Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Rosee

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  2514
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  14

3 Volgers

Over Rosee

 • Rang
  Ervaren Forummer

Recente profielbezoeken

1561 profielweergaven
 1. Ik kan wel janken. Per ongeluk een dure armband die ik had geerfd van mijn oma in vuilniszak in vuilcontainer gegooid. Morgenochtend wordt vuulcontainer geleegd. Hoop dat die mannen me kunnen helpen. Gemeente kan/wil niks doen. Mn moeder is omvoorstelbaar kwaad op me, ikzelf ook.
 2. Rosee

  Even voorstellen Myle

  Zet m op Myle. Stapje voor stapje.
 3. Wat lees ik daar, is @Cleo66 jarig?! Hoeraaaaaa van harte lieverd! Hele fijne dag, laat je lekker verwennen hoor.
 4. Fijn om te lezen Ietje. Jezelf belonen met iets anders dan een glas wijn? Genoeg mogelijkheden. Welterusten Lika. Lekker er zo vroeg in.
 5. Omdat er niet meer mee valt te communiceren.
 6. Ik heb geen moeite met mensen die alcohol drinken, maar wel met mensen die veel te veel alcohol drinken en waar ik mee te maken heb.
 7. Volgens mij hebben mensen die het bij 1 a 2 drankjes kunnen houden doorgaans sowieso niet echt de behoefte om aan de alcohol te gaan op een vliegveld. Lijkt mij dan.
 8. Tja, 1 of 2 drankjes drinken zie ik ook geen probleem nee.
 9. Ja, maar dat voelt voor mij niet waarachtig ofzo. (In aangeschoten toestand).
 10. 'Borrelen' klinkt weer een stuk liever en minder erg. Gezellig borrelen. Een wijnTJE drinken. BierTJE. Altijd die eufemismen.
 11. @takeiteasy dat is dan toch fake? Het is niet echt. Je zou je niet zo gedragen als je niet had gedronken. Als een vriendin mij na een paar drankjes zegt dat ze zooooo blij is met onze vriendschap raakt dat me niet. Als ze het nuchter zou zeggen wel.
 12. Ben zelf ook zo als ik drink, waarschijnlijk stoort t me daarom.
 13. Ik heb trouwens vaak wel moeite met aangeschoten mensen. Omdat ze zich fake gedragen. Emoties worden uitvergroot. Het is niet echt.
 14. Wat voegen 'een paar goede borrels' om 9 uur s ochtends op een vliegveld toe? Wb het tijdsverschil, ja duh het is altijd wel ergens op de wereld 5 uur.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...