Spring naar bijdragen

niks

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  4.109
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  63

1 Volger

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

2.441 profielweergaven

niks's Achievements

Ervaren Forummer

Ervaren Forummer (3/4)

 1. Goedemiddag, gisteren een heerlijke dag gehad. Kinderen hebben zich prima in zwembad vermaakt. De grote kinderen trouwens ook. Patat en snacks opgehaald. Ze staan deze week nog op de camping en donderdag gaan we daar een dagje heen. Vandaag weer lekker gewerkt, went ook weer snel.
 2. Dank je wel @Reacher en hoi!
 3. Broer, hij is de oudste en we hebben heel lang moeizaam contact gehad. Dus het is fijn dat ze komen.
 4. Zit er een wasbak in je buurt waar ze zitten? Zo ja, even door spoelen met kokend water.
 5. Mijn broer komt vandaag, we zien elkaar niet zo heel veel. Zo gaat dat, ieder een eigen gezin en wonen niet bij elkaar in de buurt. Maar ze zijn op vakantie in de buurt nu. Hij heeft 2 kinderen van 10 en 13, dus ik denk dat Mini zich wel vermaakt in het zwembad met neef en nicht!
 6. Dank je wel, maar wacht even op de koffie van @Yvonne
 7. Jeetje @Fonny doe eens rustig.
 8. Goedemorgen @ikkanhet en @nancy
 9. Het Twents is een Westfaals dialect van de Nedersaksische taal. Nedersaksisch is een van de drie erkende streektalen in Nederland (de andere zijn het Limburgs en het Fries).
 10. Het liefste de hele dag
 11. Goede reis @Lika. Zo boodschappen binnen en opgeruimd. Was hangt buiten, S heeft de meiden klaar gemaakt. Is nu met Mini op fiets nog even naar de kinderboerderij. Inie ligt in de box te brabbelen. Box hebben we lekker naar buiten verplaatst. Sterkte voor de mensen die niet zo goed tegen de warmte kunnen.
 12. Goedemorgen en doei. Snel de boodschappen doen.
 13. Meiden in bed. Nu lekker even alleen dobberen in zwembad!
 14. Goedemorgen, heerlijk uitgeslapen. Net in de tuin een broodje gegeten. Verder blijven we vandaag ook lekker in de tuin.
 15. Ja het is even schakelen, kinderen in bed en dan staat er nog een afwas. maar ook de keuken is aan kant. Zo nog even douchen en dan alle ruimte in bed! Elk nadeel heeft zijn voordeel.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...