Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

niks

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  54
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Over niks

 • Rang
  Forummer

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. niks

  Woensdag 19 juni 2019

  Oké, zal ik daar eens naar informeren hier in de buurt.
 2. niks

  Woensdag 19 juni 2019

  Iemand ervaring met aa? Zijn daar meer mannen dan vrouwen?
 3. niks

  Woensdag 19 juni 2019

  Weer verder weet alleen even niet hoe. Eerst maar weer op de dag pact.
 4. Ja is beter en dam slapen
 5. niks

  Meeting 2019

  Mag iedereen komen? Ook als je hier net bent? Ik weet het nog niet, daar niet van. Locatie komt hier niet op te staan?
 6. niks

  Wil niks meer

  Ik word weer een beetje mens. heb het moeilijk gehad en nog steeds wel. Veel huilen, boos zijn, twijfelen. Wel wat stappen ondernomen. Naar de kapper geweest, mezelf weer eens opgemaakt. Nagels gelakt, voor mezelf zorgen en inprenten dat ook ik de moeite waard ben. Een hele lieve mail van mijn ouders gehad, binnenkort ga ik naar ze toe. Plus nog steeds niet gedronken.
 7. Dagpact:BillyYvonneKohtje Niks
 8. Goedemorgen we gaan er maar weer voor. Gisteren niet gedronken en blij met mijn frisse kop nu. Ik moet leren om weer van mezelf te houden. Van mijn lichaam te houden, mijn lichaam en van niemand anders.
 9. niks

  Zondag 9 juni 2019

  Heb het moeilijk de tweestrijd in mijn hoofd. Mijn gezonde verstand die zegt dat het genoeg is geweest, maar oh ik hou ook van hem. Ook moeilijk om niet te gaan drinken.
 10. niks

  Vrijdag 7 juni 2019

  Goedemorgen. Een boel geregeld hier. Een brief geschreven aan mijn ouders, waar ik al jaren geen contact meer mee heb. Ze wonen nu niet zover van mij af. Verder veel contact met een andere vrouw. Het is fijn om dingen te kunnen delen, had geen vriendinnen. Nog steeds niet gedronken, begin me wat beter te voelen. Fijne dag allemaal.
 11. Je hoopt nog steeds dat je terug gaat naar de eerste periode. Verliefd bent, dat je leven perfect is. Dat belooft hij ook steeds.
 12. Ik ben daar net weg. Ik zal later wel hulp krijgen, maar voor nu eerst rust zien te krijgen. Ik heb het hier gisteren wel over gehad. Ik heb 7 jaar samen gewoond, jullie reacties zijn goed bedoeld. Ik schijn alleen niet de enigste te zijn die zo over een partner denkt, die of mishandelde, of wat dan ook. Gevoel en verstand kwestie. Zal tijd nodig zijn om in te zien dat ik beter af ben zonder hem. Het is ook een sluwe werkwijze denk ik. Eerst is je leven met hem geweldig, je voelt je geliefd, je hebt alles wat je hartje begeert. Dan is het, ach 1 keer, doe het dan voor mij. Dan komt er een tweede en nog zo vele keren meer. Je voelt je niet meer geliefd. Maar je kunt geen geen kant op. Je doet je best, maak hem niet boos alsjeblieft, je weet wat daar de gevolgen van zijn. Alles om hem tevreden te houden. Hoe je jezelf voelt maakt niet uit. Want houden van jezelf doe je allang niet meer. Daarom klamp je je vast dat hij nog wel van je houd.
 13. Ik heb het zelf laten gebeuren. Niet alleen hij was fout. Hij was ook zeker in bepaalde dingen wel goed voor mij.
 14. Goedemorgen ik zit sinds gisteren op een andere plek. Voel me nu echt veilig. Gisteren ook mijn vriend geblokkeerd op mijn telefoon en mail enzovoort. Kreeg lieve berichtjes dat hij wilde dat ik naar huis kom en dat alles anders zou zijn. Maar ook boze, bedreigingen. Ik zal hier een tijd zitten, er zijn voorwaarden om een huis te krijgen. Wel kan ik nu een uitkering aan vragen. Misschien straks eens kijken wat ik wil met werk of eventueel een opleiding. Maar eerst is het bijkomen, dit verwerken. Goede nieuws is dat ik nog steeds niet gedronken heb. Het kost me niet eens heel veel moeite. Wel zal ik bedacht moeten zijn, ik kan hier naar een winkel toe. Dagpact Billy niks
×
×
 • Nieuwe aanmaken...