Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Jannigje

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  4200
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  23

Over Jannigje

 • Rang
  Ervaren Forummer

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw
 • Interesses
  Geschiedenis, lezen, wandelen, reizen, zingen

Recente profielbezoeken

2279 profielweergaven
 1. Wij hebben al meer dan 6 jaar geen contact meer, zij heeft het contact verbroken om mij nog steeds onduidelijke redenen. Het moge duidelijk zijn dat het was omdat ìk van alles fout deed in haar ogen, ze maakte me verwijten maar wilde vervolgens niet uitleggen wat ik dan gedaan had. Dat is vaker gebeurd waarbij ik altijd probeerde om het weer goed te maken, ook al begreep ik niet wat ik fout had gedaan. Dat is nu voorbij, ik laat haar. De deur is niet helemaal dicht, maar ik zal geen initiatief meer nemen. Er zit een grens aan wat ik kan verdragen, het duurt erg lang voordat ik die grens trek, maar dat is nu wèl gebeurd.
 2. Ik heb wel gezegd hoe erg in het vond, het maakte weinig indruk. Ze had het heel goed getimed, we waren namelijk op weg naar mijn vader en bijna ter plaatste. Zij wist donders goed dat ik mij in het bijzijn van mijn vader gedeisd zou houden. Het ontsnapte haar dus niet, het was niet per ongeluk. Dat maakte het voor mij extra gemeen.
 3. Ik heb mijn schriften verbrand. Eerst had ik ze in een doos gedaan en daarop gezet “Na mijn dood ongeopend wegdoen ajb”. Maar ik vertrouwde er niet op dat mijn zus mijn wens zou respecteren, zij was in staat om ze toch te lezen, daardoor voelde ik me niet meer vrij om te schrijven wat en hoe in wilde en daarom heb ik ze verbrand. Mijn vader bleek dagboeken te hebben, die vonden mijn zus en ik toen we zijn huis opruimden, hij leefde toen nog. Mijn zus wilde ze meteen lezen, ik vond dat niet gepast, maar goed haar keuze. Ik zei haar heel duidelijk dat ik niet wilde weten wat er in stond!! Ze deed het toch, op een moment dat ik letterlijk geen kant op kon, we zaten in een auto, ik reed. Ze vertelde me dingen die mijn vader over mij had geschreven, dingen die ik toen zeker nog niet wilde en kon horen. Tot op de dag van vandaag heb ik daar nog moeite mee.
 4. Dank @Bob, stilletjes aan doorgaan maar weer.
 5. Ha @Sjeng, ik ben ook nog online.
 6. Hier nog zo één.
 7. Dank lieve @Reacher
 8. Ik heb mijn bericht verwijderd, het was/is wel waar, maar het voelt niet goed om het te laten staan.Het voegt niets toe.
 9. Goedemorgen Succes @Vol
 10. Voor @fleurtje
 11. Pfff @Kohtje, pijn is op zich al erg genoeg, maar dan ook nog niet slapen! Slopend! Ik vind je dapper.
 12. Jannigje

  Dry Jan 2020

  Gisteravond had ik een etentje met 19 vrouwen (en één man), niemand leek van dry januari te hebben gehoord. Iedereen dronk wijn, er werd vervolgens steeds bij geschonken. Een serveerster vroeg of ik rode of witte wij wilde, ze ging er dus bij voorbaat al vanuit dat ik wijn zou drinken. Ze was echt heel verbaasd dat in om gewoon water vroeg. Ik merkte dat ik het zo rustig vond, alleen water, zoveel als ik wilde. Als ik nog wijn had gedronken zou ik ook steeds mijn glas bijgevuld willen hebben, daar zou veel aandacht naar toe zijn gegaan. Ik verbaasde me wel over het feit dat ik de enige was die geen alcohol dronk.
 13. Jannigje

  Dry Jan 2020

  Ik kan niet wachten
×
×
 • Nieuwe aanmaken...