Spring naar bijdragen

niks

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  3.092
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  42

1 Volger

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

1.856 profielweergaven

niks's Achievements

Ervaren Forummer

Ervaren Forummer (3/4)

 1. Leuk maar ook spannend of alles goed is.
 2. Ieniereacher, het bekt niet zo lekker...
 3. Loopt hij ook overal tegen aan met die kap @Reacher?
 4. Goedemorgen! Vandaag beebie kijken, de 20 weken echo.
 5. Dit gaat niet over jou @spirit, want ik ken jou immers niet. Ik ken wel iemand die wil ook geen vaccinatie. Helemaal prima, moet ze zelf weten. Maar roept dan ook van alles. De gevaccineerden zijn schapen, en weet ik veel wat nog meer. Nummertje van de overheid en dat wil zij absoluut niet worden. Niet beseffen dat ze dat al is, bijstand, allerlei regelingen voor de kinderen, niks mis mee hoor, fijn dat het bestaat. Maar dan rond roepen dat zij geen nummertje is van de overheid is lachwekkend en misschien ook wel zielig.
 6. Succes @Pinkman ga je wel missen!
 7. Hier heeft S vanmorgen weer met Mini gezwommen, baby nou ja, peuterzwemmen. Ik blijf de komende week nog in de ziektewet. Ben er niet trots op, maar ik ga om mijzelf denken.
 8. De jongen, de mol, de vos en het paard heb ik ook! Ben er dol op, pak hem regelmatig. Maar deze lijkt mij ook mooi, @Lieke7777
 9. @Quinn 10 maand? Geen makkelijke weg, maar je doet het maar mooi wel.
 10. Wat heftig @Bor hoop dat het allemaal maar goed gaat! @Maja sterkte met je moeder. Ik heb het winkelen niet zo erg gemist. Maar goed, was ook maar een maandje toch?
 11. Ook last nog van moeheid. Vooral aan toegeven zegt de arts. Makkelijker gezegd dat gedaan. Maar goed, ben de hele middag bezig Mini het gebaar opzouten te leren
 12. Hoe gaat het @Reacher?
 13. @Lieke7777 heb veel bewondering voor je!
 14. @Cleo66 zijn jullie lid van een vakbond? Voor het geval dat... hier een betere dag. Even klein stukje gelopen met mini.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...