Spring naar bijdragen

Remi1

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  1.442
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  17

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

3.015 profielweergaven

Remi1's Achievements

Ervaren Forummer

Ervaren Forummer (3/4)

 1. Ik denk er over na @Adri03 en @Kohtje Het raakte mij zo dat iik ervan moest huilen. Als het raakt is er toch iets raak geschoten he. Bedankt voor zonder oordeel mij laten nadenken.
 2. Waarom dan? Omdat ik nog steeds geen gestopte gebruiker ben of zo? Een geheelonthouder ben ik idd niet en dat zie ik, en meerdere met mij, mezelf ook niet worden. Ik zou het best graag eens een jaar willen proeven hoe dat is maar elke keer maakt een poging daartoe mij zo vreselijk ongelukkig en van de kaart dat er zelfs mensen in RL tegen mij zeggen asjeblieft wat te gaan drinken. Zo vreselijk ongelukkig wordt ik ervan. Wat is er dan mis mee dat ik dan de middenweg maar genomen heb van acceptatie dat ik alc gebruik, maar intussen altijd op m"n hoede moet blijven om het niet te gaan misbruiken.
 3. Nou nou nou Jane. Als dat jouw reactie is op mijn post om mensen aan te moedigen om hier in te loggen en mee te gaan schrijven en doen.. Dat je zo droog als gort en verruild hebt voor forumverslaafd weten we allemaal ook al jaren. Maar je hebt echt niet alle wijsheid in pacht hoor met wat je zegt over iemand anders behalve jezelf.
 4. Oh dear. Had ik maar niks gezegd, hier heb je het gebliksem al. De vrouw snakt naar een mmassage en hij gaat te biljarten.
 5. Dankjewel @Spirit zonet op mn laptop lukte het me wel maar nu op mn mobiel niet. Ja het komt op mij de laatste tijd ook over alsof men in de ochtend een vast ritueel berichtje plaatst en dat ieder voor zich en morgenochtend weer en overmorgen weer and so on. En dat is dan dat. Een roep om help, steun en support of het 'wat eten vandaag' lijkt verdwenen?
 6. En zo wordt ik gelijk ook meteen maar van de dagpact afgeknikkert.
 7. 176 gebruikers online waarvan er maar 4 ingelogd zijn. What"s up? Is de drempel tegenwoordig zo hoog? Nee toch, mag ik hopen.. Heel stil hier de laatste tijd en met alleen meelezen is ook niets mis maar als er niet gedeeld wordt dan is er straks niks meer te lezen. Wij zijn het forum, wij zelf maken het forum tot wat het is. Delen is helen ( @Rudy)
 8. Goedemiddag.. Dagpact; Fonny Roberto Spirit Billy1990 Remi
 9. Het zijn bedreiging en intimidatie vanuit het criminele circuit. De explosiven worden in elkaar geknutseld van zwaar vuurwerk en worden te koop aangeboden. Criminelen huren hiervoor jeugd (van soms zelfs nog maar 14 jaar) in om deze te plaatsen.
 10. Nou dan moet hij dat maar regelen als hij dat zo wil toch? Ik denk dat hij wel mag opschieten dan als hij zo doorgaat. En hoe is"t met Roberto zelf?
 11. Ja en dat wil je graag voorkomen Roberto, snap ik, maar door af en toe een pak wijn voor hem op te halen lost er niks op, dat weet je zelf ook wel. En daarbij is zijn leven (en dood) niet jouw verantwoordelijkheid. Misschien: Kijk en huiver. Dit willen we toch niet?
 12. Daar hoef jij niet op in te gaan Roberto, op de buurman zijn alarmen.. Gooi de deur dicht/ neem de telefoon niet op. Het is van de zotte dat de VNN ermee instemt dat jij een pak wijn voor hem haalt ook. Bemoei je er niet mee, laat ze het uitzoeken en denk aan jezelf. Je verkeert in verkeerde kringen om goed op jezelf te kunnen letten. Ik snap VNN niet.
 13. @Roberto Wist je al dat gebruiken een egoïstische bezigheid is? Maar weet je ook al dat daarmee willen stoppen een egoïstische bezigheid is maar dan een voor jou gezonde portie egoïsme? Kijk; dat ik niet helemaal droog ben/ sta klopt helemaal en ik geloof dat je mij een laiverd vind, maar dat vind je vast ook van je buurman. Is helemaal goed hoor, is niks mis mee om van mensen te houden. Integendeel . Dat betekend dat je een lief goed hart hebt maar laat dat niet de valkuil voor jezelf zijn Roberto.
 14. Redelijk, naar omstandigheden. Thnx. Soms, wanneer de omstandigheden het toelieten.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...