Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

niks

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  299
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  3

Over niks

 • Rang
  Forummer

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

460 profielweergaven
 1. Voor wie het leuk vindt, en anders scroll maar door. Het gaat goed met mij. Werk en opleiding gaat prima. Een ander nieuwtje, ik heb een vriend. Het is hard werken voor mij. Vertrouwen is nog moeilijk, iemand die mij gewoon leuk vindt, zonder dat ik er iets voor terug hoef te doen. We kunnen er gelukkig goed over praten, heb hem ook vrij snel alles maar verteld. Ik drink niet, ook daar heeft hij respect voor, dringt niet aan of zo. Komend weekend gaan we een nachtje weg in een hotel. Spannend, maar ook veel zin in. Ben er nog niet, maar langzaam geloof ik weer een heel klein beetje in mijzelf.
 2. niks

  Za 18 jan 2020

  Schrijf je door mij alsjeblieft niet uit. Sorry, kwam niet aardig over, maar herken je schrijfstijl. Je zal dit forum nodig zijn, anders kom je niet steeds terug neem ik aan. Gebruik het alsjeblieft waar het voor bedoelt is, je kunt er echt wat aan hebben!
 3. niks

  Za 18 jan 2020

  Dank je wel! Ik ga slapen, neem aan dat jij de nacht wel weer door haalt, maar als je ook gaat slapen, slaap lekker.
 4. niks

  Za 18 jan 2020

  @Penny je doet me blozen! Ik doe mijn best, dat wel in ieder geval en heb het geluk dat mijn werk en opleiding mij prima bevalt!
 5. niks

  Za 18 jan 2020

  Benieuwd hoe lang het duurt voor je account weer verwijderd wordt, hoelang het duurt voor je dan weer terug bent. Hoop dat je echt hulp gaat zoeken, ben je al opgenomen geweest?
 6. niks

  Za 18 jan 2020

  Krijgen we ook weer allerlei videoclips te zien @Rusteloos? Goedenavond trouwens. Hier gaat het goed, lees dagelijks mee, het houd me scherp. Druk met werk en studie. Ook weer beetje sociaal leven aan het opbouwen. Al vindt ik het lastig dat ik niet drink. Hoop toch ooit weer sociaal ye kunnen drinken, maar voorlopig de 0!
 7. Ik hou niet van vuurwerk, maar wat sterretjes moet kunnen!
 8. Alsjeblieft, heb de hele middag voor jullie staan te bakken!
 9. niks

  Dinsdag 31 december 2019

  Oliebollen en appelflappen gebakken. Nu rustig de avond uitzitten. Ik ga niet vertellen wat voor avond ik een jaar geleden had, maar ben zeer dankbaar om hier dan nu te zijn. Mijn moeder, heel lief bedoeld, heeft een fles alcoholvrije champagne mee genomen. Zag net de fles staan, met Hello Kitty erop @Smaragd balen dat je niet weg gaat. Heb je een plan voor vanavond nu? TV kijken? Hou je het droog? @Jopie wat vreselijk zeg! Sterkte met werken!
 10. niks

  Dinsdag 31 december 2019

  Goedemorgen. Straks naar mijn ouders en vanmiddag met mijn vader oliebollen bakken. Het jaar afsluiten! Wat een jaar was het. Kiezen voor mezelf, weg gaan, opnieuw beginnen. Met vallen en opstaan. Werken en tegelijkertijd een opleiding doen. Komend jaar zo door gaan. De 0 houden is nog lastig, maar ik kan het wel. Ik wens jullie een hele goede jaarwisseling toe! Bedankt dat ik me dit jaar bij jullie mocht aansluiten! Als Niks, als mens en zonder mij te veroordelen.
 11. Ik wil graag pony rijden morgen.
 12. Dit zullen de laatsten zijn.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...