Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Rosee

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  1998
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  8

2 Volgers

Over Rosee

 • Rang
  Ervaren Forummer

Recente profielbezoeken

1216 profielweergaven
 1. Rosee

  Lotgevallen & strapatsen

  Lief ezeltje Moedig voorwaarts.
 2. Rosee

  Maverick

  Ook hier veel herkenning. Nooit wil ik daarnaar terug, bah bah bah. Die zelfhaat vond ik het allerergste. Niet dat het nu allemaal Halleluja is, maar dat in ieder geval nooit meer.
 3. Goedemorgen Fijn dat je even iets hebt laten weten @harald. Wou dat ik een toverstokje had en je uit de put kon toveren. @Lonster knap van je! Heb het idee dat bij jou ook de knop steeds meer om is. @Nadia het is hier heerlijk weer, wat is zon toch fijn.
 4. Rosee

  ZATERDAG 14-9-2019

  @lady jane en @Etty ik vermoed dat het bij mn jongste zoon om veiligheid gaat. Hij is nogal gevoelig en was vroeger al geobsedeerd door 'slechterikken en goeierikken' Nog steeds droomt hij vaak over enge dingen. Hij komt dan meestal aan het voeteneind liggen als een hondje. Aan de andere kant wordt hij nu echt een puber, ik mag de badkamer niet in als hij er is etc. Vannacht was hij weer bij me in bed gekropen en ben ik uiteindelijk maar in zijn bed gaan liggen vanwege het gewoel. Aan de ene kant denk ik het gaat wel over, aan de andere kant wil ik hem leren om op zichzelf te kunnen vertrouwen. Lastig...
 5. Rosee

  Harald

  Kan je iemand bellen nu @harald?
 6. Rosee

  Meeting 2019

  Ik krijg helemaal de kriebels zo eng vind ik dit, maar ik kom wel!!
 7. Rosee

  ZATERDAG 14-9-2019

  Goedemorgen Lekker lang ontbeten met jongste zoon. Hij is nu 14 en komt s nachts nog regelmatig bij mij in bed kruipen. Vind hem daar nu wel te groot voor maar hij blijft dit doen. Hij vindt dat gewoon gezellig zegt hij, maar ik vraag me af of het wel gezond is en of hij bijv veiligheid zoekt of iets. @Bor wat moeilijk voor je joh. Sterkte. @niks werk ze vandaag. @rapilos kan me goed voorstellen dat je er geen zin in hebt, hoop dat je er snel weer tussenuit kunt vanavond. Dit soort dingen vind ik nog steeds lastig. Eigenlijk vond ik dit de laatste jaren met drank ook al niks bedenk ik me nu. kom er steeds meer achter dat ik best wel een huiselijk typje ben eigenlijk
 8. Rosee

  even voorstellen, stoppoging 100

  En morgen lekker zonder kater opstaan.
 9. Rosee

  Lotgevallen & strapatsen

  Fijn om te lezen @knakker weer een beetje rust in de tent. Slaap lekker straks.
 10. Rosee

  Harald

  Verdorie @harald weet niet wat ik moet zeggen. Kan je t niet weggooien? Makkelijker gezegd dan gedaan natuurlijk.
 11. Lekkere warme chocomel en netflix
 12. Denk toch dat t door de volle maan komt jongens
 13. Rosee

  Marco

  Heel veel sterkte Marco!!
 14. Haha dat klinkt Borriaans. ik blijf ook altijd wel gevoelig voor zulke dingen. In mn 'wilde' tijd heel wat pilletjes geslikt. Zoals ik eerder schreef drink ik amper nog, paar weken geleden op mn verjaardag 1 glas. De terugval van Knakker heeft impact op me gehad, ik merk dat ik eigenlijk helemaal klaar ben met dat rotspul. Mn vriend rookt dus niet meer en neemt af en toe een heel klein stukjd hashbrownie. Laatst heb ik ook een piepklein stukje genomen. Ik dacht: het is geen roken, het is geen drinken en het is maar zo'n klein stukje. Smaakte naar gewone chocoladebrownie. Te weinig om stoned te raken, wel ontspannen maar toch maar eenmalig. Maar wil niet weer iets van 'buitenaf' gebruiken om mezelf 'beter' te voelen, dat is juist wat me zo tegenstaat.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...