Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

IJsvogel

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  624
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Over IJsvogel

 • Rang
  Forummer

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Ja hoor, hier ook 50, vanaf 2017 hier. Herkenbaar wat jullie zeggen. Ook wat BJ zegt, tijd is omgevlogen, nu wat meer bewust de komende 10 jaar meemaken
 2. Ik vind het vooral heel onrustig, dat knallen de hele dag. Hond en kat balen want niet naar buiten. Ik hou het rustig, vier het met zoon, vriendje daarvan en ex, lekker eten, spelletjes... 3e nuchtere nieuwjaar, beste verandering ooit. En idd vast rosee deze week zei. Verandering gaat in kleine stappen. Je kan niet in 1x op het dal springen, kleine stapjes. Fijn forum, goede jaarwisseling!!!!
 3. IJsvogel

  Time out

  Het lijkt wel een film, wat een pittige avond. Goed gedaan, wat een zelfbeheersing, nog even en je bent een een zen boeddhist. Maar wat gun ik jou een veel leukere avond. Gelukkig zat je aan de gemberthee , anders was je vast ontploft. Je doet het goed!
 4. Dat doe je goed @Yana, klinkt heerlijk! Ik doe niet meer mee aan dat overdreven gedoe. Werken 1e kerstdag en vanavond. 2e kerstdag beetje tapas maken met de kids. Gewoon lekker relaxed, filmpje opzoeken. Maar toch blijft het oppassen in deze tijd vh jaar om niet down te worden. En komt het dan door de korte dagen, of het gevoel wat deze dagen me toch geeft. Geen partner of familie, behalve de kinderen... zou leuk zijn als het anders was denk ik soms.
 5. IJsvogel

  Harald

  Precies, fijn meerdere geluiden, en ook in mijn ogen niet negatief. Ik vind het heel erg wat er nu gezegd is over adri02, gaat echt veel te ver.
 6. Goed zo myle, ik was net ook even buiten met de hond. Brr maar toch wel goed
 7. Ik ga nu bij de appje de chocoladeletters kopen die over zijn, tot zo!
 8. Bedoel je de discussie op de draad van Harald @Myle? Kun je proberen dat bij de ander te laten? Iets positiefs te gaan doen, even wat anders? Even naar de ontmoetingsruimte of begeleiding opzoeken desnoods?
 9. IJsvogel

  Harald

  @Smaragd, alleen jij ziet een onrecht, en je trekt het uit proportie op iemand anders zijn draad. Totaal overtrokken en niet helpend.
 10. IJsvogel

  Harald

  Nou myle, volgens mij mag jij ook wel een keertje wat feller en emotioneel reageren hoor. Net als ieder ander mag jou gevoel er zijn
 11. Hahaha, mijn dag kan niet meer stuk
 12. IJsvogel

  Even voorstellen Myle

  Nou, volgens mij ben je vanaf het begin heel open geweest over de problemen die je ervaart, en dat dat zeer heftig is. Dus dat je daar nu vragen over krijgt vind ik wel apart. (Ik merk dat ik een beetje boos word)
 13. Goedemorgen @knakker en de rest! Ja ik kan niet wachten tot de volgende meeting, misschien damn eindelijk @Smaragd Al is een beetje mysterie ook leuk. Maar een foto van het feest zou wel leuk zijn!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...