Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Lika

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  11232
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  99

1 Volger

Over Lika

 • Rang
  Oudgediende

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

4827 profielweergaven
 1. @Jannigjeen @Quinnkon ik mssr toveren. Dan toverde ik jullie blij.
 2. Artisjokken vandaag. Hele lekkere. En rijst ook! En gemarineerde zalm en broccoli. En gefietst. Dat was fijn.
 3. @Roseewat moeilijk voor je toch. weet niet wat re zeggen. Knuffel!
 4. @Fabienne1985wij hebben een tweedehands hond uit Cran Canaria via een stichting. Die zitten hier dan al in een opvang, dus je kunt hem/haar eerst zien. De onze is ongeveer 5 kilo en was 2 toen we hem kregen. Ik heb altijd tweedehandsjes. Nadeel: opvoeden is lastiger. Voordeel: je hoeft geen pup op te voeden en niet 's nachts je bed uit etc. Maar ik vind het ook gewoon mooi om een hond een tweede kans te geven. Die we nu hebben leert van alles niet meer, maar leert ook ongelofelijk veel wel. En tot nu toe hebben we super lieve honden gehad. Altijd. Onze vorige was groter. Groot
 5. Ik lig al in bed. Vroeg. Vind ik fijn. Beetje liggen. Heb zin dat de lente door gaat. De zon en even naar buiten. Zo fijn.
 6. Tjee @nancy. Wat raar om te horen lijkt me. Zeker als het zo uit het niets komt. Krijg je goede hulp? Kan denk ik veel verklaren van algeheel niet goed voelen. Bah voor je.
 7. Zelfmaak pizza's. Libanees brood en dan wat je maar erop wil!
 8. Denk ik Quinn. Afronden zoiets? Ja, ik voel me zoveel meer thuis in mezelf nu. En ik breng het allemaal op omdat het mij ook iets geeft. Het gáát gewoon. Volgende week is het oude huis echt weg. En ik voel me op mijn nieuwe stek heel happy. Het was een goede stap. Dat weet ik wel. Nu naar buiten. De zon! De zon!
 9. Misschien is het gewoon de pijn dat ik eerder niet opbracht voor mezelf wat ik nu wel doe.
 10. Klopt @lady jane. Ik weet het en toch... Even delen hier helpt.
 11. Nee, dat is het niet. Het heeft met goed willen doen te maken. Ik heb in het oude huis niet goed geleefd. Hier lukken dingen me makkelijker. De boel bijhouden bijvoorbeeld. Ik ben ontrommeld. Het doet pijn dat ik dat daar niet voor elkaar kreeg, maar begrijp het ook. Het is zo gegaan. Het is goed zo. Ik weet het, maar het voelt soms anders.
 12. Denk opeens dat ik echt niet meer naar het oude huis wil, omdat ik bang ben dat ik zie hoe ontzettend leuk het was/is en hoe ik de verkeerde keuze maakte. Ik heb het idee dat de laatste dagen dit gevoel ergens diep onderin borrelt. En zorgt voor onrust. Jullie hoeven er niets mee. Ik ook niet. Even opschrijven hier. Want ondanks dat ik eerder schreef dat ik ook fout mag kiezen, is de angst voor de fout toch heel lastig. (En heb ik dan 'fout' gekozen?. Nee, maar daar gaat het niet eens om. Het is het -stel dat-gevoel.)
 13. Ziet er leuk uit @Fabienne1985
×
×
 • Nieuwe aanmaken...