Spring naar bijdragen

Remi1

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  862
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  9

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

996 profielweergaven

Remi1's Achievements

Forummer

Forummer (2/4)

 1. Dankjewel @Zbb Daar heb ik best veel aan. Had de watertank al geleegd en de diesel afgetankt en flesje bacteriedoder erbij in voor de winter. Verder moest ze nog winterklaar gemaakt worden met o.a. anti vries in de wc idd. Warmtelint heb ik nog liggen. Accu check. Ontvochtiger lijkt me goed idee, zal ff kijken daarnaar. Dankjewel!
 2. Maar dan moet ik eerst ff met @Zbb babbelen denk ik. Want hoe overwinter ik op een boot? Waterleiding en wc bevroren strx denk? Heb werkelijk geen idee..
 3. Ach praat me er niet van! Ik heb heel veel (huishoudelijke) taken die steeds maar blijven liggen. Het geeft me veel onrust en ik wil heel graag m"n inmiddels te grote huis voor ons 2- en (kids zijn de deur al lang uit) verkopen en veel kleiner wonen. Kopers genoeg (en voor een beste prijs ook) maar dan he.. Dan moet ik zelf wel weer wat vinden en dat is me in deze tijd van woningnood nog steeds niet gelukt. Nu ik na een half jaar boot deze zomer weer thuis ben merk ik de onrust die ik ervan krijg weer. En als ik naar buiten kijk zie ik nog steeds mooi weer ondanks we bijna oktober zijn. Ik zei zojuist nog tegen husband misschien moeten we het gewoon maar verkopen en dan zien we wel op de boot. Postadres zal vast wel ergens kunnen.
 4. Gaaf @Zbb! Waar en wanneer is dat?
 5. Nee zeker niet mooi voor @Yvonne natuurlijk, maar voor de man die dat dacht ook niet..
 6. Oh, dat laatste had ik niet mee gekregen want toen ik later weer even hier keek was de hele draad ineens al weg. Dacht al nu is er iets geklapt zeker.. Voor niemand leuk. (tenminste, ik vind het niet om te lachen). Goedemorgen.. Ik heb een nacht van klokje rond gehad.
 7. Met de boot zijn er mensen die steevast iedere ochtend een frisse duik nemen, in weer of geen weer; gewoon iedere ochtend. Ik vind dat een ijzeren discipline en zou willen dat ik daar wat meer van had. Het blijkt dat meer dan de helft van de deelnemers van m"n Lifestyle training- groep niet op de meeting is verschenen, waaronder ik dus. Maar nu bleek dat er verschillende data door gegeven waren, waaronder een verkeerde die ik dus ook had gehad. Foutje van hun dus. Gelukkig maar want ik voelde me al schuldig. Dat stralen in afwezigheid war einmal, daar doe ik niet meer aan namelijk.
 8. Goedemiddag.. (Ex)Schoonzoon komt straks met kleindochter kastanjes zoeken. Ik weet niet hoeveel ze hebben wil maar er liggen véél! Vandaag de voorbereidingen regelen voor m"n verjaardag want vanaf dan ben ik al echt oud (maar nog steeds niets wijzer) En verder ben ik vandaag niet zoveel van plan want ik heb geen zin.
 9. Doen we! Ik ga voor de rooibos en jij?
 10. ...en ondertussen heb je mij trouwens, zonder dat je waarschijnlijk zelf in de gaten hebt gehad, door een heftig trekmoment geloodst. Gewoon door even hier te schrijven over ditjes- en datjes. Zo werkt dit forum dus ook Frutseltjes. Dankjewel @lady jane
 11. Ik heb dit ouderwetse rek ook alleen maar omdat die naar de stort zou gaan nadat me beide schoonouders waren overleden. Dat vond ik zo jammer, ook omdat onze kinderen er vroeger een tent van maakten in hun tuin met lakens/ dekens e.d. Nu doen me eigen kleinkinderen dat in onze tuin, en ik wil ook niet alles in de wasdroger hebben, zoals beddengoed of bepaalde kleding, dus hij doet nu nog steeds mooi dienst. Hier nu hele donkere lucht, dreigende wolken en felle zon @lady jane Heel apart wel.
 12. Zulk noodweer? Hier (nog) niks aan de hand. Ik ben zo te horen dan maar blij met een wasdroger en een rek in de garage. Dan maar lekker ouderwets.
 13. Geminderd ben ik al vanaf maart of zo. Ik ben dan overgestapt van shag op sigaartjes. Ik vind die sigaartjes lekkerder en als ik een sigaartje rook geniet ik er ook echt van, alsof het een "momentje voor mezelf" is. Ik rook dan bewuster en met aandacht. (klinkt als; Genieten van 1 goed glas wijn ipv een fles goedkope zooi). Scheelt heel veel half opgerookte sjekkies in de asbak en in de beurs ook; sigaartjes roken is goedkoper (ook omdat ik er minder van rook natuurlijk). Maar of dit helemaal stoppen ook gemakkelijker maakt? Ik heb werkelijk geen idee, we gaan het zien.
 14. Ik heb mijn eerste meeting van de Lifestyle training gemist omdat ik toen op de boot was. Nu was ik me vandaag een beetje aan het voorbereiden op de 2de (voor mij dus 1ste) meeting voor vanavond. Verschijnt er ineens op Lifestyle groepsapp een post van iemand hoe fijn en positief de meeting gisteravond was? Huh? Dus ik gebeld. Bleek het gisteravond te zijn. Ik baal dus ontzettend om zo verstek te laten gaan steeds, dat is niet de bedoeling ervan heu? Ik heb gelijk even terug gekeken hoe lang ik eigenlijk van de bewoonde wereld af ben geweest afgelopen zomer. Dat bleek, schrik niet; een half jaar boot dit jaar. Geen wonder dat ik een beetje "wereldvreemd" ben geworden geloof ik.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...