Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Adrian

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  444
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Adrian

 • Rang
  Forummer

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Interesses
  Schrijven, klussen en huisman spelen. Vroeger ook nog 'de kroeg'..

Recente profielbezoeken

592 profielweergaven
 1. Adrian

  Verandering

  Geschreven heb ik ook altijd.. Tis wel een tijd geleden dat mijn boeken inde boekhandel lagen..
 2. Adrian

  Verandering

  Volhouden Julia.. Je komt er wel. Het is ons ook gelukt..
 3. Adrian

  Ook ik moet echt gaan stoppen

  @Liefff, ga zo door.. Een mens is sterker dan hij denkt.. Je blijft wel je leven lang verslaafd... :af en toe een paar drinken is er niet meer bij.! Merk je ook dat je emotioneel verandert bent? Ik heb dat wel. Ik ben sneller gestrest en pieker teveel.. Toen ik nog dronk had ik daar niet zo'n last van..: ik dronk alles heerlijk weg. Ik doe nu dagelijks aan mindfullnes. Dat helpt mij een beetje..
 4. Voor mij ook heel herkenbaar..! Het is een harddrug. Ik ben er nu bijna vier jaar vanaf.. Verslaafd blijf ik. Dat voel ik nog dagelijks.. Toch geef ik het niet op! Ik zal nooit meer iets pakken, want ik weet dat ik dan gelijk weer superverslaafd ben..
 5. Natuurlijk vinden wij dat goed..
 6. Ik ben van plan om door te gaan met NIET drinken..
 7. Adrian

  Nieuw en benieuwd

  @Dry2021, ik heb ook gedronken en vraag mij af wat de reden daarvan was. Ik was/ben wel een beetje nerveus, druk en soms depressief type.. Ik dronk om dat alles te dempen.. Meestal dronk ik de hele dag: op de middag een paar, in de middag, tegen de avond even naar de kroeg.. Toch kwam ik zelden boven 6 - 8 drankjes per dag.. En.., ik voelde me er prima bij..Toch ben ik gestopt, omdat ik bang was dat het na mijn pensionering echt uit de hand zou lopen..
 8. Adrian

  Donderdag 29 oktober

  Bedoel je die spam op Wie is Wie? Zeer irritant is dat, daar is die site niet voor bedoeld..
 9. Adrian

  Weer aan de drank

  Zoals zovelen zul je met je verslaving blijven worstelen.. Ik heb dat ook.. Om van een verslaving af te komen heeft tijd nodig, veel tijd! Zelfs ik worstel daar - na 3,5 jaar nog mee..! Nog dagelijks heb ik de drang om weer naar de fles te grijpen, toch doe ik het NIET! Ik zal het ooit toch wel eens een keer winnen?
 10. Adrian

  Zondag 18 oktober

  Ook goedemorgen allemaal.. Ik heb weer kort en slecht geslapen, teveel stress in mijn lichaam.. Vroeger dronk ik dat weg..
 11. Adrian

  Nieuw hier: Bernd 49 jaar

  Het wordt zwaar Bernd..! Volhouden en NOOIT meer iets pakken. Als je weer gaat drinken kun je verslaafder worden dan je al was!
 12. Adrian

  zondag 11 oktober

  Ik heb last van het Dry drunk syndroom.,en daarmee 'heimwee' naar de tijd toen ik nog dronk.. Ik begon altijd met een paar op de middag en ' s avonds nog eens een stuk of vijf. Ik sliep altijd goed en werkte overdag normaal.. Zelden liep het uit de hand.. Het is gebleken dat ik met drank mijn stress en angsten onder de duim hield.
 13. Adrian

  zondag 11 oktober

  Matigen is voor ons niet aan de orde..! Stoppen en gestopt blijven is ons credo.!
 14. Hoi.. Van die bloedwaarden heb ik geen verstand. Eén fles wijn per avond lijkt mij niet teveel. Wel is de kans groot dat je verslaafder raakt en steeds meer nodig hebt.. En.., misschien ook vroeger ga drinken.. Ik dronk wel wat meer en voelde me fysieker en psychisch sterker dan ik nu ben. Ik vind het leven ook saaier zonder alcohol.. Ik ben nu eenmaal drie jaar geleden gestopt met drinken en dat blijft zo..
×
×
 • Nieuwe aanmaken...