Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Rosee

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  4149
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  21

2 Volgers

Over Rosee

 • Rang
  Ervaren Forummer

Recente profielbezoeken

2407 profielweergaven
 1. Rosee

  Maandag 12 april

  Lijkt me pittig @Cleo66 is dat voor jouzelf nog wel te behappen al die chaos? Ook fysiek lijkt het me zwaar werk, petje af. Ben zelf al bekaf als mn eigen huis schoon is.
 2. Rosee

  Maandag 12 april

  Alweer bijna middag. Het hagelt hier!
 3. @ikkanhet mn vriend en ik zaten een keer in een duur hotel in Belgie waar de hele nacht om de 10 minuten gepiep van rookmelder afging (batterijen waren blijkbaar op) geen receptionist bereikbaar. Volgende dag maakten we er melding van, was de reactie: 'Oh, dat heb ik ooit ook een keer gehad, vervelend he, ik deed toen ook geen oog dicht hahaha.' Hij vond het grappig! Uiteindelijk aangegeven bij de manager, kregen de volgende keer korting. Achteraf wel om kunnen lachen. (Even om jou op te vrolijken)
 4. Fijn dat je je wat minder ziek voelt @nancy. Hier ook Ajax kijken straks
 5. Net terug van een rug/nek/schouder massage van 3 kwartier inclusief hotstone en muziek met tjilpende vogels Alle stress/spanning in schouders helemaal weg. Ik ga meteen sparen voor de volgende. Zou dit wel iedere dag willen. ZENNNNNNN.
 6. @spirit soms is het idd even wat het is.
 7. T is alweer middag. Wat een heftigheid @Bor en @spirit. Sterkte maar. @Cleo66 snap dat je je zo voelt. Vervelende situatie Ik heb na lange tijd weer eens een massage geboekt voor morgen. Zit een geweldige salon in de buurt. Wel nogal duur en mn vingers zweefden nog even boven de knop 'bevestigen' maar toen toch geboekt. Weet nog van de vorige keer hoe ik eruit kwam, alle stress en spanning uit mn lichaam. Hmmm kan niet wachten
 8. Rosee

  Vrijdag 9 april 2021

  Ojee sterkte @spirit gelukkig dat je nu iig duidelijkheid hebt..
 9. Rosee

  Vrijdag 9 april 2021

  Ik verf mijn haar ook braaf, grijs haar kan ik echt nog niet aan hoewel ik het vaak bij anderen wel mooi vind. Zodra er ook maar 1 grijze haar te zien is gaan er 2 pakken verf in haha.
 10. Rosee

  Vrijdag 9 april 2021

  Oh hoop dat je het geld terugkrijgt @Cleo66 zal toch wel? Uitslag coronatest zoon negatief gelukkig! Hij is nog steeds hartstikke verkouden, bijna vergeten dat dat ook nog gewoon bestaat.
 11. Rosee

  Vrijdag 9 april 2021

  @Lieke7777 en @ikkanhet hij heeft nog geen digid, dus online inloggen kan niet. Sowieso maar snel digid aanvragen.
 12. Rosee

  Wil niks meer

  Wat een dappere stap om in therapie te gaan. Niet makkelijk. En wat Lady Jane zegt je bent goed zoals je bent
 13. Rosee

  Vrijdag 9 april 2021

  Jongste zoon heeft woensdagochtend coronatest gehad, want klachten. Ze belden woensdag eind van de middag al met de uitslag, maar ik heb dat telefoontje dus gemist en je kan niet terugbellen. Nu al vrijdag en ondertussen thuisblijven. Heb wel het afsprakennummer van de ggd gebeld maar die gaan niet over de uitslagen. Hoop maar dat ze het niet vergeten. Wel balen dat de uitslag er dus allang is maar we het niet weten.
 14. Rosee

  Vrijdag 9 april 2021

  Goedemorgen. Fijn te lezen @spirit. Dat googelen op ziektes doe ik ook vaak als ik me niet lekker voel, bij voorkeur s nachts, meestal weet ik dan zeker dat mijn einde nabij is. Terwijl ik dan in mijn hoofd een lijst begin te maken van de mensen die ik op mijn begrafenis wil hebben en me voorstel hoe mijn exen elkaar verdringen om de meest prachtige speeches over me te houden val ik dan toch in slaap
 15. Ach wat naar @Cleo66
×
×
 • Nieuwe aanmaken...