Spring naar bijdragen

Nienes

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    274
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    2

Alles door Nienes geplaatst

  1. @herman0167 zo is het zeker niet bedoeld. Het ging mij om het hoge gehalte "mansplaining" de laatste tijd. Ik vind het juist leuk en interessant om anderen te lezen en het forum is zeker geen vrouwenforum en dat zou voor mij ook geen pluspunt zijn als dat wel zo was. Hoe Jac het bracht vond ik onnodig en dat wilde ik ook uiten. Ik had er zelfs een nachtje over geslapen ipv tot tien te tellen. Dat er daarna nog een schepje bovenop ging vond ik ronduit stom. En ja Roberto heeft gelijk, er is idd meer interactie maar ik mis wel degelijk een paar leden die ook al eerder hun ongenoegen hebben geuit. En ik denk dat een bepaalde manier van reageren af kan schrikken. Kan alles over mij zeggen, maar ik denk dat er wel meer mensen zijn zoals ik, die dat kwetsend vinden en dus maar niet (meer) mee schrijven.
  2. Lieve @ikkanhet wat een vreselijk nieuws. Ik vind het echt heel erg wat jij allemaal mee moet maken, ik denk aan je en duim voor je 💝
  3. Zo hey, ga je lekker? De waarheid ken ik zelf ook wel. Denk je dat je ik mij niet al rot genoeg voelde? Jij denkt dat onaardige berichten motiverend werken? Bij mij in ieder geval niet. Ik wilde het delen en vind de waarheid niet erg om te horen en ik verwacht helemaal geen aaien over mijn bol zoals ik al schreef maar het is niet aan jou om lacherig een top drie van mensen te maken die een uitglijder hebben gemaakt. Misschien heb je het niet door maar er zijn hier al een flink aantal leden die hier niet meer schrijven sinds het forum haast overgenomen lijkt te zijn door zogenaamd grappige mannen van middelbare leeftijd.
  4. @ikkanhet De woorden dekken de lading niet en doen tekort aan welk gevoel ik aan je zou willen geven: hoop, kracht en liefde. Ik hoop dat je samen met iemand bent die jou kan steunen, heel veel sterkte. @Jac ik vond je uitglijder.nl grapje niet erg leuk of aardig. Heb jij in al die jaren dat jij al je liters bier wegdronk nooit meerdere keren gepoogd te stoppen of te minderen? Kan hoor, dat jij t in een keer hebt besloten en volgehouden. Maar dat geldt niet voor iedereen. En eerlijk gezegd voelt het voor mij als ik dit soort berichten lees (mocht het nog een keer gebeuren) niet veilig om het hier eerlijk te delen. Want dan voel je je al een loser en dit soort grappige berichten helpen mij daar niet bij. Ik hoef ook geen aai over mijn bol want ik weet zelf dondersgoed dat ik iets stoms heb gedaan. Maar nu voelde het als lachen om anderen die het niet zo goed volhouden als jij en de anderen. Ik waardeer je schrijfsels vaak genoeg wel, en zie ook veel helpende berichten. Maar ik denk dat er hier nog wel een paar mensen zijn die net als ik de mist ingaan en het dan maar niet schrijven of gewoon niet meer terugkeren op het forum. Dat zou ik jammer vinden daarom wilde ik het je toch even laten weten.
  5. Hey @Rosee wij gaan beetje gelijk op. Heb ook weer eens een uitglijder gemaakt. Voel me er ook stom over en dan voelde ik niet de behoefte dat weer op te schrijven maar doe het toch maar. Geen zin om alle geijkte smoezen op te lepelen want dat zijn het: smoezen. Maar mag ik vragen waarom je twee uur moet sporten omdat je chips hebt gegeten? Dat klinkt echt als jezelf straffen. Doe je een beetje lief voor jezelf? @Francoise ik kan mij dit zo goed voorstellen hoe je je voelt. Het is heel moeilijk als je kind niet helemaal in de maatschappij past, er net buiten valt, zich onbegrepen en alleen voelt. Wat kan je doen? Je klinkt als een lieve en betrokken moeder en het is echt oké om soms ook iets voor jezelf te doen. Maar rot dat blijft het. Heeft hij misschien online contacten, bv door online te gamen oid? Sterkte en een knuffel voor je moederhart
  6. Goedemorgen, Ik ben ook vroeg wakker en voel wat onrust. Maar dat kan ook aan mijn drukke dag liggen die ik voor de boeg heb. Dus hier hopelijk geen innerlijk conflict!
  7. Goedemiddag, Dagpact Claudius Elonwyn Prana Jac Fonny Freekie Nienes Alle mensen die ik ken die ooit jicht gehad hebben waren stevige drinkers. Zou er een verband zijn? Sterkte in ieder geval! ik heb een hele lange en best saaie dag op werk. Gelukkig vroeg klaar vandaag. Tel de dagen tot de vakantie af!
  8. Ik heb het gewoon echt gedaan Jim en toen moest ik lachen, thanks!
  9. Ja het heeft wel wat geholpen. Nu thee en naar bed want de wekker gaat weer veel te vroeg.
  10. Pfff net een stom akkefietje gehad waar ik me opgefokt door voel. Ik ga nu douchen en hopelijk word ik dan wat rustiger.
  11. Gefeliciteerd @Elonwyn! Lekker weer aan de slag! Er wonen hier best wat mensen in het buitenland zo te lezen, dapper vind ik dat altijd! Ik reis heel graag en heb echt de halve wereld gezien maar ik ben altijd blij weer thuis te komen. DAGPACT: Yvonne Prana Fonny Elonwyn Freekie Remi Claudius Nienes Ik heb nog een paar dagen werk en dan vakantie, ben er aan toe en de kinderen ook.
