Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Maja

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  640
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  4

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. @Zbb: Bingen kon ik ook als de beste en duurde steeds langer, tot een week aan toe. Volkomen van de wereld en alleen maar bezig met ‘ hoe werk ik de flessen weg ‘ en ‘ hoe kom ik met mijn dronken kop aan nieuwe voorraad. Ik kan zo de supermarkt niet in.’ Passief uitzitten hielp mij niet. Wel actief dingen doen: opruimen, schoonmaken, naar buiten toe (alleen want te grote walm om mij heen) en de radio heel hard of dopjes in mijn oren heel hard. Ook fijn bij gebrek aan boksbal: matras tegen muur en meppen en schoppen maar. Probeer zonder te bingen uit de craving te komen, zeker nu je antabus
 2. Maja

  Woensdag 3 maart 2021

  @Bor: kun je niet inloggen in digitaal dossier? De radioloog beoordeelt en schrijft zijn bevindingen op. Staat dan al in dossier voordat er gesprek is geweest. Misschien geeft dat wat rust of duidelijkheid.
 3. Maja

  Woensdag 3 maart 2021

  Dat sterkt mij, @Bor!
 4. Maja

  Woensdag 3 maart 2021

  Ik ga dit weekend mijn haren weer verven en volgende week donderdag naar de kapper. Ik wil ook de ergste drukte vermijden.
 5. Maja

  Woensdag 3 maart 2021

  En goedemorgen @Bor, @Likaen @ikkanhet op het dinsdagdraadje
 6. Goedemorgen! wie gaat er vandaag naar de kapper? Of winkelen op afstand? Ben benieuwd!
 7. Maja

  Dinsdag 2 maart 2021

  Nou, dat is gelukt @rapilos! Het zou mij ook best smaken.
 8. Dankjewel @Lieke7777: flink geworsteld, maar volgehouden - al was het kantje boord. Beloning: een treetje hoger op de ladder en het eerste jaar steeds meer binnen handbereik!
 9. @Jopie: Tomado rekje. Wat een nostalgie! @Renaldo61oei, dat is een forse tegenvaller voor je. Inderdaad belangrijk dat je weet hoe je kunt bewijzen dat je 6 maanden niet gedronken hebt. @Cleo66: de tandpasta die Yvonne je aanraadde, kreeg ik ook als tip van mijn tandarts toen ik pijn in mijn kies kreeg na vervangen amalgaam vulling door een witte. Je smeert het op de pijnlijke kies/tand. het legt een extra beschermend laagje erover heen. Duur, maar goed spul @ikkanhet: gauw kilometers maken met de nieuwe wagen! Fijn bericht! @Quinnrespect voor de grote stappen die je h
 10. Hier biefstuk met bospeen en sperziebonen. Toe yoghurt.
 11. Knap gedaan @ikkanhet! Houd deze flow vast.
 12. Zal ik doen. Je hebt dronken, zo schrijf je op je eigen draad. Balen, maar niet het einde. Drink een paar glazen water. Ga naar bed en teken in voor een droge dag. Nieuwe dag, nieuwe kansen. Jij beslist. Dag voor dag.
 13. Nou slaap lekker dan voor zodadelijk. Wat voor werk doe je? In de zorg?
 14. Ik ga mijn best doen. Geef jij het slapen ook nog een kans? Zet anders een kopje kamillethee (supertip van @Tatum). Kun je rozig je bed weer in. Denk aan leuke dingen en probeer de verdrietige gedachten tijdelijk te parkeren. Slaap ze!
 15. En ik was juist jaloers op de antabuse gebruikers. Ik dacht ‘ als ik nou die pil had, dan hoefde ík tenminste niet/minder te vechten met de gedachte wel of niet drinken om de onrust en zorgen tijdelijk af te vlakken’. Zo zie je maar, elluk nadeel hep sijn voordeel.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...