Spring naar bijdragen

Remi1

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    1.551
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    19

Profile Information

  • Geslacht
    Vrouw

Recente profielbezoeken

5.158 profielweergaven

Remi1's Achievements

Ervaren Forummer

Ervaren Forummer (3/4)

  1. Mijn zegen heb je, en mocht ik je kunnen helpen dan zeg je het maar @Claudius Ik volg jou hier al langere tijd op het forum, want wat jou nu overkomt hebben ze ook bij mij gedaan! Onder het noemer; Vrijwillige opname. Vrijwillig me $%^#,, dikke vinger, want ik was wel degelijk gedwongen opgenomen en het maakte me doodongelukkig en levensmoe ook. Je bent misschien alcie, ik ook, maar een alcie maakt jou en mij nog geen crimineel of een slecht mens die gestraft moet worden. Sterker; Ik regel zelf wel of ik in gebruik ben al dan niet.
  2. Goedemorgen Dagpact; Claudius Fonny Alesto Okkie Remi
  3. Ik hoop dat je spoedig naar je eigen en naar Femke terug mag @Claudius
  4. Lariekoek. Hoezo is iemand perse een gevaar voor zichzelf en anderen met 8 blikken sterk bier dag. Anderen functioneren er beter op dan zonder.
  5. Goedemiddag.. DAGPACT; claudius dune zbb Maja Freekie Wimmelt Remi
  6. En nog maar een keer up. Goedemorgen..
  7. Remi1

    Opnieuw

    Met koffie bijkomen moeten toch het gros van de mensen @Roberto? zet hem op Roberto. Jij kunt wat je wilt, daar geloof ik in.
  8. Remi1

    Do 6 juni 2024

    Vreselijk die mensen die zichzelf zo grappig en leuk vinden dat ze om zichzelf moeten lachen. Paai een beetje en ja hoor, het ego is gestreeld. Heeft alles te maken met nederigheid (en kleine hoofdletter van bijvoorbeeld je naam) trouwens. Voor het geval deze opmerking niet verslavings gerelateerd wordt opgevat.
  9. Remi1

    29 mei 2024

    Ik hou beslist niet van katten. Het water is als een spiegel. Wat een serene rust. Ik duik in het vooronder. Lekker koese
  10. Remi1

    29 mei 2024

    @Robertomoet opflikkeren en ik moet ophouden. Ik denk lieverd dat beide niet gaat gebeuren alleen omdat jij dat zegt. Je zegt trouwens vanalles, ook over mij, wat niet klopt maar goed..weet je Smaragd het ligt mij zo koud als een steen wat jij zegt of denkt over mij, ik weet zellf wel hoe het zit. Wat je zegt over een ander weet de ander ook beter zelf dan jij. Begin, of hou het voor jezelf hier ipv druk te maken over anderen. Ik vind je persoonlijk aanvallen op mensen hier. Als het forum je triggert log dan ook eens echt uit voor je eigen zelfzorg misschien want mij raak je er niet mee hoor en ik denk @Roberto goed genoeg te kennen hem ook niet.
  11. Remi1

    29 mei 2024

    Dit staat je niet zo netjes op een alcoholdebaas forum Smaragd. Deze op de man aanvallende manier, omdat iemand drinkt en hier schrijft, (her)ken ik je trouwens ook niet.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...