Spring naar bijdragen

Strijkbout

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    611
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    4

1 Volger

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Strijkbout's Achievements

Forummer

Forummer (2/4)

  1. Strijkbout

    Klachten

    Ik heb er zelf ook wel ervaring mee. Ken volgens mij wel wat je bschrijft. Njah, doe gewoon ff die check. Dan kun je iig 'enge' shit voor jezelf afsluiten.
  2. Strijkbout

    Klachten

    0% kans cirrose. Dat gevoel wat jij beschrijft is volgens mij eerder herstel op bepaalde plekken in je lijf.
  3. Iedereen hier lekker aan het bier en de polonaise aan het lopen?
  4. Strijkbout

    Hoelang nuchter

    Het leven is vergankelijk en je bent hier nooit gekomen om hier voor altijd te zijn, niemand. Kan bijzonder ontnuchterend werken dat heel diepgaand en nuchter onder ogen te komen. Juist dat soort dingen echt goed realiseren en werkelijk in de bek te kijken kan een hele verlichting in je bestaan brengen. Net als je beseffen dat je totaal niet bijzonder bent en niet het centrum van het universum. Dat is echt hoe de gemiddelde mens in het leven staat, pure onwetendheid. Lastig voor het ego, maar dat ego is toch niet echt.
  5. Met een alcoholprobleem ga je never nooit vrede vinden. Dus je kunt het maar beter niet uitstellen er iets aan te doen. Is alleen maar uitstel van het nare gevoel een probleem te hebben waarvan je weet dat het eigenlijk moet worden opgelost, maar wat al die tijd maar niet gebeurt.
  6. Wanneer het jou beheerst ipv dat jij het beheerst. Het is niet zo dat je er pas verslaafd aan bent als je lijf eraan verslaafd is en je trillende handjes s'ochtends hebt.
  7. Op mijn smartphone sta ik altijd automatisch ingelogd op dit profiel, maar geen idee wat de inlogcode is. Ik zit hier altijd liever op op de pc ivm langere teksten typen. Vandaar...
  8. Ik merk dat ik de neiging heb deze vraag te ontwijken.
  9. Ps. Wat zag je zoal voor dingen van anderen waardoor je wist daar nooit en te nimmer te willen komen?
  10. Prachtig om te lezen! Hou ons op de hoogte.
  11. Ja bij mij hetzelfde! En vroeg wel om een reset, maar krijg vervolgens geen mail. Ik moet er ff wat meer moeite voor doen, maar dan word ik lui en uitstellerig en vergeet ik het eerst weer 100x per week haha
  12. Ben mijn wachtwoord kwijt en kan alleen via mijn telefoon hierop. En zit hier meestal liever via de computer op. Typt lekkerder.
  13. tuurlijk. Niet eens zin in vandaag.
  14. Het is vrijdag de 13e idd! Oh dan kan ik er ook niks aan doen dat ik vanavond wijn en bier en sigaretten en wiet ga inslaan
  15. Met sausjes en alcohol zou ik geen risico nemen persoonlijk, omdat je dan het toch direct binnenkrijgt. Maar parfums, handalcohol etc. hoef je je m.i. echt geen zorgen om te maken.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...