Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Rosee

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  4.550
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  22

2 Volgers

Recente profielbezoeken

2.844 profielweergaven

Rosee's Achievements

Ervaren Forummer

Ervaren Forummer (3/4)

 1. Blij dat ik niet naast je woon @Lieke7777 ik heb een bloedhekel aan dat geluid van hogedrukspuiten
 2. Goedemorgen. Gisteren geen zon gehad hier, vanochtend regen toen ik wakker werd. Hoop dat de zon nog komt, zo' n zin om ff in de tuin te zitten in de zon Vanmiddag wandelafspraak, wel zin in. Hoe was je etentje @Bor ? Hoe is het met jou @Cleo66 lees je weinig hier laatste tijd. Nog ff een voor @Zbb en @Jannigje.
 3. Wat vervelend van die ovchipkaart @spirit. Hoop dat je m toch nog terugkrijgt. Sinds vandaag geen reserveren en geen tijdsslots meer in mijn sportschool, fijn.
 4. Vervelend he @ikkanhet. Als ze klein zijn kun je ze wel opvreten, als ze groot zijn denk je had ik het maar gedaan.
 5. Goedemorgen. Zo het huis opruimen en schoonmaken voordat de zon gaat schijnen, want dan heb ik er geen zin meer in. @Yvonne wat vervelend die knie. Hoop dat je dan maar lekker in de zon kunt zitten ipv in de tuin werken @bolletje succes met het onderzoek. @Zbbwat moeilijk dit, ik hoop zo dat je je beter zal voelen. Die laatste binge was ook niet niks natuurlijk, mentaal ook een klap. Is hulp zoeken via de huisarts geen optie. Hou je haaks @Ettyherken me in wat je schrijft. Die behoefte om iets van buitenaf denken nodig te hebben om ermee te dealen. (Tenminste zo voelt dat voor mij) Mijn jongste zoon is de laatste tijd weer niet te handelen. Schreeuwen en boos op me worden om heel onredelijke dingen. Dat accepteer ik niet, maar de sfeer is dan wel verpest. En ik trek me dat altijd weer enorm aan, zucht. Ik wil dan het liefst ontsnappen, vroeger met wijn, nu naar de sportschool. Nou ja, hoe vervelender hij is, hoe strakker mijn lichaam wordt
 6. Benieuwd voor hoelang haha.
 7. Gisteravond een massage gehad. Expres geboekt na lange werkdag. Nog steeds helemaal zen.
 8. Goedemorgen. Wat ben je toch een leuk mens @Reacher
 9. Ik wilde iets voor mezelf wat heel anders is dan mijn betaalde baan (waarbij ik steeds in mn hoofd zit) iets praktisch met mensen. Nieuwe ervaringen opdoen/nieuwe dingen leren. Maar t voelde ineens als een enorme verplichting steeds zo'n hele dag mezelf vastleggen. Goede vraag Etty, ik ga kijken of ik iets anders met die onderliggende behoefte kan doen.
 10. Goedemorgen. Fijn @niks even met je vriend ertussenuit. En je had lekker weer. Succes @Maja vandaag. Zeer herkenbaar wat je schrijft @Etty. Vind t enorm lastig ook. Soms heeft mn oudste een moment dat hij ineens veel vertelt over zichzelf, ik probeer dan te reageren zoals ik dat vroeger zelf had gewild op zijn leeftijd. Ipv meteen met adviezen komen/waarschuwen/oordelen. Maar niet eenvoudig.
 11. Goedemorgen. Van harte gefeliciteerd @spirit!! Ik hoop dat je dit jaar in een heerlijk nieuw bed slaapt en een fijne dag hebt vandaag, hier zie ik blauwe lucht. Merk dat ik moe ben, afgelopen week druk gehad met veel verschillende dingen. Heb vaak tijd nodig om bij te komen en even geen mensen om me heen. Had me tijdje geleden opgegeven voor een vaste dag vrijwilligerswerk naast mn betaalde baan (in het weekend 1 keer in de 2 weken) maar kreeg ineens een soort van paniekgevoel: nog minder tijd voor mezelf. Toch maar afgezegd maar twijfel nu weer of ik het niet had moeten doorzetten. Zucht.
 12. Wat een mooi nieuws @Musashi gefeliciteerd.
 13. Rosee

  Opnieuw

  Heel veel succes Roberto!
 14. Goedemorgen. Mooi @Lieke7777 wat je allemaal gaat doen, best spannend ook lijkt me. Succes vandaag!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...