Spring naar bijdragen

Lonster1

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  149
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Lonster1's Achievements

Forummer

Forummer (2/4)

 1. Inderdaad, veel jongeren moeten zelf werken en sparen om een lange vakantie of tussenjaar te bekostigen of doen dat met een beurs of zo. Als ik spaargeld zou hebben zou ik het denk ik niet allemaal aan mijn kinderen uitgeven zodat zij kunnen reizen. Maar ja dat is makkelijk praten want ik heb geen kinderen. Dat appen en foto's sturen is inderdaad wel heel anders dan niet zo lang geleden. Als je weg was, was je ook écht weg en los van alles thuis. Behalve als je naar huis ging bellen. Rapilos ik maak ook lange nachten, van 9 uur of langer. Misschien de overgang naar winterse temperaturen. Het is nu weer boven de 10 graden gelukkig, stuk minder koud en een vriendelijk zonnetje.
 2. Jazeker, zwemmen! Ik moet mezelf er soms echt héén slepen. Maar het is zo fijn. Gisteren tijdens de voetbalwedstrijd was het vrij rustig. Na het werk. Daarna soep gegeten die ik al klaar had. En op de bank lekker een serie kijken. Dan ben ik heel tevreden.
 3. Dat het met ups en downs gaat kan ik wel moedeloos van worden, maar is ook iets dat ik min of meer geaccepteerd heb. Steeds mezelf weer bij de les houden. Veel te druk in mijn hoofd en regelmatig last van stress. Wandelen doet heel goed, maar ik vind het vaak een hele opgave om te besluiten om dat gewoon zelf te doen. Of dat spijkermatje van LadyJane. Ben weer begonnen met mediteren 's ochtends, dat doet goed.
 4. En, hoe staat het met het mooie leven Jack?
 5. Ja dat is een bekend verschijnsel, die dip na de eerste euforie. Dat heb ik hier op het forum vaker gelezen. Hoort er allemaal bij, je doet het heel goed! Wat de kerst betreft zou ik daar geen discussie over aangaan. Ik zou zeggen 'ja wie weet doe ik wel mee'. Dan hoef je het er verder niet meer over te hebben, hoef je jezelf niet te verdedigen en zie je tegen die tijd wel weer. Met de kerst zelf kun je het ook gewoon steeds uitstellen. 'Ik wacht nog even, neem misschien later een wijntje'. En dan proost je met je wijnglas waar roosvicee in zit of tomatensap. En als alle anderen al een paar glazen op hebben, letten ze vast niet meer op wat jij nu eigenlijk in je glas hebt. Ik heb dat vaker zo gedaan. Of een duur 0.0% bier bestellen en gezellig meedrinken. Het is een beetje toneelspelen en daar moet je natuurlijk wel zin in hebben.
 6. Lonster1

  Opnieuw

  Oh medicinale cannabis... ik dacht dat je ging blowen om de ontwenning van nicotine tegen te gaan. Of om minder slappe wijn te drinken. Of minder antidepressiva te gebruiken. Tsja. Aan de ene kant kan ik het me best voorstellen, dat je een beetje gaat thuisdokteren als je pijn hebt.
 7. Ik heb er 'gelukkig' wel last van, als ik drink. Veel meer dan toen ik nog onder de 50 was. Aan de andere kant kan ik dat ook weer als een excuus gebruiken om de volgende dag gewoon niks uit te voeren. En de dagen erna het liefst ook niet.
 8. Knap werk @ikkanhet, je doet je naam eer aan. Dat klinkt leuk @Spirit die toneelgroep. @Musashi vooral het denken is het probleem. Dat is toch om gek van te worden? Om toe te leven naar alle drinkmomenten, of je af te vragen of het wel drinkmomenten zijn.
 9. Lonster1

  Opnieuw

  Dus door je verslavingsarts ben je nu gaan blowen?
 10. Maar ik moet bekennen dat ik net zo'n soort avond had gisteren als Rosee. Toen ik iemand met een wodka in de hand van de trap zag lazeren bedacht ik dat het een mooie tijd was om naar huis te gaan.
 11. Een frisse maandagochtend in gedachte kan helpen. Ik kan daar zelf nog steeds wel blij/opgelucht om zijn, dat ik het weekend niet gedronken heb en de maandag niet zo piep-krak-chagrijnig opstarten van de werkweek is.
 12. Vanavond een pompoensoep met linzen. Met zelfgetrokken bouillon van schillen en restjes. Dus het mocht wel even.
 13. Ik ben meer van het hartige. Net een zak van dit op
 14. Tsja vriendschappen. Soms loopt het vanzelf en soms raak je het contact kwijt of gaat het stroef. Het gevaar is dat je je dan gaat afschermen omdat je niet geraakt wilt worden. Waardoor de ander dan weer veel moeite moet doen om in contact te komen. Ik heb laatst ruzie gemaakt met een vriendin, dacht dat het contact daarmee wel klaar was. Maar het werd juist beter. Gek is dat toch, hoe het kan werken. Ik heb de neiging om het voor mezelf uit te denken, maar als je in gesprek gaat blijkt het vaak weer anders te gaan dan je denkt. Minder denken, meer doen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...