Spring naar bijdragen

nancy

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    12.661
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    46

Alles door nancy geplaatst

  1. nancy

    Rudy R.I.P

    Lieve Rudy, Bedankt . Rust zacht.
  2. De beste wensen voor iedereen! Met stip een goede gezondheid gewenst voor iedereen en heel veel liefde van mensen om je heen.
  3. Ja, ik vind dat een hele interessante gedachte, ik heb daar wel vaker over gelezen. Tijd is een vreemd iets. Heerlijk om over na te denken, ik hou daarvan. @Spirit hoe verklaar je dat dan? @ikkanhet @Jannigje ik zag dat je hier weer terug bent. Hoe gaat het met je?
  4. Gecondoleerd @Remi1! Sorry, ik lees dit nu pas.... hopelijk gaat het toch relatoef goed met je
  5. nancy

    2de kerstdag 2023

    Wat een schrik @rapilos. Hopelijk ben je straks van al je klachten af!
  6. Hopelijk is daar ook een sauna??
  7. Ja ik, @Spirit! Na twee drukke, maar oergezellige kerstdagen kan ik wel even tijd voor mezelf gebruiken. Ik zit natuurlijk nog steeds op de slee, zoals afgesproken.
  8. Vanavond heb ik dan een kerstdiner buitenshuis met familie. Ik heb besloten dat ik voor de cola-light ga. Eten moet ik nog bedenken. Straks maar alvast vanuit huis de menukaart bekijken, dan ben ik goed voorbereid.
  9. Ik doe dit jaar natuurlijk ook weer mee. Ik heb de warme dekentjes alvast weer gepakt. Is er nog plek naast Jane?? Wie neemt er snert mee? Wel zo lekker met dit weer.
  10. @Maja gecondoleerd met het verlies van je moeder.
  11. Jeetje Jane, dat is schrikken! Hopelijk gebeurt dit niet vaker. Beterschap!
  12. Gefeliciteerd @lady jane! Nog vele gezonde jaren gewenst!
  13. Ik ben ook van plan om te kijken, ben toch de regelmaat kwijtl door dat 's nachts vliegen!
  14. Ja, wat mij betreft wil ik ook wel weer terug naar die jaren dat wifi, sociale media etcetera nog niet bestond. Wel zo rustig,
  15. Ja, helemaal, heerlijk . zo fijn even helemaal alleen met mijn man weg, wel zo rustig. Maar ook nu ben ik weer blij om alle kinderen/ kleinkinderen en ouders weer te zien. Maar aankomende week nog even lekker rustig aan doen, voordat het werk weer start. Alles oké met je, Oskar?
  16. Even teruglezen nu...wifi werkte niet fijn de afgelopen weken.
  17. Hoi! Net terug van een tweeweekse vakantie op Tenerife. Heerlijk weer, heerlijk wandelen rond El Teide, veel gezien, veel geust en veel gelezen. En natúúrlijk veel gezwommen! Nu moe, maar tevreden, met pyjama en dekentje op de bank. Dat 's nachts vliegen is toch niet echt mijn ding.
  18. En meteen door naar het ziekenhuis voor foto's: wachttijd 20 minuten. Viel ook weer mee. Nu een weekje wachten . Vermoedelijk slijtage....ach ja, what's new.
  19. Ik belde net de huisarts om voor volgende week een afspraak te maken ( pijnlijke knie, niks ernstigs dus), blijkt dat ik vanmorgen nog kan komen. Hoera, even geen wachttijd dus! Fijn.
  20. @lady jane nog ruim twee weken, dan hebben wij in onze regio vakantie. Nog even doorbuffelen dus. En ja strand...ik verlang er echt naar...
  21. @Yvonne dankjewel voor de thee!
  22. Goedemorgen allen. Vanmiddag de kleinkinderen ophalen van school. Het wordt heerlijk warm vandaag en ik heb ze een watergevecht met sponzen beloofd. Haha, de ramen zien er toch niet uit na die storm van eergisteren, dus hier en daar een natte spons tegen het raam maakt niet uit. Trouwens, het maakt me anders ook eigenlijk niet uit, haha, als we maar lol hebben! @ikkanhet hoe gaat het met je gezondheid?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...