Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Rosee

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  3856
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  20

2 Volgers

Over Rosee

 • Rang
  Ervaren Forummer

Recente profielbezoeken

2270 profielweergaven
 1. @Lieke7777 ik begrijp zo goed hoe pittig dit voor jou is. Eerst zie je je kinderen amper en nu zit je met zn allen in een lockdown en moet je ze ook nog thuisonderwijs geven (plus een met ADHD) Plus je eigen werk en je herstel. Ga er maar aan staan. Hoop dat je jezelf toestaat om te mogen voelen wat je voelt! Dit is gewoon zwaar en je doet het top.
 2. Rosee

  End of the line.

  Ik hoop dat je ze niet kan overtuigen San als ik eerlijk ben. Je wilt helemaal niet dood, je wilt alleen deze situatie niet. Die drank en pillen maken het 1000 keer erger. Maar snap ook dat je het niet kan opbrengen om te stoppen. Sorry als ik het voor je zit in te vullen, misschien heb ik het wel helemaal mis. Maar ook al lijkt er geen hoop meer en zit je nu heel diep, weet zeker dat het beter kan worden. Gun het je zo.
 3. Heb @Jannigje hier al even niet gelezen. Hoe gaat het @Jannigje?
 4. Klinkt goed @Cleo66 wat zal ze blij met je zijn! Is het 1 vast adres of meerdere? Of heb je dat al geschreven en heb ik erover heen gelezen? Lijkt me fysiek best pittig werk. @nancy snap wel wat je bedoelt ja. Ik heb trouwens wel zin om de kerstboom weer tevoorschijn te halen en weer op te tuigen, moet niet gekker worden Werk zit erop voor vandaag, ik ga straks soep maken met van alles erin, met broodjes vegakroketten erbij. Wat eten jullie?
 5. Rosee

  End of the line.

  Ik hoop zo dat je hieruit komt San. Er wordt aan je gedacht, vergeet dat niet.
 6. @Lieke7777 lief dat je t vraagt, het gaat momenteel wel goed gelukkig . Jongste komt tot rust van de lockdown en vindt t fijn dat hij niet naar school hoeft, oudste mist het wel.
 7. Goedemorgen Fijn dat het achter de rug is en gelukkig toch geen wortelkanaalbehandeling @Lieke7777. @Smaragd trots op je hoe je het hebt aangepakt, jij kan dit @Renaldo61 sterkte. Herkenbaar @Lika hier ook moeite om uit bed te komen 's ochtends. Vanmiddag persconferentie, benieuwd of/wanneer de avondklok ingaat. @Cleo66 fijne tweede werkdag, je gaat nu alleen toch? Komt vast goed!
 8. Vond mijn dag erg vlak. Thuiswerken, wandeling, boodschappen, koken en huishouden. Ben moe. Alle dagen lijken op elkaar nu. Probeer blij te zijn met wat ik heb. Het is gewoon even wat het is.
 9. Fijn te lezen @Cleo66! Sterkte morgenochtend @Lieke7777, hoop dat t meevalt.
 10. Goedemorgen @Maja sterkte met je moeder, wat naar joh. @Cleo66 succes vandaag. Hier regen vandaag, thuis werken en de jongens online les. Beetje blue tuesday gevoel Accepteren maar en gewoon door. Idd @Yvonne blij dat het hier warm is binnen en dak boven mijn hoofd. Hoeveel mensen hebben dat nu niet en zouden willen ruilen. En alles gaat voorbij, ook de corona en straks wordt t weer lente.
 11. Fijn dat je broertje er voor je kan zijn @Smaragd
 12. Goedemorgen! @Cleo66 wees mild voor jezelf, ze mogen heel blij met je zijn daar!! Vertrouw op jezelf hoor, jij kan dit. Wat is het ergste dat er kan gebeuren? @Smaragd en @Bor hoop dat jullie jezelf kunnen herpakken.
 13. Goedemiddag Ik hoop ook op sneeuw, zo sfeervol vind ik dat.
 14. Rosee

  End of the line.

  Ik hoop dat het een beetje gaat met je San.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...