Spring naar bijdragen

Rosee

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  5.178
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  24

Alles door Rosee geplaatst

 1. Haha @Lonsterbedoel het idd andersom
 2. Goedemorgen. Aan het werk maar moeilijk vooruit te branden. @Lonsterknap hoe je het hebt aangepakt met dat zwemmen. Ik doe dat ook, sporten vervangen door drinken. Uiteindelijk zit de nieuwe gewoonte erin. Al ben ik mezelf er van bewust dat dat altijd kan veranderen. Ik denk dat ik het niet aankan om ooit nog een kater te hebben, fysiek misschien nog wel maar mentaal niet meer. Het lijkt me heel moeilijk om dan de draad weer op te pakken.
 3. Fijn dat t goed ging @Francoise
 4. Lekker @Lonstereven niks. Ik wil dat eigenlijk ook, het huis is ontploft en moet schoon er ligt een enorme stapel was. En ik wil ook sporten en lekker lezen in de tuin. Morgenmiddag wel afspraak. Alleen wil m'n vriend graag dat ik bij hem kom slapen en gezellig het Songfestival kijken. Nu twijfel ik weer en daar word ik onrustig van. Hij gaat altijd pas rond 4 uur 's nachts naar bed en staat om 12 uur op en sinds ik niet meer drink hou ik ervan om vroeg naar bed te gaan en vroeg op te staan. Vind het echt jammer dat we zo'n ander ritme hebben.
 5. Goedemorgen. Lieve @Francoiseeen heel mooi afscheid vandaag.en sterkte. @ikkanhetje hebt magnesium olie, te koop bij drogist, kun je je benen mee insmeren en helpt goed tegen kramp. @MajaWeet niet wat te zeggen zo erg vind ik dit voor jou en je moeder. voor onder de riem. @ReacherReacher lief kattenmens. @Quinndiep respect hoe jij dat hele partygebeuren daar nuchter ondergaat. Dat is toch wel de ultieme test. Brinta is onderweg lees ik. Brinta rules!
 6. Ik moet weer ff aan de slag. voor iedereen die t nodig heeft.
 7. @Remi1nee ik nog nooit. Dat triggert me niet geloof ik. Maar kan het me evengoed best voorstellen.
 8. Mijn 2 zoons hebben allebei hun eindexamens. Een en al relaxtheid in huis, not. Heb wel met ze te doen, zoveel stress. Maar goed, we hebben het allemaal gedaan...
 9. Heb je van de pc gedronken @Remi1? Grapje
 10. @Quinnwat is dat met die rodeostier?
 11. Net heerlijk buiten gezwommen in lunchpauze. Lees nu dat @Judithhaar account wil opheffen,niet doen joh. Laat t even bezinken, weet zeker dat je veel aan het forum hebt!!
 12. Goedemorgen. Goede reis @lady jane! @Judithsnap dat je het lastig vindt dat suus stopt ineens weg is, zonder iets te laten weten. Dat is helaas een nadeel van het forum, ineens zijn mensen verdwenen en je hebt geen idee hoe het met ze gaat. Ik heb daar ook moeite mee. Gelukkig komen veel mensen toch weer steeds terug.
 13. @spiritik lees echt je positieve berichten wel. En dat je 5 maanden droog bent gebleven ook. En respect hoe je het probeert, ook met de AA. Ik wou dat je je wat steviger voelde ipv die pieken en dalen steeds, hoop dat je blijft en dat het forum toch weer wat voor je kan betekenen.
 14. Wat leuk @niks dat mini zo lief is voor haar zusje.
 15. @spirit hoop dat je blijft, geen reden om weg te gaan toch. En sterkte met je hond.
 16. @Francoiselastig voor je, terwijl je zo je best doet. Hopelijk kun je het van je afzetten, je zus is misschien in beslag genomen door haar eigen verdriet Hier ook altijd wat in mijn familie. Neem me altijd voor om mijn grenzen te trekken maar dat lukt nooit of het ontaardt in gedoe. Jongste zoon weer onredelijk en boos. Ik ga maar weer eens een cursus doen om hier beter mee om te kunnen gaan, al werkt tot nu toe niks. Gelukkig drinken we niet!
 17. Goedemorgen. @Francoise
 18. Rosee

  Zondag 8 mei 2022

  Wat verschrikkelijk @Francoise
 19. Heerlijk @Suusstopt. Ook welkom nog. Ik ga ervan door, tot later.
 20. Welkom nog @Judith
 21. Goedemorgen. Fijn dat de koorts weg is @rapilos. Zal je altijd zien ja dat je net nu dan naar de huisarts gaat. Hopelijk blijft de koorts nu weg. @niks super dat Ieniemini naar huis mag!!! @Etty ik hou ook van die gesprekken. Volg nu mijn derde online filosofiecursus en vind het heerlijk. In real life valt het me vaak op dat mensen slecht naar elkaar luisteren, ik zelf ook hoor. Ik probeer mezelf daarin te trainen. Ook vind ik het vaak lastig om mezelf verbaal uit te drukken. Als ik mezelf hoor praten, denk ik:nee, zo bedoel ik het eigenlijk ook niet. Een eenzaam gevoel soms. Gisteren met een vriendin naar het strand geweest en lekker gezwommen. Hoewel ingesmeerd nu toch verbrand
 22. Rosee

  Dinsdag 3 mei 2022

  @spiritwat jammer dat het zo is gelopen. Snap dat je er verdrietig over bent, ook al vind je het beter zo. Goed dat je weer op dag 2 zit.
 23. Rosee

  Dinsdag 3 mei 2022

  Ik ben paar dagen vrij, maar niet vooruit te branden. Ondertussen stapelt de rommel in huis zich op, laat ik daar toch maar wat aan gaan doen nu de zon weg is..
×
×
 • Nieuwe aanmaken...