Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Lika

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  8764
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  78

3 Volgers

Over Lika

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

3745 profielweergaven
 1. Lika

  Zaterdag 25 januari.

  Ik oefen hier ook. In wel reageren of juist niet. Herkenning dus bij mij.
 2. Lika

  Di 28 jan 2020

  Goedemorgen. Volgens mij hoor ik regen....
 3. Lika

  Maandag 27 januari 2020

  O @Etty, wat heerlijk! Tjee @Quinnkan me je schrik en boosheid voorstellen. Hoe verder?
 4. Lika

  Maandag 27 januari 2020

  Goedemorgen.
 5. Machteloosheid, frustratie en woede denk ik. En angst. En schuldgevoel. Ik kijk en doe niets. En in termen van fight, flight, freeze denk ik freeze. Ik zou willen dat dat niet zo was, maar ik vrees dat ik totaal zou bevriezen.
 6. Lika

  GewoonDoen

  Lichaam en geest Zo verbonden. Dat leerde ik tijdens mijn burn-out. Wat maak je een stappen vooruit. Je klinkt al heel anders.
 7. Lika

  Pelle drinkt niet meer

  Dag @Pelle2. Tot de volgende keer!
 8. Naar documentaire geweest. Over Aleppo 'for Sama'. Indrukwekkend. Daarna uit eten geweest. Syrisch. Heerlijk. De waanzin van oorlog. Onbegrijpelijk.
 9. Dank voor je inzicht @Jannigje. Tis niet fraai en niet fijn je zo te laten gaan, maar het klopt denk ik. Het was thuis in mijn vertrouwde omgeving. Daar waar het kon? Zo had ik er nog niet over gedacht. Ik hoop dat je iemand kunt vinden. Iemand bij wie het klikt. Bij wie je durft en kunt.
 10. @rapilos gefeliciteerd!
 11. Haha, Rosee, stel je voor dat ik vandaag moeder zou worden.... Dat zou die uitbarsting dan wel weer verklaren. Zwemmen nu.
 12. Goedemorgen. Wordt vandaag moeder ipv gisteren en filmpje en uit.eten met vrienden aan het eind van de dag. De ochtend is rustig en stil. Fijn. Gisteren overvallen door rondrazende emotionele uitbarstingen. WHAM! Gek soms. Net die grens over en dan lijkt er geen houden aan. Ik schaam me. Ging er zelfs bij vloeken (Kon de garam masala niet vinden namelijk.....) en met kastdeurtjes gooien. Dochter stond naast me. Heel erg. Het komt bijna niet meer voor gelukkig. Heel soms. Heb er last van. Deal with it.... Er zit boosheid achter? Moeheid ook. Man was weg. Ik boodschappen en koken. Jongste eet niets en oudste zei dat ze eigenlijk geen trek had en ik had mijn best gedaan iets uit te zoeken dat hen beviel. Kwam goed uiteindelijk. Dat wel hoor.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...