houd vol! Alcoholvrij bier drink ik wel eens. Nu eigenlijk steeds minder tot nooit meer. Alcoholvrije wijn vind ik niets. De onzekerheid die je beschrijft kan wel eens een enorme aanjager tot het nuttigen van de alcohol zijn geweest. Maar het is ok om je onzeker te voelen. Niet te weten of je het goed doet. En om je dingen aan te trekken. Daar kun je nu mee leren omgaan. Langzaam aan..Dag voor dag..En soms voel je je even niet zo lekker. Morgen weer een dag. Take care!
 7. Moeilijke momenten. Momenten die ik het moeilijkst vind. Kind is moe. Draalt met huiswerk. Te moe. Geen zin. Te moeilijk. Teneergeslagen meisje. Mijn schuld Mijn schuld als het straks niet goed gaat. Als ze haar school niet haalt. Als niemand haar leuk vindt. Als ze nu niet gaat slapen, normaal gaat eten, haar tas inpakt. Ik moet helpen, aanzwengelen. Als ik niet handel mislukt zij. Mijn schuld. En intussen maak ik me druk. word ik doodmoe en klink ik bits. Nu is het alweer goed. De arme zielen hier in huis. Als zij maar niet voelen dat zij mij moeten redden. Verantwoordelijk zijn voor mijn geluk. Caramba. Soms overvalt het me. Oud gedrag. Tis al goed. Lekker slapen en morgen zwemmen. Tis al goed.
 8. Lika

  Marco

  Dat is helemaal.niet erg. Ik begrijp het wel hoor. Maar als je griep zou hebben, zou je ook thuis in bed liggen. Je bent bezig om jezelf beter te maken. Je doet het goed.
 9. @Cleo66 zullen we een wedstrijdje ' wie heeft de beste reactie?' doen? Ik herken het wel hoor je gevoel. Je leest een reactie en denkt: wow, zo kan ik nooit reageren zo treffend, wijs, helpend. Maar weet je? Die gedachte is er 1 die nergens naartoe gaat en niet helpt en niet waar is en waar je jezelf mee tekort doet. Alleen heb je hem soms even en dat is niet erg.Ik heb toevallig heel veel aan jouw woorden nu. Ook weer een eyeopener voor mij. Dank je.
 10. Lika

  Marco

  glaasje water en thee. Dat is belangrijk!
 11. Lika

  Lotgevallen & strapatsen

  O, maar ik ben het wel echt. Ook zonder peuk en wijnglas tegenwoordig. Alleen is mijn innerlijke Brigitte niet altijd meer nodig of welkom, maar ik nodig haar nog vaak uit en heb haar zeer lief.
 12. Lika

  Marco

  misschien een idee om nu een klein rondje te lopen en vanavond ook een klein rondje. Goed drinken.
 13. @Lonster goede azijn, bijvoorbeeld appelcider? Sommigen van ons zien wellicht mogelijkheden....(Ik in ieder geval even) Appelciderazijn bedoel je natuurlijk! Je schrijft het ook, maar net iets anders, waardoor mijn hoofd....eh...nou ja. Je weet wel.
 14. Lika

  Lotgevallen & strapatsen

  Niet helemaal lieve @knakker. Blijf die grappen maken! Alleen op sommige momenten zijn ze even niet zo aan de orde. Als het jezelf aangaat. Ik doe mezelf vaak voor als een soort Brigitte Kaandorp, maar dan 2 keer zo dik en motorisch niet heel ontwikkeld. Zo lachen we wat af met en om mij. Maar ik kan deze présence niet áltijd helpend noemen. Weggooien doe ik mijn alter ego echter niet. Het kunnen en durven zeggen (zonder act) dat ik iets niet kan of wil of durf, maar óók zonder groots gehuil en ge ach en wee, maar gewoon serieus en betrokken bij mezelf, is een bevrijding. Je blijft in stand, maar voegt een andere dimensie toe.
 15. sorry!!! Dagpact: Billy Lika IJsvogel
×
×
 • Nieuwe aanmaken...