Spring naar bijdragen

nancy

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  12.265
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  41

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

5.743 profielweergaven

nancy's Achievements

Oudgediende

Oudgediende (4/4)

 1. Dat hoop ik ook, @Lika! Eerlijk gezegd durf ik niet zo goed naar bed nu, ben bang voor alweer die rusteloze benen en alle andere ongemakken.. Ik hoop dat je geslaagd bent, Lika!!
 2. nancy

  KiloKiller

  Nou, met moeite hoor, ik pak graag een snacktomaatje oid tussendoor, maar dat schijnt dus ook al niet goed te zijn, pffff....maar goed, ik heb diabetes, hè, dus dan wordt er wellicht strenger naar gekeken. En vooralsnog lukt dat afvallen nog niet echt....
 3. Gewoon stoppen @Remi1, idd genoeg gedaan. Slaap lekker! Ik vertrek ook zo.
 4. Slaap lekker, @Yvonne! Tot morgen.
 5. nancy

  KiloKiller

  Hahaha, ja, ik ook!
 6. Had ik ook een abonnement op. Maar ook lezen is een verslaving, voor mij althans. Vluchten in een fantasiewereld om maar vooral niet na te denken over mijn eigen leventje, zoiets. Vroeger dan, hè, als kind. Nu krijg ik van alle kanten gratis e- boeken, wel makkelijk, maar ik heb er toch wel moeite mee. Zo'n schrijver die maanden over een boek doet, al zijn creativiteit er in legt en er nauwelijks aan verdient vanwege het illegaal delen. Ik voel me schuldig.
 7. nancy

  KiloKiller

  Nouja, wellicht is hij heeeeeeel sympathiek
 8. nancy

  KiloKiller

  Huhh....wat jammerrrrrr
 9. nancy

  KiloKiller

  Ik vind hem trouwens nog steeds heel aantrekkelijk ( zie eerdere foto van Sandokan dan, hè...)
 10. nancy

  KiloKiller

  Jaaaaaaaaa! Hahaha! Als dertienjarige was ik smoorverliefd!
 11. nancy

  KiloKiller

  Kan iemand een plaatje plakken hier van Sandokan??
 12. nancy

  KiloKiller

  Sandokan was een stuk!!! Ik droomde van hem en zwijmelde wat weg bij die koolomrande ogen , ik zal 13 geweest zijn. Ik heb nu meteen dat liedje in mijn hoofd, hahaha! Wat betreft jouw dieet, @Maja, zo doe ik het nu ook weer, alleen mag ik beslist niet al die tussendoortjes en zo, alleen maar drie keer per dag eten, vanwege mijn bloedsuikerspiegel. Geldt overigens voor iedereen, door tussendoor elke keer iets te eten gaat je bloedsuiker toch weer iets omhoog. Schijnt niet gezond te zijn. En zo wordt ons eigenlijk decennialang elke keer weer wat anders verteld. Dus bij drie maaltijden houden is toch wellicht beter. Oja, en ik mag maar weinig tot geen fruit: zit veel teveel suiker in . Groentes wel volop.
 13. Ik heb ook spijt van weggedane boeken maar ik had er echt honderden, en dat overdrijf ik niet. Ik lees gemiddeld 2 á 3 boeken per week, vroeger meer. Kapitalen zijn er in gaan zitten. En hele ruilcircuits en weggeven idd, ben er nu klaar mee. Ik mag van mezelf overigens nu binnenkort ook niet meer lezen, ik wil mijn studie afmaken (eindscriptie) en zal daar sowieso heel veel artikelen voor moeten lezen. Maar goed, binnenkort nog even op vakantie en 's nachts: dan mag het wel . Boeken zijn mijn grote liefde, als klein kind al.
 14. Ik heb ook het allerliefste een écht boek. Maar ik weet niet meer waar ik ze laten moet...ik heb al dózen en dózen vol weggedaan, maar het blijft zich maar opstapelen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...