Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Rosee

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  2123
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  8

2 Volgers

Over Rosee

 • Rang
  Ervaren Forummer

Recente profielbezoeken

1312 profielweergaven
 1. Rosee

  Maandag 18 november

  Goedemorgen @Bor roerige tijden, hoop dat jullie snel je draai vinden. Gisteravond uitgevallen tegen mn zoon van 14, kreeg voor de zoveelste keer grote mond/geschreeuw van hem om iets onredelijks. Meestal probeer ik het te negeren en rustig te blijven maar nu dus niet. Het lijkt alsof hij er alweer snel niet meer mee zit, terwijl ik er de halve nacht over lig te malen, bah. Kreeg wel weer een knuffel van hem toen hij wegging en waarschijnlijk straks weer een sorry, maar een uur later kan hij dan weer exploderen, pff. Oudste zoon ziek thuis vandaag en ik werk vandaag thuis dus kan ik hem fruit brengen
 2. Whahaha Smaragd sorry kom niet meer bij, zie het voor me. Bij mij ook alles of niets, deze week eindelijk badkamer helemaal schoongemaakt, ieder hoekje en gaatje, 4 uur mee bezig. Koelkast schoongemaakt etc. Krijg dan een rolberoertje als mn kinderen leuk aankomen met hun modderpoten lekker een tosti maken, keychup overal.
 3. Goedemorgen Vandaag werken, schoonmaken en vanavond etentje. Zet m op allen
 4. Rosee

  Moeilijk

  Hoi, er is weinig activiteit hier jammer genoeg. Zou een kijkje nemen op een ander niet roken forum (ik stop.nl bijv) Het schijnt dat er na 3 maanden een dip kan komen, hou vol!! Ben nu zelf anderhalf jaar gestopt en het wordt echt makkelijker ook voor jou. Wat mij ook heeft geholpen is het boek De opluchting van Jan Geurtz (ook als je al gestopt bent)
 5. Rosee

  voorstellen lien

  @Pelle2 je laatste zin (het hoeft niet altijd leuk te zijn) precies dat! Dat helpt mij ook nog steeds. Hoe erg is het als je een keer een vervelende avond hebt? Als je drinkt voel je je s ochtends nog vervelender. Wat mij ook helpt: om jezelf lachen om het allemaal een beetje te relativeren. De wereld draait gewoon door als je niet drinkt, en het wordt steeds makkelijker.
 6. Rosee

  Time out

  @Pelle2 ik denk nog even na over jouw vraag, kom er later op terug!
 7. Rosee

  Time out

  Weer eens een korte update. Nog steeds drink ik met mate, dwz dat ik in principe niet drink, maar heel af en toe en alleen als het 'goed' voelt. Zal voorbeeld geven: laatst had ik een verjaardag waarbij ik alleen de jarige kende, gemeenschappelijke vriendinnen konden toevallig niet. Iedereen dronk en ik voelde me niet lekker in mn vel. Dan drink ik dus expres niet, omdat ik het dan zou doen om me zelfverzekerder te voelen en dat wil ik niet meer. Ik ging wel vrij snel weg trouwens. Laatst een ander feestje, ik voelde me goed en dan drink ik met mate. Toch merk ik dat helemaal niet drinken me beter bevalt, het geeft meer rust. Ik moet alert blijven dat ik ook echt stop na 2/3 glazen en tot nu toe lukt dat, maar het maakt ook onrustig. Wat ik ook merk: de mateloosheid in mij zoekt nu stiekem een andere weg, ik kan bv geen 2 koekjes nemen, zak moet leeg, ik kan niet 'normaal' sporten, moet mezelf kennelijk halfdood rennen, blijf maar moeite hebben met de balans. Het sprookje alcohol is voor mij iig voorbij, ik gebruik het niet meer als 'tovermiddel'. Maar ik voelt soms nog steeds dat ik moet oppassen als ik een glas drink, van te voren duidelijke afspraken met mezelf moet maken dat het hierbij blijft. Helemaal niet drinken is dan toch makkelijker waarschijnlijk...
 8. Rosee

  Woensdag 13 november

  Goedemorgen @IJsvogel wat naar, gelukkig drink jij niet. voor jou.
 9. Niemand geweest voor Sint Maarten vanavond. En we hadden nog wel zoveel snoep. Hebben alles zelf opgegeten, nu spijt ervan
 10. Rosee

  Vr 8 nov 2019

  Goedemorgen Balen @bumperjim Dus heb je de hele nacht op het vliegveld doorgebracht? Werken, huishouden en sporten vandaag. Hoop dat oudste zoon zin heeft om even samen te lunchen en bij te praten, heb hem amper gezien deze week, hij was 2 dagen vrij en bij zijn vriendinnetje. Af en toe dook hij op in Hotel Mama.
 11. Rosee

  Manou

 12. Goedemorgen @niks wat fijn die spullen. En sterk besluit wb het niet drinken!! Je bent al zover gekomen, kijk naar hoe het was toen je hier net kwam, zoveel ten goede veranderd. Een terugval is rot maar je staat weer op. @Lika @Cleo66 ik probeer het ook zo te doen als jij wb het forum, ik kan me er moeilijk van los maken vaak. Fijne dag lieverds.
 13. Rosee

  vrijdag 1 november 2019

  Sterkte met je dochter @Manou
 14. Rosee

  vrijdag 1 november 2019

  Hier heel vies gegeten. Ik had van die gegratineerde aardappels uit de oven, op zich heel lekker maar toen ik ze had gekocht had ik ze per ongeluk in de vriezer gedaan. Stond erop: niet geschikt voor invriezen In de oven gedaan maar niet lekker. Had een biologische groene kool erbij, nogal saai, en kaasballetjes. Uiteindelijk hadden de jongens nog steeds honger dus tosti's als toetje. Voor 1 keer ben ik het met ze eens: het was niet te eten!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...