Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Maja

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  1.116
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  4

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Maja's Achievements

Ervaren Forummer

Ervaren Forummer (3/4)

 1. Goedemorgen allemaal, nu en later wakker ! Gisteren heerlijk met mijn moeder gelopen in Katwijk. Een lang vlonder/schelpenpad door de duinen net langs het strand. Zilte lucht, volop zon en wind om het hoofd leeg te blazen. @Yvonne: je vroeg al vaker hoe mijn vakantie is. Nu, die is nogal in het water gevallen. De diagnose van de revalidatie-arts en het verdere vooruitzicht voor mijn moeders relatieve kwaliteit van leven was/is onthutsend en bracht een stroom aan nieuwe afspraken/onderzoeken op gang in het ziekenhuis. De aandoening is zeldzaam. Maandag ook starten met gipsen nek en deel thorax voor aanmeten nekprothese met constructie voor drukverdeling. Hoe deze precies wordt is nog niet duidelijk. Arts en Livit-medewerker gaan het beiden aan collega’s voorleggen. Alles moet nog een plaats krijgen. De toekomst is onduidelijk, het hier en nu is rauw en vol vragen. Vandaag laatste dag vakantie. Lekker naar buiten. Geen afspraken. Alleen een lijst met vragen van de arts van de pijnpoli met mijn moeder invullen. Met computers kan zij niet goed uit de voeten. Heb allemaal een fijne en zo zorgeloos mogelijke dag! @Musashi: gefeliciteerd en geniet van het wonder
 2. Goedemorgen! Zet ‘m op vandaag @Lieke7777! Drukke dag voor jou met persoonlijke groei. Mooi
 3. Maja

  Jaarpact

  Verdorie @Quinn, dit heb je toch maar geflikt. Petje af!
 4. Goedemorgen! Hier ook @Quinnmeer aarzeling te lezen en te posten door de onnodig kwetsende uitspraken van de troll.
 5. Johnny Cash! Zo wil ik wel in the mood komen
 6. Maja

  Jaarpact

  Bah @Delarope, wat ben jij een nare aanwezige hier op het forum, in ieder geval wanneer je gedronken hebt. Nuchter wil ik je nog het voordeel van de twijfel geven. Triest.
 7. En goedemorgen!
 8. @Delarope: Ik heb nog steeds rillingen als ik de beelden zie van de twee vliegtuigen die zich in de torens boren. Griezelige beweging toen, griezelige beweging nu.
 9. Goedemorgen @Yvonneen uitslapers! Moet nog wennen aan de schemering in de ochtend. Lastiger opstaan. Vandaag huis aan kant maken, administratie, 2 uurtjes werken (inhalen), tuinplanten water geven en de benen strekken. En bedenken wat te gaan eten… Tips welkom!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...