Spring naar bijdragen

Zbb

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  1.962
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  35

Alles door Zbb geplaatst

 1. Zbb

  DINSDAG 27-9-2022

  Droge afmelding weltrusten
 2. Zbb

  Jaarpact

  Dankjewel @Bob het voelt niet als de eerste maand zit er weer op maar meer zoiets van k*t dat ik vorige maand teruggevallen ben. Maargoed ik probeer het beste er maar van te maken weer.
 3. Zbb

  Jaarpact

  Nee nu is het echt klaar geen terugvallen meer,ik kan zo n terugval niet meer aan.
 4. Zbb

  Jaarpact

  Bob zou je mij nogmaals op het jaarpact willen zetten. Mijn nieuwe stopdatum is 27-08-22
 5. Zbb

  Ben ik weer...:(

  Hoi keet welkom terug ik hoop dat het forum je dit keer ook weer kan helpen om op te krabbelen. Dat schuldgevoel en ongelofelijk balen van jezelf is voor velen herkenbaar hier. goed dat je de stap weer heb genomen om je hier te melden.
 6. Goedemiddag Heb hier de kachel de laatste dagen af en toe al aan. zo geen zin in de herfst
 7. Ik meld me droog af al stond ik vandaag geloof ik niet op het Dagpact. Had het na het gesprek bij de bedrijfsarts wel even moeilijk. welterusten allemaal.
 8. Ik heb in die jaren dat ik bij de Antes loop wel bijna alles doorlopen daar. ik zeg niet dat ik niet meer van ze zou kunnen leren maar het was de laatste tijd voordat ik er weg ging een beetje pappen en nathouden omdat ik het meeste ook wel weet alleen aan het toepassen van de handvaten schort het bij mij soms nog wel eens aan. wellicht dat ik bij een andere zorgaanbieder toch nog tot andere inzichten kom. en toch ook meer met onderliggende problematiek aan de gang kan gaan
 9. Ja ik ga me er verder in verdiepen en over nadenken. mijn oude verslavingsarts van de Antes die helaas ergens anders is gaan werken heeft mij er ook al eerder op geattendeerd dat ready for change wellicht een betere zorgverlener voor mij zou zijn omdat zij meer doen dan de Antes.
 10. Ik heb zoveel respect voor mensen die al een langere tijd gestopt zijn met roken het is echt zo een lastige verslaving. ‘No matter what’ die ga ik onthouden dankjewel @Lika
 11. Hier Twee pizza’s ik ben vandaag naar de bedrijfsarts geweest ik zag er heel erg tegen op,maar wat een lieve en slimme vrouw is zij zeg. Achteraf een goed gesprek gehad en ze prikte zo door me heen,ze liet me er geen doekjes om winden want dat had ze meteen door. schijnt dat hun ook samenwerken met ready for change. nu ik terug bij de antes ben vind ik het wel jammer dat ik dat niet eerder geweten heb. ready for change schijnen goede recensies te hebben en werken ook met ervaringsdeskundigen maarja ik wil mijn huidige hulpverleners ook niet tegen hun schenen schoppen ze hebben me heel snel geholpen terwijl ik er langer als een halfjaar geen cliënt meer was. Ik vind het daardoor lastig om eventueel over te stappen
 12. Ik denk niet dat je naar een ander moet/kan kijken. de een word 100 de ander nog geen 50. Wat voor mij maakt dat ik wil stoppen met roken: Dat het stinkt,dat jezelf en je omgeving ernaar stinkt. weinig lucht hebben. de schunnige manier hoe de tabaksindustrie je je zo verslaafd mogelijk gemaakt heb door er allerlei stoffen aan toe te voegen. zoals een luchtwegverwijderaar om er maar is een te noemen,zodat de nicotine optimaal opgenomen word en je niet stikt tijdens het inhaleren. de torenhoge belasting die er op zit. ik vecht al zowat me hele leven tegen een alcohol verslaving en dan dood gaan aan tabak. nou nee ik wil vrij zijn.
 13. Ik meld me droog af van het Dagpact
 14. Ik heb eigenlijk al van alles geprobeerd,pleisters,vapen allerlij stoppen met roken kuren. Waarvan alleen die champix goed werkte maar als ik er dan mee stopte viel ik elke keer weer terug,net zoals ik stop met de antabus eigenlijk. de champix is niet meer leverbaar en van die andere kuren werd ik of heel raar of zwaar depressief. ik ga het cold turky doen. het liefste zou ik nu al stoppen maar door veel stress en omstandigheden vanwege me laatste terugval met alcohol gaat het wel heel erg moeilijk worden. Beter wacht ik nog even zodat ik alles weer een beetje op de rit heb.
 15. Ja,ik doe zeker mee ben dat roken zo zat
 16. Ja roken is echt de nuttelooste verslaving die er is denk ik. ik vind het volhouden met stoppen met roken ook moeilijker dan de alcohol,omdat de trek en de nerveusheid echt de gehele dag aanwezig is. een groter gevecht zeg maar. wat ik wel merkte de vorige keren dat als ik stopte met roken de drang naar alcohol naar de achtergrond verdween omdat ik zo gefixeerd was op het stoppen met roken. 6 jaar rookvrij! wat moet dat een bevrijding zijn zeg
 17. Hey, ja een nieuw stoppen met roken draadje zou wel fijn zijn om elkaar te motiveren. misschien sluiten er nog meerdere mensen bij aan. bij de meeste stoppogingen ging ik juist weer roken omdat ik teruggevallen was in alcohol gebruik.
 18. Ik wil ook (weer) stoppen met roken op 1 oktober.
 19. Oké duidelijk Karin mijn voornemen is om rond 1 oktober te stoppen. voor nu heb ik teveel aan me hoofd,dat zou gedoemd zijn te mislukken. zodra ik in rustiger vaarwater kom meld ik me weer.
 20. Ik heb alleen een smartphone daar doe ik eigenlijk alles op. kan voor zover ik weet inderdaad alleen het Dagpact citeren.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...