Spring naar bijdragen

Rosee

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    5.715
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    28

2 Volgers

Recente profielbezoeken

6.030 profielweergaven

Rosee's Achievements

Ervaren Forummer

Ervaren Forummer (3/4)

  1. Rosee

    Voorstellen….

    @Zara ik vond 5 uur 's middags ook lastig (ook mijn drinkmoment) wat hielp was een andere gewoonte aanleren op dat tijdstip, bijv sporten of een wandeling maken of wat dan ook. Nu denk ik er niet meer aan. Kost even tijd maar het helpt.
  2. Inderdaad. Moet een vrouw eens proberen, dan is het commentaar niet van de lucht.
  3. Rosee

    Opnieuw

    Of jou dat gaat lukken, dat hangt van jou zelf af Roberto.
  4. Goedemiddag. Het is de 22e toch? En niet de 23e.
  5. Rosee

    zondag 21 april 2024

    Ik ben wel benieuwd hoeveel mensen nog zin in uitgaan en feestjes zouden hebben als er geen alcohol of drugs aan te pas zou komen. Ik ken overigens wel mensen die dat niet nodig hebben en bijv toch een hele nacht op de dansvloer kunnen staan, maar dat geldt niet voor de meerderheid.
  6. Rosee

    zondag 21 april 2024

    Leuk @Maja , veel vogels gezien?
  7. Rosee

    zondag 21 april 2024

    @rapilosis er geen mogelijkheid dat je een paar uurtjes blijft ipv de hele tijd? dan ben je toch geweest maar is het misschien een minder lange zit
  8. Rosee

    zondag 21 april 2024

    Oh, ik schreef 'aan m'n kip zeurt', ik bedoelde natuurlijk aan m'n kop zeurt
  9. Rosee

    zondag 21 april 2024

    Goedemorgen. Dat klinkt echt verrukkelijk @Yana. Ik geloof dat ik geen zin meer heb in de stad en de drukte, eigenlijk sowieso niet in mensen in het algemeen haha. Apart, want een tijdje geleden dacht ik nog: hier wil ik nooit weg. Een klein hutje midden in de natuur met paarden, kippen, geitjes etc en niemand die aan mijn kip zeurt, lijkt me heerlijk. (Ben het een beetje aan het idealiseren geloof ik)
  10. Goedemorgen. Terug van een paar dagen in m'n eentje naar een waddeneiland. Had stilte nodig. Ik heb het verrukkelijk gehad. Even wennen nu weer in alle drukte. @Oskarfijn even weg met je jongste zoon in mei. Goed idee van je!
  11. Goedemorgen. @Dunehoeveel heb je dan gedronken? Binnen de perken gehouden wel toch? Dan weet je dit ook weer, en nu je dagelijks die refusal gaat nemen gebeurt dat je niet meer.
  12. @TommyVanillaik volg je ook graag. Ik heb (had?) dezelfde doelstelling als jij: over het algemeen drink ik niet met heel af en toe een uitzondering. Ging eigenlijk al jaren goed (gemiddeld 4 glazen per maand, soms maanden niks) maar zaterdag erg uit de bocht gevlogen met allerlei idiote acties) dus twijfel of ik ooit weer wil drinken, zolang ik daar niet uit ben doe ik het niet.
  13. Rosee

    Vallen, opstaan en weer doorgaan

    @Oskar schrik er een beetje van, op de een of andere manier dacht ik dat je helemaal niet meer dronk. Goed dat je jezelf weer herpakt. Wat een verraderlijk spul blijft het toch. Ik heb afgelopen weekend ook een uitglijder gemaakt. Vooral verbaasd hoe makkelijk het kan gaan als je even niet oplet. Voorlopig weer dag voor dag? Kom op he.
  14. Hoop ook dat @Zbbzich hier snel weer meldt.
  15. Naar een voorstelling geweest van iemand die ik ken en daarna wat drinken in café. Even ging de gedachte aan wijn door me heen maar dat kon niet, want gelukkig stond ik op het dagpact
×
×
  • Nieuwe aanmaken...