Spring naar bijdragen

Jannigje

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    7.339
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    41

Alles door Jannigje geplaatst

  1. Jannigje

    KiloKiller

    73,5 (rem kapot vrees ik)
  2. Ik heb deze sterretjes bij me, die mogen/kunnen wel toch? Voor ieder die het leuk vindt heb ik er een paar.
  3. Heel goed @Spirit, niet de moed opgeven!
  4. Het is me nu duidelijk @Bob, ik ben weer bij, alleen de film van @Lika nog niet gezien.
  5. Nee dat denk ik niet, dat is de film “The weeping Camel “ volgens mij. Ook heel mooi en ontroerend! Hė wat gezellig om weer bij jullie te zijn!
  6. Gevonden op YouTube, dank voor de tip.
  7. Dankjewel @Bob, ik ga terugkijken. Moeilijke keuze @bolletje, ik wil alle drie wel zien. Ik ben natuurlijk te laat, want je bericht is van gisteren, maar ik lag een dag plat door mijn rug. Ik lees niet dat we al vertrokken zijn, dus misschien kan het nog?
  8. Jaaa, Mongolië, daar heb ik altijd al eens heengewild. Neet zo’n tent daar een Gers of een yurt genoemd? Of is dat hetzelfde? Moet ik nog een slaapzak meenemen of hebben ze lekkere huiden om onder te slapen?
  9. Heb ik toch het hele arrensleepact gemist! Wat stom! Waar zijn jullie nu?
  10. Jannigje

    Jaarpact

    Dank jullie wel @Bob en @lady jane, tja 8 jaar alweer. Met de vorige 5 erbij (voor het intermezzo van een half jaar) al 13 jaar. Dat is niet niks realiseer ik mij. Het valt mij steeds gemakkelijker om te zeggen waarom ik niet meer drink: voor de mensen van “verder weg” zeg ik dat ik alcohol niet kan combineren met medicijnen die ik gebruik. Dat is waar, geen woord gelogen. Maar het is niet de hele waarheid. Het opvallende is dat als ik zeg dat niet drinken voor mij veel gemakkelijker is dan 1 of 2 , men over het algemeen meteen begrijpt wat ik bedoel! Er zijn veel meer mensen die met alcohol “worstelen “ dan men wil toegeven, maar dat weten we natuurlijk al lang. Maar als het ter sprake komt en ik het uitleg dan ontstaan er soms mooie gesprekken en is er vaak begrip. En respect voor mij. In het begin snapte ik dat niet zo goed, maar nu wel. Want dat respect gaat niet zozeer over mij, het zegt iets over degene die het respect uitspreekt. Die heeft soms zelf (enige) moeite met het eigen alcohol gebruik en zou naar eigen zeggen niet zo maar kunnen stoppen. Nou ja, zomaar stoppen heb ik natuurlijk ook niet gedaan. Mijn leven gaat bepaald niet over rozen, maar ik ben heel blij dat ik niet meer de behoefte heb om te drinken. Al komt er zo nu en dan nog best eens een malle gedachte naar boven, maar die is dan ook zo weer weg. Ik wilde even een kort bericht neerzetten voor jou @Bob, het is wat langer geworden. Ik wil graag op het jaarpact blijven staan, want ook al ben ik hier niet meer zo vaak, bij tijd en wijle kijk ik toch en lees ik weer even mee. Het forum is zelfs op afstand nog steeds belangrijk voor mij.
  11. Jannigje

    KiloKiller

    Dankjewel @Yvonne 72
  12. Gecondoleerd met het verlies van je moeder @Maja, ik wens je heel veel sterkte.
  13. Jannigje

    KiloKiller

    Sorry @Yvonne, ik dacht echt dat ik mijn gewicht had doorgegeven, maar nee dus. Het bleef blijkbaar weer bij de gedachte dat ik dat zou doen. Excuus (opnieuw)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...