Spring naar bijdragen

Remi1

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  1.302
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  14

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

2.164 profielweergaven

Remi1's Achievements

Ervaren Forummer

Ervaren Forummer (3/4)

 1. Nou ik denk wel dat ik ontwenning had maar niet alles kwam alleen daardoor zo blijkt nu, en van een gewone griep dus ook niet. De onverklaarbare klachten zijn me nu pas duidelijk na zojuist een zelftest te hebben gedaan. Ik heb Corona.
 2. Ik had zo"n 10 dagen rondgelopen met van die vage klachten die ik steeds maar niet plaatsen kon, tot vannacht, toen lag ik te ijlen van de hoge koorts in bed tot vanmiddag. Ineens is de koorts nu ook weer verdwenen. En sinds vannacht heb ik ook ineens een heel pijnlijk been, zelfs lopen gaat bijna niet, moet me overal aan vasthouden anders ga ik door m"n knie. Wat een weird verhaal weeral. En omdat ik dacht dat die vage klachten dan allemaal wel afkickverschijnselen zouden zijn van het stoppen met roken ben ik na 6 dagen gestopt te zijn weer begonnen met roken om me beter te voelen.
 3. Remi1

  Pietje parel

  Gecondoleerd lieve @jopie
 4. @HadocqueIn de nacht lijkt alles groter dan het is, vind ik. Daarbij weet ik dat ik niks te roken in huis heb en in de nacht kan ik ook nergens wat halen..dat idee doet me af en toe in de nacht paniekeren of maakt me onrustig. Dan is de kunst daarbij ook nog eens om niet naar de drank te grijpen dan (om zgn rustig te worden) Ben jij nog steeds rookvrij Had?
 5. San Miquel bedoel je denk ik? Nou, op dit moment is het zelfs zo dat ik bijna een moord zou doen voor een peuk. Ik vind het stoppen heel moeilijk. Het valt niet mee om niet te gaan paniekeren.
 6. Wat doen. Dokter slaan?
 7. Ja, ik heb net een volkoren boterham met gebakken ei en spek op. Volkoren beschuitje met aardbeien. Handvol druiven en een mandarijn en een banaan. En nog steeds geen voldaan gevoel.. Zoals ik de laatste dagen (vr)eet vind ik ook niet normaal. Gestofzogen. Bed verschonen ook want ik weet niet wat ik zweet maar ik stink en het aanrecht maar ff leeg werken, afwas. En zo tellen de uren gestaag door terwijl ik afleiding zoek. Misschien straks even als ik me goed genoeg voel een blokje om met de hond. Even frisse lucht snuiven. Heb ontdekt dat ik, zoals men zegt, ik idd beter kan ruiken, proeven, meer lucht heb en niet meer piep en kraak snachts bij ademen, niet meer snurk en mn rokershoest is plotseling spoorloos verdwenen. Dat zijn de voordelen op korte termijn al. Die moeten ook gemeld worden, eerlijk is eerlijk.
 8. Oh sorry hoor, voor mn post. Maar het vliegt me allemaal even aan! Ik ben zo koud. Ben onder de douche gaan staan (met schoenen aan zogezegd) Volgens mij is het de drank niet, daar heb ik helemaal geen eens zin in eigenlijk. In een peuk wel alhoewel als er nu iemand een peuk voor mij neerlegt wordt ik boos en hou ik het onder de kraan. Want: ik ben gestopt en dat wil ik zo houden. Ik deug niet meer. Ik praat zo en dan weer zo. Ik denk zo en dan weer andersom. Ik ben pipo.
 9. Hoi Dag 5 vandaag. Ik slaap niet meer. Ik eet alles wat maar eetbaar is. Ik zoek tig x per dag naar iets wat maar rookbaar is maar dat zoeken is telkens tevergeefs. Ik heb mezelf opgesloten in m"n huis om niet in de verleiding te komen. Behalve als ik me bij de huisarts moet melden die vreselijk irritant positief is en te juichen staat op een manier dat ik hem graag op z"n smoel wil slaan. Want oh oh, wat ben ik toch goed bezig. Dat moet ik vooral voor ogen houden en het wordt alsmaar beter! What the * is dit? Wie houdt wie voor de gek?. Ik voel me er niet goed bij en wie zegt van wel kent en voelt mij niet. Fake it till you make it lukt mij nu niet eens meer. Waar blijft enig euforisch gevoel waar ik hier dan vaak over lees? Ik voel me eerder dood en begraven. Ik ga geloof ik maar eens op zoek naar een borrel. * the system. Zo.
 10. Ik slaap normaal gesproken wel goed hoor @Donderen angst en/ of paniekaanvallen heb ik zelden. Maar ik ben nu aan het afkicken, daar komt het van.
 11. Lief van jullie. Dankjulliewel. Ruim 77 uur ben ik nu. Ik voel me nu niet jofel natuurlijk maar ik ga en zal eerst die 100 uur ontwenning halen en van daaruit verder. Dan begint het echte werk pas. Enfin, nu toch maar naar bed. Slapen wordt vast niet veel (onrust met af en toe paniekgevoelens) maar ik zie het wel. Ik laat alles maar wat over me heen komen, het gaat vast alleen maar beter worden. Moet wat geduld hebben. Lekker koese
 12. Het ging zo niet langer meer en daarom ben ik begonnen met een ambulante detox. Op dit moment van schrijven ben ik 67 uur alc- en nicotinevrij. Of beter gezegd; Clean en nuchter want ik ben 100% verslavingsmiddelenvrij. Ik had dit nog nooit gevoeld want ik heb dit nog nooit gedaan.
 13. DAGPACT: Yvonne Beatrix Freekie Mariann Toos Pytje Zbb Spirit Remi
 14. Aiii.. bah wat naar. Voorspoedig beterschap gewenst @Quinn
×
×
 • Nieuwe aanmaken...