Spring naar bijdragen

rabi5609

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    12
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

117 profielweergaven

rabi5609's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Dag Jac, welkom in de groep. Er zijn al heel wat verhalen de revue gepasseerd, weet dat je niet alleen bent in deze strijd. Onze zoon is na zes jaar in n therapie gestapt bij Kobeland, Kobe Lecompte in Landen, België. De mensen die bij hem, zelf een ex verslaafde hij is nu tien jaar clean, in behandeling zijn geweest heeft hij allemaal v d drank geholpen en zijn er nog steeds vanaf. Hij werkt ook voor het Belgische leger rond de problematiek van alkohol. Voor ons is dit de volgende stap in ons gevecht. Onze zoon komt van héél ver, vele therapieen in verschillende instellingen, niks hielp. Hij is nu van 17 februari clean, al een flinke stap vind ik. In de instelling waar hij nu zit is de psychiater ook gestart met een traject met Baclofen. Deze therapie samen met Kobe als ondersteuning geeft ons terug was licht in de duisternis. Ik hou jullie op de hoogte. Sterkte Jac.
  2. rabi5609

    RABI5609

    Hoi Zbb, Hoe lang neem jij al Baclofen en heb je nare bijwerkingen gehad of is alles goed verlopen?
  3. rabi5609

    RABI5609

    Goeiemorgen allemaal. Even een update. Na een gesprek met de psychiater van de instelling heeft men besloten om een traject met Baclofen op te stellen. De psychiater kent dit medicijn en doet ook de opvolging. Hij wist ook te melden dat Baclofen in de Verenigde Staten van Amerika wordt voorgeschreven ivm verslavingsproblematiek. Wordt vervolgd.
  4. rabi5609

    Baclofen.

    De zoon is 1 dag naar huis mogen komen voor zijn was en om te zien of hij sterk genoeg was. Dit doet men als test en die is goed gegaan tot 18.00 hr deze avond toen was de zucht zo immens dat ik hem 12 druppels Bipiperon heb gegeven. Dit geeft men de patiënt mee als de nood hoog is. Een uurtje met hem praten over van alles en nog wat heeft geholpen en we hebben hen terug naar de instelling gebracht.
  5. rabi5609

    Baclofen.

    Dankjewel allemaal voor jullie bezorgdheid. Onze zoon wil zeker stoppen maar soms is de zucht zo sterk dat het zeer moeilijk is om hieraan te weerstaan. In zo'n periode van zucht zijn wij allert en halen hem terug in huis om dit op te volgen waar mogelijk. Het is inderdaad een familiegebeuren, dag en nacht ben je er mee bezig je hebt nooit rust. Nu hij opgenomen is kunnen we even op adem komen en bereiden we ons voor op het volgende..........????
  6. rabi5609

    Alcohol misbruik.

    Dag MijnGerrit. Ik vind het niet meer dan normaal om mij te bekommeren over de gezondheid van onze zoon in de hoop tot een resultaat te komen.
  7. rabi5609

    Baclofen.

    Onze zoon is opgenomen en zit nu in zijn detox. Waarschijnlijk kan hij een maand blijven dit wordt morgen besproken. Een gesprek met de psychiater is voor volgende week. We zijn net terug van een lezing van een ervaringsdeskundige (ex-alcoholist) die bij het Belgische leger de militairen begeleid ivm alcohol en de problematiek daaromtrent. Ondertussen kunnen we even aan onszelf werken. Dankjewel voor je reactie!
  8. rabi5609

    Alcohol misbruik.

    Even voorstellen. Ik ben Rabi5609, vader van een alcohol verslaafde zoon van 35. We struggelen al jaren met dit probleem. We zijn zes jaar opnames, en hulpprogramma’s in gespecialiseerde Belgische instellingen verder en we zitten nog steeds in de hel. Ik ben op zoek naar mensen die een behandeling met Baclofen gestart zijn. In Frankrijk schrijft men dit middel voor bij verslavingsproblematiek. De Franse cardioloog Olivier Ameisen heeft een boek geschreven over zijn ervaring als zwaar alcohol verslaafde en zijn behandeling die hijzelf is gestart met een gunstig resultaat. Baclofen komt regelmatig terug op bepaalde fora. Misschien zijn er medeforabezoekers die hier op willen reageren. Alle reacties zijn welkom.
  9. rabi5609

    Baclofen.

    Ik ben Rabi5609, bezorgde vader van een zoon van 35. We zijn jaren bezig met het alkoholprobleem van onze zoon. We zijn zes jaar, vele opnames en hulpprogramma's in verschillende Belgische gespecialiseerde instellingen verder en we zitten nog steeds in een hel. Na de laatste zes maanden opname 1 dag terug in de buitenwereld werd er terug naar de fles gegrepen, en hoe! Gisteren 2 flessen Wodka. Ik ben de hele nacht het internet gaan afschuimen om het uitzichtloze van de situatie proberen op te lossen en zie. Op dit forum heb ik een verhaal van Bingdrinker gelezen waarin hij verteld over zijn gebruik van Baclofen en zijn behaalde resultaten waarin hij het heeft over zijn behandeling bij een Noord Franse arts. Ikzelf ben na maanden zoeken ook op een artikel ivm Baclofen gestoten alsook een artikel over het boek van de Franse cardioloog Olivier Ameisen, ik heb het boek twee maanden geleden besteld en in één ruk uitgelezen. Ik zoek eigenlijk contact met de 'Bingedrinker' die op dit forum dit verhaal deelde. Ik heb begrepen dat hij via een Franse arts in behandeling is met Baclofen. Ik kijk uit naar een reactie.
  10. rabi5609

    Baclofen

    Dank je voor je reactie Nienes!
  11. rabi5609

    Baclofen

    Ik ben Rabi5609 bezorgde vader van een zoon van 35. We zijn al jaren bezig met het alcoholprobleem van onze zoon. We zijn zes jaar, vele opnames en hulpprogramma’s in verschillende Belgische gespecialiseerde instellingen verder en we zitten nog steeds in een hel. Na de laatste zes maanden opname 1 dag terug in de buitenwereld werd er terug naar de fles gegrepen, en hoe! Gisteren 2 flessen Wodka. Ik ben de hele nacht het internet gaan afschuimen om het uitzichtloze van de situatie proberen op te lossen en zie. Op dit forum heb ik een verhaal van ‘Bingedrinker’ gelezen waarin hij verteld over zijn gebruik van Baclofen en zijn behaalde resultaten waarin hij het heeft over zijn behandeling bij een Noord Franse arts. Ikzelf ben na maanden zoeken ook op een artikel ivm Baclofen gestoten alsook een artikel over het boek van de Franse cardioloog Olivier Ameisen, ik heb het boek twee maanden geleden besteld en in een ruk uitgelezen. Ik zoek eigenlijk contact met de ‘Bingedrinker’ die op dit forum dit verhaal deelde. Ik heb begrepen dat hij via een arts in Frankrijk in behandeling is met Baclofen. Ik kijk uit naar een reactie!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...