Spring naar bijdragen

Pinkman

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    274
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    4

Recente profielbezoeken

1.056 profielweergaven

Pinkman's Achievements

Forummer

Forummer (2/4)

  1. De beste wensen voor 2024 iedereen !
  2. Gelukkig nieuwjaar iedereen !
  3. Gecondoleerd met dit verlies en heel veel sterkte gewenst.
  4. Goedemorgen . Fijne kerstdagen iedereen.
  5. Het is een kwestie van tijd meer niet. Hoelang ik mezelf heb voor kunnen houden geen probleem te hebben… hier 5 jaar geregistreerd zijn en toen was er die omslag…
  6. Pinkman

    De weg naar Orval

    Bedankt voor het delen van je ‘Orval experience’ @Oskar. Persoonlijk vind ik het erg mooi hoe je deze ervaring deelt op het forum. Je stelt je kwetsbaar op en je verhaal is erg leerzaam voor mij maar ik denk ook voor andere lotgenoten. Ik wens je alle kracht en wijsheid in je weg naar de nul. Je hebt deze weg eerder bewandeld en je gaat het weer doen.
  7. Pinkman

    Jaarpact

    Bijna 4 jaar een nuchter leven en hoe pittig het nog steeds kan zijn, onder invloed had ik het nu niet getrokken want ik was mijn verantwoordelijkheid niet aangaan door angst. Angst mag en kan nu helder beredeneren wat die angst is en heb een keuze.
  8. En wanneer de spullen nog waarde hebben komt de kringloop hier ook langs om het op te halen wanneer ze in de buurt zijn.
  9. Vandaag weer een dagje lekker gewerkt maar laat klaar dus snel boodschappen gehaald en kip cajun gemaakt die erg lekker was. Nu ben ik klaar voor vandaag en lees het internet van a tm z en andersom nog even door.
  10. Met Remi eens. Ben ook erg benieuwd naar deel 2 en zie je hier graag schrijven @herman0167. Met opname zelf heb ik geen ervaring maar er zijn vast anderen die je antwoord kunnen geven op je vragen.
  11. Heel veel succes gewenst bij deze moedige stap naar anders.
  12. Iedereen heel erg bedankt voor de fijne meeting van vandaag. Het voelde voor mij goed om iedereen eens te zien en we hadden het weer ook nog mee vanmiddag. Tot een volgende!
  13. Allemaal op handen staan na afloop maar
×
×
  • Nieuwe aanmaken...