Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Tesje

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  75
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Tesje

 • Rang
  Forummer

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Tesje

  Even voorstellen Myle

  Ik dacht hetzelfde als Grumpie..arme Myle.. Maar ik weet ook niet hoe we jou het best kunnen helpen. En of dit forum alleen wel in staat is om iemand echt te helpen. Je zult het nl zelf moeten willen / kunnen/ doen. Maar je staat op een wachtlijst voor specifieke hulp voor je problemen en tot die tijd probeer je er het beste van te maken volgens mij. En zijn er betere en slechtere dagen. Mss is dat voor nu okay voor jou? Ik vind het lief hoe iedereen probeert te helpen. Ik kan me ook de frustratie voorstellen als er ' niets' met de tips gedaan wordt. Myle laat je even weten hoe het voor jou is? Vandaag een betere dag!? Hang on there! X
 2. Tesje

  Even voorstellen Myle

  Lieve Myle, ik wil alleen even zeggen dat ik aan je denk. Ik hoop dat je nacht mee valt.
 3. Tesje

  Even voorstellen

  Welkom en ik ben heel benieuwd hoe het nu met je is! Ik herkende veel in je verhaal dus ik hoop dat we eens van gedachten kunnen wisselen.
 4. Tesje

  Tesje gaat voor een gezonder leven

  Goedemorgen ! Ik heb een dikke maand niks geschreven. Ik ging in de weekenden namelijk weer drankjes doen. Dacht dat daar hier niet goed op gereageerd zou worden dus hield ik het voor me. Ik heb gemerkt dat het voor mij echt onmogelijk is om 1 drankje te doen. Wist ik natuurlijk al wel , maar ergens blijft het zó confronterend dat ik van plan ben 1 glas wijn te drinken ..en dan 4 uur later stom dronken te zijn , de volgende morgen zón spijt te hebben en een kater. Weg trots gevoel weg zelfvertrouwen weg motivatie. Rotverslaving is het! Toch is het alleen in de weekenden fout gegaan en door de week weer strak de teugels aangespannen. Dat is wel een verandering met voorheen. Dan gaf ik alles op. Verder ben ik een intensieve therapie gestart om mijn shit uit het verleden te gaan opruimen. EMDR met PRI en ik volg daarnaast al een jaar haptonomie. Ik ben trots dat ik de moeilijke dingen aan durf en dat ik er mee aan de slag ga. Het zal heftig worden. Mijn idee is nu om 3 maanden nuchter te blijven. En dan verder te kijken. Weer helemaal vol vertrouwen en goede moed dus. Hoop dat het met jullie goed gaat. Wens jullie allemaal een fijne dag en lees vanavond bij jullie verder. Liefs
 5. Goedemorgen allemaal, Vandaag werken en vanmiddag sporten. Voel me raar..ben wankel. Ik voelde me juist zo sterk..maar ik ga niets drinken!! Afspraak met mezelf. Dagpact Myle Lika Etty Smaragd Tesje
 6. Tesje

  Tesje gaat voor een gezonder leven

  @Quinn klopt mijn partner snapt niet hoe het echt voelt.. Ik vind het een goed idee om eerst eens 3 maanden niets te drinken. Klinkt wel als best heel lang trouwens... @Lonster knap ook van jou dan! Bijna 2 weken. Gaat het goed?
 7. Tesje

  Even voorstellen Myle

  Wat een moeilijke situatie voor je. Ik toch lees ik door de regels heen nog steeds een sterke Myle, met de wil om hier uit te komen. Goed dat je de nachtdienst gaat benaderen. Lieve Myle ik hoop heel erg dat je de rust en de hulp vindt om deze nacht weer positief door te komen. Ik ga even lezen over DIS. X
 8. Tesje

  Tesje gaat voor een gezonder leven

  Ik wilde nog even recht zetten dat mijn man mij niet zou steunen. Ik schreef een paar dagen geleden dat hij ook wil stoppen/ minderen ,en dat ik me er aan stoor als hij dan toch gaat drinken. Ik bedoelde daarmee niet dat hij mij niet steunt. Het is juist een lieverd en hij houdt heel veel rekening met mij. Ik ben gewoon prikkelbaar en snel uit mijn humeur. Zo dat moest ik toch even rechtzetten.. Verders..het slapen gaat ietsje pietsje beter. Daar ben ik heel blij om! Ik ben trots op mezelf dat ik gewoon geen druppel meer heb aangeraakt. Ik mis het wel hoor.. vraag mezelf ook echt af hoe lang ik niet wil drinken. Ik had dit natuurlijk beter vooraf kunnen bepalen. Ik merk dat er nu een stemmetje in mijn hoofd begint te zeggen dat ik binnenkort best een wijntje mag. Maar eigenlijk wilde ik een paar maanden niet drinken..En ik zit nu pas op 2 weken. Is dat de verslaving die opspeelt?
 9. Tesje

  Even voorstellen Myle

  Ik vind je een kanjer!
 10. Tesje

  Tesje gaat voor een gezonder leven

  @Myle ja zeker ..alles komt harder binnen. Fijne momenten maar ook minder fijne gevoelens. Ik ga gauw naar bed. Weer een dag overleefd! Tot morgen maar weer.
 11. Tesje

  Even voorstellen Myle

  Gaat het vanavond Myle?
 12. Tesje

  Marco

  Snap dat je die paniek niet meer wilt! Neem de tijd om te herstellen hè en als je je nutteloos voelt kom je hier lekker lezen en schrijven:)
 13. Tesje

  Tesje gaat voor een gezonder leven

  @Myle hoi het gaat goed. Ik mis mijn drankje wel natuurlijk en ik slaap slecht maar ik voel me wel fit en scherp. Gek he als je eigenlijk niet eens weet hoe het voelt om een tijdje achter elkaar nuchter te zijn. Ik zit nu Ajax te kijken. Ze winnen gelukkig. Normaal dronk ik altijd een biertje bij voetbal kijken.. Hoe is jouw avond tot nu toe? Jammer dat je psycholoog er mee stopt net nu je eerlijk en open bent over je alcohol hè. Probeer er een rustige nacht van te maken jij!?
 14. Tesje

  Nieuw

  Welkom hier! Goed besluit om te stoppen! Als je eerlijk kunt zijn tegen je omgeving dan kunnen ze je wel beter helpen. Je zult die steun mss nodig hebben. Schrijf veel hier, ik ben ook vrij nieuw en ze zijn hier heel lief! Succes.
 15. Tesje

  Marco

  Welkom hier en schrijf maar lekker van je af! Ik wens je veel succes en geloof in jezelf!! Je bent super goed bezig.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...