Spring naar bijdragen

Rosee

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  4.820
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  22

2 Volgers

Recente profielbezoeken

3.394 profielweergaven

Rosee's Achievements

Ervaren Forummer

Ervaren Forummer (3/4)

 1. @Ettywat je net allemaal schreef, zo verslavingsgerelateerd denk ik. Die angst/ verantwoordelijkheid/gevoel dat je er geen controle over hebt... Was voor mij altijd een trigger om te drinken. Om te kunnen ontsnappen.
 2. Ik moet aan t werk. Laat ik dat dan ook eens doen.
 3. Oh, ik bedoelde natuurlijk @Pulluptomybumperipv @bumperjim
 4. Wat valt er te grinniken @Reacher?
 5. Goedemorgen. Herkenbaar @bumperjim. Maar denk je ook niet dat de kans erg klein is dat dit allemaal gebeurt? En trouwens je hebt hier toch maar beperkte invloed op. Dus gewoon lekker slapen s nachts. (Wat is het makkelijk om dit te zeggen als het om een ander gaat)
 6. Gelukkig dat hij terug is @spirit. Katers komen er bij mij niet meer in! @Waldorff30km?! Hoe dan?
 7. Rosee

  Zorgboerderij opzetten.

  Wat een mooi idee Robbert, ik hoop dat je medegeinteresseerden vindt hiervoor. Ondertussen zijn er misschien andere mogelijkheden om je eenzaamheid te verminderen? Vrijwilligerswerk, nieuwe hobby etc. Kleine dingen kunnen misschien ook al helpen?
 8. Dat is zeker ok @Reacher.
 9. Goedemorgen! Ik ga zo voor het eerst na deze maand weer naar de sportschool, zin in. Jammergenoeg is de sauna gesloten.
 10. Zit er ook een sauna bij jouw sportschool @lady jane? Bij die van mij wel, hoop zo dat die ook open is.
 11. @Musashiverheug je maar alvast op het moment dat je niet meer hoeft te roken!! En wat dan nog als het weer niet lukt. Dat betekent niet dat stoppen voor jou niet is weggelegd. Het leven wordt makkelijker als je niet rookt, niet moeilijker.
 12. Dank @lady janevoor de info! Gelukkig is de kans zeer klein lees ik. Maar er wordt wel afgeraden met t huisdier te knuffelen, laat ik dat nou gisteren uitgebreid gedaan hebben. Vandaag maar een beetje oppassen dan. Wel ontsmet ik daarna goed mijn handen.
 13. Hoi hoi, ik heb jullie gelezen. Wil jullie even een onder de riem steken. Ik ben op 8 mei 2018 gestopt (daarna nog 1 keer 2 sigaretten gerookt anderhalf jaar later met oud en nieuw) twee boeken hebben mij heel goed geholpen dus die wil ik graag ff delen: Nederland stopt (Wanda de Kanter en Pauline Dekker) en De Opluchting van Jan Geurtz. Echt eye-openers voor mij. Ik ben zo blij dat ik van die gore troep afben, niet te geloven hoe de tabaksindustrie te werk gaat om mensen verslaafd te maken en te houden, echt crimineel. Je bent echt niet zwak als je daar niet tegen bestand bent, maar het helpt enorm om het te doorzien. Ik heb nu alleen nog maar spijt dat ik niet eerder ben gestopt (en echt ik was enorm verslaafd) dit gaat jullie ook lukken!!!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...