Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Maja

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  225
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  2

Over Maja

 • Rang
  Forummer

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Maja

  kennismaking

  Dag @FBJH, je hebt jouw bericht geplaatst op alcoholdebaas Forum. Je kan het beter plaatsen op het Benzodebaas forum. Dan heb je contact met lotgenoten . succes!
 2. Goedemorgen! Hop, gauw in actie. Warme dag in aantocht. Dus nu nog gauw de moetjes doen. Ventilator gisteravond in elkaar gezet voor de barre tijden. Heb geen zin in (bijna) hittegolf
 3. Maja

  We beginnen toch maar opnieuw!

  Ook heerlijk en wat mij betreft met stip op 1: Brugse sport zot. Alsof je een ‘gewoon’ abdij biertje drinkt, echt genieten!
 4. Goedemorgen allemaal, alle ramen en deuren vanochtend open gezet; nog even genieten van een koele bries. Vrije dag; nog geen plannen. Wel naar buiten. Fijne dag allemaal!
 5. Maja

  Mijn naam is Sophie

  Ik zeg altijd dat ik er niet goed op reageer. De hoed en de rand laat ik in het midden. Niemand heeft ooit verder gevraagd.
 6. Maja

  Mijn naam is Sophie

  Hoi @Sophie84, mijn omslag is begonnen met schuldgevoel echt willen omzetten in trots. Mezelf weer willen terugvinden, wie ik was voor ik alle wijn en sterkere drank naar binnen goot. Waar was mijn valkuil? De valse gedachte dat ik zo even ontspanning kreeg, een manier om gemakkelijk in slaap te vallen, zorgen vergeten. Terwijl ik dondersgoed wist dat de ‘lol’ maar van heel korte duur was. En daarna: weer hetzelfde kringetje: angst voor gezondheid en slechte bloedwaarden (lever), angst voor ‘ zal iemand iets geroken hebben? Op werk, in de supermarkt. Schuldgevoel: zo verlies ik mijn baan en als er iets is kan ik vanwege de drank geen zorg geven aan mijn moeder of veilig rijden naar ziekenhuis, de kinderen van mijn broer naar huis brengen na logeren en ga zo maar door. Is niet drinken makkelijk? Nee, zeker het begin niet. Ook ik ben al verschillende keren onderuit gegaan. Nu voel ik dat de knop echt om is en kost het mij relatief weinig moeite. Het levert je ook veel op: trots gaan slapen, veel beter in en doorslapen, fris wakker worden en overdag goed functioneren op werk. Dat is mijn verhaal. Succes met jouw ontdekkingsreis. Je bent het waard. En natuurlijk: welkom!
 7. Goedemorgen allemaal. Wakker van gekrijs van de meeuwen. Kan feestelijker, wordt vast beter.
 8. Goedemorgen. Hier een vrije dag vandaag. Fijne en succesvolle dag allemaal!
 9. Hoera @Moeps, 7 maanden, knap! @Bob: deze keer ga ik zeker door naar de overige maanden van 1 jaar adb. Count me in . Super dat je het jaarpact zo trouw bijhoudt!
 10. Goedemorgen. Koele wind, lichtbewolkte lucht. Laat de dag maar beginnen!
 11. Maja

  zondag 12 juli 2020

  Goedemorgen. Je maakt me nieuwsgierig, Knakker! dagpact Maja
 12. Goedemorgen! dagpact Maja
 13. Maja

  Zondag 5 juli

  Goedemorgen, bewolkte, winderige start van de dag. Geeft ook aan hoe ik mij voel, zo net na opstaan. Vanmiddag beetje zon voorspeld. Iedere straal ga ik meepakken in een wandeling. Fijne dag allemaal en zet m op met alle hobbels op de weg! dagpact Maja
×
×
 • Nieuwe aanmaken...