Spring naar bijdragen

Woman

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    91
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    2

Recente profielbezoeken

318 profielweergaven

Woman's Achievements

Forummer

Forummer (2/4)

  1. Woman

    Sobriety for Life - Dagboek

    Blijf gewoon weg van mijn draadje. Ik krijg melding dat je een bericht hebt geplaatst maar dat beroicht laat ik ongeopend. Ga ergens anders lopen etteren.
  2. Woman

    Sobriety for Life - Dagboek

    Ik lees je niet, Roberto.
  3. Woman

    Sobriety for Life - Dagboek

    Goedemiddag, Beetje geschilderd, schoongemaakt, een oud matras is opgehaald dus dat geeft weer ruimte. Verder voel ik me goed, gisteravond een wandelig gemaakt in de manenschijn en er waren ook nog mooie kleuren van de ondergaande zon. Prachtig! Vanavond weer.
  4. Woman

    Sobriety for Life - Dagboek

    Goedemiddag, deze heerlijk frisse zonnige maandag! Beetje schilderwerk gedaan, flink in de tuin gewerkt, toen kwamen de buurmeisjes om met zn allen de hondjes uit te laten, dat was erg leuk. Ik had goed geslapen en voel me uitstekend vandaag. Ik kreeg een uitnodiging om op een verjaardag te komen, dan gaan ze bbqen. Hmmmm nee dank, liever niet. Hele middag en avond andere mensen zien vlees eten en dronken worden. Na 3 glazen gaan ze toch al anders praten. Sinds ik geen vlees eet ga ik nooit meer uit eten of naar een bbq. Ik probeerde het nog wel met vegetarisch spul zelf meenemen, maar het is gewoon ook niet mijn ding, uit eten gaan ook niet. Ik heb nu heerlijk kruidig gekookt, dat staat te prutten. Nog even douchen en dan lekker eten en de avond relaxen.
  5. Woman

    Ik ben Cortex

    Hoi Cortex, Welkom en wat goed dat je je weg naar het forum hebt gevonden! Erkennen dat je een probleem hebt met alcohol is de eerste stap. We kletsen elke dag samen op de dagdraad: ditjes & datjes. Kom je daar ook? Je kan ook hier op je eigen draadje berichten blijven plaatsen. Je kunt veel lezen op dit forum, er zijn thema's & tips. Kijk maar eens rond. En blijf schrijven. Je bent hier met lotgenoten, dus we weten het en begrijpen je heel goed!
  6. Woman

    zondag 21 april 2024

    Je gaat onder de negeerknop, dus ik lees je niet meer.
  7. Woman

    zondag 21 april 2024

    Ik blijf weg van de dagdraad omdat ik je een onaardig vind hier. Bye.
  8. Woman

    zondag 21 april 2024

    Blijkbaar heb je kritiek op wat ik eet, of hoe mijn eten is genoemd door de fabrikant. Ik vind jouw eten ook niet te vreten. En morgen eet ik vegetarische shoarma stukjes. Ik vind dat lekker. Hulp vragen omdat je anders " de fout ingaat" is natuurlijk ook al een vorm van kritiek. Ik eet wat ik wil, hoe ik het wil en wanneer ik het wil. Eet jij lekker mishandelde varkens, zullen we het daar eens over hebben. Sorry Roberto, maar je hebt me nu echt pissig gemaakt. Ik blijf van de dagdraad weg, ik dacht gezellig mee te schrijven maar dat gaat dus niet. Ik hou het bij mn eigen dagboek draadje, lees dat maar niet, Roberto anders ga je misschien " fouten maken".
  9. Woman

    zondag 21 april 2024

    Prutje van vegetarische kipstukjes, aardappels, tomaat, ananas, kikkererwten, blokjes belegen kaas, met ras el hanout kruiden.
  10. Woman

    zondag 21 april 2024

    Ja, zo deed ik het ook, Adri. Braaf meedrinken met het tempo van de groep, wetend dat ik thuis nog een fles had staan die van harte open ging als ik dan thuisgekomen was.
  11. Woman

