Spring naar bijdragen

Rosee

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    5.706
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    28

Alles door Rosee geplaatst

  1. Goedemorgen. Terug van een paar dagen in m'n eentje naar een waddeneiland. Had stilte nodig. Ik heb het verrukkelijk gehad. Even wennen nu weer in alle drukte. @Oskarfijn even weg met je jongste zoon in mei. Goed idee van je!
  2. Goedemorgen. @Dunehoeveel heb je dan gedronken? Binnen de perken gehouden wel toch? Dan weet je dit ook weer, en nu je dagelijks die refusal gaat nemen gebeurt dat je niet meer.
  3. @TommyVanillaik volg je ook graag. Ik heb (had?) dezelfde doelstelling als jij: over het algemeen drink ik niet met heel af en toe een uitzondering. Ging eigenlijk al jaren goed (gemiddeld 4 glazen per maand, soms maanden niks) maar zaterdag erg uit de bocht gevlogen met allerlei idiote acties) dus twijfel of ik ooit weer wil drinken, zolang ik daar niet uit ben doe ik het niet.
  4. Rosee

    Vallen, opstaan en weer doorgaan

    @Oskar schrik er een beetje van, op de een of andere manier dacht ik dat je helemaal niet meer dronk. Goed dat je jezelf weer herpakt. Wat een verraderlijk spul blijft het toch. Ik heb afgelopen weekend ook een uitglijder gemaakt. Vooral verbaasd hoe makkelijk het kan gaan als je even niet oplet. Voorlopig weer dag voor dag? Kom op he.
  5. Hoop ook dat @Zbbzich hier snel weer meldt.
  6. Naar een voorstelling geweest van iemand die ik ken en daarna wat drinken in café. Even ging de gedachte aan wijn door me heen maar dat kon niet, want gelukkig stond ik op het dagpact
  7. Oh dank je wel @Toos
  8. Lukt mij niet vanaf mijn telefoon met die kleurtjes, kan iemand mij erop zetten achter Maja?
  9. Goedemorgen. @Pranagoed dat je de draad weer oppakt. Je schrijft dat dit je na jaren niet meer gebeurd is, dat geldt voor mij ook. Ik dacht eigenlijk dat het wel uit mijn systeem was, maar het sluipt er net zo makkelijk weer in. Ik ga me op de dagen waarop ik bang ben om in de verleiding te komen weer op het dagpact zetten. Vandaag ben ik daar niet bang voor gelukkig. Zet 'm op, niet drinken wordt vanzelf weer het nieuwe normaal
  10. Rosee

    Zondag 7 april 2024

    @Lonster1wat sterk van je hoe je hebt gehandeld, niet makkelijk maar nu zul je opgelucht zijn
  11. Rosee

    Zondag 7 april 2024

    @Francoisewat verschrikkelijk van die jongen, hartverscheurend. veel sterkte.
  12. Rosee

    Zondag 7 april 2024

    Fijn om de reacties te lezen. @Nienesjij dus ook de mist in gisteren, gelukkig dat de schade meeviel en zet 'm op weer. Ik vind het vooral erg dat ik onder invloed van die achterlijke dingen doe. En voel me zoveel krachtiger als ik niet drink. Dus ik ga er weer voor.
  13. Rosee

    Zondag 7 april 2024

    Doet ne goed de reacties,ga ze straks lezen want nu in de sportschool de kater eruit sporten en geen leesbril mee
  14. Rosee

    Zondag 7 april 2024

    Goedemorgen. Ik had gisteren een borrel en die is bij mij uit de hand gelopen qua drankgebruik. Baal er enorm van, want het met mate drinken ging eigenlijk al 6 jaar best goed. Ik mocht van mezelf 2 glazen gisteren en daarna wilde ik naar huis gaan. Maar omdat het nogal lastig was om daar weg te komen met het ov stelde ik dat steeds uit en de wijn werd steeds bijgeschonken. Geen excuus, maar zo ging het. Uiteindelijk als laatste met taxi naar huis gegaan en thuis moeten overgeven. Ook nog met een vrouw gezoend daar met wie ik een klik had (ik val niet op vrouwen)en uitbundig gedanst. Ik schaam me dood, was weer even helemaal terug in de tijd. Nu maar knietjes afvegen en door. En nadenken of met mate drinken misschien toch niet voor mij is weggelegd.
  15. Rosee

    Vrijdag 5 april 2024

    Moest aan jou denken @bolletje
  16. Rosee

    Vrijdag 5 april 2024

    Ahhh @Toos jammer maar goed dat je jezelf weer herpakt! Zet 'm op hoor
  17. Rosee

    Vrijdag 5 april 2024

    Goedemorgen. Wat is er gebeurd Toos?
  18. Ik zie God geloof ik als een soort moreel kompas dat in jezelf woont. Dat je voelt dat je het goede doet of juist niet. Ik weet het niet, een soort liefdevolle waarheid ofzoiets.
  19. Gecondoleerd @lady janeen @Kohtje en sterkte lady jane, hoop dat t snel weer beter gaat.
  20. Hopelijk krijg je op 1 april nooit echt een terugval Jac, zo ja dan ga ik heel hard lachen. En wie dat niet doet heeft uiteraard geen gevoel voor humor.
  21. Rosee

    hoi

    Maar met jouw veerkracht en humor lukt dat.
  22. Rosee

    hoi

    @Oskar12. Het begin van een enerverende periode. Ik wens je veel sterkte de komende jaren hahaha.
  23. Rosee

    hoi

    Wat ik inmiddels wel doorkrijg, is dat je eigenlijk niks kan doen behalve er voor ze zijn en af en toe financieel helpen als ze aan de grond zitten
×
×
  • Nieuwe aanmaken...