Spring naar bijdragen

nancy

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  12.629
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  45

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

6.345 profielweergaven

nancy's Achievements

Oudgediende

Oudgediende (4/4)

 1. nancy

  vrijdag 7-10-22

  En Quinn en Niks . Eten is klaar, nu echt weg.
 2. nancy

  vrijdag 7-10-22

  Oeps, dit lees ik nog maar net. Dat is grappig! Niet te zwaar aan tillen.....meer zeg ik niet. Eet smakelijk idd. Reacher
 3. nancy

  vrijdag 7-10-22

  Weer een misvatting/ aanname: Ik zit nu al lang genoeg op dit forum, nu weer terug naar het echte leven: hier moet gekookt worden enz. Niet meteen zo aangebrand reageren hè...
 4. nancy

  vrijdag 7-10-22

  Oké. Het is mij nu wel duidelijk dat jullie vanwege oudzeer zo reageren. Wat rot dat jullie daar nog steeds last van hebben. Verder zie ik dat jullie dat nu op mij gaan ventileren, maar daar pas ik voor. Ik hoop dat jullie daar toch mee leren dealen. De teleurstelling die ik nu voel voor jullie vind ik jammer. Sjeesus, altijd maar begrip verlangen voor je eigen situatie, maar hooooo maar voor wat betreft de situatie van een ander. Pffffffff..........alcie's hè......
 5. nancy

  vrijdag 7-10-22

  ??? Wat ga jij ver in dingen die ik niet zo bedoel. Ben ik nu jouw uitlaatklep geworden voor alles wat jij tegen Donder hebt? Ik snap jou niet meer.
 6. nancy

  vrijdag 7-10-22

  Ik reageer op mijn eigen situatie, als dat al zo zou zijn. Niet op de situatie van iemand anders. Waarom vat je dat nou zo weer op?
 7. nancy

  vrijdag 7-10-22

  Nee. Niet als het om een alcoholist gaat. Of iemand anders die mentaal niet in orde is. Ben je mal.....natúúrlijk niet! Hahaha, dat zou wat worden! Kom op nou, je kan toch wel onderscheid maken?
 8. nancy

  vrijdag 7-10-22

  Oh, ik lees dit nu pas. Je bent hier nog maar net, dus je weet niet waarover het gaat. Je slaat de plank mis. Dit is een alcoholistenforum, dat is net ff anders dan een ander forum. Hier komen mensen die soms zwaar onder invloed zijn en dat moet kunnen. Helaas zeggen zij ook wel dingen die niet fijn zijn. Velen van ons deden dingen die niet fijn waren voor onszelf of voor anderen als we onder invloed waren. Er is een speciaal draadje wat hierover gaat op dit forum. Lees dat maar eens. En daar houd ik het bij.
 9. nancy

  vrijdag 7-10-22

  Maar toch nog even deze vraag waar ik maar geen antwoord op krijg: waarom geven jullie iemand zóveel macht dat hij jullie zo duidelijk kwetst, terwijl het 'maar' om een imaginair iemand via internet gaat?? Werkelijk, ik sta versteld. Ik lijk jopie wel, maar echt: zegt dit nou niet wat over jullie zelf?? Wees eens wat liever voor jezelf, heb lak aan personen die er feite niet toe doen. Hij zit niet in jullie innercicle, duzzz laat los!!
 10. nancy

  vrijdag 7-10-22

  Pfffff.....ik word een beetje erg moe van jullie. Ik stel vragen en er komen gewoon geen antwoorden op. Jullie ventileren alleen jullie frustratie van enkele weken geleden en vallen mij daarop aan. Lees dit aub nog eens opnieuw en kom dan weer met een reactie. Oh nee, laat maar, ik laat het er maar gewoon bij zitten. Who cares.....het is maar een forum, hè.....#teleurgesteld in een aantal van jullie.
 11. nancy

  zaterdag 8-10-22

  Zo, klaar met het werk, tenminste, dat hoop ik! Wel een opluchting. En ja @lady jane, nu inderdaad nog even proberen te genieten van dit weekend. Morgen mooi weer!
 12. nancy

  vrijdag 7-10-22

  Je leest verkeerd. Niks heftig aan mijn reacties. Het is ook maar net hoe je het lezen wilt.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...