Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

IJsvogel

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  390
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Over IJsvogel

 • Rang
  Forummer

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. IJsvogel

  Zondag 19 mei 2019

  Ik heb net maar een ijsje genomen
 2. IJsvogel

  Stoppen

  Dag lieve Lars, ik las je graag
 3. IJsvogel

  Malou

  Mij valt ook de overdaad aan alcohol op. Maar misschien is dat door mijn gevoeligheid op dat punt. Want supermarkten zijn voor 95% gevuld met bewerkte levensmiddelen die je niet nodig hebt. Ze maken glossie boekjes om je nog verder te overtuigen dat je alles moet kopen, Pasen moet zó, kerst is niks zonder..... Ik probeer hier heel kritisch op te zijn maar soms beïnvloeden reclames mee toch onbewust en voel ik me te kort schieten in dat plaatje.
 4. @Bor voor mij heel herkenbaar, zolang ik me kan herinneren heb ik veel last van stemmingsproblemen door hormonen al besefte ik het vroeger niet. Later begon ik steeds meer te roken en drinken ik de pms week als ik me rot voelde.v Vanalles geprobeerd, antidepressiva, spiraaltje met hormonen, 4 verschillende soorten anticonceptiepil. Wat een drama eigenlijk, nu ook dit zo opschrijf. De pil die ik nu slik gaat al langer dan 2 jaar goed dus daar ga ik nog maar even mee door. Ben veel te bang om die balans weer overhoop te gooien. Dan is de stap naar roken of drinken zo weer gezet ben ik bang. Heel veel sterkte, misschien wel nodig om dit nu aan te gaan, maar goed dat jee er hulp bij vraagt.
 5. Goedemorgen allemaal Dagpact Sober Yvonne Lars Sowhat Jopie Jane Nancy Bol Erizo Bor Sonnetje IJsvogel
 6. IJsvogel

  Dinsdag 16 april 2019

  Waarom zo fel? Dat iemand zijn humor jou niet aanspreekt kan gebeuren, ik vond het wel grappig. En om nu met zijn allen zo negatief te doen, daar wordt wordt de boel niet gezellig van. Dus een grapje op zijn tijd...
 7. Goedemorgen, sterkte Lika, of vooral mooi afscheid samen elkaar. Het is een mooie lichte dag. Heel koud nog maar met zonnetje.
 8. Veel sterkte @Lika in deze verdrietige tijd.
 9. Goedemorgen, dat ziet er spectaculair uit BJ, nog nooit van gehoord.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...