Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Maja

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  898
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  4

Over Maja

 • Rang
  Forummer

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. @ikkanhet: wat een naar en verdrietig bericht. Dat nu verdoven door je hoofd flitst is logisch. Naar wat lost het op? Na de verdoving en roes ligt hetzelfde verdriet op je te wachten, mogelijk aangevuld met teleurstelling omdat je opnieuw moet beginnen op de weg naar adb. Maar zie het als een leermoment: na het struikelen ontdekken dat het ook mooi en goed kan zijn om de rauwe randen van verdriet te voelen. Je kunt proberen hier sterker uit te komen. Pak de fakkel weer op. En durf je emotie onder ogen te zien. veel sterkte
 2. Goedemorgen allemaal. Hier geen vaders in de aanbieding, maar maak er een gezellige papadag van! @niks: inderdaad heerlijk en feestelijk dat dat weer kan. Maar wees voorzichtig! Mijn zus (afgelopen week prik 2 AstraZeneca gehaald) en zwager (Afgelopen week prik 2 Pfizer gehaald) meldden gisteren dat ze corona hebben. Altijd voorzichtig, nauwelijks contacten, mandjes en handen desinfecteren, thuis werken,..). Mijn zus is echt ziek: koorts, benauwd, doodmoe en reuk en smaakverlies. Hier ook veel regen gehad vannacht. Vandaag staat ramen lappen op de agenda.
 3. Maja

  KiloKiller

  Gisteren 87,5, vandaag 88,4. Op naar een betere week qua gewicht.
 4. Jammer, dat wordt dan de tuin sproeien en de planten water geven @ikkanhet…
 5. Goedemorgen! Onweer is uitgebleven vannacht. Fijn. Wel regen. Prima. Op en gaan!
 6. @Tatum: hoe vaar je nu? Het is zo stil. Of heb ik een draadje gemist?
 7. Hee @denise2, trek jezelf niet naar beneden. Zelfmedelijden is een slechte raadgever. Probeer om te denken: vanavond kun jij heerlijk duiken in een boek en morgenochtend sta jij fit en fris naast je bed en ben je er voor de 100 % als mama voor je kinderen. Morgen heb jij een welbestede dag, hoef je geen kater te verwerken. Ben je enkel trots. Trots dat jij weerstand hebt weten te bieden. En voel je je alleen? Weet dan dat ik ook zo in mijn pyjama schiet en met een boek en een kop thee mijn bed opzoek. Me-Time. Hoor ik gejuich, kijk ik even op nu.nl, of niet. Zwak moment? Melden hoor!
 8. Maja

  Mijn verhaal over/ voor mij

  Wat het ook is @Musashi, spannende dagen zijn er om te groeien, de twijfel, zenuwen of onrust te overwinnen en niet te vallen voor de tijdelijke verdoving van drank. zet ‘ m op!
 9. Gaat lukken @knakker! Spannender wordt het als mijn huis is verkocht. Een lege kelder maakt opslag van wat spullen mogelijk. Huis sinds gisteren in verkoop.
 10. Goedemorgen @ikkanhet, @Claudius, @niks, @Likaen de later wakkere frummers! Ben al om half vijf uit de veren. Vandaag leeghalen kelder in ouderlijk huis. Nog laatste dingen doen en nalopen. De verhuizers staan om half acht voor de deur. @niksgeniet in de tuin en @Likaveel plezier met de lunch met je vriendin en probeer ook een wandeling te maken. Ik merk ook dat ik er vaak enorm van opknap.
 11. Maja

  Jaarpact

  Verdorie @Tatum, dat is flink balen. Maar, ook al voelt dat nu misschien niet zo, de mede-frummers hebben gelijk. Niet alles is verloren. Je kijkt terug op 20 maanden droog staan. Alleen maar winst. Ik ben na mijn uitglijder ( op 1 dag een jaar geen alcohol) ook weer opnieuw begonnen met alle steun van het forum. Ik ben meteen weer op het jaarpact gaan staan. Dat voelde en voelt goed. We kunnen samen de strijd weer aangaan en klimmen op de ladder. Zoals ze het altijd zeggen kroontje recht en knietjes afvegen. Probeer de draad direct weer op te pakken en niet te gaan drinken omdat het
 12. Maja

  Dinsdag 15 juni 2021

  Goedemorgen! Ook geen topnacht. 2x onderbroken voor mantelzorg. Het is niet anders. Gauw op stoom komen. Hopelijk komt @Yvonnesnel met koffie. mooie dagpact header @ claudius.
 13. Tuurlijk @Jannigje, altijd welkom! Dat weet je toch?
 14. Zet m op @Artemis! Afleiding zoeken helpt. Koken, stofzuigen, onder de douche, meezingen met of dansen op muziek.
 15. Andijvie grofgescheurd met avocado, gerookte zalm, dille en rode ui. Met vinaigrette en een verkruimeld gekookt ei.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...