Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Adrian

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  250
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Adrian

 • Rang
  Forummer

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Interesses
  Schrijven, klussen en huisman spelen. Vroeger ook nog 'de kroeg'..

Recente profielbezoeken

415 profielweergaven
 1. Goedemiddag al! Ik heb vannacht eens zeer goed geslapen. Dat mag wel in de krant..
 2. Adrian

  31 jarige vrouw met kater

  Welke therapie doe je?
 3. Is ook zwaar, maar het zal toch ooit wel eens wegzakken? Voorts weet ik ook precies waar het vandaan komt.., en daar werk ik aan..
 4. Ook goedemorgen allemaal. Ik heb slecht geslapen en toen ik wakker lag weer steeds die drankzucht.. Dat blijft - na 3 1/2 jaar - maar door etteren bij mij.. Om gek van te worden!
 5. Je jaarpact is een succes gebleken..
 6. Ik zag en zie ook best de voordelen in van niet al teveel drank. Ik sta nu ook droog, maar heb van drank ook jarenlang plezier gehad. Toch liep het bij mij op den duur de spuigaten uit (na pensionering) en ben blij dat ik er vanaf ben. Ik begon vaak 's middags met drinken. Toch kwam ik jarenlang zelden boven de 6 a 8 drinkjes per dag.. Maar na mijn pensionering in 2016 werden dat er al snel meer. Voorts denk en lees ik ook dat hier veel schrijnende gevallen beschreven worden.
 7. Zou kunnen dat coke ontnuchterd.. Misschien bedoelde die 15 kleine flesjes! T was in ieder geval een heel zware drinker geweest.
 8. Dat zou ook nog kunnen..
 9. Wie heeft hier nog meer last van?
 10. Ook goedemorgen allemaal. Het is broeiend hier.. Even een bakkie en dan weer verder..
 11. Heeft ie me zelf verteld: 10 tot 15 flessen wijn, en dan was ie ook nog aan de coke. Hij stond op het punt om de kliniek te verlaten. De hele dag door moest hij nog medicijnen slikken. Dat die dat overleefd heeft is voor mij ook een raadsel.
 12. Voor mij zitten er herkenbare gedeelten in. Ik dronk ook veel te veel, maar wist toch altijd wel thuis te komen. Slechts één keer ben ik met m'n fiets gevallen. Als ik echt ladderzat wilde worden deed ik dat thuis. Ik had alles gelijkvloers dus voor trappen hoefde ik niet uit te kijken. Merkwaardigerwijs had ik nooit zo,'n last van katers en/of koppijn de volgende dag. Wel een beetje nadorst, maar met een liter thee was dat opgelost. Nu al meer dan 3 jaar droog en dat blijft zo..
 13. Adrian

  1.mnd droog

  Gewoon doorgaan he? Met vallen en opstaan komen we er allemaal.
 14. Hoe is het nu Helena? Kom je hier nog wel?
 15. Ik heb ook in de kliniek geleerd dat verslaving niet zozeer in de hoeveelheid zit! In mijn groep zat er één die 15 flessen wijn per dag dronk! Daar had ik altijd nog 10 dagen voor nodig..
×
×
 • Nieuwe aanmaken...