Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Lika

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  11912
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  100

1 Volger

Over Lika

 • Rang
  Oudgediende

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

5150 profielweergaven
 1. Lika

  Woensdag 28 juli 2022

  Mooi @spirit en @jopie2 kilometer is….ver! Borstcrawl?
 2. Lika

  Woensdag 28 juli 2022

  Wat me weer brengt bij mijn les van gisteren: omgaan met weerstand. Ben aan het oefenen in laten varen van weerstand en in ‘ja’ zeggen….
 3. Lika

  Woensdag 28 juli 2022

  Courgettesoep met zalm, stokbrood en kaasjes en pruimen of kersen toe. Ga maar eens beginnen…. trouwens @nancyhartstikke leuk! Wou dat ik zoiets had gedaan toen het nog kan. Maar mijn moeder is niet zo van het ‘meebewegen’….. dus of het was gelukt?
 4. Lika

  Woensdag 28 juli 2022

  @niksik wens je een goed afscheid. @Zbb ik hoop dat je je beter gaat voelen en de kracht weer voelt die je eerder liet doorschijnen. Dat gun ik je zo. @spiritrustig aan en sterkte ook. @jopiedank voor je bespiegelingen. Die zijn helpend vind ik. ik ga oefenen met weerstand weer even laten wegdrijven vandaag als ik die ervaar. En zwemmen.
 5. Lika

  Pubquiz vragen

  Ja, wel woord zou je daarvan moeten maken om de volgorde te weten. Ook iets heeeeeel anders dan tvtas:-)
 6. Vandaag kon ik verzet opgeven. Wat een ruimte gaf dat! De hele sfeer in het gezin klaarde op. Verzet tegen van alles. Tegen de weersomslag, tegen dat mijn man en kinderen zijn hoe ze zijn, tegen dit, tegen dat. Ik besloot opeens mee te gaan met alles, niet in verzet. En alles werd anders. Niet te geloven wat kan ik een bozige tegenstribbelaar zijn. Niet expres, niet bewust, maar och och och. Nou ja.
 7. Ben heel blij dat er iemand bij jou is ook @spirit.
 8. En als er niets uit je mond komt is het ook goed. Kijk maar.
 9. Had je dat ergens gelezen @Senna33? Moeilijk @spirit. Ik weet zelf niet wat ik zou doen. Ken je niemand rondom hem met wie je je zorgen kunt delen? En kunt afstemmen?
 10. Goedemorgen. Was zomaar weer in slaap gevallen…. bewolkt. Wel zwemmen nu!
 11. Ik ben (met overtuiging hoor) vegetarisch gaan eten door oudste. Ze was er laatst een paar dagen niet. Nu kan ik! , ging door mijn hoofd. Eieren met spek. Ik wilde het spek pakken in de supermarkt, maar het ging gewoon niet…. overigens ben ik geen vegetariër. Ik eet wel eens vlees, maar heeeeeeeel weinig.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...