Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Jannigje

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  6.568
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  39

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw
 • Interesses
  Geschiedenis, lezen, wandelen, reizen, zingen

Recente profielbezoeken

3.484 profielweergaven

Jannigje's Achievements

Ervaren Forummer

Ervaren Forummer (3/4)

 1. Dat van de ironie dacht ik ook wel, maar ach, ik ging ervan uit dat je het wel kon hebben dat ik het lijstje aanpaste. Lukt het wel, dat werk inhalen? Lijkt mij nogal stressvol, maar dat is mijn invulling. Ik doe nu helemaal niets, dus dan lijkt alles al snel veel.
 2. Heerlijk een banaan en een sinaasappel, dank je wel. Je kunt ook niet weten wat voor operatie het was @knakker want dat heb ik hier niet verteld, er zijn maar een paar mensen die op de hoogte zijn. Dag 3: de afgelopen nacht was weer niet best: weinig slapen, pijn en de neiging te gaan malen vormen geen goede combinatie. Maar goed, ik ga ervan uit dat het tijdelijk is, ik probeer maar zorustig mogelijk te blijven.
 3. Ha @Tatum, tegelijk en dezelfde vraag.
 4. Ik heb niets te doen @Quinn, ik maak het lijstje wel weer netjes. Hoe Gaat het met je Goedemiddag allemaal
 5. Jammer Bolletje, maar toch fijn dat je mee kunt en wilt doen, want inderdaad mensen die na jou komen kunnen er wel baat bij hebben. Interessant en boeiend om mee te doen.
 6. @Yvonne, sterkte en beterschap met je knie. @Bor vandaag 30 jaar samen? Gefeliciteerd. @Musashi, ik duim voor je! @knakker, ik heb iets gemist, blijkbaar heb je je baan opgezegd. Ik vind dat reuze dapper, ik heb nooit de moed gehad om dat te doen. Ook nooit het vertrouwen gehad dat er wel weer iets op mijn pad zou komen denk ik. @bolletje, kun jij zelf ook nog baat hebben bij het onderzoek waar je aan mee gaat werken? Of zal dat alleen voor anderen kunnen gelden, op den duur?
 7. Dank je @Yana. Dat hoop ik ook.
 8. Jannigje

  Woorddomino III

  Fijn is het ook om vriendinnen te hebben in spannende en emotionele situaties, dat heb ik dit weekend weer aan den lijve mogen ondervinden.
 9. Jannigje

  Jaarpact

  Dank je @Bob, inderdaad weer een maand erbij, met een voor mij gedenkwaardige afsluiting. Spanning alom maar géén drank, niet meer die dwang, zo fijn!
 10. Jannigje

  Jaarpact

  Geweldig hè? Nog even en we staan in hetzelfde rijtje.
 11. Jannigje

  KiloKiller

  Ik heb geen weegschaal maar ik denk dat het wel hetzelfde zal zijn: 67
 12. The day after, tja die is minder comfortabel, de verdoving is natuurlijk helemaal uitgewerkt dus dat merk ik wel. De euforie van gisteren is minder geworden, maar de essentie is nog wel aanwezig. Ik ben heel blij dat ik hier ben en niet thuis. Ik zou me thuis hoogst waarschijnlijk anders voelen, het gekke is dat ik heel goed weet wat ik daarmee bedoel maar ik kan het niet echt in woorden vangen. Hier is het leven heel simpel: een kamer met badkamer, alles wat ik nodig heb. Geen afleiding van dagelijkse beslommeringen, niets dat aandacht vraagt, niet wat moet. Niemand kent mij hier, ik heb even mijn eigen bubbel. Alleen maar rustig aan doen en bijkomen van inderdaad alle emoties, doorstane angsten. Ik realiseer me nu opeens dat ik pijn heb van de operatie, maar de pijn in mijn buik van wekenlange spanning is weg. Dat is toch mooi! En dan ook nog een boot in Zierikzee! Vorig jaar was ik daar en ben ik echt een beetje verliefd geworden op die stad, dus hoe mooi is het dat ik daar dan in de haven lig. Dank je @lady jane
 13. Kan ik me alles bij voorstellen @Artemis,je doet wat goed voelt voor jou en daar gaat het om. Ik heb het tot nu toe ook niet aangedurfd.
 14. @Reacher beterschap en jij ook @Bor. Ik hoop dat het je lukt door te gaan met je programma. En @Quinn en je al bekomen van de geestelijke uitputtingsslag?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...