Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

nancy

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  11.552
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  33

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

4.966 profielweergaven

nancy's Achievements

Oudgediende

Oudgediende (4/4)

 1. nancy

  oproep aan moderator

  Hier snap ik totaal niks van. Nederlands??
 2. Klopt. Maar het is wel heel bijzonder dat iemand met verschillende accounts hier maar bezig kan blijven gaan. Maar goed, klaar ermee. Ik denk erover om te stoppen met het forum. Dit kost me zoveel negatieve energie.
 3. Vuurtje met Artax: Waarom weten anderen het altijd zo goed, in hun commentaar achteraf. Al dat betweterige, wat het je helpt enzovoort dat soort vragen. Ben er zo klaar mee. Dat soort wijsneuzerigheid zit ik niet op te wachten. Ik zit al dagen te wachten totdat die klier weg is, maar het gebeurt maar niet. Vandaar na dagen wachten mijn reactie.
 4. 46 x woordwaarde: zó grappig! Verder ben ik zelf érg verdrietig. Nou ja het is wat het is . Toedels.
 5. Lieve forummers , Ik heb net nog even een berichtje gehad van een moderator: men is ermee bezig en dat zet zich volgende week voort. Met andere woorden: wordt vervolgd, het heeft hun aandacht. Heel fijn vind ik dit. Ik voel me nu echt wel gehoord en dat alleen al vind ik belangrijk. Met z'n allen willen we toch relatieve rust hier, samenwerken is dus wel zo prettig. Pffff...slaap lekker allen .
 6. Forum Verslavingdebaas Start Postvak in Nieuw BerichtenlijstOpties niet positief en ondersteunend 2 leden actief in deze conversatie (inclusief jezelf) nancy Gelezen:Zojuist moderator Gelezen:1 uur geleden moderator Conversatie gestart: 1 uur geleden Beste Nancy, Een bericht wat je hebt geplaatst op het forum heb ik verborgen. Probeer rekening te houden met wat je schrijft. Wanneer je minder steun haalt uit bepaalde berichten die door bepaalde forumleden wordt geschreven probeer hier langs te scrollen en niet op te reageren. Met vriendelijke groet, de moderator Citeren nancy Beantwoord: 41 minuten geleden Prima. Kan ik me in vinden. Maar wanneer dringt het tot jullie door dat er hier een trol continu bezig is (onder verschillende namen) die de heleboel ontwricht?? Een ban hier en daar helpt niet, kijk ook naar het ip- adres. Dan heb ik het met name om Delarope/ Clemens/Aboutaleb etcetera. Ik vind dat jullie ernstig in gebreke blijven, dit duurt namelijk al wéken. En al weken hou ik me in, reageer hier nauwelijks, maar ervaar dus ook geen steun meer hier. En dat kan toch niet de bedoeling zijn. Dat IK in de negeer modus moet, allah.. maar dat geldt natuurlijk niet voor jullie moderatoren. Nogmaals, DOE er wat aan!! CiterenCiteer dit Antwoord op deze conversatie... 44% opslagcapaciteit gebruikt Thema Privacybeleid Contact Ontwikkeld door Tactus, aangeboden door VKN Powered by Invision Community
 7. Ik krijg net een derde bericht dat ik voor onrust zorg en dat ik dat niet met jullie mag delen. Duzzzzz.....latersss allen, wat doe ik hier nog.
 8. Ik zal zo wel een ban krijgen voor weet ik veel hoe lang. Wat erg dit. Ik verwoordde alleen datgene waar wij allen al lange tijd tegenaan lopen!
 9. Ik ben zéér verdrietig, ik mocht dit niet delen met jullie.
 10. Bovenstaand is weggehaald. Verboden!!
 11. Oh, oeps. Huhhh..als ik het aanklik zie ik wel het bericht. Nog een keer proberen...
×
×
 • Nieuwe aanmaken...