    zondag 21 april 2024

    Ik doe ook geen feestjes. Ik ga niet naar verjaardagen en vier zelf mijn verjaardag ook niet. Afg. januari vierde een leerling haar verjaardag. Ze vroeg of ik ook kwam. Zucht. Zo'n hele middag met 15 kwekkende dames. Vorig jaar vroeg ze het ook en toen had ik nee gezegd. Ik had voorgesteld om nu dan de verjaardag te openen met een show en omdat ik oppas had voor de hondjes moest ik op tijd weer weg. Het was 1 groot fiasco. Ik had superveel spijt dat ik gegaan was. Geen drank, maar wel op een andere manier niet bij mij passend. De show was een drama omdat de muziek op fluisterstand stond, en ik moest uren wachten in een ijskoude kamer voordat ik kon dansen. Waar ik zat hoorde ik wat er allemaal afspeelde, er werd gezongen, taart eten. Ik ben echt zo blij dat ik dat leven niet meer heb met zulke verplichtingen. Dat voelt soms eenzaam tijdens kerst en verjaardag maar dat is omdat dat wordt aangepraat in de media. Ik heb het altijd prima naar mijn zin. Ik vind het gezellig als mensen onverwacht op visite komen, of je komt elkaar tegen en besluit verder te praten met een kop koffie bij iemand. Afgelopen week waren 2 meisjes uit de buurt een middag bij mij. Ik was in mijn huis bezig en ging daar gewoon mee door. Ik betrok ze er wel bij en ze gingen zich vermaken in mijn studio. Toen samen de hondjes uitgelaten en samen gemediteerd.
  12. Woman

    Sobriety for Life - Dagboek

    Goedemiddag, Nog steeds futloos, dus een lager versnelling dan maar. Gisteravond zag ik iets over AD(H)D en suiker. Dat soms de tank helemaal leeg is, en dat er dan glucose nodig is om de tank te vullen. Ik ga dat eens meenemen in de dag. In plaats van een paar stukken fruit als lunch in 1 keer, ga ik het eens proberen steeds tussen de klussen door een stuk fruit. Ik ga erg goed op smoothies, of kleine pakjes sap af en toe een slokje. Vandaag kasten omgewisseld en de achterkant betimmerd met afgekeurde tapijttegels. Ook de achterkant van een spiegel. Alles wat maar dempt. Klusjes klein houden, geen groot project in 1 keer af willen hebben. Dan stort ik daarna in voor een lange tijd. Kleine stapjes zijn ook stapjes. Ik werk naar de grote verhuizing toe. Donkere muren moeten wit, de tuin netjes en de zolder heb ik bijna leeg. Er ligt nog tapijt, grof vuil en een bed (uit elkaar gehaald). Nog even door en dan kan ik het schoonmaken en zorgen dat het netjes en klaar is als ik groen licht krijg. Ik sta nu 6e op de ranglijst voor een huisjes bij de wadden van 50. Dus dat is helemaal te gek en hoopgevend.
  13. Woman

    Sobriety for Life - Dagboek

    Zeker weten Bumperjim! Nu ik uit de Randstad weg ben en op het platteland woon ben ik verbaasd hoe aardig en vriendelijk de mensen zijn. Altijd wel een gezellig praatje. Ik kan me herinneren dat toen ik in de grote stad ging werken en een vriendje kreeg ik dacht, nu zal mijn stiefoom wel trots op me zijn.
  14. Woman

    Sobriety for Life - Dagboek

    Onderweg naar huis in de bus viel er een kwartje. Ik ben opgegroeid in een streng, calvinistisch gezin met een gefrustreerde dominante zeer onaardige stiefvader en een narcistische moeder. Een stiefoom kwam wel eens op visite. Als hij er was dan was het gezellig. Hij nam ons mee naar de kermis. Hij dronk altijd veel. Heel veel. Sterke drank. Ik denk dat daar een eerste blauwdruk is ontstaan. Mannen met drank zijn leuk, dan is het gezellig en hebben we plezier en is het feest.
  15. Woman

    Sobriety for Life - Dagboek

    Vanmiddag een zonnige zaterdag. Veel geslapen. Ik eet nu wat fruit en denk er over naar een ander dorp te gaan. Ik moet een pakje afgeven bij postnl.punt en dan haal ik wat lekkere (gezonde) dingen. Verse aardbeien met volle roomyoghurt ofzoiets. Hondjes mee in de buggy. Misschien even naar de Xenos of opzoek naar lekkere olietjes voor mijn parfumhobbie. Dat gaan we doen, snel onder de douche en nog even wat opruimen en checken hoe laat de bus gaat.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...