Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Rosee

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  2809
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  15

3 Volgers

Over Rosee

 • Rang
  Ervaren Forummer

Recente profielbezoeken

1743 profielweergaven
 1. Rosee

  Eindelijk durf ik....

  Wat jammer. Ga goed
 2. Rosee

  Donderdag 28 mei

  Lekker!!! Hier stamppot bietjes.
 3. Rosee

  Donderdag 28 mei

  Goedemorgen Alweer een paar uur aan het werk, nog in mn pyama. Wil liever lekker naar buiten maar t moet af. Vanmiddag dan maar. @harald vroeg me nog af hoe het met je gaat. Wat jammer, maar goed dat je je hier meldt. Kun je vandaag stoppen? Hoop het zo. @Smaragd heftig zulke dromen. Ben nu toch nieuwsgierig of ik er ook in voorkwam. Zelf droom ik heel vaak over de Tweede Wereldoorlog en dat ik me moet verstoppen. Laatst droomde ik dat ik een nazi om de tuin moest leiden, voor een verzetsgroep ofzo, en daarvoor moest ik seks met hem hebben. Dat vond ik vreselijk maar ik kon de knop omzetten. Maar toen ik die nazi beter leerde kennen bleek dat hij niet zo gemeen was als ik dacht, hij was zo geworden vanwege zijn jeugd/opvoeding. Ik kreeg in die droom zelfs soort van gevoelens voor hem en dat nam ik mezelf enorm kwalijk. Pffff misschien teveel oorlogsfilms gezien.
 4. Rosee

  Weer op scherp

  Fijn joh, weer een moeilijk moment overwonnen, je gaat goed!
 5. Rosee

  Dinsdag 26 mei 2020

  Vraag ik mezelf ook altijd af. Maar je hebt gedaan wat je op dat moment dacht dat het beste was, naar je beste kunnen, anders had je het wel anders gedaan. Dus dat is goed, toch?
 6. Rosee

  Dinsdag 26 mei 2020

  Ja dat snap ik ook wel weer dat je dat zegt, zeker met alle werkdruk. Maar er zijn zoveel dingen die je op school leert en waar je geen bal aan hebt. Dat vind ik jammer. Had zelf liever andere dingen op school geleerd dan kwelders en slibgronden. Heb mn Vwo diploma gehaald maar ben alles allang vergeten.
 7. Rosee

  Dinsdag 26 mei 2020

  @Lika ik denk weleens, konden kinderen op school maar vast leren waar volwassenen later pas achter komen ipv veel dingen die je toch weer vergeet. Gewoon bepaalde levenslessen. Die je niet van je ouders leert zeg maar. Had ik wel graag gehad. Of moet je die per se van het leven zelf leren? Kost zoveel tijd en schuldgevoelens.
 8. Rosee

  Weer op scherp

  Niet intrappen he.
 9. Rosee

  Dinsdag 26 mei 2020

  Tja, Schouten. Sowieso geen goed woord voor over hoe er in Nederland (en andere landen) met dieren wordt omgegaan. Belachelijk dat die nertsenfokkerijen nog mogen bestaan. Vandaag nog undercover filmpje gezien van nertsenfokkerij in Alphen. Trouwens ook een vijfde van alle werknemers in slachthuizen besmet. Gooi vooral nog een paar kiloknallers op de bbq.
 10. Rosee

  Dinsdag 26 mei 2020

  Niet dat je jezelf niet af en toe een schop onder de kont hoeft te geven als je in een klaagmodus zit bijv.
 11. Rosee

  Dinsdag 26 mei 2020

  Goedemorgen Vind het altijd lastig als iemand zegt: geluk is een keuze. Snap wel wat ermee wordt bedoeld, maar voelt alsof het 'maakbaar' is en dat t je eigen schuld is als t niet lukt. Net als dat je 'positief moet denken.' Ik merk zelf dat ik gelukkiger ben als ik dingen meer accepteer zoals ze zijn. Soms als ik 'geluk heb' overvalt gelukkig zijn me heel even, meestal juist als ik er t minst op bedacht ben. Zonder schijnbare aanwijsbare reden. (Geldt ook voor verdriet vaak trouwens)
 12. Rosee

  Maandag 25 mei

  Zou voor de zekerheid even rustig aan doen @Denise. Verschilt denk ik. Bij mij zijn er jaren geleden 4 verstandskiezen getrokken, 2 per x. Dacht de eerste x daarna rustig door te kunnen naar schoonmaakbaantje maar toch te veel last en naar huis.Tweede keer rustig aan gedaan en geen last. Sterkte!
 13. Rosee

  Weer op scherp

  Fijn dat t je weer gelukt is ondanks het bedrukte gevoel. En tuinieren is ook een beetje sporten toch? Zet m op!
 14. Rosee

  even voorstellen, stoppoging 100

  Het zijn maar gedachtes he @Denise79 daar hoeven we ons niks vanaan te trekken Als het je met roken is gelukt gaat dit ook lukken! Zelf 2 jaar geleden gestopt met roken, nog steeds af en toe gedachte eraan, maar nooit dat ik dat nog ga doen. Goed bezig!!
 15. Rosee

  Zondag 24 mei

  Weet niet goed wat te zeggen @Smaragd hoop dat je het snel kan stoppen, kom op joh
×
×
 • Nieuwe aanmaken...