Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Lika

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  9759
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  83

3 Volgers

Over Lika

 • Rang
  Ervaren Forummer

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

4189 profielweergaven
 1. @Cleo66het doet ook wat met mij hoor. Voel me ook geagiteerd .Vind overigens dat wij dit niet verdienen. Voor het eerst maakt het me boos. Ik ben weg. Bankje in de zon. Even wat anders doen.
 2. @Cleo66het doet ook wat met mij hoor. Voel me ook geagiteerd .Vind overigens dat wij dit niet verdienen. Voor het eerst maakt het me boos. Ik ben weg. Bankje in de zon. Even wat anders doen.
 3. Lika

  Donderdag 2 juli

  Ik heb ook geen testen gedaan.
 4. Lika

  Donderdag 2 juli

  Dank! Heb ik nog liggen. Gaat mee op vakantie@
 5. Lika

  Donderdag 2 juli

  @Borik heb geen idee meer hoe zwaar ze was toen ze werd geboren. Ze was bijna 6 weken te vroeg. Maar er was in ons geval niets dramatisch aan. Het ging allemaal heel goed. Alleen de kleinste maat kleertjes van De Hema was echt veeeeeel te groot:-) Ik heb hele goede herinneringen aan die bijzondere periode.
 6. Lika

  Donderdag 2 juli

  Ik wist het zeker! Een grote dikke stevige jongen. ( het werd een heel vroeg geboren mini-meisje dat nu uitgroeit tot een prachtige dame)
 7. Lika

  Donderdag 2 juli

  Gisteren documentaire/interview gezien over Elizabeth Vargas, een grote naam bij ABC in de VS. Ze vertelde over haar alcoholverslaving. Dat ze vroeger last had van anxiety (angst) , ontdekte dat alcohol 'werkte' en hoe dat compleet uit de hand liep. Zo herkenbaar! Hoe je gewoon bang bent, faalangst om te leven, en dan om gewoon maar met het leven te dealen gaat drinken en hoe dat totaal verkeerd gaat. Pfoeh. Als we ons in onze angst wat meer zouden kunnen laten zien en gesteund kunnen voelen... we zijn niet alleen, we hoeven het niet alleen te doen. Ons groot houden, niet door de mand vallen. Alles. voor mij en voor wie het kan gebruiken.
 8. Lika

  Woensdag 1 juli 2020

  Klopt helemaal. Ik schrijf het hier allemaal omdat het er zo bijhoort. Zo één patroon is. Ik ben al on track ja. En dit is onderdeel. Geeft niets mag best.
 9. Lika

  Donderdag 2 juli

  En goedemorgen. Dikke kilo erbij. Compensatiedagen inbouwen maar... Zwemmen. Dat eerst.
 10. Lika

  Donderdag 2 juli

  Bevrijd door liefde zou je ook kunnen lezen.
 11. Lika

  Weer op scherp

  Het is pad dat je stapje voor stapje aflegt. Soms even met een omweg. Rustig aan...
 12. Lika

  On the way up

  Was dat de documentaire 'Rain in my heart'? Ik zag hem ook. Viel mij ook op. Hij was hier laatst geplaatst. Ik moet er nog elke dag een beetje van huilen. De eenzaamheid en wanhoop. Blijf maar lekker hier @Sandro. Drinken we samen lekker niet.
 13. Lika

  Woensdag 1 juli 2020

  De eetbeer was weer los. Bah en bleh. En ja het was lekker. Maar niet wat ik van plan was. Morgen back on track.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...