Spring naar bijdragen

Rosee

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  5.308
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  26

2 Volgers

Recente profielbezoeken

4.343 profielweergaven

Rosee's Achievements

Ervaren Forummer

Ervaren Forummer (3/4)

 1. @Francoisefijn dat het nog 2 weken duurt voor jullie op vakantie gaan, in die tijd kan er nog van alles veranderen/in rustiger vaarwater komen
 2. Goedemorgen. @Francoisewat moeilijk voor je dit. Wanneer zou je op vakantie gaan? Snap dat je hier nu je twijfels over hebt. Aan de andere kant wat lady jane zegt, je kan daar ook met elkaar praten. Misschien zal het een ander soort vakantie worden dan normaal maar hier blijven helpt misschien ook niet. Of hem idd schrijven hoe je je voelt en vandaag even afstand van hem nemen? Het lijkt alsof het probleem echt in zijn hoofd zit... dan kun je eigenlijk niks goed doen en moet hij hier zelf uitkomen. Ik hoop dat hij dat inziet en gun jou zo dat het goedkomt. En trots op je dat je de drank laat staan!!!
 3. Hier ook relatiegezeik. Mannen
 4. @Francoisewat ellendig, hoop dat hij snel weer wat bedaart. En dat je toch wat kan slapen
 5. Sinds ik een documentaire over een kledingberg van onze afgedankte kleding heb gezien in derde wereldlanden koop ik sowieso minder, wat een verschrikking.
 6. Goedemorgen. Wb koopzucht, er zijn hier een paar winkeltjes waar altijd wel iets moois in de etalage staat waar ik dan steeds langskom. Nu weer een prachtige vaas. Ik stap weleens af om die te bewonderen en geniet er gewoon van dat ie zo mooi is. Ja, eerst dacht ik: 'Ik wil hem' maar mijn huis is al vol genoeg en dan komt er uiteindelijk toch weer iets anders wat ik wil. Dat ebt vanzelf weg en ik geniet gewoon van de spullen in de etalage (al voel ik me soms wel een beetje opgelaten tegenover de winkelmedewerkster dat ik daar maar sta haha)
 7. Rosee

  VRIJDAG 29 JULI 2022

  @Ettybedoel je trouwens dat je de slaapplek die je had geboekt voorbij bent gelopen omdat je meer km liep dan je had ingeschat?
 8. Rosee

  VRIJDAG 29 JULI 2022

  Fijn @ikkanhet!! Een hele zorg minder. Leuk het Pieterpad @Etty, dat wil ik ook nog gaan doen.
 9. Rosee

  WOENSDAG 27 JULI

  Goedemorgen. @lady janehad geen idee dat je ook voetproblemen kon krijgen door teveel wandelen. Dacht dat dat juist heel goed was. Ik loop altijd op oude gympies die gewoon lekker zitten, misschien toch niet zo handig Hoop dat t bij jou snel beter wordt. @Colibriwat fijn dat je gisteravond hebt getackeld, zet 'm op
 10. @Remi1wat moeilijk maar wat doe jij dat goed
 11. Wat heerlijk @Likageniet ervan
 12. @SpudSpud proberen om elkaars standpunten te accepteren, ook al zijn jullie het niet eens?
 13. Thanks @Reacher ik heb een vrije dag, heerlijk. Om te beginnen zo lekker sporten gevolgd door sauna, hmmmm. Fijne dag allen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...