Spring naar bijdragen

Nienes

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    269
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    2

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Nienes's Achievements

Forummer

Forummer (2/4)

  1. Goedemorgen, Ik ben ook vroeg wakker en voel wat onrust. Maar dat kan ook aan mijn drukke dag liggen die ik voor de boeg heb. Dus hier hopelijk geen innerlijk conflict!
  2. Goedemiddag, Dagpact Claudius Elonwyn Prana Jac Fonny Freekie Nienes Alle mensen die ik ken die ooit jicht gehad hebben waren stevige drinkers. Zou er een verband zijn? Sterkte in ieder geval! ik heb een hele lange en best saaie dag op werk. Gelukkig vroeg klaar vandaag. Tel de dagen tot de vakantie af!
  3. Ik heb het gewoon echt gedaan Jim en toen moest ik lachen, thanks!
  4. Ja het heeft wel wat geholpen. Nu thee en naar bed want de wekker gaat weer veel te vroeg.
  5. Pfff net een stom akkefietje gehad waar ik me opgefokt door voel. Ik ga nu douchen en hopelijk word ik dan wat rustiger.
  6. Gefeliciteerd @Elonwyn! Lekker weer aan de slag! Er wonen hier best wat mensen in het buitenland zo te lezen, dapper vind ik dat altijd! Ik reis heel graag en heb echt de halve wereld gezien maar ik ben altijd blij weer thuis te komen. DAGPACT: Yvonne Prana Fonny Elonwyn Freekie Remi Claudius Nienes Ik heb nog een paar dagen werk en dan vakantie, ben er aan toe en de kinderen ook.
  7. @Maja wat gaaf van de reeen en de vos, mag ik vragen waar je bent geweest en hoe vroeg het was?
  8. DAGPACT: Oskar Elonwyn Prana Fonny Yvonne Jac Claudius Maja Nienes Goedemiddag! Ik merk dat veel mensen geen zin hebben in verplichte feestjes, maar ergens vind ik dat dan sneu voor bv zo'n dame die 80 wordt en zich daar vast wel op verheugd om iedereen bij elkaar te hebben en weer te zien. Maar het idd wel een erg lang feest! Ik zou geen probleem hebben met eerder weggaan. Ik vind feestjes zelf wel gezellig en leuk maar ik krijg meestal energie van mensen en ik ben een heel sociaal persoon. Toch ligt het eraan van wie het feestje of verjaardag is. Bij mijn schoonmoeder voelt het als opzitten en verplichting, bij andere schoonouders als super gezellig.
  9. Goedemorgen, Leuk met je zoon een nachtje weg, altijd een goed idee even quality time samen. En ik denk dat het voor bijna alle gamers lastig is om te doseren. Net als op je telefoon zitten. Ook moeilijk. dagpact Maja Fonny Oskar Jac Elonwyn Nienes
  10. Ik heb net een vies broodje op, van het pompstation maar iets anders was er niet in de buurt. Vanavond lekkere pasta met een groene salade en stokbrood. Nog 1 uur en dan zit het weer op voor vandaag en alles ging zoals ik had gehoopt! @lady jane doe je voorzichtig?
  11. Sterkte @Oskar maar het wordt vast GEZELLIG 😀 Ik heb weer een korte meditatie gedaan en ik vond het niet makkelijk maar heb het volgehouden en toch weer best goed geslapen! Ik heb vandaag een spannende dag met werken ivm iets nieuws maar ik ben er klaar voor en heb er zin in. Normaal had ik mijn zenuwen daarvoor wat willen dempen met een paar glazen wijn, die net niet genoeg waren waardoor ik met een bonkend hart wakker zou hebben gelegen en mij nu dubbel rot zou hebben gevoeld. Maar ik ben fris en heb er zin in en vertrouwen in! Dagoact: Nienes
  12. Nienes

    Het gaat me lukken!!

    Fijn Beatrix, ik miste je al maar goed om te lezen wat jouw reden is. Ik ben heel blij voor je dat het goed gaat! Er gaat ook best wat tijd in zitten op sommige dagen om bij te blijven, lukt mij ook niet altijd.
  13. Goedemorgen! Het bad en mediteren heeft geholpen en ik sliep daarna als een blok. De stroopwafels liggen er nog! Op naar weer een droge dag!
  14. Is dat het nieuwe ding, schrijven wat we gegeten hebben? Hier stond een kip curry op het menu met broccoli ernaast. Ik voel me lichtelijk geïrriteerd, geen echte reden, behalve dat ik moe ben en het een drukke speel middag was met veel vriendjes. Dit is voor mij een trigger, moe, drukte om me heen, tikkeltje overprikkeld. Ik ga mediteren en het bad staat aan. Thee staat klaar met een stroopwafel. Het gaat weer over.
  15. Dagpact: Prana Fonny Elonwyn Jac Nienes Goedemorgen! Ik lag om half drie nog schaapjes te tellen dus ik neem een extra bakje koffie. Wat is dat toch met slaap?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...