Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

niks

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  343
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  3

Over niks

 • Rang
  Forummer

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

501 profielweergaven
 1. niks

  Vrijdag 27 maart 2020

  Wat een naar bericht @nancy gecondoleerd en veel sterkte voor jou en je familie.
 2. niks

  Donderdag 26 Maart

  Mijn vriend is na het weekend gebleven, hij werkt thuis. Daar ben ik nu wel heel blij mee. Ik hoef niets meer te doen, als ik thuis komt. Hij kookt het eten ook en doet de boodschappen. Is al druk bezig geweest in de tuin. En ja, ondertussen werkt hij ook nog Het is inderdaad wel lastig. Ook omdat je nu zo snel moet leren, of doen eigenlijk. Het voelt wel goed dat ik het vertrouwen krijg, dat ik wel veel dingen zelfstandig kan. Aan de andere kant, mag ik mij ook nog wel als leerling "gedragen". Hulp en advies ga vragen, dat ontbreekt nu een beetje.
 3. niks

  Donderdag 26 Maart

  Goedemorgen! Nog 1 dag en dan 3 dagen vrij, ben er echt aan toe.
 4. Misschien kan ik het beter tegen de anderen zeggen, reageer er niet op. Geld natuurlijk ook voor mij, dus ik ga slapen. Heb een goede nacht allemaal!
 5. Wat ben jij een vervelend mannetje op dit moment. Stop gewoon hier mee.
 6. Mwah, heb alleen geen paard en aapje. Ben wel eens verkleed als Pippi, toen ik nog kind was.
 7. Voor de beelddenkers: ik heb rood (rossig) haar, sproeten. Ben 1.74 en 64 kilo.
 8. Pfff wat een draad vandaag zeg! Help elkaar, steun elkaar, in plaats van hier ruzie te maken. Er zijn mensen die alleen sterven, zonder partner, en of kinderen. Echtparen die elkaar niet mogen zien. Kinderen die niet bij hun ouders op bezoek mogen. Greep uit een verpleeghuis, ziekenhuis lig vol met mensen die vechten. Ook hier op het forum lees ik verdriet vanwege het virus. Geef elkaar virtueel een knuffel, ik begin:
 9. niks

  Zondag 22 maart 2020

  Goedemiddag! Weer thuis van het werk. Nu met pot thee en koekjes samen op de bank.
 10. Doet dit niets met je @Bor? Ik bedoel de commentaren op jou?
 11. Het zijn juist de jongeren, of jongeren... mensen van 40, 50 jaar. Soms nog jonger, die op de IC liggen Kohtje. Ik werk met mensen boven de 70, die blijven hier, of sterven hier en gaan niet meer naar het ziekenhuis. Mensen die op de IC liggen, hebben een goede kans om er weer af te komen. Die kans moeten ze krijgen, waar dan ook in Nederland. Begrijp je het nu? Ik stop ermee voor vandaag, ben moe. Zo blij dat mijn vriend er is. Hij blijft voorlopig ook, moet thuis werken. Even je verhaal, je verdriet kwijt kunnen. Hij heeft heerlijk gekookt! Wens jullie een fijne avond, en kop erbij houden allemaal!
 12. Dat is een betere reactie dan ik gaf... Maar kom thuis, even hier kijken en de opmerking schoot me echt in het verkeerde keelgat. Vandaag 2 cliƫnten bij ons overleden. Iedereen doet wat hij of zij kan. Of dat nu in Brabant is, in Friesland of Groningen. De meeste mensen die op de IC komen, zijn nog niet zo oud. Bij ons gaan ze echt niet naar de IC toe. Mensen in de 40, 50, met kinderen. Ze moeten hoe dan ook een kans krijgen.
 13. Dank heren, dit had ik even nodig!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...