Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Jannigje

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  5222
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  31

Over Jannigje

 • Rang
  Ervaren Forummer

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw
 • Interesses
  Geschiedenis, lezen, wandelen, reizen, zingen

Recente profielbezoeken

2902 profielweergaven
 1. Weer genoeg ezel voor vandaag. Ach, nou mis ik opeens weer @knakker. Ik hoop dat je goed gaat.
 2. “Münster is een stad die veel mensen vooral kennen vanuit de geschiedenisboeken; de beroemde Vrede van Münster uit 1648. De plek waar dit vredesverdrag is opgetekend kun je nog steeds bezichtigen maar de tijd heeft hier bepaald niet stilgestaan! Tegenwoordig is Münster een bruisende stad tjokvol fietsen, studenten, interessante musea en nog veel meer. Münster is verrassend dichtbij en heeft alles in huis voor een geslaagd weekendje weg of dagje uit. Ontdekken in Münster Je kunt hier kiezen uit meer dan 30 musea. Van het knusse Stadtmuseum tot het Kunstmuseum Pablo Picasso – in de vredesstad ontdekt iedereen zijn eigen favoriete collectie. De Friedenssaal – waar lang geleden voor de onafhankelijkheid van Nederland werd onderhandeld en ondertekend – is indrukwekkend. Bovendien heeft de Friedenssaal in 2015 het Europees Erfgoedlabel ontvangen. Verder zijn ook een bezoek aan het LWL-Museum für Naturkunde met haar Planetarium en de Kunsthalle Münster aan de haven een bezoek meer dan waard.” Hier is de samenvatting
 3. Ik neem heel zachtjes nog een stukje koek, als ik hem kan vinden . Weet jij waar hij is @Rapid? Of ben je je trappertje al opgeklommen.
 4. Kijk dat is nou ook zo fijn van deze trein, die is geheel Corona vrij. Heel prettig. Buiten is het natuurlijk een ander verhaal.
 5. Ja inderdaad , goed plan. Heel anders dan ik gewend ben, maar vast heel boeiend én leerzaam.
 6. Nou ja zeg, ik las het helemaal verkeerd. Ik dacht dat Auquazoo een voornaam was. Net zoiets als bommelding
 7. Welterusten @Bob Dat museum moet ik even opzoeken @Maja, ik ken het niet.
 8. Is jasmijnthee oké? Ik heb ook gember of iets anders? Het is een kop geworden, dat is voor vannacht natuurlijk weer onhandig, tig keer plassen.
 9. Hmmm, wel frisjes denk ik? Eigenlijk moeten we gebarentaal leren, dan heeft nooit iemand last van ons.
 10. Natuurlijk meid, gezellig. Kopje thee komt eraan met het bovenste stuk ban de taart.
 11. Ha gezellig @Bob, ik schenk meteen een kopje voor je in, stukje taart erbij?
 12. Ik neem nog een stukje taart @Tatum, lekker. Het middenstuk met die roos en hortensia ziet er lekker uit. Ik ga er meteen een kopje thee bij zetten. Nog iemand een kopje? Of liggen jullie al op één oor?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...