Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

IJsvogel

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  538
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Over IJsvogel

 • Rang
  Forummer

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Daar hou ik van. Fietsenmaker blij, jij blij, spullen opknappen en repareren, heerlijk! Waarschijnlijk ook nog betere kwaliteit dan die ze nu maken met al die efficiency wat alleen maar bezuinigen is
 2. Ik vind het ook fijn om alleen te gaan, kan ik toch het beste ontspannen, blij om te horen dat ik niet de enige ben
 3. @spirit, ik moet zeggen dat ik de reactie van quinn wel een klein beetje snap, want soms vond ik het ook naar om te lezen wat je schrijft over je kleinkinderen en hun ouders. Zo veel oordelen. Niet echt positief of lief komt dat over. En soms ben je best impulsief, dus hoe lief bedoeld ook, als je verjaardagen wilt vieren moet je dat wel tijdig overleggen. En ja, als hij dan voetbal wil kijken mag dat toch ook? En nu ga je vanuit een terugval allerlei nieuwe dingen ondernemen met muziek? Terwijl je pas nog zei dat het je allemaal teveel is. Het lijkt vaak hollen of stilstaan bij jou.
 4. Ja dat wil je toch niet meer, goed dat je hier op tijd kwam, soms moet dat even als de twijfel opsteekt
 5. Ja dit is herkenbaar en gevaarlijk. Goed gedaan, deze dag is gered!
 6. DAGPACT Billy Lika Myle Cleo66 Quinn Rapilos Yvonne knakker Spirit Moeps Lonster IJsvogel Het ziet er gek uit maar kan het niet aanpassen op mijn mobiel. Ga denk ik ook maar eens kijken naar black Morris dan maar. Net klaar met Broadchurch, die vond ik fijn
 7. Voel me kl*** vandaag. Door een blessure moet ik allerlei leuke dingen op afzeggen. Mis daardoor ook de sociale contacten. Kids zijn bij hun vader. De somberte slaat een beetje toe. Gedachten aan een fles wijn halen (nee!!!) Of dan maar taart, chips of ijs. Maar ik blijf ook maar aankomen. En verplaats daarmee het probleem. Bleh! Moeps, 4 maanden! Hou vol!
 8. Nu stop ik bij iedere kans die er is voor een ijsje
 9. Wat mij ook best kon triggeren wat als er in een film gerookt wordt. Ik ben wel erg blij dat er veel minder gerookt wordt op allerlei plekken, natuurlijk ben je zelf verantwoordelijk, maar het is beslist een hardnekkige verslaving dus hoe minder mogelijkheden hoe beter.
 10. Hoewel natuurlijk iedereen mee kan lezen vind ik het ook niet fijn als we hier met de vrouw van onze ezel over hem praten. Vooral het over iemand praten, en de rare verstrengeling van graag willen steunen, maar wie dan? Dit iis zijn plek.
 11. Je bent goed bezig door dit al te doen, maar het is misschien wel het moeilijkste wat er is. Zeker met een mes op je keel, zoals je bloeddruk eigenlijk is. Je boosheid helpt niet en geeft je een achterdeur. Neem je verantwoordelijkheid, ook door je huis rookvrij te maken. Dat heb jij nu nodig. Punt. Je kan wel stoer gaan doen omdat je zelf altijd iets gedaan hebt, maar je moet alleen aan je doel denken. En niemand wordt slechter van, een rookvrij huis, het is de normaalste zaak van de wereld. En niet boos worden omdat mensen zeuren om die ene sigaret. Want dan wil je er straks 30, en een halve liter. Laat je niet meeslepen, hou je doel voor ogen. Ik had heel veel aan nicotine pleisters, maar in feite ben jij nu al 3 dagen aan het afkicken. Ik hoor goeie dingen over champix, volgens mij is dat een trekremmer. Sterkte en succes!
 12. Tegen t roken bestaan toch ook zuchtremmers? Is dat geen optie?
 13. IJsvogel

  uitglijder

  Ooit ging je met de billen bloot toen je opgenomen bent, later in de therapie ging het echt werken voor je. Het is een proces, je hoeft niemand voor de gek te houden en door dit weg te moffelen gebruik je het niet om van te leren. Dat is jammer en de kans op weer een misstap wordt dan juist groter volgens mij. Neem verantwoordelijkeverantwoordelijke duw dit niet weg en hoe je het dan noemt, een jaar -1 of anders dat is puur aan jou, en helemaal niet zo belangrijk.
 14. IJsvogel

  Lotgevallen & strapatsen

  Balen Knak! Die wanhoop herken ik van mijn terugval deze zomer. Maar idd, wat LJ zegt, zak er niet helemaal in weg. Nu voelt het misschien nog niet zo maar er is echt al veel veranderd. Dit is oud gedrag, drama, slachtoffergevoel. Nieuw is verantwoordelijkheid nemen, praten met je hulpverleners, analyseren hoe dit zo kwam. Sterkte
×
×
 • Nieuwe aanmaken...