Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

niks

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  1151
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  23

Alles door niks geplaatst

 1. niks

  Dinsdag 01 december

  Het is zo donderdag @takeiteasy. Even volhouden, goed eten en drinken! Water dan hé. Kom op dit kun jij wel.
 2. niks

  Dinsdag 01 december

  Wij moeten nog kerstballen kopen. Ik zei al, meteen maar plastic. Volgend jaar staat madam er bij.
 3. niks

  Dinsdag 01 december

  Gisteravond belde mijn schoonmoeder. Wanneer komt het uit? Sinterklaas is hier geweest voor mini Niks. Na wat overleg, vieren we het dan maar zaterdagavond, het is tenslotte ook haar eerste keer. Niet dat ze er veel van mee krijgt, het gaat om het idee, en voor de foto's in het fotoboek.
 4. niks

  Dinsdag 01 december

  Als ik haar wil voeden, dan gaat het allemaal niet snel genoeg. Ze hapt maar wat in het rond, en het duurt even voor ze goed aangelegd is. Dan word ze toch boos, als het niet snel gaat. Toch is het ook bijzonder, hoe natuurlijk alles gaat. Alsof we nooit anders gedaan hebben dan ouders zijn. Natuurlijk zijn er twijfelmomenten, dat mag ook. Hoe rot de corona ook is, ik vindt het nu wel even fijn. Vriend werkt veel thuis, af en toe even naar kantoor. Natuurlijk moet hij thuis ook werken. Dat lukt ook met mini Niks op zijn borst. Hij is op deze manier heel erg betrokken.
 5. Heb op de valreep nog 1 voor mini Niks gekocht, wat vindt je er van @Jannigje?
 6. niks

  Dinsdag 01 december

  Jij hebt drie kinderen toch? Fijn dat je vrijwilligerswerk doet, terwijl je in de ziektewet zit. Vrijwilligers worden vaak onderschat, maar ze zijn zo belangrijk.
 7. niks

  Dinsdag 01 december

  Het gaat goed. Bijzonder om te zien, dat zo'n klein meisje al een eigen karaktertje heeft. Morgen alweer 3 week oud, nog even en ze gaat lachen. Spannend een nieuwe job? Is het vooral thuiswerken of ook op locatie?
 8. niks

  Dinsdag 01 december

  Wanneer begin je met je nieuwe baan?
 9. niks

  Dinsdag 01 december

  Niksy, maar we mogen niet klagen. Om 5 uur melde ze zich pas.
 10. niks

  Dinsdag 01 december

  Goedemorgen Pinkman en alle anderen.
 11. niks

  Maandag 30 november 2020

  Nou... niet allemaal weg gaan hoor nu!
 12. niks

  Maandag 30 november 2020

  Voor mij in ieder geval wel.
 13. niks

  Maandag 30 november 2020

  Ik ook niet @Yvonne.
 14. niks

  Maandag 30 november 2020

  Goedemorgen. Ik begrijp er ook niet veel van... @Jopie
 15. Toch @takeiteasy... Je komt hier al jaren, oudgediende staat er bij je naam. Op de 1 of andere manier zal je dan toch wel hulp willen hebben. Je komt op de momenten dat het goed met je gaat, of als het weer eens mis is gegaan. Wat haal jij uit dit forum? Wat doe je ermee? Het is zo voorspellend, als je een paar dagen er niet bent, dan weet ik hoe laat het is. Nu gaat het elke dag weer wat beter. Volgende week ga je weer muziek maken, moorkop eten met je dirigent. Zet je een liedje van jezelf hier op, tot... Wat kun je na al die jaren nu eens veranderen? Of wil of kun je dat niet? Je zegt dat je geen steun krijgt van je familie, maar zien hun niet hetzelfde als wij, laat ik voor mezelf spreken, ik zie? Je kan zo weinig met mensen in gebruik, ik vindt hem passen in het smoezenboek.
 16. Wij halen altijd fruit en groente op de markt. Meteen even mooie wandeling.
 17. Nogmaals goedemorgen. Gelukkig nog even kunnen slapen. Wachten tot mini Niks wakker is, dan voeden en gaan we voor het eerst op pad. Niets bijzonders, even naar de markt. Maar even een kruikje in de kinderwagen leggen. @lady jane fijn dat je het leuk hebt gehad.
 18. Werkse @Lieke7777
×
×
 • Nieuwe aanmaken...