  12. @Maja wat gaaf van de reeen en de vos, mag ik vragen waar je bent geweest en hoe vroeg het was?
  13. DAGPACT: Oskar Elonwyn Prana Fonny Yvonne Jac Claudius Maja Nienes Goedemiddag! Ik merk dat veel mensen geen zin hebben in verplichte feestjes, maar ergens vind ik dat dan sneu voor bv zo'n dame die 80 wordt en zich daar vast wel op verheugd om iedereen bij elkaar te hebben en weer te zien. Maar het idd wel een erg lang feest! Ik zou geen probleem hebben met eerder weggaan. Ik vind feestjes zelf wel gezellig en leuk maar ik krijg meestal energie van mensen en ik ben een heel sociaal persoon. Toch ligt het eraan van wie het feestje of verjaardag is. Bij mijn schoonmoeder voelt het als opzitten en verplichting, bij andere schoonouders als super gezellig.
  14. Goedemorgen, Leuk met je zoon een nachtje weg, altijd een goed idee even quality time samen. En ik denk dat het voor bijna alle gamers lastig is om te doseren. Net als op je telefoon zitten. Ook moeilijk. dagpact Maja Fonny Oskar Jac Elonwyn Nienes
  15. Ik heb net een vies broodje op, van het pompstation maar iets anders was er niet in de buurt. Vanavond lekkere pasta met een groene salade en stokbrood. Nog 1 uur en dan zit het weer op voor vandaag en alles ging zoals ik had gehoopt! @lady jane doe je voorzichtig?
  16. Sterkte @Oskar maar het wordt vast GEZELLIG 😀 Ik heb weer een korte meditatie gedaan en ik vond het niet makkelijk maar heb het volgehouden en toch weer best goed geslapen! Ik heb vandaag een spannende dag met werken ivm iets nieuws maar ik ben er klaar voor en heb er zin in. Normaal had ik mijn zenuwen daarvoor wat willen dempen met een paar glazen wijn, die net niet genoeg waren waardoor ik met een bonkend hart wakker zou hebben gelegen en mij nu dubbel rot zou hebben gevoeld. Maar ik ben fris en heb er zin in en vertrouwen in! Dagoact: Nienes
  17. Goedemorgen! Het bad en mediteren heeft geholpen en ik sliep daarna als een blok. De stroopwafels liggen er nog! Op naar weer een droge dag!
  18. Is dat het nieuwe ding, schrijven wat we gegeten hebben? Hier stond een kip curry op het menu met broccoli ernaast. Ik voel me lichtelijk geïrriteerd, geen echte reden, behalve dat ik moe ben en het een drukke speel middag was met veel vriendjes. Dit is voor mij een trigger, moe, drukte om me heen, tikkeltje overprikkeld. Ik ga mediteren en het bad staat aan. Thee staat klaar met een stroopwafel. Het gaat weer over.
  19. Dagpact: Prana Fonny Elonwyn Jac Nienes Goedemorgen! Ik lag om half drie nog schaapjes te tellen dus ik neem een extra bakje koffie. Wat is dat toch met slaap?
  20. @TommyVanilla ook dit is een leerproces en dat moet je op jouw manier doen. Daar hoort vallen en weer opstaan bij. Ik hoop dat je niet valt maar ik denk dat als het wel gebeurt je weer opstaat. @Jac Chapeau!!!! Ik heb zo ontzettend lekker geslapen dat ik er gewoon een beetje van in de war ben! Dat was lang geleden. Het doet me zo goed!
  21. Shit @Dune dat is balen. Maar wat je zegt, weer opstaan en doorgaan! Je kan dit! Pil erin en gaan! Voel je alsjeblieft niet al te stom, je doet het verder toch fantastisch! Ik al op het werk, veel te vroeg! Dagpact: Okkie Fonny Ozzy Nienes
  22. Wij hebben een echte rattenplaag gehad, dat klonk alsof er hele meubels verschoven werden in ons plafond. Wat een kabaal was dat. Vroeger hadden we ook vaak muizen en dat geknaag in de muur vond ik gekmakend, dus ik snap de Stier @bumperjim @Lika dat lijkt me ook moeilijk. Maar door het uit te spreken kan je moeder misschien betere hulp krijgen en dat maakt jou juist een lief kind. Ik heb al gefietst en de halve tuin onkruidvrij gemaakt. Morgen moet ik heel vroeg werken dus ik neem het er vandaag extra van. Het mooie weer en lekker vrij zijn. En ik zet mezelf op het dagpact: Nienes.
  23. Nienes

    Vallen, opstaan en weer doorgaan

    "Voor mij ben je zo’n mooi lichtgevend wezen, en je hebt zo ontzettend veel te verliezen. " En dit raakt mij. Mooi @Reacher
  24. dagpact: Oskar Rosa Fonny Jac Prana Toos Rietsj Nienes Goedemorgen, ik heb net al mijn administratie gedaan en mijn accountant alles gemaild wat nodig is. Zat er tegenaan te hikken maar wat valt het dan altijd mee! Nu koffie in de zon!
  25. Dagpact: Fonny Toos Jac Nienes Wat goed dat je de snelweg op bent gegaan @ikkanhet Je kan het! Wat een snoezig teckeltje @Dune Ik ben uitstel gedrag aan het vertonen. Ik moet echt een paar belangrijke zaken doen maar in plaats daarvan doe ik de was en ben ik aan het opruimen. En hier lezen. Even mezelf een schop onder m'n achterste geven, en de laptop open klappen. Moet ook een telefoontje plegen waar ik tegenop zie. Wat sommige hebben met rijden heb ik met bellen, ik vind dat vervelend om instanties te bellen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...