Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

nancy

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  7889
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  21

Over nancy

 • Rang
  Ervaren Forummer

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

3000 profielweergaven
 1. @Quinn ik zie het ook totaal niet als egoïstisch dat je er tegenop ziet, het is ook niet niks. Dus verontschuldigen hoef je je zeker niet.
 2. nancy

  Harald

  Diepe zucht. Jaaa, dat herken ik. Maar je kúnt eruit komen, Harald, echt waar! Hou vol. Je hebt nu iets in werking gezet en straks gaan de raderen van het tandwiel draaien. Je bent op weg, Harald, stapje voor stapje! Hang on there...
 3. nancy

  Di 28 jan 2020

  Nog heel even, het is niet niks doen, het is zelfzorg. Als je niet goed voor jezelf zorgt, kun je dat ook niet voor anderen. Uiteindelijk dan, he. Ennehhh....ik vind mezelf belangrijker dan die was op vouwen of die badkamer schoonmaken of de administratie enz enz enz. Gewoon: NÚ EVEN NIET.
 4. nancy

  Di 28 jan 2020

  En dan die regen die tegen de ramen tikt en de dennentakken tegen de pui, helemaal volmaakt dit. Okee, ik hou erover op, ieder zijn ding .
 5. nancy

  Di 28 jan 2020

  Nou, ik doe wel wat. Ik luier, besteed aandacht aan mijn allergrootste hobby, neem mijn rust, geef mezelf een héél groot cadeau! En ik heb die lachend aangenomen! Mijn hele lichaam en ziel ontspant zich nu. Ik lig nog steeds met pyjama en ongedoucht ( haha) met een dekentje op de bank. Hier kan NIETS tegenop, in mijn ogen dan, he....laterssss, ik ben er nog niet klaar mee, ga nog ff verder.....
 6. nancy

  Di 28 jan 2020

  Goedemiddag trouwens. Ik zou gaan studeren, maar pakte vanmorgen vroeg eerst nog even een leesboek en tja, dan ben ik verkocht....ik hoop dat ik vandaag nog in staat ben om dat boek weg te leggen .
 7. nancy

  Di 28 jan 2020

  Prima plan, Quinn.
 8. Fruitvlieg, het leven is inderdaad niet altijd eerlijk, wat rottig voor jullie!
 9. Pfffff.....ik vind het ook nogal wat. En nee, niks van Smaragd gehoord.
 10. Quinn gewoon écht niet leuk dit! Ik snap je boosheid. En schrik, wellicht?
 11. nancy

  Nieuw Lid

  Welkom hier! En alvast veel succes gewenst!
 12. Zo, kleinzoon slaapt. Kleindochter had vannacht per ongeluk in het bed van haar ouders geplast, dus ik heb de hele boel verschoond en nu draait de wasmachine voor de 2e keer. Vanmiddag lekker wandelen naar mijn huis, mag kleinzoon daar spelen, terwijl ik de keuken in duik. Tenslotte moet er thuis ook af en toe wat gebeuren . Maar nu aan de studie, ik wil deze stille uurtjes nog even meepikken.
 13. Inmiddels op mijn oppasadres. Ik ga de kinderen wakker maken en aankleden, eentje moet straks naar school. Tot later. Myle, ik weet niet waarom het een rotdag voor je wordt, maar sterkte gewenst.
 14. Mogguh Myle en BJ! Ben benieuwd wat je gaat bedenken, BJ, ik lees het vast nog wel vandaag . Myle, hoe gaat het met je? Beetje geslapen vannacht?
 15. Goedemorgen allen. Oppasdagje vandaag. Hup in de benen. Eerst koffie...
×
×
 • Nieuwe aanmaken...