Spring naar bijdragen

niks

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  4.506
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  69

1 Volger

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

2.988 profielweergaven

niks's Achievements

Ervaren Forummer

Ervaren Forummer (3/4)

 1. niks

  KiloKiller

  65.6 hoop dat ik niet te laat ben.
 2. @Yvonne het gaat redelijk. Het is zo lastig uit te leggen hoe het werkt. Je denkt apparaat erin en ze kan horen. Maar zo werkt het niet. Ze hoort zeker geluid, reageert daar ook op. Maar spraak verstaan kan ze nog niet, simpel omdat ze de woorden niet kent. Maar ze leert wel. Zelf wat proberen te zeggen doet ze nog niet, dat zou nu langzamerhand wel moeten komen. Voor ons is het soms best vermoeiend, niet om zielig te doen hoor, met alle liefde. Maar alles benoemen, herhalen het is echt intensief. Maar er zijn ook mooie dingen. Als Inie huilt, gaat ze er nu naar toe om een kusje te geven. Dat is zo lief om te zien. @Rosee ik wens jou heel veel sterkte en @Quinn beterschap. @Reacher er is taart nodig voor Q!
 3. Goedemorgen, paar dagen flink griep gehad. Lijk nu iets op te knappen gelukkig.
 4. niks

  KiloKiller

  65.7 maar ben behoorlijk ziek geweest deze week, dus niet helemaal eerlijk
 5. Die filmpjes hebben wij ook gezien. Maar ach, Mini is Mini ,eigengereide meid, die het liefst haar eigen gang gaat en een eigen willetje heeft. Niet altijd makkelijk, maar wel leuk! Morgen komt de logopedie op kinderdagverblijf. Want ook daar zal ze overspoeld worden door het lawaai dat andere kinderen maken. (en ze zelf maakt)
 6. Goedemiddag, ik zag dat er naar Mini was gevraagd, dus zal even een update geven. Het klinkt misschien gek, maar ze moet nu leren horen. Dit gebeurt door de logopedie en wij hebben daar ook een rol in. Ze kent de geluiden niet. Dus de hersenen moeten geactiveerd worden dat ze geluiden leert herkennen en gesproken woord. Wij hebben het idee dat ze nog lang niet goed hoort, maar dat kan ook kloppen. Ze gaan niet meteen op volop volume, want dat kan heel beangstigend zijn voor haar. In de loop van de revalidatie, zal het volume wel om hoog gaan. Voorbeeld: gisteren was ze in de keuken en je zag dat ze geluid hoorde, maar dan niet weet wat het geluid is, waar het vandaan komt. Dus naar de wasmachine toe, dit is het geluid. Ze legde haar handje erop, maakte gebaar naar haar oor en naar de machine. Dus ze begreep dat het geluid van de wasmachine is. Ze laat het wel toe dat het in haar oor blijft nu. Soms geeft ze aan dat die uit moet en dat doen we dan ook. Wan je kunt je misschien voorstellen dat het erg vermoeiend is. Dingen horen, wat nieuw is en dan niet weten wat het is en waar het weg komt. Ook dit bouwen langzaam op. Ook voor ons is het vermoeiend,wel minder natuurlijk. Maar je bent er mee bezig, je wil (te snel) resultaat zien. Maar goed, geduld is een schone zaak.
 7. We hadden al veel filmpjes gezien, van die schattige kinderen, die ontroerd waren als ze aangesloten werden op CI. (gehoorimplantaat) Of gingen lachen.... Nou Mini niet hoor. Alleen maar boos en huilen. Uiteindelijk is het wel gelukt. Tijdens het spelen is ze getest en ze lijkt wel wat te reageren op geluid. Maar lijkt nog niet te beseffen waar het weg komt. Morgen op audiologisch centrum gaan ze verder. In haar groepje, waar meer kinderen zitten met een CI.
 8. Zeker! Fijne dag allen met wat je ook gaat doen!
 9. Goedemorgen, werken vandaag. Daarna weekend
 10. niks

  KiloKiller

  67.0 @Yvonne je hebt mijn wens en start omgedraaid
 11. Goedemorgen, de week is weer voorbij gevlogen. Weinig nieuws hier. Gewerkt, lekker veel buiten geweest met het mooie weer. Volgende week donderdag wordt Mini aangesloten op haar implantaat. Spannend, ben zo benieuwd hoe en wat ze nu gaat horen en wat ze er zelf van gaat vinden. @Hadocque sterkte hoor!
 12. Ik moet zo werken, kinderen naar opvang. Dus even kop koffie en dan aan de slag.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...