Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

niks

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  140
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  2

Over niks

 • Rang
  Forummer

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

177 profielweergaven
 1. niks

  Zo 18 aug 2019

  Goedemorgen. Even melden dat het met ups en downs best redelijk gaat. Ik lees wel mee, maar het forum voelt op dit moment niet veilig voor mij.
 2. Ik heb weekend, wat fijn om dat te kunnen zeggen. Het is wennen, maar wel leuk. Wel moe, maar daar is een weekend voor. Ga dus kalm aan doen en me terug trekken met een boek en een doos chocola.
 3. niks

  Wo 7 aug 2019

  Goedenavond. Mijn eerste dag is een feit. Veel informatie, nieuwe gezichten en spanning. Maar het ging goed. Even niet de puf om op anderen te reageren. Maar sterkte voor iedereen die het nodig heeft.
 4. Thanks @Myle ga maar weer een poging doen om te slapen.
 5. Voel me net een klein kind Vindt het spannend, morgen naar mijn werk. Kan er gewoon niet van slapen.
 6. Voor ik mij aan melde, las ik al een tijdje mee. Tot je de moed hebt verzameld, nu meld ik mij aan. Als je vandaag een meelezer bent, twijfelt, durf ik het aan om mij aan te melden? Je leest over zelfmoorden, die mede komen door het forum? Of oudgedienden van het forum? (of lees ik het nu helemaal verkeerd?) Ik denk dat ik mij wel even had bedacht, als ik dit las op een punt dat ik mij aan wilde melden. Ik vindt dit echt een kwalijke zaak.
 7. Ik heb hier natuurlijk niets mee te maken, maar dit zijn wel hele heftige uitspraken wat je doet @Smaragd Schrik er behoorlijk van.
 8. niks

  Jopie

  Ik heb je gelezen Jopie, wat een heftigheid waar je in zit. Volgens mij ben je een wijze vrouw, fijn voor je kinderen en kleinkinderen! Geniet van je koffie en van je dag.
 9. Jongens en meiden het is nog vroeg, does lief tegen elkaar! Goedemorgen trouwens. Gisteren mijn werkplek gebeld, ik zou september beginnen. Maar ik zou zo graag nu al willen beginnen, dat mag. Ik ga dus tot september vrijwilligerswerk doen Morgen ga ik beginnen, ben er blij mee. Goed om bezig te zijn, ik kan er alleen maar van leren. Ben ik straks ook al wat gewend, als de opleiding begint.
 10. niks

  Zondag 4 aug 19

  Ik doe mijn best. Zal heus mijn betere en mindere dagen hebben, maar dat hoort erbij. Kijk enorm uit dat ik kan beginnen met werk en studie. Werken aan de toekomst, hopelijk over een tijdje mijn eigen huisje.
 11. niks

  Zondag 4 aug 19

  Weer thuis. Voorlopig ga ik om de week een weekend naar mijn ouders. Dit geeft mij veel kracht om door te gaan. Niet om door te gaan met drinken natuurlijk
 12. niks

  Zaterdag 3-8-2019

  Het gaat goed Yvonne. Ik ben een paar dagen bij mijn ouders. Even uit de situatie, niet drinken. Ik ben jaren niet thuis geweest. Zo bijzonder om op mijn "eigen" slaapkamer te slapen. Mijn ouders verdienen een standbeeld. Niet vragen, maar wel luisteren als ik wat vertel. Wandelen met mijn vader, koken met mijn moeder en boodschappen doen. Het geeft me zoveel rust, dit had ik echt even nodig. Het gevoel dat ik er mag zijn, dat ze ondanks alles, nog steeds van me houden.
 13. Ja, ik ga denk ik nu maar douchen. Daarna koffie zetten. Kom straks hier nog wel weer heen, als jullie het niet erg vinden.
 14. Tril als een gek. Maar ga het volhouden.
 15. Niet gedronken tot nu toe, wel heel erg moeilijk nu om niet toe te geven. Iemand tips?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...