Spring naar bijdragen

Iggy

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Geslacht
    Vrouw
  • Interesses
    Spiritualiteit, Dansen, wandelen, lezen, mediteren.

Recente profielbezoeken

115 profielweergaven

Iggy's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Hallo Bob, dank je wel voor je uitgebreide uitleg, ik zal m'n weg wel vinden..
  2. Goeiemorgen allemaal, ik ben sinds gisteravond op dit forum en heb nog geen idee hoe het allemaal werkt. Wat zijn frummers en wat is een dag/weekpact? Fijn om hier te mogen zijn, ik kan wel wat steun gebruiken en geven. Liefs, Iggy.
  3. Iggy

    Nieuw hier

    Dank je wel Lady Jane Hoe gaat het met jou?
  4. Iggy

    Nieuw hier

    Goeiemorgen Maverick, dank je wel voor je berichtje. Fijn, je bemoedigende woorden. Ik wil al jaren stoppen met drinken, maar dan is er altijd, na een paar dagen, weer dat stemmetje, dat het toch allemaal wel meevalt etc. En ga ik weer voor de bijl. Ik hou het een dag of 3 a 4 vol en dan begint het gedoe weer en daar ben ik nu zo bang voor. Wat moet ik dan doen? En ja, inderdaad, per dag bekijken.. Bizar dat het drinken zo geïntegreerd is in mijn leven.
  5. Zojuist besloten helemaal te stoppen met alcohol. Ik heb geen rem als ik eenmaal begin. Vrouw van 43 jaar, drink al heel lang vaak te veel. Niet elke dag, maar paar keer in de week. Ben de katers, schuldgevoel, spijt en het mezelf voor paal zetten zo zat. Wil heel graag voor mijzelf en mijn kind een gezonde moeder zijn. Wie wil mijn maatje worden, zodat we elkaar kunnen helpen met een luisterend oor, steunende woorden, maar ook humor/ zelfspot is voor mij onmisbaar.
  6. Iggy

    Nieuw hier

    Hallo allemaal, ik ben Iggy, vrouw van 43 jaar en moeder van een dochter van 5 jaar. Ik vind het heel spannend om hier te zijn. Maar er moet iets veranderen..Ik ben het leven met alcohol zo zat, tranen over mijn wangen nu ik dit schrijf... alcohol speelt een veel te grote, overheersende rol in mijn leven. Ik wil het niet meer. Kan hier met niemand over praten, ik schaam me, voel me zo schuldig. Alcohol is zo normaal, het is er altijd en overal en ik ben zo'n type dat niet kan stoppen. De rem is weg. Gisteravond ook weer, dan denk ik dat ik in het prima in de hand heb, totdat ik vandaag merk dat ik gaten in mijn geheugen heb. En de gedachten, wat heb ik gezegd, wat heb ik gedaan. Heb ik mezelf weer voor lul gezet? Die gedachten/angsten zijn killing. Ik dacht, ik stop in januari, maar dat is natuurlijk onzin. Nu moet ik stoppen. Nou ja, ik moest dit even kwijt. Dank je wel voor het lezen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...