Spring naar bijdragen

niks

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  4.534
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  70

1 Volger

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

3.216 profielweergaven

niks's Achievements

Ervaren Forummer

Ervaren Forummer (3/4)

 1. Goedemorgen, wat genieten wij hier! De dagen zijn relax, veel zwemmen. Naar de kinderclub, vooral in de avond dansen is favoriet. Middagdutjes worden bij het zwembad gedaan. De meiden slapen elke morgen tot een uur of 9 uit. Maar liggen ook niet voor 9 uur in bed. Echt erop gaan doen we niet. Een keer naar het centrum, ijsje eten of een boodschap doen. Maar we vermaken ons hier prima, erop uit trekken doen we wel als ze ouder zijn. Mini heeft een vriendje, zo lief samen. Lopen hand in hand over de camping. Joch durfde niet in zwembad te springen. Maar samen met Mini wel en nu ook alleen. Inie geniet ook met volle teugen. Liefst laat ze zich in bootje rond trekken in zwembad. Er is altijd wel iemand te vinden die haar mee neemt. Als de kinderen genieten, genieten de ouders ook en het is zo waar!
 2. Goedemorgen vanuit Spanje! Gisteren aan gekomen. Zitten in een mooie stacaravan op een camping met zwembad en aan de zee. Kinder animatie club. Zo fijn hier! Wij blijven 2 weken hier. Mini dolgelukkig dat we gisteren nog even konden zwemmen. Voor de eerste keer vliegen voor de dames, ging gelukkig goed. We gaan ons hier wel vermaken.
 3. Hier gaat het ook lekker! Beetje balen van het weer, maar dat is niet anders. Nog 3 maand en dan is de oudste alweer 3. De jongste straks anderhalf. Heel ander kind, dan de oudste. Die is ondernemend, zoekt grenzen op, echt een boefje. De jongste is veel rustiger, kan zich prima alleen vermaken. Niet drinken gaat nog steeds goed. Heb een periode gehad dat ik wel wilde proberen om het bij 1 of 2 te houden. Maar ach, wat voegt het toe? Gewoon lekker de 0 houden, bevalt eigenlijk wel goed.
 4. Daag, hoe gaat het hier met iedereen?
 5. Goedemorgen, zo naar de markt en verder vandaag ook een lekker tuin/zwembad dagje hier. Vandaag eten we makkelijk, monkey platter met fruit en wat andere hapjes.
 6. Ook al ben ik hier niet meer zoveel, ik wil ook wel komen!
 7. Daag allemaal. Even wat laten horen. Het gaat allemaal goed hier. Met de meiden gaat het prima. Inie loopt ondertussen ook. Het gaat allemaal zo snel. We genieten van het mooie weer en van elkaar. Niet bij gelezen, hoop dat het goed gaat met iedereen!
 8. niks

  Zondag 7 mei 2023

  Goedemorgen! Vandaag gaat Mini voor het eerst alleen zwemmen met peuter survival. Gelukkig met dezelfde juf als samen met papa. Want dit zijn natuurlijk wel al de dingen die we tegen komen. Als de juf in het algemeen wat zegt, dan hoort ze het niet. Vanaf volgende week gaat Inie met papa zwemmen. Vandaag gaan we kijken hoe Mini het doet.
 9. Goedemorgen, de tuin is weer klaar. Bubbelbad is weer gevuld tot grote vreugde van Mini en Inie vind het ook wel fijn! Kom maar door met het mooie weer!
 10. Rondje vrijmarkt gedaan, emmer duplo op de kop getikt en Mini een pet van peppa pig waarmee ze nu in bed ligt. Een treintje met spoorbaan,weet niet wie er blijer is, papa of de meiden. Het Koningshuis, ach ik benijd ze niet. Ze zien er mooi uit en de mensen die aan fat-shaming doen bij Amalia moeten zich kapot schamen.
 11. Goedemiddag, wij gaan morgen even naar de vrijmarkt, maar als het net zo koud is als vandaag vast niet zo lang!
 12. niks

  Maandag 24 april 2023

  Wat fijn @lady jane! Ben zo blij voor jullie. Ik ben gisteren ter huwelijk gevraagd! De meiden hadden een shirtje aan, wil je met onze papa trouwen? Allebei een roos in de handen en S had een grote bos. Wat was mijn antwoord denken jullie?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...