Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Maverick

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  190
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Over Maverick

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. @Bob wat vind jij, kunnen we vertrekken? Voor het donker in Warschau gaat lastig worden, hoewel een nachtvluchten onder de sterren ook wel wat heeft natuurlijk.
 2. Niet als we vanaf Maastricht vertrekken We gaan gewoon even over Teuge en als je het leuk vindt dan vertrekken we gewoon vanaf Teuge, kan allemaal hier
 3. Dank je @Reacher , Als @Bob mijn Co niet was geweest was ik er niet aan begonnen hoor
 4. Sorry @Kohtje, is er vertraging dan krijgt meestal de vlieger de schuld, in dit geval is het de bagage wat voor problemen zorgt, er is een guppie ontsnapt. Zodra we take-off zijn blijven we laag en maken we speciaal een omweg om langs jou te komen, al weet ik volstrekt niet waar je staat te zwaaien.
 5. Dames en heren, jongens en meisjes, Vanaf de bok wil ik degene die er al zijn, van harte welkom heten aan boord van deze Arren sleeven-drie- sleeven van ADB airlines. We wachten nog op toestemming van de verkeerstoren en uiteraard Rudolph, als het zover is dan gaan we vertrekken in noordelijke richting met als eerste bestemming Warschau. Zoek u gerust een favoriet plekje, past u wel op loslopende beestenboel en gelieve niet op de guppies te gaan staan.Stoelriemen hoeven niet vast en de stoelleuning mag gewoon in de luie stand blijven staan. De veiligheidsinstructies laten we ook achterwege, nergens voor nodig Wel wil ik u attenderen op het feit dat het een “non-drinking” flight is, al vliegen we nog zo hoog, we houden het vandaag lekker droog. Mocht er tijdens deze reis onverhoopt gevoelens van onweerstaanbare drang tot drinken ontstaan, geef dit tijdig door aan ons cabinepersoneel of uiteraard aan onze andere passagiers. Deze zullen alles in het werk stellen om u liefdevol op andere gedachten te brengen. Voor nu wens ik namens ADB en mijzelf jullie alvast een prettige reis!
 6. Goedemorgen allemaal, de arrenslee staat voor en de rendieren staan ingespannen. Ik stel voor dat we eerst de bagage gaan laden, en daarna kijken of we nog ergens kunnen zitten. Ik laat de vertrektijd aan jullie over, dit is de eerste vlucht die je niet kunt missen en mochten we al vertrokken zijn op een wonderbaarlijke manier nog instappen. Hoe fijn is dat? Ik ga zo nog even werken, mocht ik in de gelegenheid zijn dan zal ik de arrenslee koers laten zetten naar onze eerste bestemming. Voor verdere vragen verwijs ik jullie naar onze co-piloot en tevens reisleider @Bob @Denise79 fijn dat je er ook bent, je bent ruim op tijd hoor, zoek maar vast een plekje tussen de koffers, katten, honden, guppies enz. Tot straks!
 7. Prima plan @Bob Warschau geef ik door aan de rendieren. Moeten we morgen eerste nog een aantal vliegvelden in NL aandoen om iedereen in te laten stappen?
 8. Ok @Bob dat wil ik ook weer niet op mijn geweten hebben. Als niemand zich meldt voor de bok, trap ik wel af vrijdag, dan zien we wel wie de controles overneemt tijdens de vlucht. Eerst maar goedkeuring op het plan, wellicht zijn er een aantal met vliegangst, dan ga ik gewoon samen met @Myle en haar langharige kat achterin zitten.
 9. Dank je @Myle, wij gaan achterin zitten samen met de kat, geen probleem. Ik ben katten gewend, hebben hier thuis een dik rood katertje lopen en ik hoef er niet van te niezen
 10. Bij nader inzien denk ik als “nieuwe” niet de aangewezen persoon te zijn om dit jaar al op de bok te zitten. Ik heb zonet pas vorig editie doorgesnuffeld en ik zag dat er best wat voor komt kijken temeer ik ook tussen de feestdagen door moet werken. Ik sprong er zomaar in zonder mij te realiseren wat er voor “op de bok” komt kijken. Sorry daarvoor, ik ga wel mee maar dan ergens achterin
 11. Wat mij betreft prima, de weersvooruitzichten zijn goed
 12. @Bob, als er geen andere rendiermenners zijn dan wil ik wel op de bok hoor. Ik heb even de kaart bestudeerd en ik heb het volgende voorstel Allereerst vliegen we naar St Petersburg. Hoelang we daar blijven en wat te doen, dat hoor ik graag. Daarna stel ik voor dat we doorvliegen naar Lapland en overnachten we in een ijshotel. Dan de grote oversteek over de Barentszee naar Spitsbergen en op zoek naar de blokhut. Ik heb nog even gekeken voor Timboektoe maar Mali ligt toch wat uit de richting en de woestijn geeft ook weinig te eten voor de rendieren, Rudolph ziet er teveel uitdaging in. Sorry @Myle Ik hoor wel of er nog aanpassingen noodzakelijk zijn en ook uiteraard de vertrekdatum.
 13. Heb net nog even de rendieren gecheckt en ze hebben er zin in! We moeten nog wel een (eerste) bestemming hebben, dan kunnen we het vliegplan indienen bij de luchtverkeersleiding
×
×
 • Nieuwe aanmaken...