Spring naar bijdragen

Maja

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  1.666
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  8

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Maja's Achievements

Ervaren Forummer

Ervaren Forummer (3/4)

 1. Goedemorgen allemaal. @Remi1: Hou je haaks meissie. It’s a bumpy road. Dagpact Maja
 2. Maja

  Maandag 16 mei 2022

  Houd koers dappere @Remi1 en vaar op eigen kompas.
 3. Maja

  Maandag 16 mei 2022

  Goedemorgen allemaal, Terrasplanten water gegeven, wandeling gemaakt. Laat de dag maar beginnen. Straks met mijn moeder in rolstoel de Uithof in: een compact stuk natuur, waar je de betonwijk met druk verkeer kunt ontvluchten. Zo blij dat ik dat ontdekt heb. DAGPACT: Yvonne ikkanhet Roberto Maja @Roberto: goed je weer te zien op het dagpact.
 4. Maja

  Zondag 15 mei 2022

  Lekker @Yvonne, dankjewel! Ommetje maken voordat ik naar het revalidatie-verpleeghuis ga. En vraag ik mij af waarom de kalfjes nu al de schaduw opzoeken en niet genieten van de zon in het nu nog frisse gras.
 5. Maja

  Zondag 15 mei 2022

  En goedemorgen natuurlijk!
 6. Je hebt mooie dagen uitgezocht om zonder moeten te genieten van zon en bus @jopie @QuinnEen overlevingspakket Brinta is onderweg. Geniet in Turijn en houd je staande!
 7. Hier een korte update: worstel met tijd, energie en mijn weg vinden in falende gezondheidszorg. De revalidatieplek voor mijn moeder is goed wat betreft fysiotherapie, maar herstel wordt tegelijkertijd geremd door zeer ondermaatse verpleging. Alle horror-verhalen die je wel eens leest hierover, vind je hier in het verpleeghuis terug. De menselijke maat is volkomen uit het oog verloren. Dat raakt mij. Een paar keer de afgelopen weken bijna gestruikeld, even willen vergeten, maar het toch droog weten te houden. Met dank aan het jaarpact van @Bob.
 8. Goedemorgen allemaal, Sterkte vandaag @Francoise, geniet van de beide Ienieminies @niks en voor @bolletje, @rapilosen de andere frummers: geniet van het buiten zijn! DAGPACT ikkanhet Yvonne Maja
 9. Goedemorgen allemaal. En heb een heerlijke tijd met jouw dochter in Turkije @lady jane!
 10. Maja

  Maandag 9 mei 2022

  Taaie en verdrietige tijden @Remi1.
 11. Maja

  Zondag 8 mei 2022

  Lieve @Francoise, wat intens verdrietig dat jouw broer zo onverwacht uit het leven is gerukt. Ik heb een kaars voor je aangestoken en wens je heel veel kracht toe. Weet niet goed wat verder te zeggen.
 12. Maja

  Zondag 8 mei 2022

  Goedemorgen allemaal! Wat kan zon toch helend werken. Opstaan is een eitje, zware gedachten kun je gemakkelijker lichter maken door omdenken, enzovoorts. Dus hop wandelschoenen aan voor een flinke wandeling. Daarna door naar mijn moeder. Heb gisteren wandelgebied De Uithof ontdekt, vlakbij het revalidatiecentrum. Dus taartje mee in de koeltas, het revalidatiecentrum ontvluchten en genieten van zon, groen en het zingen van de vogels.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...