Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

nancy

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  8663
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  26

Over nancy

 • Rang
  Ervaren Forummer

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

3704 profielweergaven
 1. En ik ben weer opnieuw uit bed, kan niet slapen. Ik zag een collega met een hele leuke jas, het bleek een America First te zijn. Nou ben ik niet merkgevoelig en het zei me ook niks. Even gegoogeld: Bijenkorf, grote maten en leuke kleuren allemaal, uitverkocht. Oké, jammer dan. Vervolgens zag ik dus vandaag dat wel héél veel moeders van het schoolplein deze jas dragen , hahaha! Zo zonde, allemaal dezelfde smaak als ik dus. Deze jas had nou prima bij MIJ gepast, grinnik. Verder kreeg ik vanmiddag een uitnodiging van een Facebook groep om deel te nemen aan een groep ex....medewerkers. Vanwege herkenbaarheid vul ik het niet helemaal in. Jeetje, ik word zomaar bijna 40 jaar terug geworpen in de tijd. Een leuke tijd weliswaar, maar jeeeeee, zóveel herinneringen die nu gedeeld worden! Ook ik ben nu driftig op zoek naar foto's uit die tijd enzovoort. Vervolgens lig ik nu dus wakker. Logisch. Zoveel herinneringen.....
 2. Maar goed, werkdag zit er op, het weekend breekt aan. Totaal geen moeite met opnieuw stoppen met drinken. Gek genoeg heb ik sindsdien wel vaak trek in nicotine, zo gek, ik ben daar nu een half jaar vanaf. En nu van alle twee, roken én drinken van alcohol, maar oh oh, wat mis ik die sigaret!
 3. Wat een onzin, zo denkt een psycholoog helemaal niet! Het is ook maar net welke info je een psycholoog geeft.
 4. Goedemorgen. Wat zal ik van deze nieuwe dag eens gaan maken...eerst maar even koffie en dan hup naar het werk. Fijne dag allen.
 5. nancy

  Dinsdag 22 september

  Lika, ik ben benieuwd naar wat je vandaag te horen krijgt van de makelaar. Succes! En sterkte met je moeder...
 6. nancy

  Dinsdag 22 september

  Goedemorgen. Niks, ik vind het zó leuk om je zwangerschap te volgen! Wat heerlijk, straks de meubels in huis. Kun je lekker inrichten en alvast lekker kneuterig met de kleertjes aan de gang gaan. Ik geniet gewoon met je mee.
 7. nancy

  Maandag 21 september

  Goedemorgen. Airbags worden heel vaak gestolen Bor, dus zo gek is die gedachte niet. Misschien waren de auto-inbrekers gestoord...wel weer vervelend Jannigje, maar goed dat er een buurman zo oplettend was.
 8. Hoi AlbertRemmo! Goed om je weer te lezen!
 9. Goedemorgen. Vandaag oppasdagje. Wat zal ik eens gaan doen met de kleine man?? Maar eerst de oudste naar school brengen. Niks, succes met je examen straks. Enneh.....neem maar niets in, dit kan jij zónder.
 10. Goedemorgen ! Over een half uurtje ga ik met beide kleinkids naar het zwembad. Ze hebben allebei nog bandjes om, dat wordt goed opletten! Ik heb er zin in. Snel nog een kop koffie van Yvonne en dan ga ik! Jammer toch dat opa nooit mee wil, of hun ouders, ze missen heel wat.
 11. Goedemorgen. Wat een leuk filmpje, Knakker, ongelooflijk eigenlijk wat die vogel doet. Ikkanhet, wat fijn dat je je dochter hebt gesproken! Nu duimen voor je hond!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...