Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

nancy

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  7214
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  17

Over nancy

 • Rang
  Ervaren Forummer

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

2579 profielweergaven
 1. nancy

  Harald

  En daar ben jij er één van. Opkomen voor jezelf, Harald, wat kan jou het bommen, gewoon bellen, daar zijn ze voor.
 2. Moeps, tanden poetsen met tandpasta hiep mij altijd enorm! Klinkt gek, maar door de mentholsmaak van de tandpasta ging de trek weg. En zorgen voor een volle maag!
 3. Goedemorgen allen. Vandaag laatste dagje op mijn oude werk. Gisteren een afscheidsfeestje gehad en dat gaan we vandaag in de namiddag nog eens dunnetjes overdoen. Maar dan zit het afscheid er ook echt op en kan ik aankomende week dan echt beginnen met mijn nieuwe baan. Maar nu eerst koffie, de dagdraad van gisteren terug lezen en dan de badkamer in. Volgens mij wordt het een mooie dag .
 4. Goedemorgen Penny
 5. Ik las net de draad van gisteren en vannacht. Ik hoop voor iedereen een betere dag, wat een ellende brengt dat drinken toch. Verder weer ik eigenlijk niet goed hoe te reageren op die nachtelijke berichten. Ik hoop dat ze nu hun roes uitslapen.
 6. Mooi, man! Goed zo!
 7. Lieve Spirit, er is je al zo vaak hier in de afgelopen jaren gezegd dat er een bepaald patroon zit in je ' buien' en dat dat kan wijzen op meer problematiek dan ' alleen ' alcoholisme. Het is allemaal zo voorspelbaar bij jou, ik heb echt met je te doen. Ik zie dit nou al 10 jaar gaande. Lieverd, gá er nou eens echt helemaal voor en laat je onderzoeken. Je bent niet stom! Er is gewoon wat aan de hand, waarmee je wellicht geholpen kunt worden. Je hebt je er tot nu toe echter nooit open voor gesteld.
 8. nancy

  Lotgevallen & strapatsen

  Knakker, je leven invulling geven kun je voor een gedeelte zelf. Is dit wat je wil? Misschien moet ' voor een gedeelte' wel weg.. wat wil je zelf? Hoe wil je leven?
 9. Ja klopt Yvonne, morgen ook nog een soort van afscheidsfeest . Ik laat het maar over me heen komen. Nu echt weg, doeg!
 10. En nog even een goedemorgen voor Yvonne. Thnx voor de koffie.
 11. Wat fijn Sandro, had je wel even nodig. Goedemorgen Etty. En Lika, lekker gaan, ik zou ook wel wille. Nou, duit weekend maar weer eens zwemmen met kleindochter. Nu snel op de fiets naar mijn werk, nog net voor de komende regenbuien aan. Fijne dag allen, we gaan er gewoon wat van maken.
 12. Goedemorgen allen, op deze, wat druilerige dag. Mooie dagen komen er nog aan! Straks voor de laatste drie dagen naar mijn oude werk. Maar nu eerst koffie....
×
×
 • Nieuwe aanmaken...