Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Tesje

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  49
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Tesje

 • Rang
  Nieuw hier

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Ik las gisteren avond heel even mee ok de dagdraad en vanavond weer. Maar is de sfeer altijd zo gespannen of val ik net op de verkeerde momenten in? Slaap lekker allemaal en ik meld me morgen weer op het dagpact was ik vandaag vergeten. Rustige nacht en lief zijn voor elkaar:)
 2. Tesje

  Even voorstellen Myle

  Succes weer! Ik ben nieuw. Ik heb gisteren een heel stuk van je draadje zitten lezen. Wat een heftige tijd maak je door. Ik wens je alle succes bij dag 2 weer. Geniet van een fris hoofd:) en morgen weer lekker met je kop in de zon! Slaap lekker voor zo.
 3. Tesje

  Tesje gaat voor een gezonder leven

  Dag 6. Wat een achtbaan van emoties. De ene dag gaat het lekker en voel ik me sterk en blij. De andere dag voel ik me alleen en zielig. De ene dag heb ik het gevoel dat ik de hele wereld aan kan en de andere dag weet ik niet meer waarom ik dit nou echt wilde. Ik slaap slecht en denk de hele dag aan niet drinken (en niet roken) Ik ben wel trots dat ik er alweer bijna een week op het zitten. Ik ga gewoon door!!
 4. Tesje

  Harald

  Fijn bericht, ik lees maar niet heel je draadje terug, maar ik begrijp een beetje waar het over gaat. Succes!!
 5. Tesje

  Xenia

  Goed bezig!! Super hoor.
 6. Tesje

  Ik ben Moeps, dag 2

  Super knap! Ik heb net je hele draadje zitten terug lezen. Ik ben na een tijd afwezigheid ook weer terug. Ik ga gewoon jouw voorbeeld volgen!
 7. Nou jongens, ik kom me afmelden voor vandaag. Snap niks van jullie discussie maar dat komt omdat ik net een dag hier ben. Ik heb vandaag een goede dag gehad, voel me sterk! Niet roken en niet drinken is een goede combinatie voor mij. Ik heb wel een alcoholvrije Ipa gekocht net en die ga ik even proeven. Weet niet of dat zo slim is..want eigenlijk moet je proberen even helemaal geen drankjes te drinken die aan alcohol doen denken volgens mij. Lief zijn voor elkaar hier en tot morgen:)
 8. @Kohtje volgens mij is het goed gegaan tóch?
 9. Even checken of ik dit zo goed doe, hier meld ik me aan voor het dagpact!!? Bij deze dan. Ik ga vanmiddag sporten met een goede vriend zoals ik vaak doe op woensdag en daarna voor de 1e x aan de koffie ipv wijn. Yes!! Oh zie nu dat ik die namen moet kopiëren.. Dagpact Fiet KohtjeLikaYvonneJaneMorgon Manou Quinn niks Spirit Tess succes iedereen!
 10. @Quinn bedankt voor je antwoorden. Ik moet nog even leren hoe en waar ik alles vinden kan. Ik zal me inschrijven op het dag pact!! Mijn plannen voor vanmiddag zijn samen met een goede vriend sporten en nadien een bak koffie !! drinken. Dat wordt een kleine uitdaging want we drinken altijd een wijntje na het sporten... maar komt goed
 11. Tesje

  Tesje gaat voor een gezonder leven

  Nu een paar dagen alcoholvrij. Gek hè hoe het je bezig kan houden. Ik denk er de hele dag aan , tegelijk ben ik fanatiek aan het bewegen en verder heel bewust met mijn gezondheid bezig. Dus op alle andere vlakken ook bewuste keuzes maken. Ik eet geen suiker meer bijvoorbeeld. Ik voel me best lekker ,soms wat deprie en alleen..maar over het algemeen voel ik me sterk en zelfverzekerder dan ooit! Slapen ging al vannacht redelijk ..Ik moest "maar" 3x plassen. Succes aan ieder!!!
 12. Tesje

  Tesje gaat voor een gezonder leven

  Bedankt voor je uitgebreide antwoorden. Fijn dat het goed gaat met jou, ik hoop over een tijd ook anderen zo te kunnen steunen. Voor nu is het nog dag voor dag en iedere dag tegen mezelf zeggen dat ik de alcohol niet nodig heb. Ik ben super fanatiek aan het sporten geslagen , en lees veel over meditatie en goede voeding en dat soort dingen. Nu nog goed slapen ..Ik heb nog refusal liggen ..twijfel of ik die zal nemen..ik voel me sterker als ik het op eigen kracht doe!
 13. Ik lees even mee, maar wat is een dagpact weekpact en wat is het gevaar als je je goede gegevens invult? Kan ik gewoon schrijven op mijn eigen draadje? Zijn er trollen waar ik voor op moet passen?? Ik was vol goede moed, net weer gestopt met drinken , vanmorgen al heerlijk een eind gewandeld met het hondje in het bos. Ik voel me blij!
 14. Tesje

  Tesje gaat voor een gezonder leven

  Hoi Bob, fijn zulke bemoedigende woorden!! Heb jij besloten om nooit meer te drinken? Wat ervaar jij als grootste voordeel van het nuchter zijn? En als je nog tips hebt voor een goede nachtrust houd ik me aanbevolen. Ben wel 25 x per nacht wakker..
 15. Tesje

  Tesje gaat voor een gezonder leven

  Hey, ik weet het niet meer precies , het was opeens klaar met mijn motivatie en beide zaken waren weer terug bij af.. roken en drinken gaan zo samen dat het niet anders lukt op ermee te stoppen. Roken is nu dag 9 drinken dag 3. Ik ben wel al een week heel erg geminderd met drinken. Het gaat goed behalve het slapen is een drama. Verder probeer ik zoveel mogelijk te sporten en te rusten. Ik merk op mijn werk dat ik zo gefocust ben op mijn stoppen dat de rest een beetje onbelangrijk wordt..komt vast goed. Ben jij al lang gestopt? Ik ga je even lezen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...