Spring naar bijdragen

niks

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  4.547
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  70

1 Volger

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

3.394 profielweergaven

niks's Achievements

Ervaren Forummer

Ervaren Forummer (3/4)

 1. niks

  Maandag 10 juni2024

  Wat een leuke foto's @Freekie. Nog 1 week en dan gaan wij op vakantie. Denk dat er in ieder geval 1 heel gelukkig gaat worden van zon en zwembad. Oké, wij allemaal wel verwacht ik.
 2. niks

  Maandag 10 juni2024

  @Yana ook voor jou en gecondoleerd.
 3. niks

  Maandag 10 juni2024

  Lieve @Lika sterkte!
 4. Poeh! Wil ik hem winnen... Ik weet het niet zo goed. Stiekem misschien ook wel een beetje denken, of hopen dat de persoon gelijk heeft. Ik durf het alleen niet aan om uit te proberen, en ach ondanks dat soms wel eens zouden willen, is het denk ik maar beter van niet.
 5. Hi mannen! Vandaag een discussie gehad, blijft een beetje hangen. De zin, of eigenlijk onzin om niet meer te drinken. Volgens die persoon zou ik nu toch echt wel weer een keertje kunnen drinken, weekend of feestje. Niet duidelijk kunnen maken dat het naar mijn inziens niet kan. Of misschien kan het ook wel, maar dat ik het niet de moeite waard vindt om het uit te proberen. Voelde mij een beetje een loser of zo.
 6. niks

  Zaterdag 25 mei 2024

  Ja gaat goed hier hoor. De meiden gaan beide lekker. We hebben een keuze gemaakt voor Mini haar basisschool en dat geeft rust. Met mijn lief gaat het ook prima, heeft heel wat te stellen met zijn 3 dames haha!
 7. niks

  Zaterdag 25 mei 2024

  Goedemorgen, oh dat zal vast lekker smaken een kopje koffie van @Yvonne!
 8. Goedenavond, dacht laat ik eens een kijkje nemen. Zie dat er een paar terug gekomen zijn, of weer actief. Quinn, Smaragdie. Hier gaat alles prima. De meiden groeien als kool, Mini nog steeds een boef, maar oh zo slim dametje, die komt er wel. Inie een echt meisje, dol op tutten, mooie jurkjes. Vandaag 4 jaar en 5 maand droog. Heel eerlijk, ik dacht 4 jaar en 6 maand. Gelukkig maar dat Bob het bij houd Hoop dat het goed gaat met iedereen. Zal eens wat proberen terug te lezen.
 9. Goedenavond,dacht zal ook eens een teken van leven geven. Eigenlijk best erg, heb zoveel aan het forum gehad en toch verdwijnt het naar de achtergrond. Het gaat prima met mij en met ons. De oudste is bijna 3 en een half en de jongste heeft haar tweede verjaardag ook alweer gevierd. Ik werk nog gewoon, nog steeds erg naar mijn zin. Het loopt dus allemaal wel lekker. Binnenkort een schoolkeuze maken voor de oudste, maar we zijn er eigenlijk al uit dat ze naar het doven/slechthorend onderwijs gaat. Ze zit nu in de peutergroep, heeft het naar haar zin. Communiceert goed met vooral gebarentaal. Ook wij leren het steeds beter en zelfs de jongste pikt het heel makkelijk op. Ik hoop dat het hier goed gaat met iedereen! Liefs van Niks die nog steeds niks drinkt.
 10. niks

  Jaarpact

  Zeker ga ik door @Bob! Dankbaar waar ik nu sta zonder drank.
 11. Dank je wel @lady jane!
 12. Goedenavond, zo weekend weer achter de rug. Weekend waar onze Mini gisteren 3 jaar werd. Hoe dan? Het gaat zo vreselijk snel! Ze is goed verwend, gezellig weekend maar blij dat het nu weer even rustig is. Op naar Sinterklaas dan maar. @Maja gecondoleerd met je moeder.
 13. Goedemorgen, hier gaat alles nog steeds goed. Heerlijke vakantie gehad en nog lekker nazomeren thuis. Verder het gewone leven weer aan de gang. Nog een maand en dan is Mini alweer 3, Inie alweer anderhalf. Mini uit de luiers, dat scheelt al enorm. Nog steeds een boef eersteklas. Inie een stuk rustiger, kan zich prima alleen vermaken. Heel makkelijk tevreden kind. Zo compenseert het elkaar mooi. Het niet drinken gaat en bevalt nog steeds goed. Dus mooi door zo!
 14. Goedemorgen, wat genieten wij hier! De dagen zijn relax, veel zwemmen. Naar de kinderclub, vooral in de avond dansen is favoriet. Middagdutjes worden bij het zwembad gedaan. De meiden slapen elke morgen tot een uur of 9 uit. Maar liggen ook niet voor 9 uur in bed. Echt erop gaan doen we niet. Een keer naar het centrum, ijsje eten of een boodschap doen. Maar we vermaken ons hier prima, erop uit trekken doen we wel als ze ouder zijn. Mini heeft een vriendje, zo lief samen. Lopen hand in hand over de camping. Joch durfde niet in zwembad te springen. Maar samen met Mini wel en nu ook alleen. Inie geniet ook met volle teugen. Liefst laat ze zich in bootje rond trekken in zwembad. Er is altijd wel iemand te vinden die haar mee neemt. Als de kinderen genieten, genieten de ouders ook en het is zo waar!
 15. Goedemorgen vanuit Spanje! Gisteren aan gekomen. Zitten in een mooie stacaravan op een camping met zwembad en aan de zee. Kinder animatie club. Zo fijn hier! Wij blijven 2 weken hier. Mini dolgelukkig dat we gisteren nog even konden zwemmen. Voor de eerste keer vliegen voor de dames, ging gelukkig goed. We gaan ons hier wel vermaken.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...