Spring naar bijdragen

Remi1

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  1.544
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  19

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

3.485 profielweergaven

Remi1's Achievements

Ervaren Forummer

Ervaren Forummer (3/4)

 1. Lief dat je aan me dacht. Ik denk ook vaak aan jou en me vaak afgevraagd hoe of je bent. Ik heb er verdriet van gehad en je gemist. Sinds ik niks meer met jeugdzorg van doen heb, m'n zoon volwassen is, en we hem zelfstandig hebben wonen/ werken (los van elke instantie) is mijn grootste trigger weg. Nu mijn heit ook nog overleden is, een half jaartje geleden, ben ik ook geen mantelzorgster meer. Ik mis heit maar het geeft mij ook een bepaalde vrijheid na bijna 22 jaar sinds m'n moeder overleden is en heit ziekelijk werd en steeds slechter werd. Vreemd genoeg heb ik jeugdzorg z'n bemoeienis gemist. Ik was gewend geraakt aan de controle en meningen over ons leven. Ik heb maatjes vele hier gehad. Waaronder echte jarenlange droogkloten ook. Sommige gingen weg omdat het niet klikte of werkte, en weer andere gingen dood. Mijn leven gaat door en ben gezond en gelukkig. Alcohol is bijzaak geworden ipv hoofdzaak om de kop boven water te houden elke dag weer. Ik heb veel geleerd en ben stabiel en sterk genoeg, wat ik altijd wel wist anders had ik het nooit gered zoals ik nu nog in het leven sta na alles. Iets bewijzen of verantwoorden hoef ik gelukkig aan niemand meer, vandaar dat ik misschien hier ook niet meer actief schrijf.
 2. En nog maar een keer up. Goedemorgen..
 3. Remi1

  Opnieuw

  Met koffie bijkomen moeten toch het gros van de mensen @Roberto? zet hem op Roberto. Jij kunt wat je wilt, daar geloof ik in.
 4. Remi1

  Do 6 juni 2024

  Vreselijk die mensen die zichzelf zo grappig en leuk vinden dat ze om zichzelf moeten lachen. Paai een beetje en ja hoor, het ego is gestreeld. Heeft alles te maken met nederigheid (en kleine hoofdletter van bijvoorbeeld je naam) trouwens. Voor het geval deze opmerking niet verslavings gerelateerd wordt opgevat.
 5. Remi1

  29 mei 2024

  Ik hou beslist niet van katten. Het water is als een spiegel. Wat een serene rust. Ik duik in het vooronder. Lekker koese
 6. Remi1

  29 mei 2024

  @Robertomoet opflikkeren en ik moet ophouden. Ik denk lieverd dat beide niet gaat gebeuren alleen omdat jij dat zegt. Je zegt trouwens vanalles, ook over mij, wat niet klopt maar goed..weet je Smaragd het ligt mij zo koud als een steen wat jij zegt of denkt over mij, ik weet zellf wel hoe het zit. Wat je zegt over een ander weet de ander ook beter zelf dan jij. Begin, of hou het voor jezelf hier ipv druk te maken over anderen. Ik vind je persoonlijk aanvallen op mensen hier. Als het forum je triggert log dan ook eens echt uit voor je eigen zelfzorg misschien want mij raak je er niet mee hoor en ik denk @Roberto goed genoeg te kennen hem ook niet.
 7. Remi1

  29 mei 2024

  Dit staat je niet zo netjes op een alcoholdebaas forum Smaragd. Deze op de man aanvallende manier, omdat iemand drinkt en hier schrijft, (her)ken ik je trouwens ook niet.
 8. Remi1

  Dinsdag 14 mei 2024

  Was maar gewoon een algemene vraag hoor. Had het dus ook niet persoonlijk tegen of over jou Jane, aangezien ik geen naam genoemd heb.
 9. Remi1

  Dinsdag 14 mei 2024

  Wat voor meerwaarde voor de mensen die actief op het forum deelnemen zou het moeten hebben dan of ik persoonlijk nou wel of niet (achter de schermen) in contact zou zijn/blijven met iemand van hier. Niks lijkt me.
 10. Remi1

  Donderdag 9 mei 2024

  Ik ben er gelukkig inmiddels vanaf @Kohtje. Mijn kind is volwassen en mijn triggers zijn daarmee weg. Hij gaat goed nu en ik nu ook maar ik zou nog steeds niet weten hoe daarmee om te gaan als je middenin iets zit wat je leven verstikt. Dat is al zo lang, al jaren mijn vraag hier geweest en nog steeds. Een antwoord lijkt niet te bestaan.
 11. Remi1

  Donderdag 9 mei 2024

  Mijn (je eigen) kind.
 12. Remi1

  Donderdag 9 mei 2024

  Hmmm... daar moet ik van over nadenken. Maar wat nu als iets of iemand een trigger is? Een steeds terugkomende trigger? Moet je dan maar accepteren dat dat "iets" of "iemand" een trigger is omdat je het niet kunt veranderen omdat het zo is? Soort van bekentenis. Soort van je zwakte toegeven of hoe noem ik het.. Je verlies toegeven/ je gewonnen geven ofzo? @Kohtje? Ineens komt het woord "nederigheid" ook weer terug in me op.
 13. Remi1

  Donderdag 9 mei 2024

  Oneerlijk in die zin dat het fake is @Smaragdie maar wel dusdanig fake dat ik niemand inclusief mezelf niet, tekort doe. Integendeel juist. Fake it, till you make it. Dus vandaag vind ik alles goed. Haha😄
×
×
 • Nieuwe aanmaken...