Spring naar bijdragen

Pinkman

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    274
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    4

Alles door Pinkman geplaatst

  1. De beste wensen voor 2024 iedereen !
  2. Gelukkig nieuwjaar iedereen !
  3. Gecondoleerd met dit verlies en heel veel sterkte gewenst.
  4. Goedemorgen . Fijne kerstdagen iedereen.
  5. Het is een kwestie van tijd meer niet. Hoelang ik mezelf heb voor kunnen houden geen probleem te hebben… hier 5 jaar geregistreerd zijn en toen was er die omslag…
  6. Pinkman

    De weg naar Orval

    Bedankt voor het delen van je ‘Orval experience’ @Oskar. Persoonlijk vind ik het erg mooi hoe je deze ervaring deelt op het forum. Je stelt je kwetsbaar op en je verhaal is erg leerzaam voor mij maar ik denk ook voor andere lotgenoten. Ik wens je alle kracht en wijsheid in je weg naar de nul. Je hebt deze weg eerder bewandeld en je gaat het weer doen.
  7. Pinkman

    Jaarpact

    Bijna 4 jaar een nuchter leven en hoe pittig het nog steeds kan zijn, onder invloed had ik het nu niet getrokken want ik was mijn verantwoordelijkheid niet aangaan door angst. Angst mag en kan nu helder beredeneren wat die angst is en heb een keuze.
  8. En wanneer de spullen nog waarde hebben komt de kringloop hier ook langs om het op te halen wanneer ze in de buurt zijn.
  9. Vandaag weer een dagje lekker gewerkt maar laat klaar dus snel boodschappen gehaald en kip cajun gemaakt die erg lekker was. Nu ben ik klaar voor vandaag en lees het internet van a tm z en andersom nog even door.
  10. Met Remi eens. Ben ook erg benieuwd naar deel 2 en zie je hier graag schrijven @herman0167. Met opname zelf heb ik geen ervaring maar er zijn vast anderen die je antwoord kunnen geven op je vragen.
  11. Heel veel succes gewenst bij deze moedige stap naar anders.
  12. Iedereen heel erg bedankt voor de fijne meeting van vandaag. Het voelde voor mij goed om iedereen eens te zien en we hadden het weer ook nog mee vanmiddag. Tot een volgende!
  13. Allemaal op handen staan na afloop maar
  14. Wanneer het prettiger is irl kennis te maken met nickname is dat ook helemaal goed hoor
  15. Goedemorgen, @Roberto ik wens je beterschap en begrijp waarom je niet kan komen vandaag. Volgende keer beter toch?
  16. Wat jammer dat je er zaterdag niet bij kan zijn Francoise. Ik wens je sterkte en hoop je een andere keer alsnog te zien
  17. Goedemiddag, Ik heb voor de meeting Lonster lady Jane BOB Lika Artax Pinkman heb ik zo iedereen of zijn er meer forummers die graag komen volgende week?
  18. Wanneer dit je helpt om niet te drinken vooral komen Roberto. Nu alleen nog hopen dat het weer een beetje mee zit deze dag. De gezelligheid zorgen we met elkaar wel voor .
  19. Goedenavond, jammer dat je niet kan komen Oskar, ik was wel benieuwd naar de persoon achter de ezel en wat je nu precies doet in de zorg. @Roberto het zou hartstikke mooi zijn wanneer je zou komen ondanks je wel behoorlijk lang onderweg bent met het OV. Misschien dat je gedeeltelijk met iemand mee kan rijden . Zijn er nog meer forummers van plan te komen of die twijfelen? Ik zal binnenkort iedereen die zich heeft aangemeld voor de meeting een pb sturen met info over tijd, lokatie en andere zaken die er toe doen. Ik hoop velen van jullie te gaan zien deze dag.
  20. Leuk dat jullie naar de meeting komen in oktober. Ik heb er zelf ontzettend veel zin in. @zbb jammer dat je dit keer niet bij kan zijn, maar misschien een volgende wel.
  21. Goedemorgen. Voor de geïnteresseerden onder jullie de meeting gaat plaats vinden op zaterdag 21 oktober om 13.00 rond de omgeving van Arnhem. We gaan een leuke dag met elkaar hebben waarbij we gaan wandelen maar ook ergens even lekker gaan zitten om verder te kletsen. ik hoop velen van jullie te gaan zien deze dag.
  22. Hey Robbie. Wat lees ik nu dan? Wat was je motivatie eerder om te stoppen met alcohol? Accepteer je nu de verslaving, en dat het voor jou niet mogelijk is om te stoppen of zit het hem ergens anders in? Wat is je vervolg plan hierop?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...